opmgls Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 47 minutes ago, therock said: ...Θέλω κάτι που κατά κύριο λόγω να έχει καλό σήμα όπου και αν πάω... Γι αυτό που θέλεις έχει γίνει εκτεταμένη ερευνα εδώ στο φόρουμ από πολύ κόσμο και έχουν γίνει πολλές συζήτησεις στα ανάλογα νήματα οπου συζητείται η εκπομπή και λήψη σήματος της κάθε εταιρειας κατά τοπους. Συλλογικά λοιπόν και με βεβαιότητα έχει βγει το συμπέρασμα ότι κάτι τέτοιο δεν υπάρχει. Προς το παρόν τουλάχιστον. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν (edited) 7 minutes ago, opmgls said: Συλλογικά λοιπόν και με βεβαιότητα έχει βγει το συμπέρασμα ότι κάτι τέτοιο δεν υπάρχει. Προς το παρόν τουλάχιστον. γνωμη μου μιας και ειμαι χρονια μοτοσυκλετιστης και κανω εκδρομες σε δυσκολα σημεια για να εχεις την καλυτερη καλυψη, εχεις παντα μια εφεδρικη καρτα (η περισσοτερες) που μπαινει και στα 3 δικτυα + μπορεις να εχεις και τα 3 δικτυα αλλα αυτο κοστιζει περισσοτερο Edited 2 ώρες πριν by HEO 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyngas1 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν (edited) On 1/7/2026 at 4:46 ΜΜ, epolala said: Λοιπόν, σήμερα ολοκληρώθηκε το πακέτο τής Νόβιμπετ, που έκανα στο F2Go τής γυναίκας μου. Δεν έγινε επέκταση υπολοίπου για εξάμηνο, αλλά παραδόξως για ένα δίμηνο, σα να έβαλα κάρτα σήμερα. Με παίδεψαν πολύ 2 πράγματα στην ταυτοποίηση και αρχικοποίηση του λογαριασμού στο σάιτ τής Νόβιμπετ (δε χρειάζεται να κατεβεί η εφαρμογή, όλα μπορούν να γίνουν με browser), και θέλουν προσοχή: - Η πληρωμή των 10€ πρέπει να γίνει με μέσο που κατέχει ο ιδιοκτήτης τού νέου λογαριασμού. Εγώ την έκανα με Paypal με το όνομά μου και μου την απέρριψαν - τα γύρισαν πίσω, αφού πρώτα μας τηλεφώνησαν! Και προχώρησα σε πληρωμή με κάρτα τής γυναίκας μου. - Ζητούν ΔΕΚΟ με το όνομα και τη διεύθυνση που δηλώνεις στο λογαριασμό. Αυτό ήταν μεγάλο πρόβλημα, γιατί οι λογαριασμοί που'ρχονται Μαρούσι (το οποίο και δήλωσα) είναι στ'όνομά μου, και αυτοί που είναι στο όνομα της γυναίκας μου έχουν διεύθυνση Τζιας. Τελικά ευτυχώς δέχτηκαν λογαριασμό ύδρευσης Τζιας, που έρχεται ταχυδρομικά στο Μαρούσι. Αυτό μού πήρε μία εβδομάδα! Οπότε προσοχή. Άλλο δυνητικό πρόβλημα: χτες λίγο μετά τα μεσάνυχτα ανανεώθηκε το Buy more μου, αλλά όχι της γυναίκας μου. Παραξενεύτηκα και είπα να το δω σήμερα. Όπου βέβαια ξύπνησα και είδα ότι μικρό το κακό, έχει απ΄τη Νόβιμπετ. Παρ'όλ'αυτά, καλό είναι να ξέρει κανείς ότι υπάρχει μεγάλη περίπτωση να καταργείται το Buy more αν κάνεις αυτό το πακέτο. Για ένα 6μηνο βέβαια, αλλά είναι ρίσκο το αν θα ξαναπάρει κανείς και τα GB όταν επανέλθει (μιας και δεν θα'ναι "νέο" τηλέφωνο στη Νόβα). Αυτή ήταν η εμπειρία μου και είχε αίσιο τέλος. Το ίδιο εύχομαι και στους υπολοίπους που θα προχωρήσουν! Φίλε προ ημερών είχα μιλήσει με 2 υπαλλήλους την ίδια ημέρα για το αν η προσφορά της νοβιμπετ καταργεί το BUY MORE.και οι 2 μου ειπαν όχι κατηγορηματικα Τώρα βέβαια Μ αυτούς δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις οποτε εγω θα έλεγα να τους πάρεις να τους ρωτήσεις Edited 2 ώρες πριν by Lyngas1 3 Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 1 hour ago, eridion25 said: Ναι λόγω ανάλλαγης του CU Shake από 30 μέρες σε 21 μέρες. Και αν πουν παπαριές θα πω και για άλλο περιστατικό οπυ η κυρία Μαριλένα Μπαρμπίση που ανεφερε οτι ΠΡΕΠΕΙ να ανανεώσω το χρονο ομιλιας για μην εχω φραγή όταν είχα νίκησα το διαγωνισμό έκανα 25€ που διαρκεί 4 μήνες μετά η διάρκεια πήγε +12 μήνες άρα ψέμα μου ειπε η κοπέλα παραθέτω το screenshot Στην συνομιλία που παραθέτεις η εκπρόσωπος λέει ότι καλό θα ήταν να κάνεις ανανέωση κάθε 3 μήνες. Όχι ότι πρέπει. Καταλβαίνω την πλευρά σου, θα έπρεπε να σου έχει πει "Οχι δεν χρειάζεται καμία ανανέωση". Άλλα έκανε λάθος γιατί μπερδεύτηκε/δεν ήξερε. Ως απότέλεσμα αυτής της συνομιλίας εσύ έβαζες χρήματα και τώρα έχει μαζευτεί κάποιο υπόλοιπο. Σου είπε ότι το υπόλοιπο μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για κουπόνια efood. Δεν είπε πουθενά για επιστροφη ποσού. Το CU Shake είναι ένα είδος δώρου. Δεν εινα κάτι που αν δεν το πάρεις δεν θα έχεις την υπηρεσία. Υπάρχουν πακέτα για αυτό τον σκοπό. Παρόλα τα παραπάνω εύχομαι η Vodafone να αναγνωρίσει οτι ηθικά έχεις δίκιο και να σου επιστρέψει τα €27. 18 minutes ago, HEO said: γνωμη μου μιας και ειμαι χρονια μοτοσυκλετιστης και κανω εκδρομες σε δυσκολα σημεια για να εχεις την καλυτερη καλυψη, εχεις παντα μια εφεδρικη καρτα (η περισσοτερες) που μπαινει και στα 3 δικτυα + μπορεις να εχεις και τα 3 δικτυα αλλα αυτο κοστιζει περισσοτερο Συμφωνώ, αλλά ο φίλος στην πρόταση του ζήτησε κάτι. Αυτό που περιγράφεις ειναι πολλά... 😄 Πράγματι η λύση είναι να εχεις κάρτα καρτοκινητής και από τις 3 εταιρείες και ανάλογα με το σήμα εκεί που βρίσκεσαι ενεργοποιείς πακέτο. Επίσης ο φίλος είπε από την αρχή ότι θέλει την σύνδεσει να την έχει σε sim modem. Οι travel sim εξωτερικού που έμμεσα προτείνεις προσφέρουν περιορισμένες παροχές εκτός αν ξοδέψεις μεγάλα ποσά. @therock Τα πακέτα στα οποία αναφέρεσε και συζητάμε εδώ είναι ετήσια που τα πληρώνεις εξαρχής. Εσύ θες για προσωρινή χρήση δεν σου κάνουν γιατί θα σου βγει ακριβά να αγοράσεις ετησιιο και να το χρησιμοποιείς μονο 2-3 μήνες τον χρόνο 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν (edited) 1 hour ago, opmgls said: Οι travel sim εξωτερικού που έμμεσα προτείνεις προσφέρουν περιορισμένες παροχές εκτός αν ξοδέψεις μεγάλα ποσά. οχι απαραιτητο αυτο, περιπου 1+ ευρω το GB δεν το λες ακριβο για μια ωρα αναγκης (το παραδειγμα απο την unisim) Edited 1 ώρα πριν by HEO 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 16 minutes ago, HEO said: οχι απαραιτητο αυτο, περιπου 1+ ευρω το GB δεν το λες ακριβο για μια ωρα αναγκης (το παραδειγμα απο την unisim) Και ανάλογα μπορείς να κλειδώσεις την φτηνότερη ή την ισχυρότερη σε σήμα για να μην υπάρχει αλλαγή στα δίκτυα. Συνήθως στο αυτόματο πάει στην φτηνότερη. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. 32 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 32 λεπτά πριν On 1/7/2026 at 4:46 ΜΜ, epolala said: Λοιπόν, σήμερα ολοκληρώθηκε το πακέτο τής Νόβιμπετ, που έκανα στο F2Go τής γυναίκας μου. Δεν έγινε επέκταση υπολοίπου για εξάμηνο, αλλά παραδόξως για ένα δίμηνο, σα να έβαλα κάρτα σήμερα. Με παίδεψαν πολύ 2 πράγματα στην ταυτοποίηση και αρχικοποίηση του λογαριασμού στο σάιτ τής Νόβιμπετ (δε χρειάζεται να κατεβεί η εφαρμογή, όλα μπορούν να γίνουν με browser), και θέλουν προσοχή: - Η πληρωμή των 10€ πρέπει να γίνει με μέσο που κατέχει ο ιδιοκτήτης τού νέου λογαριασμού. Εγώ την έκανα με Paypal με το όνομά μου και μου την απέρριψαν - τα γύρισαν πίσω, αφού πρώτα μας τηλεφώνησαν! Και προχώρησα σε πληρωμή με κάρτα τής γυναίκας μου. - Ζητούν ΔΕΚΟ με το όνομα και τη διεύθυνση που δηλώνεις στο λογαριασμό. Αυτό ήταν μεγάλο πρόβλημα, γιατί οι λογαριασμοί που'ρχονται Μαρούσι (το οποίο και δήλωσα) είναι στ'όνομά μου, και αυτοί που είναι στο όνομα της γυναίκας μου έχουν διεύθυνση Τζιας. Τελικά ευτυχώς δέχτηκαν λογαριασμό ύδρευσης Τζιας, που έρχεται ταχυδρομικά στο Μαρούσι. Αυτό μού πήρε μία εβδομάδα! Οπότε προσοχή. Άλλο δυνητικό πρόβλημα: χτες λίγο μετά τα μεσάνυχτα ανανεώθηκε το Buy more μου, αλλά όχι της γυναίκας μου. Παραξενεύτηκα και είπα να το δω σήμερα. Όπου βέβαια ξύπνησα και είδα ότι μικρό το κακό, έχει απ΄τη Νόβιμπετ. Παρ'όλ'αυτά, καλό είναι να ξέρει κανείς ότι υπάρχει μεγάλη περίπτωση να καταργείται το Buy more αν κάνεις αυτό το πακέτο. Για ένα 6μηνο βέβαια, αλλά είναι ρίσκο το αν θα ξαναπάρει κανείς και τα GB όταν επανέλθει (μιας και δεν θα'ναι "νέο" τηλέφωνο στη Νόβα). Αυτή ήταν η εμπειρία μου και είχε αίσιο τέλος. Το ίδιο εύχομαι και στους υπολοίπους που θα προχωρήσουν! Το θεωρώ απαράδεκτο αν καταργήθηκε.Να το κάνεις θέμα Πιθανόν να είναι κάποιο τεχνικό θέμα.Μιλησε στο chat,γιατί πουθενά δεν αναφέρετε ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts