vslk Δημ. Τετάρτη στις 08:31 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:31 πμ Έχω την 9μηνη προσφορά στο WU και κάθε μήνα έχω απεριόριστα λεπτά και ίντερνετ με το πακέτο των 4GB με 8.5€ (data month ή DIY). 4 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Τετάρτη στις 08:59 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:59 πμ 30 minutes ago, opmgls said: Καλά τα γράφεις αλλα΄αν δεν κάνω λάθος σχετικά με το whatsup το πακέτο της προσφοράς των 8.5€ είναι προέκταση του standard πακέτου Data Month και κατα συνέπεια δίνει μόνο απεριοριστα δεδομένα χωρίς λεπτά ομιλίας. Αν κάποιος θέλει και ομιλία παει σε αυτό που ανέφερες, το Call to All με 11.5€. Ας επιβεβαίωσει ο @cu2goup που χρησιμοποιεί αυτή την προσφορά. Την έχω κι εγώ αλλά δεν την χρησιμοποιώ (ακόμη). Δεν άρχισα να τη χρησιμοποιώ περιμένω σήμερα να ολοκληρωθεί η φορητότητα. Αλλά αυτό μου είπανε στο τσατ ότι ισχύει με 8,5€ ενεργοποιείς την προσφορά που έχει απεριόριστα δεδομένα και ομιλία. 4 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. Τετάρτη στις 09:21 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:21 πμ 11 ώρες πριν, HEO said: δεν εχω καταλαβει αυτα τα 600'+600μβ απο που προκυπτουν 11 ώρες πριν, hercoulis said: Τα έδιναν σε νούμερα που είχαν καιρό να βάλουν κάρτα. "number": "FREE2GOinfo", "received": "2025-04-01 00:05:06", "body": "MOΛIΣ ΠHPEΣ TO ΔΩPO TOY MHNA! 600 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ + 600MB ΓIA 30 HMEPEΣ! ΔEΣ TO YΠOΛOIΠO ΣOY ΣTO FREE2GO APP https://f2g.gr/f2gappdl 'H KAΛEΣE 1265" 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Τετάρτη στις 11:24 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 11:24 πμ 2 ώρες πριν, Bas said: "number": "FREE2GOinfo", "received": "2025-04-01 00:05:06", "body": "MOΛIΣ ΠHPEΣ TO ΔΩPO TOY MHNA! 600 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ + 600MB ΓIA 30 HMEPEΣ! ΔEΣ TO YΠOΛOIΠO ΣOY ΣTO FREE2GO APP https://f2g.gr/f2gappdl 'H KAΛEΣE 1265" ΟΚ, καλα ειναι τα δωρα, αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι θα μπαινουν παντα 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. Τετάρτη στις 11:44 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 11:44 πμ Δεν ξέρω αν έχει ξανάνεβει ίσως κάποιους να τους ενδιαφέρει. 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Τετάρτη στις 11:48 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 11:48 πμ στο μεταξυ και σε αριθμο που εχω χωρις καρτα απο το Μαϊο ερχεται το συγκεκριμενο sms την 1η του μηνα, αλλα λογω μηδενικου υπολοιπου δεν παιζει τιποτα φυσικά. Το στελνουν μαλλον μπας και τσιμπησεις και βαλεις καρτα, σου λέει θυμησου οτι εχεις κι αυτο. Αν και το πιθανοτερο να ειναι τεχνικη αστοχια, δεν ξερει ο Μήτσος να το απενεργοποιησει 🙂 2 ώρες πριν, Bas said: "number": "FREE2GOinfo", "received": "2025-04-01 00:05:06", "body": "MOΛIΣ ΠHPEΣ TO ΔΩPO TOY MHNA! 600 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ + 600MB ΓIA 30 HMEPEΣ! ΔEΣ TO YΠOΛOIΠO ΣOY ΣTO FREE2GO APP https://f2g.gr/f2gappdl 'H KAΛEΣE 1265" 3 minutes ago, Fns1 said: Δεν ξέρω αν έχει ξανάνεβει ίσως κάποιους να τους ενδιαφέρει. μονο για νεο νουμερο δυστυχως ομως.... 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. Τετάρτη στις 11:53 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 11:53 πμ 3 ώρες πριν, vslk said: Η cosmote (μέχρι 7/4/25) στο WU έχει απεριόριστα λεπτά και ίντερνετ για 9 μήνες με την ενεργοποίηση του πιο φθηνού πακέτου 8.5€. Αν χρειάζεσαι μυνήματα, τότε το πακέτο των 11.5€ έχει 300 sms. Η Vodafone με ενεργοποίηση πακέτου 11.8€ δίνει απεριόριστα για 9 μήνες. Η Νόβα έχει απεριόριστα στο f2go, αλλά σε νέους αριθμούς ή φορητότητα. Η Q, για νέους αριθμούς μόνο, με 99€ για 1 χρόνο δίνει απεριόριστα, χωρίς να χρειάζεται ανανέωση κάθε μήνα. Σε ευχαριστώ που μας τα συγκεντρώσες και τα έχουμε μαζεμένα. Τώρα εγώ για να δω τι θα κάνω, πρέπει να σκεφτώ τα εξής. Αφενός θέλω να κρατήσω τον αριθμό, γιατι τον έχω και για προσωπικές και για επαγγελματικές κλήσεις, δε θέλω να τον αλλάξω. Οπότε ότι κάνω θα είναι με φορτητοτα. Το ερώτημα είναι αν αλλάξω τώρα παροχο, θα μπορώ μελλοντικά να επανέλθω ξανά σε nova φοιτητικό με τον ίδιο πάλι αριθμόσε περίπτωση που το νέο πακέτο δε με συμφερει και θέλω να ξαναγυρίσω? Τώρα έχω 1500 προς όλους. 1500 ίντερνετ και 20 sms ανά βδομάδα me log and win. Αφενός Ότι βάλω θέλω να είναι προς όλους και όχι προς ίδιους. Τα 1500 είναι υπεραρκετά καθώς δε μιλάω πολύ συνήθως 400-600 κάνω ανά μήνα δηλαδή περισσεύουν 1000. Αλλά είναι καλό γιατί δεν έχω το νου μου να δω πόσο μίλησα τι χλαασα τι απομένει. Οπότε τι απεριόριστα τι 1500 μου αρκούν. Το ίντερνετ είναι στο χέρι σου αλλά είναι οριακό το 1,5 ακόμα και με ταπεινή χρήση. Αλλά και πάλι δε με καίει. Αν δεν έχω απλά δε μπολυμπαινω. Απλά αν καμιά φορά το κάψω τελείως θα με χαλάει να είμαι κάπου έξω να χρειαστώ κάτι και να μην έχω ίντερνετ. Τα 20 ανά βδομάδα πάλι καλά είναι με φρόνιμη χρήση. Κοίτα κυρίως να στέλνω μυνήματα σε όλους μέσω σοσιαλ αλλά καλό είναι να χεις και μυνήματα για κάτι πιο άμεσο. Επίσης βαριέμαι κάθε βδομάδα που λήγει και πρπεει να μη ξεχνάω να το ανανεώνω. 25 μέρες το μήνες είναι 14.6 μήνες το χρόνο με 13 κάρτα που βάζω γιατί τρώει φόρους και μένει το 11.5 για το πακέτο με πάει στα 190 το χρόνο. Της Q βγαίνει στα μισά. Σήμα έχουν ίδιο και κάλυψη? 6 Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. Τετάρτη στις 12:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 12:03 μμ 7 minutes ago, therock said: Σε ευχαριστώ που μας τα συγκεντρώσες και τα έχουμε μαζεμένα. Τώρα εγώ για να δω τι θα κάνω, πρέπει να σκεφτώ τα εξής. Αφενός θέλω να κρατήσω τον αριθμό, γιατι τον έχω και για προσωπικές και για επαγγελματικές κλήσεις, δε θέλω να τον αλλάξω. Οπότε ότι κάνω θα είναι με φορτητοτα. Το ερώτημα είναι αν αλλάξω τώρα παροχο, θα μπορώ μελλοντικά να επανέλθω ξανά σε nova φοιτητικό με τον ίδιο πάλι αριθμόσε περίπτωση που το νέο πακέτο δε με συμφερει και θέλω να ξαναγυρίσω? Τώρα έχω 1500 προς όλους. 1500 ίντερνετ και 20 sms ανά βδομάδα me log and win. Αφενός Ότι βάλω θέλω να είναι προς όλους και όχι προς ίδιους. Τα 1500 είναι υπεραρκετά καθώς δε μιλάω πολύ συνήθως 400-600 κάνω ανά μήνα δηλαδή περισσεύουν 1000. Αλλά είναι καλό γιατί δεν έχω το νου μου να δω πόσο μίλησα τι χλαασα τι απομένει. Οπότε τι απεριόριστα τι 1500 μου αρκούν. Το ίντερνετ είναι στο χέρι σου αλλά είναι οριακό το 1,5 ακόμα και με ταπεινή χρήση. Αλλά και πάλι δε με καίει. Αν δεν έχω απλά δε μπολυμπαινω. Απλά αν καμιά φορά το κάψω τελείως θα με χαλάει να είμαι κάπου έξω να χρειαστώ κάτι και να μην έχω ίντερνετ. Τα 20 ανά βδομάδα πάλι καλά είναι με φρόνιμη χρήση. Κοίτα κυρίως να στέλνω μυνήματα σε όλους μέσω σοσιαλ αλλά καλό είναι να χεις και μυνήματα για κάτι πιο άμεσο. Επίσης βαριέμαι κάθε βδομάδα που λήγει και πρπεει να μη ξεχνάω να το ανανεώνω. 25 μέρες το μήνες είναι 14.6 μήνες το χρόνο με 13 κάρτα που βάζω γιατί τρώει φόρους και μένει το 11.5 για το πακέτο με πάει στα 190 το χρόνο. Της Q βγαίνει στα μισά. Σήμα έχουν ίδιο και κάλυψη? Αν και τα γράφεις αρκετά μπερδεμένα...στην κιου έχεις την ίδια κάλυψη με free2go. Αν φύγεις για άλλο πάροχο, μπορείς οποτεδήποτε θες να γυρίσεις. Το αν θα είναι φοιτητικό όμως, εξαρτάται, από το αν πληροίς τις προϋποθέσεις 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Τετάρτη στις 12:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 12:07 μμ (edited) 16 minutes ago, therock said: Σε ευχαριστώ που μας τα συγκεντρώσες και τα έχουμε μαζεμένα. Τώρα εγώ για να δω τι θα κάνω, πρέπει να σκεφτώ τα εξής. Αφενός θέλω να κρατήσω τον αριθμό, γιατι τον έχω και για προσωπικές και για επαγγελματικές κλήσεις, δε θέλω να τον αλλάξω. Οπότε ότι κάνω θα είναι με φορτητοτα. Το ερώτημα είναι αν αλλάξω τώρα παροχο, θα μπορώ μελλοντικά να επανέλθω ξανά σε nova φοιτητικό με τον ίδιο πάλι αριθμόσε περίπτωση που το νέο πακέτο δε με συμφερει και θέλω να ξαναγυρίσω? Τώρα έχω 1500 προς όλους. 1500 ίντερνετ και 20 sms ανά βδομάδα me log and win. Αφενός Ότι βάλω θέλω να είναι προς όλους και όχι προς ίδιους. Τα 1500 είναι υπεραρκετά καθώς δε μιλάω πολύ συνήθως 400-600 κάνω ανά μήνα δηλαδή περισσεύουν 1000. Αλλά είναι καλό γιατί δεν έχω το νου μου να δω πόσο μίλησα τι χλαασα τι απομένει. Οπότε τι απεριόριστα τι 1500 μου αρκούν. Το ίντερνετ είναι στο χέρι σου αλλά είναι οριακό το 1,5 ακόμα και με ταπεινή χρήση. Αλλά και πάλι δε με καίει. Αν δεν έχω απλά δε μπολυμπαινω. Απλά αν καμιά φορά το κάψω τελείως θα με χαλάει να είμαι κάπου έξω να χρειαστώ κάτι και να μην έχω ίντερνετ. Τα 20 ανά βδομάδα πάλι καλά είναι με φρόνιμη χρήση. Κοίτα κυρίως να στέλνω μυνήματα σε όλους μέσω σοσιαλ αλλά καλό είναι να χεις και μυνήματα για κάτι πιο άμεσο. Επίσης βαριέμαι κάθε βδομάδα που λήγει και πρπεει να μη ξεχνάω να το ανανεώνω. 25 μέρες το μήνες είναι 14.6 μήνες το χρόνο με 13 κάρτα που βάζω γιατί τρώει φόρους και μένει το 11.5 για το πακέτο με πάει στα 190 το χρόνο. Της Q βγαίνει στα μισά. Σήμα έχουν ίδιο και κάλυψη? H q (ισως δεν προλαβες το edit παραπανω) είναι για νεα νουμερα μονο. Την προσφορα της q οπως εισαι τωρα λοιπον δεν μπορεις να την παρεις. Το "φοιτητικο" που λες (δηλ. το ειδικό πακετο όπως αναφέρεται, με παροχες ιδιες με του φοιτητικου,για να μην μπλέκουμε με πασο και ιστοριες) δεν το ξαναβρισκεις αν γυρισεις, αν και εχω την εντυπωση οτι οι τωρινες παροχες των προσφορών αλλα και των πακετων, το εχουν πλεον ξεπερασει πλεον, ειδικα στα data. 6 minutes ago, sou_d said: Αν και τα γράφεις αρκετά μπερδεμένα...στην κιου έχεις την ίδια κάλυψη με free2go. Αν φύγεις για άλλο πάροχο, μπορείς οποτεδήποτε θες να γυρίσεις. Το αν θα είναι φοιτητικό όμως, εξαρτάται, από το αν πληροίς τις προϋποθέσεις αναφερεται στο γνωστο "ειδικό πακέτο" με παροχές φοιτητικου, που το εδιναν σε ολους είτε με νεο αριθμό στους δρόμους, είτε σε επιλεγμένους αριθμούς μέσω sms Edited Τετάρτη στις 12:10 μμ by kmpatra 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. Τετάρτη στις 12:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 12:42 μμ 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. Τετάρτη στις 12:45 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 12:45 μμ (edited) Με αυτό το "φοιτητικό" της Νόβα που διαρκεί 25 μέρες μόνο, πληρώνεις πιο ακριβά. Σου βγαίνει 2 μήνες επιπλέον 26€. Vodafone με 11.8€ έχει 3GB, Απεριόριστα λεπτά προς όλους, 100 SMS προς όλους για 30 μέρες. Edit μόλις διάβασα την ανακοίνωση, από 5/5/25 αλλάζει σε 1000 λεπτά, 100sms 2gb για 25 μέρες. Cosmote με 11.5€ έχεις 1000 λεπτά προς όλους, 1.5gb, 300sms (καβατζα 2 ώρες/μήνα (ομιλία ή gb) + reload it). Για 30 μέρες, άρα 12x13=156/χρόνο Η vodafone έχει και 6μηνη προσφορά με 49€ με απεριόριστη ομιλία, 10gb, 100sms το μήνα και το simple cu με 135€/χρόνο με απεριόριστα λεπτά προς όλους, 15GB και 300 SMS κάθε μήνα για 12 μήνες. Το πακέτο του f2go small με 11.80 για 30 μέρες με 1000 λεπτά, 1.5gb (2gb tap&get it) και 300sms είναι καλύτερο από αυτό το "φοιτητικό". Edited Τετάρτη στις 02:03 μμ by vslk 6 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Τετάρτη στις 02:11 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 02:11 μμ Μπράβο στα παιδιά που μάζεψαν όλες μαζί τις προσφορές 👍 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. Τετάρτη στις 03:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 03:20 μμ 2 ώρες πριν, vslk said: Edit μόλις διάβασα την ανακοίνωση, από 5/5/25 αλλάζει σε 1000 λεπτά, 100sms 2gb για 25 μέρες. Άλλο πάλι κι αυτό. Τι έγινε ρε παιδιά; 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Τετάρτη στις 03:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 03:22 μμ 1 minute ago, sou_d said: Άλλο πάλι κι αυτό. Τι έγινε ρε παιδιά; Εξελίσσεται σε παιχνίδι για γερά νεύρα ε.. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. Τετάρτη στις 04:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 04:43 μμ 3 ώρες πριν, vslk said: Vodafone με 11.8€ έχει 3GB, Απεριόριστα λεπτά προς όλους, 100 SMS προς όλους για 30 μέρες. Edit μόλις διάβασα την ανακοίνωση, από 5/5/25 αλλάζει σε 1000 λεπτά, 100sms 2gb για 25 μέρες. btw, αν είναι να συγκρίνεις καρτοκινητό f2g με κάτι άλλο, αυτό θα έπρεπε να είναι το cu και όχι το απλό καρτοκινητό... Ωστόσο off topic, αν θέλετε συνεχίζουμε στο σχετικό θέμα! 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Τετάρτη στις 05:00 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 05:00 μμ Στα combo πακετα, η βονταφον δινει τα περισσοτερα gb και τα καλυτερα μπονους ανανεωσης. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Τετάρτη στις 06:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:01 μμ 9 ώρες πριν, vslk said: Έχω την 9μηνη προσφορά στο WU και κάθε μήνα έχω απεριόριστα λεπτά και ίντερνετ με το πακέτο των 4GB με 8.5€ (data month ή DIY). Κι εγώ!!! Εδώ και μερικές ώρες! 🙂 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. Τετάρτη στις 08:10 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:10 μμ 7 ώρες πριν, vslk said: Με αυτό το "φοιτητικό" της Νόβα που διαρκεί 25 μέρες μόνο, πληρώνεις πιο ακριβά. Σου βγαίνει 2 μήνες επιπλέον 26€. Vodafone με 11.8€ έχει 3GB, Απεριόριστα λεπτά προς όλους, 100 SMS προς όλους για 30 μέρες. Edit μόλις διάβασα την ανακοίνωση, από 5/5/25 αλλάζει σε 1000 λεπτά, 100sms 2gb για 25 μέρες. Cosmote με 11.5€ έχεις 1000 λεπτά προς όλους, 1.5gb, 300sms (καβατζα 2 ώρες/μήνα (ομιλία ή gb) + reload it). Για 30 μέρες, άρα 12x13=156/χρόνο Η vodafone έχει και 6μηνη προσφορά με 49€ με απεριόριστη ομιλία, 10gb, 100sms το μήνα και το simple cu με 135€/χρόνο με απεριόριστα λεπτά προς όλους, 15GB και 300 SMS κάθε μήνα για 12 μήνες. Το πακέτο του f2go small με 11.80 για 30 μέρες με 1000 λεπτά, 1.5gb (2gb tap&get it) και 300sms είναι καλύτερο από αυτό το "φοιτητικό". F2gsmall που το βρίσκω (ίδιο με αυτό της κόσμοτε από ότι λες)? Στην εφαρμογή βρήκα το talk to all + data που μοιάζει με αυτό που λες. 1000 λεπτά 1gb 100 sms 30 μέρες 11.5 ευρώ. Βασικά και μόνο που είναι 30 μέρες και όχι 25 γλιτώνω γύρω στα 35 ευρω το χρόνο. Επίσης πριν έκανα λάθος, το φοιτητικό δίνει πλέον 2.5 gb και όχι 1.5 όπως έδινε παλιότερα. Και με το tap and get it έχεις αλλά 2. Και έχεις και rollover να τα μεταφέρεις σε επόμενη ανανέωση αν δε τα φας. Της Vodafone με ενδιαφέρουν αυτά που ειπες 4 Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. Τετάρτη στις 09:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:19 μμ (edited) 1 hour ago, therock said: F2gsmall που το βρίσκω (ίδιο με αυτό της κόσμοτε από ότι λες)? Στην εφαρμογή βρήκα το talk to all + data που μοιάζει με αυτό που λες. 1000 λεπτά 1gb 100 sms 30 μέρες 11.5 ευρώ. Βασικά και μόνο που είναι 30 μέρες και όχι 25 γλιτώνω γύρω στα 35 ευρω το χρόνο. Υπάρχει στα πακέτα combo στην εφαρμογή. Ίσως εσένα δεν το εμφανίζει λόγω φοιτητικού. Αυτές οι 5 μέρες/μήνα είναι 2 μήνες συνολικά. 1 hour ago, therock said: Της Vodafone με ενδιαφέρουν αυτά που ειπες Αυτή τη περίοδο τρέχουν πολλές προσφορές και από τους 3εις. Όλα εξαρτώνται από τις ανάγκες σου και τα χρήματα που θες να διαθέσεις. Έτσι όπως έχουν πάει τα πράγματα, κάθε χρόνο θα κάνουμε φορητότητα για να βρούμε τη καλύτερη προσφορά. Δυστυχώς, δίνουν καλές προσφορές μόνο σε νέους ή φορητότητα αριθμούς στη καρτοκινητη. Ρίξε μια ματιά εδώ Simple + Cu + wu , δες και το F2go (σε περίπτωση που φύγεις και θες να ξανά γυρίσεις, να ξέρεις από πριν κάποια πράγματα). Δες τα πακέτα που διαθέτουν και τις τιμές και όποιο σε συμφέρει καλύτερα επιλέγεις. Πολύ σημαντικό είναι το σήμα στη περιοχή σου. Σε περίπτωση φορητότητας, να ξέρεις ότι σε καλύπτουν οι άλλες 2. Edited Τετάρτη στις 09:37 μμ by vslk 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Τετάρτη στις 10:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:04 μμ 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. Τετάρτη στις 10:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:18 μμ (edited) 3 ώρες πριν, therock said: Επίσης πριν έκανα λάθος, το φοιτητικό δίνει πλέον 2.5 gb και όχι 1.5 όπως έδινε παλιότερα. Και με το tap and get it έχεις αλλά 2. Και έχεις και rollover να τα μεταφέρεις σε επόμενη ανανέωση αν δε τα φας. Rollover έχουν και οι τρεις. Εάν ενεργοποιήσεις το ίδιο πακέτο πριν τη λήξη του, μεταφέρονται τα υπόλοιπα. Edited Τετάρτη στις 11:21 μμ by vslk 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagmouk Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν Σήμερα ολοκληρώνεται ο πρώτος μήνας της προσφοράς με τα απεριόριστα και πρόσθεσα 13 ευρώ στο υπόλοιπο για να συνεχιστεί.Χρειάζεται να κάνω άτι άλλο η θα ανανεωθεί αυτόματα? Γιατί ακόμα βλέπω ημερομηνία λήξης του πακέτου τη σημερινή 3/4. Έχω απενεργοποιήσει την αυτόματη ανανέωση, 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagmouk Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 15 ώρες πριν, vagmouk said: Σήμερα ολοκληρώνεται ο πρώτος μήνας της προσφοράς με τα απεριόριστα και πρόσθεσα 13 ευρώ στο υπόλοιπο για να συνεχιστεί.Χρειάζεται να κάνω άτι άλλο η θα ανανεωθεί αυτόματα? Γιατί ακόμα βλέπω ημερομηνία λήξης του πακέτου τη σημερινή 3/4. Έχω απενεργοποιήσει την αυτόματη ανανέωση, Τζίφος δυστυχώς. Παρόλο που έβαλα 13 ευρώ για να πάρω απεριόριστα data και 1000 λεπτά, δεν πήρα το πακέτο. Ξέμεινα με το υπόλοιπο.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν (edited) 7 minutes ago, vagmouk said: Τζίφος δυστυχώς. Παρόλο που έβαλα 13 ευρώ για να πάρω απεριόριστα data και 1000 λεπτά, δεν πήρα το πακέτο. Ξέμεινα με το υπόλοιπο... Πρέπει να ενεργοποιήσεις το πακέτο των 11.80€ για να πάρεις τα απεριόριστα. Edited 4 ώρες πριν by vslk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagmouk Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Αυτό σκέφτηκα να κάνω...Το εχεις κάνει και δούλεψε? Έχω στείλει και στο chat τους ακριβώς αυτή την ερώτηση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts