Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

...απαικτη προσφορα....σου χαριζουν τζαμπα λεφτα...εδικα αν εχεις πολλα SIMακια F2G.....:lol::lol::lol:

Το καλό αυτής της ιστορίας είναι ότι τα χρήματα αυτά μπορούν να μεταφερθούν σε έναν αριθμό μέσω Wind Sharing!Οπότε,ενεργοποιείς την προσφορά σε όλες τις SIMs και μεταφέρεις σε έναν αριθμό που χρησιμοποιείς συχνότερα ;)

Το καλό αυτής της ιστορίας είναι ότι τα χρήματα αυτά μπορούν να μεταφερθούν σε έναν αριθμό μέσω Wind Sharing!Οπότε,ενεργοποιείς την προσφορά σε όλες τις SIMs και μεταφέρεις σε έναν αριθμό που χρησιμοποιείς συχνότερα ;)

ετσι ακριβως :D

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Έχει φόρο για οποιαδήποτε ανανέωση ,Δυστυχώς αυτό που περιγράφεις κράτησε πολύ λίγο....

Παιδιά δε χαρίζεται ο φόρος πια???Είναι σίγουρο???

Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell.

Αυτοί στη wind άμα περιμένουν από μένα θα το κλείσουν το μαγαζί... :(

Ακόμα ξοδεύω τα υπόλοιπα από τους περσινούς διπλασιασμούς και τα "+50%". Τώρα πήρα και τα 5€ σε κάθε f2g. Συν τα 20' "δωρεάν" (=με 1€) κάθε μήνα από το 1240, ε, δεν προβλέπω να κάνω ανανέωση για μήνες ακόμα. Και η τελευταία ανανέωση που έκανα ήταν τον Ιούνιο. :rolleyes:

Ελπίζω να μην κλείσουν εξαιτίας μου... :p

Αυτοί στη wind άμα περιμένουν από μένα θα το κλείσουν το μαγαζί... :(

Ακόμα ξοδεύω τα υπόλοιπα από τους περσινούς διπλασιασμούς και τα "+50%". Τώρα πήρα και τα 5€ σε κάθε f2g. Συν τα 20' "δωρεάν" (=με 1€) κάθε μήνα από το 1240, ε, δεν προβλέπω να κάνω ανανέωση για μήνες ακόμα. Και η τελευταία ανανέωση που έκανα ήταν τον Ιούνιο. :rolleyes:

Ελπίζω να μην κλείσουν εξαιτίας μου... :p

αν ητα ολοι σαν και εσενα θα ειχε κλεισει η wind:lol:

τι χρηση κανεις καθε μηνα?

Lol! Εγώ είχα 4 κάρτες sim και πήρα και 30+30 ευρώ από τον διπλασιασμό του προηγούμενο μήνα. Σχεδόν δεν αξίζει να βάλω για τα άλλα 5 ευρώ του δίμηνου, έχω όμως και το wind 2009, οπότε μάλλον θα την κάνω την θυσία :P

Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2

Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro

τι χρηση κανεις καθε μηνα?

Ως tseapis κάνω... τσίπικη χρήση, φυσικά!!! :lol:

Κοίτα, να σου πω τι έχει γίνει.

Στο f2g2 ως βασικό νούμερο ήρθα πριν 40 μέρες από το VF χωρίς πάγιο, είναι το νούμερο μου που το ξέρουν όλοι, και το έχω για εισερχόμενες (40+' αυτό το μήνα) και για σύντομες κλήσεις -και όχι επαγγελματική χρήση.

Πριν, είχα ένα άλλο νούμερο f2g2 που το είχα πάρει για τα πακέτα προς σταθερά, αλλά επωφελούμουν από τις εκάστοτε προσφορές, διπλασιασμούς κλπ, και μάζεψα σε ένα χρόνο τσούκου τσούκου 130€ τα οποία δεν μπορούσα να τα "φάω" γιατί κανείς δεν σηκώνει κλήση με απόκρυψη ή από νούμερο που δεν το ξέρει και εγώ δεν ήθελα να δίνω το άλλο νούμερο ή να αλλάξω νούμερο.

Και έτσι έφερα το βασικό μου νούμερο στο φ2γ για να ξοδέψω τα 130€.

