fotisk13 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 (edited) Εχτες ενώ είχα υπόλοιπο Mb και δεν μπήκα επίτηδες...για να μην με χρεώσουν πάλι...:X όπως τον προηγούμενο μήνα, βλέπω τώρα με χρέωσαν 1 ευρώ για Daily Internet!:X Εκανα και ανανέωση 10 ευρώ, μου πήραν τα 5 ευρώ για τα 300 λεπτά κλπ. Τέλος δεν μου έδωσαν 1gb δώρο για 15 μέρες που είπαν μερικά παιδιά ότι δίνει με ανανέωση 10 ευρώ. Edited March 1, 2016 by fotisk13 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Εμενα που εχω την ειδική προσφορά μου έδωσε έξτρα 1 φορά για 7 μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Εχτες ενώ είχα υπόλοιπο Mb και δεν μπήκα επίτηδες...για να μην με χρεώσουν πάλι...:X όπως τον προηγούμενο μήνα, βλέπω τώρα με χρέωσαν 1 ευρώ για Daily Internet!:X Εκανα και ανανέωση 10 ευρώ, μου πήραν τα 5 ευρώ για τα 300 λεπτά κλπ. Τέλος δεν μου έδωσαν 1gb δώρο για 15 μέρες που είπαν μερικά παιδιά ότι δίνει με ανανέωση 10 ευρώ. Στην ανανέωση 10 ευρώ από το κατάστημα σου δίνει το 1GB αλλά ισχύει για ένα μήνα όχι για 15 μέρες. Επίσης σου κρατάει 30 σεντς και σου δίνει 120' προς σταθερά ή 120' προς Wind/Q. Κι εγώ έχω την προσφορά 300' το μήνα με ανανέωση 10 ευρώ και πάνω και μου πήρε και το πεντάευρω αλλά δεν με πειράζει γιατί είναι για μία φορά το χρόνο. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Δυστυχώς από το ένα γιγα πού μού έκανε δώρο σήμερα από ανανέωση 10€, και ενώ έχω mb από την προσφορά 1500'/1500mb, πού λήγουν σήμερα 400mb, μού έκανε κατανάλωση από το γιγα που ληγη ΤΕΛΟΣ τού μηνά και όχι από αυτά πού λήγουν σήμερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 (edited) Στην ανανέωση 10 ευρώ από το κατάστημα σου δίνει το 1GB αλλά ισχύει για ένα μήνα όχι για 15 μέρες. Επίσης σου κρατάει 30 σεντς και σου δίνει 120' προς σταθερά ή 120' προς Wind/Q. Κι εγώ έχω την προσφορά 300' το μήνα με ανανέωση 10 ευρώ και πάνω και μου πήρε και το πεντάευρω αλλά δεν με πειράζει γιατί είναι για μία φορά το χρόνο. Και online το δίνει αυτό 1Gb, που μου το έδωσε και έμενα. Εγώ λέω για +1gb που έδινε σε μερικούς για 15μερες. Υ.Γ. Μίλησα τώρα μεσώ chat με την εξυπηρέτηση πελατών, μου λέει η χρέωση έγινε στις 28/2 ενώ η χρέωση έγινε σήμερα:X ! ευτυχώς είχα screeshot από εχτές 29/2 21:15 που φαινόταν ότι είχα υπόλοιπο πάνω από 300mb. Και μου λέει η "katerina" από το screenshot που βλέπω ότι όντως είχατε υπόλοιπο κλπ:X, νευρίασα με την απάντηση της... και την "απείλησα" ότι αν το ξανά κάνουν με αυτές τις χρεώσεις θα φύγω από την wind. Μην σαν τα πολύλογο έκανε αίτημα για πίστωση του 1 ευρώ, δεν περάσανε 10 λεπτά... μου πιστωσανε το 1 ευρω :lol:. Edited March 1, 2016 by fotisk13 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis99 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160301/fd505fc754f710439b6be3cdf1af5237.jpg Σήμερα μπήκα στο crew! Φαίνεται και στο app το πακέτο πολύ καλό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 (edited) Κατι που δεν λεει η wind γισ το SUPER TALK ειναι οτι ξεκλειδώνει οχι μονο τα more αλλα και τα turbo για 24 ωρες ετσι πριν λιγο για δικο μου ατομο του εβαλα 500 προς ολους 260 προς wind /Q και 60 sms προς wind /Q με το συνδυασμό super talk + turbo με 7 ευρουλακια μια χαρα.... δεν εχει αυτο το νουμερο την ειδικη προσφορα αλλιως ηξερα τι θα εκανα!!! Edited March 1, 2016 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Το F2G out έχει σταματήσει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Το F2G out έχει σταματήσει; Έχεις δίκιο. Αυτή τη στιγμή δεν εμφανίζει τίποτα http://i64.tinypic.com/2w4wglz.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Το F2G out έχει σταματήσει; Απο τι δειχνει σταματησε... εκτος και εαν φτιαχνουν τιποτα κοιτα ξανα σε 2ωρες εαν και τοτε δεν δειχνε...σταματησε Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Απο τι δειχνει σταματησε... εκτος και εαν φτιαχνουν τιποτα κοιτα ξανα σε 2ωρες εαν και τοτε δεν δειχνε...σταματησε Πάντως, δεν ήταν λειτουργικό το Out όπως το έκανε η Wind: Δήλωνες τι θες (κάποιοι τα δήλωναν και όλα και "ό,τι κάτσει") και σε παίρναν τηλέφωνο από τη διαχείρηση του Out στην εταιρεία που το είχε δώσει η Wind λίγες μέρες πριν την "έξοδο" που "κέρδισες" να σου πουν "Αυτό....." για να πας εκεί (που κάποιοι δεν πήγαιναν ποτέ και δεν ήταν και κάτι φοβερό οι "έξοδοι" που "κέρδιζες": Σινεμά, θέατρα, beach bar, συναυλίες) ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ "ΚΕΡΔΙΣΕΣ" ΝΑ ΠΕΙΣ: "Από Wind...κέρδισα...." να συνενοηθείς με το κάθε μαγαζί (που πιθανόν και να μην ήξεραν όσοι ήταν στην πόρτα, και ίσως να προέκυπταν και κάποιες ασυνενοησίες-ξέρουμε πως είναι τα Ελληνικά καταστήματα! :D ). Και ήταν μόνο για Αθήνα και Θεσσαλονίκη!!!! Η υπόλοιπη επαρχία; Από τις εταιρείες κινητής θέλουμε "δώρα επικοινωνίας" σαν κίνητρο να βάλουμε κάρτα. Τα Out μπορούμε να τα κερδίζουμε και από αλλού τσάμπα (site άλλα πχ) και τσάμπα, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΡΤΑ. Άρα (αν όντως καταργήθηκε το Out), "βλέπω" αντικατάστασή του από (τύπου) Spin&Win στις οθόνες του κινητού και υπολογιστή μας (όταν θα βάζουμε κάρτα, που είναι και ο "λόγος" ύπαρξής του για τις εταιρείες) με δώρα επικοινωνίας (όπως το reload του Whats Up) , ακόμα και συμμετοχή σε κληρώσεις για κινητά κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Μέχρι πότε έχει πάρει παράταση η προσφορά με 10 ευρώ, ένα γιγα δώρο ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Μέχρι πότε έχει πάρει παράταση η προσφορά με 10 ευρώ, ένα γιγα δώρο ??? Κανονικα εχει ληξει To Bonus ανανέωσης θα αποδίδεται μέσω των καταστημάτων WIND & Online έως 31.1.2016 https://www.wind.gr/gr/f2g/upiresies/ananeosi-hronou-omilias/online-ananeosi-hronou-omilias/ Αλλα λογικα το δινουν ακομα οποιος κανει ανανεωση να μας πει... εγω σε λιγες μερες θα κανω ...εχω την ειδικη προσφορα ακομα Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι... Εδώ και μήνες έχουν σταματήσει να μου στέλνουν προσφορές ενώ κάρτα έχω να βάλω σχεδόν 2 μήνες.Παιζει ρόλο ότι έχω την ειδική προσφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 (edited) Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι... Εδώ και μήνες έχουν σταματήσει να μου στέλνουν προσφορές ενώ κάρτα έχω να βάλω σχεδόν 2 μήνες.Παιζει ρόλο ότι έχω την ειδική προσφορά? Ειμαι απολυτος ναι το ιδιο και σε ενα φιλο μου 3-4μηνυματα προσφορας π,χ με 3 euro αρκετα συχνα απο τοτε που του εστειλαν την ειδικη σταματησαν ολα.... Edited March 1, 2016 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak8265 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Αστο και γω τρεις μηνες εχω να βαλω καρτα αλλα τιποτα καμια προσφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Δε θέλω να γίνω κακός. Αλλά , "βολευτείτε" με τη super "προσφορά" των 8.5€ για 1500΄ προς όλους και 1500ΜΒ για 30 μέρες αφού καλύπτει τις ανάγκες σας. Τώρα, αν του χρόνου: α) Την κάνουν 2000΄ προς όλους και 2000ΜΒ με 10€ και το 2018..... ή β) Την ακυρώσουν γιατί δεν τη χρησιμοποιήσατε για 6 μήνες με 1000 στο 1264, ξαναζητήστε να σας τη βάλουν.....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Δε θέλω να γίνω κακός. Αλλά , "βολευτείτε" με τη super "προσφορά" των 8.5€ για 1500΄ προς όλους και 1500ΜΒ για 30 μέρες αφού καλύπτει τις ανάγκες σας. Τώρα, αν του χρόνου: α) Την κάνουν 2000΄ προς όλους και 2000ΜΒ με 10€ και το 2018..... ή β) Την ακυρώσουν γιατί δεν τη χρησιμοποιήσατε για 6 μήνες με 1000 στο 1264, ξαναζητήστε να σας τη βάλουν.....:lol: Δεν γίνεσαι κακός...αν γίνουν έτσι τα πράγματα δεν θα χρειαστούμε ποτέ συμβόλαιο για κανέναν λόγο :D και προσωπικά με φοιτητικό Whats up και την ειδική προσφορά Αν και όποτε χρειαστεί δεν έχω κανένα λόγο ούτε σε περίπτωση εργασίας(που χρειάζομαι) να δεσμευτω με παραπάνω χρήματα και λιγότερες παροχές που προσφέρουν τα συμβόλαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Δεν γίνεσαι κακός...αν γίνουν έτσι τα πράγματα δεν θα χρειαστούμε ποτέ συμβόλαιο για κανέναν λόγο :D και προσωπικά με φοιτητικό Whats up και την ειδική προσφορά Αν και όποτε χρειαστεί δεν έχω κανένα λόγο ούτε σε περίπτωση εργασίας(που χρειάζομαι) να δεσμευτω με παραπάνω χρήματα και λιγότερες παροχές που προσφέρουν τα συμβόλαια Το θέμα δεν είναι να βολευόμαστε (ο καθένας/μια) με (και καλά) "προσφορές" που τροποποιούνται κατά βούληση της ("ξύπνιας") εταιρείας, που ίσως του χρόνου την κάνει 2000΄και 2000ΜΒ με 10€ (και το 2020 3000΄ και 3000ΜΒ με 13€). Συμφωνώ ότι οι ανάγκες σου αυτή τη στιγμή απαιτούν τόσα λεπτά ομιλίας και ΜΒ , άρα την "αρπάζεις" την προσφορά. Οι δικές μου δεν είναι τόσα λεπτά ομιλίας και ΜΒ (ιδίως με το σήμα της Wind) και "προτιμώ" λιγότερα με λιγότερα €. Η αυθαίρετη τροποποίηση της "προσφοράς" μπορεί να φτάσει και (αναγκαστικά) στα 5000΄ και 5000ΜΒ ΠΑΛΙ με sms 1000 στο 1264!!! Το ζητούμενο ΠΡΕΠΕΙ να είναι "σωστά" πακέτα για όλες τις ανάγκες: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6527678#post6527678 Που να ισχύουν διαρκώς. Και ό,τι θέλουμε επιλέγουμε ο καθένας/μια. Κι αν χρειαστώ 10000΄ και 10000ΜΒ κάποια στιγμή ΝΑ ΕΧΩ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΗΝΑ (30 ΜΕΡΕΣ) ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΞΩ. Αυτό το Ελληνικό απόστημα πρέπει να σπάσει κάποια στιγμή: 1) Και καλά "προσφορές". ..... Ουπς, είμαι 1ος/η που την έχω!! 2) Ατομική διαχείριση του καθενός από τις εταιρείες.....Όλα τα πακέτα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ στις "σωστές" τιμές..... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6591220#post6591220 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Κοίταξε,εγώ 10€ βάζω τώρα,10€ θα βάζω...Όταν εμένα μου δώσουν τα 3πλασια με 20€ δεν θα τους κάνω την χάρη να αυξήσω τα χρήματα.10€ θα βάζω παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Κοίταξε,εγώ 10€ βάζω τώρα,10€ θα βάζω...Όταν εμένα μου δώσουν τα 3πλασια με 20€ δεν θα τους κάνω την χάρη να αυξήσω τα χρήματα.10€ θα βάζω παλι Και τι "λες" για το 1000 στο 1264 που: Από 1000΄ 1000ΜΒ με 5€ έγινε: 1500΄ 1500ΜΒ με 8,5€ (από 8€, ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΤΙ ΛΕΣ;) Νομίζεις ότι δε μας "ξέρουν" οι εταιρείες (και τη νοοτροπία μας); Δεν αλλάζει ΟΚ. Έτσι είμαστε... Απλά: Εδώ θα είμαστε (ελπίζω) και το 2020 να δω τι θα "κάνεις" (και οι περισσότεροι Έλληνες καρτοκινητής Wind) όταν και ΑΝ γίνουν αυτά που λέω... Για απάντα στο πρώτο: Από 1000 σε 1500.....!!! Ρεεε μαας "ξέρουν" οι εταιρείες .... Μένει να το δεις... Αν δεν "αλλάξουμε" ΕΜΕΙΣ... ΔΕΝ αλλάζουν αυτές (τη διαχείριση τους προς εμάς).... Υ.Γ.1: Λογικά να το πάρω ...Θεωρώ παράλογο στα συμβόλαια ("Εγγυημένα" λεφτά κάθε μήνα) να έχουν παραπάνω €.... Απότέλεσμα της νοοτροπίας ΜΑΣ...... (Εμάς των καταναλωτών...Αν δεν αλλάξουμε).... Υ.Γ.2: Εγώ προσωπικά (γιατί όταν "τα λέει" κάποιος αμέσως επί προσωπικού οι άλλοι {Έλληνες}) ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ: Έχω "καταφέρει" (σε αυτό το κλίμα) να έχω τις προσφορές που θέλω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Μέχρι πότε έχει πάρει παράταση η προσφορά με 10 ευρώ, ένα γιγα δώρο ??? Εγώ έβαλα 10 ευρώ απο κατάστημα χτες 29/2 και το πήρα κανονικά το 1GB. Αν έβαλε κάνεις σήμερα να μας επιβεβαιώσει ότι δεν έληξε μόλις άλλαξε ο μήνας να ξέρουμε... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Και τι "λες" για το 1000 στο 1264 που: Από 1000΄ 1000ΜΒ με 5€ έγινε: 1500΄ 1500ΜΒ με 8,5€ (από 8€, ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΤΙ ΛΕΣ;) Νομίζεις ότι δε μας "ξέρουν" οι εταιρείες (και τη νοοτροπία μας); Δεν αλλάζει ΟΚ. Έτσι είμαστε... Απλά: Εδώ θα είμαστε (ελπίζω) και το 2020 να δω τι θα "κάνεις" (και οι περισσότεροι Έλληνες καρτοκινητής Wind) όταν και ΑΝ γίνουν αυτά που λέω... Για απάντα στο πρώτο: Από 1000 σε 1500.....!!! Ρεεε μαας "ξέρουν" οι εταιρείες .... Μένει να το δεις... Αν δεν "αλλάξουμε" ΕΜΕΙΣ... ΔΕΝ αλλάζουν αυτές (τη διαχείριση τους προς εμάς).... Υ.Γ.1: Λογικά να το πάρω ...Θεωρώ παράλογο στα συμβόλαια ("Εγγυημένα" λεφτά κάθε μήνα) να έχουν παραπάνω €.... Απότέλεσμα της νοοτροπίας ΜΑΣ...... (Εμάς των καταναλωτών...Αν δεν αλλάξουμε).... Υ.Γ.2: Εγώ προσωπικά (γιατί όταν "τα λέει" κάποιος αμέσως επί προσωπικού οι άλλοι {Έλληνες}) ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ: Έχω "καταφέρει" (σε αυτό το κλίμα) να έχω τις προσφορές που θέλω... Θεωρείς οτι έχεις τα συγκεκριμένα πακέτα γιατί έκανες κάτι εσύ; Καθαρά τυχαία τα στέλνει η WIND και τα έχει λάβει πολύς κόσμος. Δεν τα έχεις μόνο εσύ. Τώρα για το ποιο πακέτο θα ενεργοποιήσει κάποιος δεν νομίζω να μας πέφτει λόγος εμάς. Ο καθένας κοιτάει τις ανάγκες και την τσέπη του. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Εγώ έβαλα 10 ευρώ απο κατάστημα χτες 29/2 και το πήρα κανονικά το 1GB. Αν έβαλε κάνεις σήμερα να μας επιβεβαιώσει ότι δεν έληξε μόλις άλλαξε ο μήνας να ξέρουμε... Εβαλα σημερα σε εμενα και την γυναικα μου, το πηρε κανονικοτα :D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Και τι "λες" για το 1000 στο 1264 που: Από 1000΄ 1000ΜΒ με 5€ έγινε: 1500΄ 1500ΜΒ με 8,5€ (από 8€, ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΤΙ ΛΕΣ;) Νομίζεις ότι δε μας "ξέρουν" οι εταιρείες (και τη νοοτροπία μας); Δεν αλλάζει ΟΚ. Έτσι είμαστε... Απλά: Εδώ θα είμαστε (ελπίζω) και το 2020 να δω τι θα "κάνεις" (και οι περισσότεροι Έλληνες καρτοκινητής Wind) όταν και ΑΝ γίνουν αυτά που λέω... Για απάντα στο πρώτο: Από 1000 σε 1500.....!!! Ρεεε μαας "ξέρουν" οι εταιρείες .... Μένει να το δεις... Αν δεν "αλλάξουμε" ΕΜΕΙΣ... ΔΕΝ αλλάζουν αυτές (τη διαχείριση τους προς εμάς).... Υ.Γ.1: Λογικά να το πάρω ...Θεωρώ παράλογο στα συμβόλαια ("Εγγυημένα" λεφτά κάθε μήνα) να έχουν παραπάνω €.... Απότέλεσμα της νοοτροπίας ΜΑΣ...... (Εμάς των καταναλωτών...Αν δεν αλλάξουμε).... Υ.Γ.2: Εγώ προσωπικά (γιατί όταν "τα λέει" κάποιος αμέσως επί προσωπικού οι άλλοι {Έλληνες}) ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ: Έχω "καταφέρει" (σε αυτό το κλίμα) να έχω τις προσφορές που θέλω... Μου λες για την Wind ενώ δεν το χρησιμοποιώ... 10 χρόνια έχω Cosmote και τα 2 τελευταία έχω φοιτητικό.Εχω σαν 2ο ένα Wind με την προσφορά των 300' αλλά και την ειδική προσφορά Αν ποτέ το χρειαστώ.βαζω σπάνια κάποια χρήματα.Τωρα το ότι πήγε από 8€ σε 8,5 χωρίς να σου παρέχει κάτι παραπάνω είναι ένας λόγος να διαμαρτυρεσαι(Φυσικά όχι να διαμαρτυρεσαι στο myphone).Αν έχεις ασχοληθεί με κάποια καταγγελία εκτός myphone πολύ ευχαρίστως να το συζητήσουμε γιατί εγώ προσωπικά και καταγγελία έχω κάνει παλαιότερα στην ΕΕΤΤ για συγκεκριμένη υπόθεση και κερδισμένος έχω βγει και μαζί μου και άλλοι.Στο myphone δεν θα καθισω να διαμαρτυρηθω γιατί και κουραστικός γίνομαι λέγοντας τα ίδια αλλά και δεν κερδίζω-ουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts