Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

6 ώρες πριν, GREGORYMO said:

Συμπληρώθηκαν οι 60 ημέρες και έσβησε το υπόλοιπο.

Παρατηρώ ότι :

1) δεν μπορώ να στείλω sms στο 1265.

2) δεν έχω πλέον ειδοποίηση κλήσεων όταν το κινητό είναι κλειστό η εκτός δικτύου ενώ είχα στείλει sms στο 1265.

ΕΤΣΙ λειτουργεί η Νόβα?

Μάλλον σου έχουν κόψει την γραμμή. Δοκίμασε να κάνεις κλήση από το κινητό σου. Αν στην έχουν κόψει θα ακούσεις ηχογραφημένο μήνυμα. Τότε παίρνεις τηλέφωνο και τα χώνεις κανονικά. Μου έχει συμβεί στο παρελθόν. 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

9 minutes ago, mips said:

Μάλλον σου έχουν κόψει την γραμμή. Δοκίμασε να κάνεις κλήση από το κινητό σου. Αν στην έχουν κόψει θα ακούσεις ηχογραφημένο μήνυμα. Τότε παίρνεις τηλέφωνο και τα χώνεις κανονικά. Μου έχει συμβεί στο παρελθόν. 

Μου λέει ότι η σύνδεση έχει απενεργοποιηθεί.

Εισερχόμενες δέχομαι κανονικά.

Να μιλησεις με το τσατ. Κανονικα θελουν και μια καταγγελία στην εεττ να στρώσουν...

1 minute ago, kmpatra said:

Να μιλησεις με το τσατ. Κανονικα θελουν και μια καταγγελία στην εεττ να στρώσουν...

Με ποιο επιχειρήμα ?

Πέρασαν οι 60 ημέρες και μηδενίστηκε το υπόλοιπο.

Το πρόβλημα είναι ότι μου έκοψαν την ειδοποίηση κλήσεων μέσω SMS όταν το κινητό είναι κλειστό η εκτός δικτύου που είχα ενεργοποιήσει με ΝΑΙ στο 1265.

Επιτρέπεται αυτό?

Γενικά στα καρτοκινητά της νόβα οταν το χρηματικό υπόλοιπο είναι μηδεν η γραμμή παθαίνει κοκομπλοκο. 

38 minutes ago, GREGORYMO said:

Με ποιο επιχειρήμα ?

Πέρασαν οι 60 ημέρες και μηδενίστηκε το υπόλοιπο.

Το πρόβλημα είναι ότι μου έκοψαν την ειδοποίηση κλήσεων μέσω SMS όταν το κινητό είναι κλειστό η εκτός δικτύου που είχα ενεργοποιήσει με ΝΑΙ στο 1265.

Επιτρέπεται αυτό?

Δεν ειδα οτι σου δουλεύουν εισερχόμενες, νόμιζα ότι σου τις είχαν κόψει και αυτές. Η ειδοποίηση ναι νομίζω ότι κόβεται, για αυτό δεν μπορείς να κάνεις κάτι, είναι πολιτική τους δυστυχώς. Μπορείς ίσως να παραπονεθείς μπας και το κοιτάξουν και να μην το κόβουν. Χλωμό να κάνουν κάτι όμως.

1 minute ago, VIPdriver said:

Γενικά στα καρτοκινητά της νόβα οταν το χρηματικό υπόλοιπο είναι μηδεν η γραμμή παθαίνει κοκομπλοκο. 

Προφανώς μου έκοψαν την δυνατότητα ενημέρωσης κλήσεων μέσω SMS για να με πιέσουν να βάλω €.

15 minutes ago, GREGORYMO said:

Προφανώς μου έκοψαν την δυνατότητα ενημέρωσης κλήσεων μέσω SMS για να με πιέσουν να βάλω €.

Εγω αυτο που κανω σε ενα f2g ειναι να βαζω την ελάχιστη ανανεωση και στο τελος του 2ου μηνα βαζω το πακετο των 4,50€ και ετσι παρατείνω το χρηματικό υπολοιπο 1 μηνα και πριν ληξει εκεινος ο μηνας ξαναβαζω το ιδιο πακέτο και συνεχιζει η παράταση χρηματων και το κανω μεχρι να τελειωσει το υπολοιπο.

1 hour ago, GREGORYMO said:

Der offizielle American Football Thread VII | Seite 750 | GameStar-Pinboard

Τα συστήματα στην telestet/wind/nova είναι ΓΤΠ. Πολλά πράγματα γίνονται όχι γιατί τα θέλουν έτσι αλλά γιατί δε μπορούν να κάνουν αλλιώς.

11 ώρες πριν, GREGORYMO said:

Συμπληρώθηκαν οι 60 ημέρες και έσβησε το υπόλοιπο.

Παρατηρώ ότι :

1) δεν μπορώ να στείλω sms στο 1265.

2) δεν έχω πλέον ειδοποίηση κλήσεων όταν το κινητό είναι κλειστό η εκτός δικτύου ενώ είχα στείλει sms στο 1265.

ΕΤΣΙ λειτουργεί η Νόβα?

μου κανει εντυπωση που η ειδοποίηση κλήσεων σου εκλεισε στις 60 μερες, κανονικα ειναι στις 90 μερες που μπαινει φραγη

οταν μπαινει φραγη μπορεις μονο να δεχτεις μηνυματα και κλησεις

2 ώρες πριν, spiliot said:

Τα συστήματα στην telestet/wind/nova είναι ΓΤΠ

ενω των αλλων;;;; 😁

τουλαχιστον η Nova και παρατεινουν το υπολοιπο σου με ενερφοποιηση πακετου και σου εχουν εισερχομενες κλησεις και μηνυματα ακομα 9 μηνες ΤΖΑΜΠΑ

καποιος που ειναι ΓΑΤΟΝΙ μπορει να τα εκμεταλευτει αυτα

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

33 minutes ago, HEO said:

ενω των αλλων;;;; 😁

Η εμπειρία μου είναι πως στη βόντα είναι αρκετά αρπακώλες όταν φτιάχνουν καινούρια πράγματα και αφήνουν τρύπες, αρκετές από τις οποίες υπέρ μας. Όμως φτιάχνουν νέα πράγματα και εν τέλη τα λάθη αποζημιώνονται ή διορθώνονται. Στο frog δεν έχω μεγάλη άποψη γιατί η χρήση που έκανα ήταν πολύ απλοϊκή και όλα όσα χρειάστηκαν απλά δούλευαν αμέσως.

Στη nova μου φαίνεται πολλά χρόνια τώρα πως υπάρχει προφανής αδυναμία αλλαγής του συστήματος, είτε επειδή είναι χάος είτε επειδή δεν έχουν το προσωπικό, είτε και τα δύο. Ελάχιστα προβλήματα διορθώνονται και τα περισσότερα απλά χτίζοντας πάνω στις αδυναμίες τους.

Από εκεί και πέρα δε διαφωνώ ότι εμείς εδώ κοιτάμε να εκμεταλλευτούμε ότι μπορούμε.

1 hour ago, HEO said:

ενω των αλλων;;;; 😁

Σου λένε η φραγή είναι μετά από 90 ημέρες εάν δε γίνει ανανέωση, στο λέει ξεκάθαρα έρχεται ακόμα και SMS για υπενθύμιση. 

3 ώρες πριν, spiliot said:

Τα συστήματα στην telestet/wind/nova είναι ΓΤΠ. Πολλά πράγματα γίνονται όχι γιατί τα θέλουν έτσι αλλά γιατί δε μπορούν να κάνουν αλλιώς.

Ακόμα εν έτη 2025 δεν υπάρχει SMS ενεργοποίησης VoLTE/Wifi calling και 5G πρέπει να καλέσεις την εξυπηρέτηση για ενεργοποίηση εάν δεν είναι ενεργοποιημένα. Πρέπει να αλλάξουν τη τεχνική αυτή.

8 ώρες πριν, kmpatra said:

Η καταγγελία είναι η νόμιμη οδος και η ποιο χρονοβόρα. Τα 'γαλλικά' είναι ποιο αποτελεσματικά και ποιο γρήγορα. Τουλάχιστον στην δικιά μου περίπτωση έτσι έγινε.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Σήμερα πήρα εντελώς δωρεάν μία λευκή σιμ για φορητότητα από Avin εταιρικό.

Και μάλιστα όταν ρώτησα τι είναι αυτές οι κάρτες μέσα σε άλλα μου λέει "δυστυχώς δεν έχουμε νέα νούμερα αλλά μόνο για φορητότητα" και του λέω "ευτυχώς είναι έτσι όχι δυστυχώς" 😂😂

Δωρεάν ούτε όνομα ζήτησε ούτε τπτ.

Edited by cu2goup

Από cosmote 50 θέλω να πάω Nova VDSL 50 to the cabin και να ενώσω ένα Free2Go για το νέο buy more 15gb, ξέρετε εάν τρέχει κάποια προσφορά σε Nova VDSL χωρίς τηλεόραση, με πάγια δώρο???🤔

5 ώρες πριν, damianos said:

Από cosmote 50 θέλω να πάω Nova VDSL 50 to the cabin και να ενώσω ένα Free2Go για το νέο buy more 15gb, ξέρετε εάν τρέχει κάποια προσφορά σε Nova VDSL χωρίς τηλεόραση, με πάγια δώρο???🤔

Στο site της nova δεν αναφέρουν καν πλέον τις πενηντάρες οπότε παίξε με τηλέφωνο με εξωτερικούς συνεργάτες μπας και σου κάνουν καμιά προσφορά  με λίγο κλαψα.

https://www.tv-ondemand.gr/prosfores-nova/?medium=SearchAds&source=google.com&campaign=Search-Branded-NOVA

https://www.line4you.gr/?gad_source=1&gad_campaignid=22198839032&gbraid=0AAAAACxkp7i4T0uxIa9gBaqcijb21L3Uv&gclid=CjwKCAjwuIbBBhBvEiwAsNypvfX4y_3fq0qMpdyQYDJJLb2cVwTj0OYoGdjil_M0lycMUjHoiHdJ9RoCns8QAvD_BwE

Edited by Fns1

Μου έχει πετάξει από χθες ειδοποίηση η εφαρμογή (πάνω δεξιά δίπλα στο δώρο) ότι πρέπει να κάνω update. 

Εχει βγει ενημερωση?? Είμαι στην 3,1,0 - android.

Screenshot_20250514_220358_FREE2GO.jpg

Edited by ParafronGR

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Και σε μένα το ίδιο, έστειλαν και σμσ αλλά νέα εφαρμογή δεν υπάρχει ακόμα

Χάσανε την μπάλα 

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Ίσως δεν φταίνε άμεσα. Βιάστηκαν να κλείσουν τη παλαιότερη έκδοση αλλά η νεότερη δεν έχει ακόμα φτάσει. Μέχρι 3 ημέρες με 4 Ίσως κυκλοφορήσει η ενημέρωση σε όλους. Εάν παρατηρήσετε για παράδειγμα μια ενημέρωση που σας ήρθε σήμερα θα λέει στις λεπτομέρειες ότι κυκλοφόρησε στις 10/5. Έτσι γίνεται. 

Εκτός και αν έπεσε κάποιος server τους. Θα μάθουμε. Εάν διαρκέσει πολλές ακόμα ώρες λογικά θα βγει ανακοίνωση στα social.

Πάντως στο app store (apple) δε φαίνεται πάλι κάτι καινούργιο με βάση τις φωτογραφίες

Screenshot_20250515_125426_Chrome.thumb.jpg.0c69e5f6344a596f21005d3a207196c1.jpg

Edited by elkons