Όσο αφορά τη χρήση, δεν πιάνω σχεδόν ποτέ την κουβέντα, μόνο τα βασικά και αναγκαία "έλα, ήρθα, ανέβα, ραντεβού στις 8" και τέτοια, όχι χαριεντίσματα. Και αν ξέρω ότι θα πάρω κάποιον φλύαρο τον παίρνω απ'έξω βιαστικά ("δεν μπορώ να σου μιλήσω πολύ τώρα, είμαι στο μετρό και δεν έχει σήμα, να σε πάρω το βράδυ στο σπίτι; ;) ) και μετά παίρνω στο σταθερό. :D

Όσους έχουν κινητό από τη δουλειά, τους κάνω αναπάντητη ή στέλνω sms ή τους παίρνω για 10" και λέω να με πάρουν εκείνοι.

Επίσης, έχω 5-6 ΝΕΟ VF και Cosmoκάρτα και μιλάω με φίλους και συγγενείς με 0,01€ το 1' -αν είναι να πιάσω την κουβέντα. Κυκλοφορώ πάντα με 2-3-4 συσκευές αλλά δεν με πειράζει, έχω μεγάλο σακίδιο! :p

Μ' αυτά και μ'αυτά, τελικά έχω περίπου 30' εξερχόμενες (που τα 20' είναι από την επιστροφή) το μήνα και καμιά 30άρα sms (και ούτε 1 προς φ2γ, δεν έχει κανένας γνωστός μου).

Άντε να τρώω 5€ το μήνα, άντε 10€ κάποιες φορές όταν λείπω εκτός Αθηνών.

Με αυτό το ρυθμό και με αυτές τις χρεώσεις θα κρατήσουν πολλούς μήνες τα 130€ που έχω υπόλοιπο από τα +50% και τις προσφορές!

Εκτός κι αν αλλάξω τις τηλεφωνικές μου συνήθειες... Poor wind..../:rolleyes:

Ως tseapis κάνω... τσίπικη χρήση, φυσικά!!! :lol:

Κοίτα, να σου πω τι έχει γίνει.

Στο f2g2 ως βασικό νούμερο ήρθα πριν 40 μέρες από το VF χωρίς πάγιο, είναι το νούμερο μου που το ξέρουν όλοι, και το έχω για εισερχόμενες (40+' αυτό το μήνα) και για σύντομες κλήσεις -και όχι επαγγελματική χρήση.

Πριν, είχα ένα άλλο νούμερο f2g2 που το είχα πάρει για τα πακέτα προς σταθερά, αλλά επωφελούμουν από τις εκάστοτε προσφορές, διπλασιασμούς κλπ, και μάζεψα σε ένα χρόνο τσούκου τσούκου 130€ τα οποία δεν μπορούσα να τα "φάω" γιατί κανείς δεν σηκώνει κλήση με απόκρυψη ή από νούμερο που δεν το ξέρει και εγώ δεν ήθελα να δίνω το άλλο νούμερο ή να αλλάξω νούμερο.

Και έτσι έφερα το βασικό μου νούμερο στο φ2γ για να ξοδέψω τα 130€.

Όσο αφορά τη χρήση, δεν πιάνω σχεδόν ποτέ την κουβέντα, μόνο τα βασικά και αναγκαία "έλα, ήρθα, ανέβα, ραντεβού στις 8" και τέτοια, όχι χαριεντίσματα. Και αν ξέρω ότι θα πάρω κάποιον φλύαρο τον παίρνω απ'έξω βιαστικά ("δεν μπορώ να σου μιλήσω πολύ τώρα, είμαι στο μετρό και δεν έχει σήμα, να σε πάρω το βράδυ στο σπίτι; ;) ) και μετά παίρνω στο σταθερό. :D

Όσους έχουν κινητό από τη δουλειά, τους κάνω αναπάντητη ή στέλνω sms ή τους παίρνω για 10" και λέω να με πάρουν εκείνοι.

Επίσης, έχω 5-6 ΝΕΟ VF και Cosmoκάρτα και μιλάω με φίλους και συγγενείς με 0,01€ το 1' -αν είναι να πιάσω την κουβέντα. Κυκλοφορώ πάντα με 2-3-4 συσκευές αλλά δεν με πειράζει, έχω μεγάλο σακίδιο! :p

Μ' αυτά και μ'αυτά, τελικά έχω περίπου 30' εξερχόμενες (που τα 20' είναι από την επιστροφή) το μήνα και καμιά 30άρα sms (και ούτε 1 προς φ2γ, δεν έχει κανένας γνωστός μου).

Άντε να τρώω 5€ το μήνα, άντε 10€ κάποιες φορές όταν λείπω εκτός Αθηνών.

Με αυτό το ρυθμό και με αυτές τις χρεώσεις θα κρατήσουν πολλούς μήνες τα 130€ που έχω υπόλοιπο από τα +50% και τις προσφορές!

Εκτός κι αν αλλάξω τις τηλεφωνικές μου συνήθειες... Poor wind..../:rolleyes:

Εκεί στη...Σκωτία που ζεις, έχει καλό σήμα η Wind; :lol::lol::lol:

Linux myphone υπογραφή.jpeg

Εκεί στη...Σκωτία που ζεις, έχει καλό σήμα η Wind; :lol::lol::lol:

Looool! :D

Κάτι άλλο:

μου ήρθαν 2 sms που λέγανε "wap push" την ώρα που τα άνοιξα, αποστολέας είναι ο Anonymous, και μέσα λένε ΜΗΝΗΜΑ ΒΙΝΤΕΟ! ΚΛΙΚ: URL: http://w03.wrx1.net/app/v4/κλπ.

Είναι παγίδα, spam ή έχω εγώ ανορθόγραφο φίλο;

Το σάιτ υπάρχει και λέει w2mobile, αλλά τι ακριβώς είναι;

Άλλο θέμα:

Πήρα τώρα μόλις το 1245 από 2 ακόμα f2g και μου είπε ότι "Η περίοδος ενεργοποίησης της προσφοράς έχει λήξει."

Τι έγινε; Μέχρι 30/11 δεν ήταν;

Στο ένα είχα κάνει 3€ ανανέωση πριν 3-4 μήνες και στο άλλο μόνο μεταφορά μέσω wind sharing.

Εδιτ: όντως μετά από λίγες ώρες που ξαναδοκίμασα, έγινε κανονικά τη διαδικασία.

Looool! :D

Κάτι άλλο:

μου ήρθαν 2 sms που λέγανε "wap push" την ώρα που τα άνοιξα, αποστολέας είναι ο Anonymous, και μέσα λένε ΜΗΝΗΜΑ ΒΙΝΤΕΟ! ΚΛΙΚ: URL: http://w03.wrx1.net/app/v4/κλπ.

Είναι παγίδα, spam ή έχω εγώ ανορθόγραφο φίλο;

Το σάιτ υπάρχει και λέει w2mobile, αλλά τι ακριβώς είναι;

Άλλο θέμα:

Πήρα τώρα μόλις το 1245 από 2 ακόμα f2g και μου είπε ότι "Η περίοδος ενεργοποίησης της προσφοράς έχει λήξει."

Στο ένα είχα κάνει 3€ ανανέωση πριν 3-4 μήνες και στο άλλο μόνο μεταφορά μέσω wind sharing.

παρε στο cc να ρωτησεις τι συμβαινει

αργησες tseapis...αυτα τα πραγματα τα αρπαζουν αμεσως :)

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Έληξε , η λήξη .....Οπότε τώρα ενεργοποιούνται πάλι κανονικά τα πεντάευρα στο 1245

εγώ νόμιζα πως η υπηρεσία wind sharing γίνεται μόνο από wind συμβόλαιο σε κάρτα και όχι από κάρτα σε κάρτα...;

Ισχύει και για μεταφορά από κάρτα και για μεταφορά από συμβόλαιο!Κοστίζει 0.25 ευρώ και γίνεται με μια κλήση στο 1264.Μεταφέρεις ακέραια ποσά από 1 έως 30 ευρώ μάξιμουμ ημερησίως!

Ο αριθμος που λεει το υπολοιπο προς f2g κλησεων και σμς ποιο ειναι ρε παιδια γιατι δεν το θυμαμαι ? :(

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

ερωτηση!..

καλωντας το 1263[winclub],στις επιλογες μου λεει..

θελεται να καταχωρισετε τα προσωπικα σας στοιχεια και να κερδισετε επιπλεον 100 ποντους; πιεστε 4!

να πιεσω 4 και να κατσω να τους δωσω τα στοιχεια μου;το εχει κανει κανεις;αξιζει;

Παιδιά για να καταλάβω, αυτό είναι κατα κάποιο τρόπο on-line πιστοποίηση, ή άσχετο; Αν το κάνει κάποιος πρέπει μετά να πάει και στο κατάστημα να κάνει πιστοποίηση, ή κάνεις αυτό on-line, πέρνεις τους 100 πόντους και καθαρίζεις;

Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2

Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro

Δεν κάνεις ταυτοποίηση.Παίρνεις απλά τους 100 πόντους και καθαρίζεις!Φυσικά,δεν έχει την παραμικρή σχέση με τη δήλωση στοιχείων σύμφωνα με το νέο νόμο!

Ξέρετε τελικά τι μπορεί να είναι αυτό;

Μου ήρθαν 2 sms που λέγανε "wap push" πριν τα ανοίξω,

αποστολέας είναι ο Anonymous,

και μέσα λένε ΜΗΝΗΜΑ ΒΙΝΤΕΟ! ΚΛΙΚ: URL: http://w03.wrx1.net/app/v4/κλπ.

Είναι παγίδα, spam ή έχω κάποιον ανορθόγραφο φίλο;

Το σάιτ αυτό υπάρχει και λέει "w2mobile", αλλά τι ακριβώς είναι;

:confused:

Ξέρετε τελικά τι μπορεί να είναι αυτό;

Μου ήρθαν 2 sms που λέγανε "wap push" πριν τα ανοίξω,

αποστολέας είναι ο Anonymous,

και μέσα λένε ΜΗΝΗΜΑ ΒΙΝΤΕΟ! ΚΛΙΚ: URL: http://w03.wrx1.net/app/v4/κλπ.

Είναι παγίδα, spam ή έχω κάποιον ανορθόγραφο φίλο;

Το σάιτ αυτό υπάρχει και λέει "w2mobile", αλλά τι ακριβώς είναι;

:confused:

σβήσε το μνμ όπως είναι.. κατά 99% θα σε κάνει συνδρομητή σε "υπηρεσία" με χρέωση ανα εβδοδμάδα/μήνα, είναι το κλασικό κόλπο που έχει γίνει αρκετή φασαρία. Από το link σου βρήκα αυτά: http://www.w2mobile.com/ http://www.hellopeter.com/w2mobile-complaint-%5B344751%5D

Το μήνυμα διπλασιασμού που έρχεται κατά καιρούς ισχύει μόνο για ανανέωση μέσω κάρτας ανανέωσης ή ισχύει και για ανανέωση από κατάστημα;

Το μήνυμα διπλασιασμού που έρχεται κατά καιρούς ισχύει μόνο για ανανέωση μέσω κάρτας ανανέωσης ή ισχύει και για ανανέωση από κατάστημα;

ισχυει για ανανεωση με οποινδηποτε τροπο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σ'ευχαριστώ παίχτη για την απάντηση!Όντως,έτσι είναι!Πριν λίγο διπλασιάστηκε το ποσό!

Ο αριθμος που λεει το υπολοιπο προς f2g κλησεων και σμς ποιο ειναι ρε παιδια γιατι δεν το θυμαμαι ? :(

Αν εννοεις για τη προσφορα του 2009 τοτε ειναι το 1209.

Εχει ξαναρχισει τα ωραια της μου φαινεται η Wind, ηρθε κ σε μενα μηνυμα για διπλασιασμο σε ενα "ξεχασμενο" νουμερο f2g που εχω που το χρησιμοποιησα τωρα κ μετα απο κατι μηνες για να βαλω τα 5ευρω τζαμπα της προσφορας! το ακριβες μνμ ειναι αυτο:

WIND:ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΝΕΩΣΑΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑΣ ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΤΩΡΑ & ΜΕΧΡΙ 30/11/09, ΓΙΑΤΙ Η WIND ΣΑΣ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΕΩΣ 30Ε ΠΟΥ ΘΑ ΦΟΡΤΩΣΕΤΕ

Αυτα ειναι! :D

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova