Antonio21 Δημ. Τετάρτη στις 07:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:04 μμ Μόνο Nona θα σέβεστε!!!!!! 2 7 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KrisB-free97 Δημ. Τετάρτη στις 08:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:02 μμ 7 ώρες πριν, Lyricmyth19 said: Έλαβα τη σιμ δύο μέρες μετά. Απ' έξω από τη συσκευασία έχει στο πίσω μέρος ένα αυτοκόλλητο που αναφέρει την προσφορά και στο μπρος μέρος " καλέστε μας στο 2109995100 και θα ενεργοποιήσουμε μαζί βήμα βήμα το καρτοκινητό σου". Άρα καλώ εγώ ή θα γίνει αυτόματα η φορητότητα; Επίσης εμένα μου έστειλαν μόνο την σιμ που θα κάνω φορητότητα, όχι δεύτερο νούμερο (όχι ότι το ήθελα, απλά ενημερωτικά το λέω). Αν τους έχεις στείλει και την ταυτότητα στο email ή στο viber που σου είπαν τότε δεν χρειάζεται να ξανακαλέσεις. Απλά όταν κοπεί η προηγούμενη σύνδεσή σου βάζεις τη sim του f2g και κάνεις μιά κλήση για να ενεργοποιηθεί. Αλλιώς πρεπει να ακολουθήσεις τη διαδικασία ενεργοποίησης ή στο site ή σκανάροντας το QR γιατί πρέπει να ανεβάσεις και την ταυτότητα για να ολοκληρωθεί η ενεργοποίηση. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. Τετάρτη στις 08:51 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:51 μμ 3 ώρες πριν, VIPdriver said: Παρήγγειλες απο το συγκεκριμένο σταθερό νούμερο; ναι 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyricmyth19 Δημ. Τετάρτη στις 10:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:44 μμ (edited) 2 ώρες πριν, KrisB-free97 said: Αν τους έχεις στείλει και την ταυτότητα στο email ή στο viber που σου είπαν τότε δεν χρειάζεται να ξανακαλέσεις. Απλά όταν κοπεί η προηγούμενη σύνδεσή σου βάζεις τη sim του f2g και κάνεις μιά κλήση για να ενεργοποιηθεί. Αλλιώς πρεπει να ακολουθήσεις τη διαδικασία ενεργοποίησης ή στο site ή σκανάροντας το QR γιατί πρέπει να ανεβάσεις και την ταυτότητα για να ολοκληρωθεί η ενεργοποίηση. Ναι την έστειλα στο μειλ λίγο μετά αφότου μιλήσαμε στο τηλέφωνο με την κοπέλα, ήταν προαπαιτούμενο για να κάνουν την αποστολή της σιμ όπως μου είπε. Σ ευχαριστώ για την απάντηση. Edited Τετάρτη στις 10:44 μμ by Lyricmyth19 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. Χθες στς 12:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:14 μμ Έχει ενεργοποίησης κάνεις πρόσφατα buy more 2.0 μετά 15 ΓΊΓΑΣ??? 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epolala Δημ. Χθες στς 12:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:21 μμ 4 minutes ago, damianos said: Έχει ενεργοποίησης κάνεις πρόσφατα buy more 2.0 μετά 15 ΓΊΓΑΣ??? Ναι, την περασμένη εβδομάδα μια συνάδελφος εδώ στη δουλειά, μετά από προτροπή μου. Είχε F2G, πήγε με φορητότητα CU για 2 μήνες και επέστρεψε F2G. Εγώ έκανα την αίτηση για Buy More εκ μέρους της μέσω chat και όλα πήγαν καλά (μαζί με τα 15GB). 5 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Χθες στς 12:46 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:46 μμ 31 minutes ago, damianos said: Έχει ενεργοποίησης κάνεις πρόσφατα buy more 2.0 μετά 15 ΓΊΓΑΣ??? Πού το βρίσκω αυτό; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Χθες στς 12:51 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:51 μμ (edited) Έχει βάλει εικόνα από άλλη εταιρεία και μας μπερδεύει λίγο. Αναφέρεται στο συνδυασμό σταθερού και κινητού που δίνει 1.000 λεπτά και 15 giga, αυτό εννοεί. Buy more είναι η ονομασία της υπηρεσίας στα συστήματα της wind/nova Edited Χθες στς 12:52 μμ by kmpatra 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. Χθες στς 01:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:43 μμ 1 hour ago, epolala said: Ναι, την περασμένη εβδομάδα μια συνάδελφος εδώ στη δουλειά, μετά από προτροπή μου. Είχε F2G, πήγε με φορητότητα CU για 2 μήνες και επέστρεψε F2G. Εγώ έκανα την αίτηση για Buy More εκ μέρους της μέσω chat και όλα πήγαν καλά (μαζί με τα 15GB). Της είπαν να κάνει πρώτα μια ανανέωση!!!????🤔 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epolala Δημ. Χθες στς 07:38 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:38 μμ 5 ώρες πριν, damianos said: Της είπαν να κάνει πρώτα μια ανανέωση!!!????🤔 Όχι, τίποτα απολύτως. Αυτή τη στιγμή έχει 0,01 €. Και ο χρόνος της λήγει κανονικά σε 7 εβδομάδες. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 9 ώρες πριν, epolala said: Όχι, τίποτα απολύτως. Αυτή τη στιγμή έχει 0,01 €. Και ο χρόνος της λήγει κανονικά σε 7 εβδομάδες. Έτσι είναι το κανονικό... Εμένα στο 4 νούμερο buy more μου έβγαλαν το κτυκιο... Όχι Έτσι, όχι αλλιώς... Βάλε κάρτα, έβαλα κάρτα και πάλι Δεν μου τα έβαζαν.... Μάλλον καταλάθος κάποιος το ενεργοποίησε... 😋 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν 3 ώρες πριν, damianos said: Έτσι είναι το κανονικό... Εμένα στο 4 νούμερο buy more μου έβγαλαν το κτυκιο... Όχι Έτσι, όχι αλλιώς... Βάλε κάρτα, έβαλα κάρτα και πάλι Δεν μου τα έβαζαν.... Μάλλον καταλάθος κάποιος το ενεργοποίησε... 😋 Το έχω ξαναπει πολλές φορές και εμένα μου βγάλανε τα συκώτια τελικά τα πήρα. Τώρα έκανα ανανέωση υπολοίπου και δεν μου τραβηξε τα τρία ευρώ που λέγανε. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyricmyth19 Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν Αυτά το μήνυμα έλαβα ως προς την προσφορά και αυτά έχω λάβει με την ενεργοποίηση του πακέτου των 11,80 ευρώ. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Εγώ με την συγκεκριμένη προσφορά δεν έβγαζα άκρη μου έλεγαν θέλει νέο αριθμό και όχι φορητοτητα... 3 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 2 minutes ago, Antonio21 said: Εγώ με την συγκεκριμένη προσφορά δεν έβγαζα άκρη μου έλεγαν θέλει νέο αριθμό και όχι φορητοτητα... Αφού εδώ από την πρώτη στιγμή το αναλύσαμε με κάθε λεπτομέρεια.. ποιος σου είπε τέτοιο πράγμα; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosat Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν On 18/9/2023 at 9:16 ΜΜ, Chrischal1908 said: Απλά πάνε αργά όπως και η esim! Και το 5G θα είναι τούμπανο από του χρόνου με SA προς το τέλος. Μακάρι, να επενδύσουν και άλλα δίκτυα που παρακμάζουν μέρα με την μέρα! Το 5G ακόμα παρόμοιο είναι με τότε SA πάλι πάλι έχει ανοίξει ακόμα. Οπότε να περιμένεις να γίνονται πράξη και όχι να μένεις στα λόγια για να πάει κόσμος στην εταιρεία. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagmouk Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Παρέλαβα και εγώ τη sim της προσφοράς των απεριόριστων data, ολοκλήρωσα τη διαδικασία ταυτοποίησης και ενεργοποίησης online ,αλλά εδώ και 3 ώρες δεν έχω λάβει κάποιο sms η mail ενεργοποίησης.Να ανησυχώ η πάντα καθυστερεί τόσο?Η διαδικασία έγινε για νέο αριθμό δοκιμαστικά για να δω αν θα προχωρήσω μελλοντικά σε φορητότητα του κύριου αριθμού μου. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 37 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 37 λεπτά πριν νοντα ονλυ..... μόνο για επείγουσες κλήσεις σε συλλαλητήρια 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts