Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα μας τρελάνεις :)

τι δεν καταλαβαίνεις;;;

----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτό βεβαία προϋποθέτει ότι τα χρήματα-δώρο που δεν καταναλωθούν μέσα στο μήνα μπορούν να μεταφερθούν στους επόμενους και έρχεται μάλλον σε αντίθεση με τον περιορισμό που λέει ότι δεν χρησιμοποιούνται για αγορά κάποιου πακέτου...
κάτι δεν μου αρέσει κι εμένα... :confused:

σε όλους σας εστειλαν οτι γιορταζει η γουιντ και σε μενα εστειλαν συγχαρητηρια??wtf?
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

τι δεν καταλαβαίνεις;;;

Κοίτα τα 2 μηνύματα που έχω κάνει παράθεση κ θα καταλάβεις

Και σε μένα ήρθε αν κ μάλλον μόνο σε μηνύματα μπορείς να τα καταναλώσεις αν σου φτάνουν τα 300λεπτα το μήνα

Σε μένα πάντως που έχω την προσφορά με τα 300 δεν έχει έρθει ακόμα σχετικό μήνυμα. Από τη στιγμή που δεν είναι για αγορά πακέτων δεν είναι και ιδιαίτερα ελκυστικό

ήρθε κ σε μένα το μηνυματάκι με τον διπλασιασμό για 6 μήνες στο f2g με τα 300 λεπτά.. στο άλλο f2g ήρθε άλλο δώρο όμως! Μόνο για σένα: Δώρο 300Λ προς όλα τα κινητά/σταθερά στην Ελλάδα & 1GB με διάρκεια 15 μέρες, εάν η επόμενη ανανέωση είναι 10€ & γίνει στις επόμενες 2 μέρες.

Όλο δωράκια είναι η wind! δεν μας αφήνει σε ησυχία!!!

Cats are like Music:

It's foolish to try to explain their worth

to those who don't appreciate them :kitty:

Μου ρθε μυνημα ως ληγει ο αριθμος και η ανανεωση τον επεκτεινει για 6 μηνες. Απο ποτε εγινε για μονο 6 μηνες?

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Αν κανω "ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕ ΧΡΗΣΗ 16-ΨΗΦΙΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ" online θα παρω το 1GB ή θελει μονο με paypal/καταστημα/κτλ?

Δε θα το παρεις

I am the FireStarter

Ειχα καποιο καιρο να περασω καρτα....για επικαιροποιηστε με παρακαλω.

- Πλεον (μπραβο στο καρτελ-ολοι τα ιδια), ο χρονος ομιλιας διαρκει 6μηνο, και μετα χανεται;

- Η sim στον 1 χρονο χωρις ανανεωσει, παυει να λειτουργει;

- Και ελαχιστη ανανεωση απο καταστημα/περιπτερο ποιο ποσο ειναι;

Ειχα καποιο καιρο να περασω καρτα....για επικαιροποιηστε με παρακαλω.

- Πλεον (μπραβο στο καρτελ-ολοι τα ιδια), ο χρονος ομιλιας διαρκει 6μηνο, και μετα χανεται;

- Η sim στον 1 χρονο χωρις ανανεωσει, παυει να λειτουργει;

- Και ελαχιστη ανανεωση απο καταστημα/περιπτερο ποιο ποσο ειναι;

Οι ερωτησεις που κανεις δηλωνουν οτι ξερεις τις απαντησεις.

α. ΝΑΙ

β. ΝΑΙ

γ. 10 €

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

δηλαδή πήρες φοιτητικό από το κεντρικό κατάστημα της Κηφισίας;;;;

ναι και δωραεν και χωρις να παρω καρτα 10 ευρω! Του ειπα εαν μπορω κιολας να το παρω και να το δωσω στον θειο μου και να βαλει εκεινος καρτα και μου ειπε ναι βεβαιως γινεται, οποτε του λεω δωσε μου μονο τον αριθμο και ετσι και εκανε!!. παει και αυτο! μου ειπε επισης οτι η προσφορα δεν ισχυει οπως τα αλλα δικτυα με μεχρι την ληξη του πασου αλλα μεχρι νεωτερας ανακοινωσης , αρα μεχρι να βγει κατι νεοτερο θα την εκμεταλευομαστε την προσφορα, επισης μου ειπε οτι μπορω μεχρι και εως 2 νουμερα να εχω φοιτητικα στο ονομα μου ! .

Οι ερωτησεις που κανεις δηλωνουν οτι ξερεις τις απαντησεις.

α. ΝΑΙ

β. ΝΑΙ

γ. 10 €

Βασικα αυτα τι σημαινουν? Οτι σε 6 μηνες χανεις το υπολοιπο, αλλα ο αριθμος ισχυει, δλδ σε καλουν δεχεσαι sms, αλλα στον χρονο διαγραφεται τελειως?

Αυτό ακριβώς. Σε 6 μήνες χάνεις το υπόλοιπο στους 13 χάνεις τον αριθμό .

Για την ερώτηση γ): η ελαχιστη ανανεώση είναι 10 ευρώ από περίπτερο , και 5 ευρώ από κατάστημα - online.

Αυτό ακριβώς. Σε 6 μήνες χάνεις το υπόλοιπο στους 13 χάνεις τον αριθμό .

Για την ερώτηση γ): η ελαχιστη ανανεώση είναι 10 ευρώ από περίπτερο , και 5 ευρώ από κατάστημα - online.

Αυτο ισχυει ομοφωνα τωρα σε ολες τις εταιριες, ή το αρχισε η Wind?

Ισχύει σε όλες τις εταιρείες ,Ξεκίνησε από την Vodafone το 2012 , ακολούθησε η WIND ( Μάιος 14) , και μετά ακολούθησε και η Cosmote (Ιούνιος 14).

ναι και δωραεν και χωρις να παρω καρτα 10 ευρω! Του ειπα εαν μπορω κιολας να το παρω και να το δωσω στον θειο μου και να βαλει εκεινος καρτα και μου ειπε ναι βεβαιως γινεται, οποτε του λεω δωσε μου μονο τον αριθμο και ετσι και εκανε!!. παει και αυτο! μου ειπε επισης οτι η προσφορα δεν ισχυει οπως τα αλλα δικτυα με μεχρι την ληξη του πασου αλλα μεχρι νεωτερας ανακοινωσης , αρα μεχρι να βγει κατι νεοτερο θα την εκμεταλευομαστε την προσφορα, επισης μου ειπε οτι μπορω μεχρι και εως 2 νουμερα να εχω φοιτητικα στο ονομα μου ! .

έγινε φίλε ευχαριστώ, θα πάω να χτυπήσω ένα νούμερακι για ένα δικό μου πρόσωπο....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

έγινε φίλε ευχαριστώ, θα πάω να χτυπήσω ένα νούμερακι για ένα δικό μου πρόσωπο....

καλύτερα κιόλας διότι δεν ήθελα να κάνω την αίτηση μέσω ίντερνετ ! Και να πληρώσω κάρτα δέκα ευρώ με το έτσι θέλω ! Και να περιμένω το κούριερ . Οπότε πηγα το πήρα από το κατάστημα και τελείωσα !

καλύτερα κιόλας διότι δεν ήθελα να κάνω την αίτηση μέσω ίντερνετ ! Και να πληρώσω κάρτα δέκα ευρώ με το έτσι θέλω ! Και να περιμένω το κούριερ . Οπότε πηγα το πήρα από το κατάστημα και τελείωσα !

Χαρά στην Υπομονή σου ....

Γύρισες την μισή Αθήνα ,(κηφισιά -μολ στην νερατζιωτισσα -παπλικ -μαρούσι) για να μην πληρώσεις 10 ευρώ τώρα τα οποία θα μπουν αναγκαστικά αύριο .....

Edited by Vasileios

6TO F2G ΓIOPTAZEI! 10€ BONUS XPONO OMIΛIAΣ ΓIA 6 MHNEΣ ΣTHN 1H ANANEΩΣH TOY MHNA AΠO 10€ & TA 300Λ ΠPOΣ OΛOYΣ! MAΘE ΠΩΣ ΣE 1 KATAΣTHMA WIND EΩΣ 15/11

Ρε μανία με το καταστημα!!!!δεν πάω λεμε

Edited by akalos

Γι μένα η όλη ιστορία είναι ότι δεν γουστάρω να δίνω προσωπικά στοιχεία σε τυχαρπαστους στον δρόμο η σε αγνώστους κουριερ....

Edited by Vasileios

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

6TO F2G ΓIOPTAZEI! 10€ BONUS XPONO OMIΛIAΣ ΓIA 6 MHNEΣ ΣTHN 1H ANANEΩΣH TOY MHNA AΠO 10€ & TA 300Λ ΠPOΣ OΛOYΣ! MAΘE ΠΩΣ ΣE 1 KATAΣTHMA WIND EΩΣ 15/11

Ρε μανία με το καταστημα!!!!δεν πάω λεμε

Γιατί βρε, ωραία είναι στα καταστήματα, ειδικά αν πας στα ανακαινισμένα είναι πολύ κυρίλα :)

Επειδη θα μου ληξει το δωρεάν υπόλοιπο αν στειλω μνμ στο χαμογελο του παιδιου θα το φαει απο αυτο; ποιο ειναι το τηλ;

54020 Στείλτε μήνυμα στο 54020 τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ ή XAMOGELO (χρέωση 2,46 € ανα SMS)

14545 Καλέστε στο 14545 απο σταθερό (χρέωση 2,28 € ανα κλήση)

ή κινητό (χρέωση 2,46 € ανα κλήση)

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους, η wind φρόντισε να "φτιάξει" το πρωινό μου αφαιρώντας μου το γνωστό πια 1€ χωρίς εγώ να κάνω απολύτως καμία χρήση και χωρίς να λάβω και κάποιο μήνυμα ότι χρεώθηκα π.χ. λόγω internet daily pass ή κάτι άλλο.

Για την ιστορία να σας πώ τα γεγονότα: μιας και χτές στις 12 τη νύχτα έληγε το πακέτο μου έβαλα χρήματα μέσω internet προκειμένου σήμερα το πρωί να το ενεργοποιήσω. Στέλνω σήμερα το πρωί το μήνυμα και μου έρχεται απάντηση ότι το υπόλοιπό μου δεν είναι επαρκές...σημειωτέον ότι το υπόλοιπο που υπήρχε χτες στις 22:00 οπότε και έκανα την μεταφορά ήταν 5,58€ και σήμερα διαπίστωσα ότι είχε πάει στα...4,58€...

Το τρελό της ιστορίας είναι ότι :

1. Δεν μου ήρθε κάποιο μήνυμα όπως συνήθως γίνεται για την χρέωση του internet daily pass.
  2. Μιλώντας με την εξυπηρέτηση πελατών μου είπαν ότι εκείνοι ξέρουν ( ; ) γιατί μου αφαιρέθηκε το 1€.

Τελειώνοντας μου είπαν ότι καταγράφηκε το αίτημά μου (μου ήρθε και σχετικό μήνυμα) και εάν διαπιστώσουν ότι όντως έγινε λάθος θα μου πιστώσουν το 1€.

EDIT: Μόλις τώρα.....τόσες ώρες μετά θυμήθηκαν να μου στείλουν το μήνυμα ότι χρεώθηκα 1€ για χρήση internet daily pass...:lol: Τί να πώ...απλά γελάω και ελπίζω να μου πιστώσουν το ευρώ γιατί αυτό που συμβαίνει δεν τιμά την προσπάθεια της wind να καθιερωθεί στην συνείδηση του κόσμου όχι μόνο ώς την φτηνή επιλογή αλλά και ώς αξιόπιστη.

Edited by Stavros_P
Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

ρε παιδια μου ηρθε και σε μενα αυτο

http://i.imgur.com/n0p8M7e.jpg

να παω να ενεργοποιησω τι σε καταστημα wind?

την προσφορα?

η να κανω ανανεωση απλα 10 ευρω?

μηπως ειναι τρικλοποδια να μας πεταξουν εκτος f2go 2?

οσοι το εχουμε..

Και σε εμενά ηρθέ...και το εκάνα ηδή. Δεν είναι καμια τρικλοποδία..απλα παλι η Wind πρωτοτυπίσε και αντι να χρεώσει το 10€/300 λεπτά οπως εκάναν vodafone και cosmote μάς κάνει και δώρο. Λοιπόν το μονο που εχείς να κάνείς είναι να πας σε ενα καταστήμα και να ζητησεις να στο ενεργοποιήσουν. Και επειτά καθέ μηνα στην πρώτη ανανεώση θα εχείς δώρο 10€. Η μόνη προυποθεση είναι οτι τα πρωτα 10€ της ανανεώσης δεν μπορείς να τα χρήσιμοποιήσεις για πακέτο...ΠΟΥ ΟΚΚΚ!!!! ΤΟ 1GB ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ 300 ΛΕΠΤΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ 20 ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΑ!!!! ΠΟΙΟ ΤΕΛΕΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ WIND!!! :D

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova