HEO Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 εκτος θέματος..... παίδες για Αμερική μπορείτε να χρησιμοποιήσετε voip apk απο callcentric, lebara..... με φθηνη χρέωση και βέβαια Hangouts που έχει δωρεάν κλησεις για Αμερική...... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Και βέβαια viber, whatsapp, kakaotalk, skype, κτλ....όλα δωρεαν. Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 (edited) Και βέβαια viber, whatsapp, kakaotalk, skype, κτλ....όλα δωρεαν. αυτα δεν παίρνουν δωρεάν κλήσεις σε νούμερα τηλεφώνων..... απαιτούν να έχει ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ την εφαρμογή....αλλοιως χρεώνουν αλμύρα αυτα που εγραψα εγω παίρνουν τηλέφωνο σε νούμερα εχουν πολυ χαμηλές χρεώσεις η ειναι δωρεάν... Edited August 24, 2015 by HEO Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GPOWER Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής που μάλλον εχει απαντηθει αλλα σε 1000 σελιδες ειναι δυσκολο να το βρω μιας και ειμαι νεος στην wind....εχω f2g και εχω ενεργοποιησει πακετο 1γβ με 5 ευρω το οποιο ληγει 9 σεπτεμβρη και εχω 600μβ υπολοιπο περιπου....Αν ανανεωσω σε καταστημα με 10 ευρω και παρω το μπονους του 1γβ για τον αυγουστο,ποιο πακετο θα καταναλωσει πρωτα?....το δικο μου ενεργοποιημενο ή το πακετο μπονους?...ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Ρε παιδιά τα bonus προς wind από τα λοιπά πακέτα δε διαρκούν πλέον ένα μήνα όπως και τα κανονικά πακέτα; Πότε άλλαξε αυτό; Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idi Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 (edited) Το Bobsled νομιζω ειχε τσαμπα κλησεις προς σταθερα στις ΗΠΑ. Υπαρχει και android app νομιζω εχω καιρο να το δω. Edited August 24, 2015 by idi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 έδινε και προς Ελλάδα δωρεαν για κάποιο διάστημα. Προς Ηπα τωρα hangouts που δίνει δωρεάν, και για οποιον δεν βαριέται ίσως να μπορεί ακόμα να πάρει free Ηπα νούμερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής που μάλλον εχει απαντηθει αλλα σε 1000 σελιδες ειναι δυσκολο να το βρω μιας και ειμαι νεος στην wind....εχω f2g και εχω ενεργοποιησει πακετο 1γβ με 5 ευρω το οποιο ληγει 9 σεπτεμβρη και εχω 600μβ υπολοιπο περιπου....Αν ανανεωσω σε καταστημα με 10 ευρω και παρω το μπονους του 1γβ για τον αυγουστο,ποιο πακετο θα καταναλωσει πρωτα?....το δικο μου ενεργοποιημενο ή το πακετο μπονους?...ευχαριστω προκαταβολικα Θα σου φάει από το bonus και πρακτικά θα χάσεις όλο το υπόλοιπο από το πακέτο. Συστήματα του κ@λου από τη Wind! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρε παιδιά τα bonus προς wind από τα λοιπά πακέτα δε διαρκούν πλέον ένα μήνα όπως και τα κανονικά πακέτα; Πότε άλλαξε αυτό; Λέει η ανακοίνωση ότι διπλασιάζονται μέχρι 31/8 και διαρκούν πλέον 15 μέρες αντί για 30. Ελπίζουμε από 1/9 να αλλάξει ξανά σε 30 αν και χλωμό το κόβω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 βλακεία, αν και μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτά, πιο πολύ τα sms προς wind ήθελα αν και τα έχω σαν λύση ανάγκης αφού στο 90+% των περιπτώσεων καλύπτομαι με viber το θέμα είναι να υπάρχει άπλετο internet και όλα τα άλλα λύνονται Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 βλακεία, αν και μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτά, πιο πολύ τα sms προς wind ήθελα αν και τα έχω σαν λύση ανάγκης αφού στο 90+% των περιπτώσεων καλύπτομαι με viber το θέμα είναι να υπάρχει άπλετο internet και όλα τα άλλα λύνονται 'Απλετο ίντερνετ με την Wind υπάρχει, δώρο 1GB το μήνα δίνει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GPOWER Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Θα σου φάει από το bonus και πρακτικά θα χάσεις όλο το υπόλοιπο από το πακέτο. Συστήματα του κ@λου από τη Wind! Eυχαριστω πολυ φιλε μου για την πληροφορια.....καταλαβα....:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonkyr Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Κύριοι, πως θα τσεκάρω πόσο υπόλοιπο data μου μένει σε μια κάρτα broadband (δώρο από σύνδεση σταθερής); Ούτε καν πόσο data διαθέσιμο έχω δεν ξέρω. 300; 500; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Κύριοι, πως θα τσεκάρω πόσο υπόλοιπο data μου μένει σε μια κάρτα broadband (δώρο από σύνδεση σταθερής); Ούτε καν πόσο data διαθέσιμο έχω δεν ξέρω. 300; 500; ΣΤΕΙΛΕ ΔΩΡΕΑΝ SMS ΣΤΟ 1228 ΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΥΠ" ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ USB ΣΤΙΚ... :blink::blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 ΣΤΕΙΛΕ ΔΩΡΕΑΝ SMS ΣΤΟ 1228 ΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΥΠ" ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ USB ΣΤΙΚ... :blink::blink::blink: Οχι τη λέξη "ΥΠ", κενό SMS στο 1228 θέλει. Το μπέρδεψες με το broadband συμβολαίου, όπου στέλνεις "ΥΠ" στο 1205. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Κι εγώ που έχω την ίδια κάρτα με το 1gb λόγω σταθερού wind, ΥΠ στο 1228 στέλνω και όχι κενό sms. Έτσι νομίζω έγραφε στο μικρό βιβλιαράκι με οδηγίες που είχε στο πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Κύριοι, πως θα τσεκάρω πόσο υπόλοιπο data μου μένει σε μια κάρτα broadband (δώρο από σύνδεση σταθερής); Ούτε καν πόσο data διαθέσιμο έχω δεν ξέρω. 300; 500; κενο(Ενα space) στο 1228 Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 κενο(Ενα space) στο 1228 κενό μήνυμα στο 1205;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Στις οδηγίες στο πακέτο που πήρα πρόσφατα πάντως, γράφει για ΥΠ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 βλακεία, αν και μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτά, πιο πολύ τα sms προς wind ήθελα αν και τα έχω σαν λύση ανάγκης αφού στο 90+% των περιπτώσεων καλύπτομαι με viber το θέμα είναι να υπάρχει άπλετο internet και όλα τα άλλα λύνονται Η Q αν βάλεις 10€ σου δίνει 1gb και 1.000 λεπτά προς Q χωρίς χρέωση. Τα μηνύματα προς Q/wind είναι 2€ τα 800 και 2€ τα 400 me αφού θέλεις όπως είπες μηνύματα και ίντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 κενο(Ενα space) στο 1228 Κενό μήνυμα δε στέλνει το κινητό μου. Εγώ στείλω ένα οποιοδήποτε γράμμα! :-) Οτιδήποτε και να στείλεις στο 1228 θα σου έρθει ενημέρωση υπολοίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 'Απλετο ίντερνετ με την Wind υπάρχει, δώρο 1GB το μήνα δίνει! Βασικός λόγος που παραμένω σε αυτή Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 αναφερεστε στην online ανανεωση με 10 ευρω που δινει 1Gb,σωστα? Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Γεια σας, να γράψω και εγώ την εμπειρία μου από την ενεργοποίηση της προσφοράς των 1500 λεπτών και 1500MB με χρέωση 8 ευρώ. Μου είχε έρθει το σχετικό μήνυμα στις 28/07 αλλά έπειδή τότε είχα ήδη ενεργοποιήσει blender, το είχα αφήσει και με επιφύλαξη για το εάν θα ίσχυε μεταγενέστερα, μετά από έναν μήνα η προσφορά, χθες προσπάθησα να το ενεργοποιήσω. Γράφω προσπάθησα γιατί το πρώτο μήνυμα που έστειλα, τη λέξη 1000 στο 1264 όπως έγραφε το μήνυμα της προσφοράς, δεν πέτυχε ή κάτι δεν πήγε καλά και μου ήρθε η απάντηση «ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ. ΚΑΛΕΣΕ 1265 ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ F2G ΠΑΚΕΤΑ». Αρχικά απελπίστηκα λίγο και νόμισα πως θα είχε λήξει αυτή η προσφορά. Όμως είπα να προσπαθήσω να στείλω το μήνυμα και δεύτερη φορά, η οποία ήταν και επιτυχής. Μου ήρθε το σχετικό μήνυμα ότι ενεργοποιήθηκε το πακέτο και όπως είδα και από την εφαρμογή, είχα 1500 λεπτά προς όλους και 1,5GB internet. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Αρκετες φορες συμβαινει αυτο ακομα και στα <<γνησια>> φοιτητικα νουμερα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonkyr Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Ευχαριστώ όλους για την απάντηση, έμαθα το υπόλοιπο data με σμσ στο 1228 και ΚΕΝΟ μνμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts