cu2goup Δημ. Δευτέρα στις 10:04 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:04 πμ Just now, VIPdriver said: Εαν τους παρω τηλ και τους πω οτι θελω να κανω φορητοτητα αλλά θελω όλα τα στοιχεία μου να τα ανεβασω στο σαιτ της νοβα, λες να φαω ακυρο; Εννοείς να αρνηθείς να τους τα δώσεις για να το κάνουν άμεσα αυτοί αλλά να ζητήσεις να κάνεις μόνος σου τη διαδικασία σε δεύτερο χρόνο όπως γινόταν στην αρχή; Πιθανότατα να το δεχτούν.. αλλά νομίζω ότι η Nova συνεργάζεται με μία πλατφόρμα που συλλέγει τα στοιχεία και σου στέλνει τη σύμβαση.. Τα οποία στοιχεία πάλι στους ίδιους καταλήγουν. Απλώς από την επίσημη διαδρομή. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. Δευτέρα στις 10:07 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:07 πμ (edited) On 8/2/2025 at 6:33 ΠΜ, cu2goup said: Μήπως είσαι με το νέο καθεστώς που για οικονομία χρόνου σου έχουν κάνει ήδη αυτοί την αίτηση φορητότητας;; Δεν εξηγείται αλλιώς.. Τους έδωσες στοιχεία για το ποιο νούμερο θέλεις να μεταφέρεις κλπ;; Ναι, έχω δώσει τα στοιχεία με αριθμούς κλπ από την 1η μέρα. Πήρα ξανά σήμερα τηλ. και μου λένε να περιμένω τη VF να δώσει το ΟΚ και όταν μου κόψει το σήμα, τότε να βάλω την κάρτα F2G μέσα και να κάνω μία εξερχόμενη κλήση. Αλλά μου τόνισε να μην κάνω αμέσως ανανέωση, να περιμένω να λάβω πρώτα το SMS που λέει "Wow, έχεις απεριόριστα" κλπ κλπ και μετά να βάλω χρήματα. Update: Τελικά μόλις έκανα restart το κινητό σήμερα, τότε κόπηκε το σήμα της VF. Θα δοκιμάσω τώρα το F2G. Ξέρει κανείς αν αυτό το άσπρο πράγμα πάνω στην SIM που αναγράφει τον κωδικό της, είναι απλά ένα αυτοκόλλητο που βγαίνει; Δεν μου αρέσει έτσι, θα προτιμούσα να την βλέπω γαλάζια τη SIM. Λέω αν βγαίνει, να μην τη χαλάσω. Edited Δευτέρα στις 01:33 μμ by MitsosDaBest13 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Δευτέρα στις 01:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 01:50 μμ 3 ώρες πριν, MitsosDaBest13 said: Ξέρει κανείς αν αυτό το άσπρο πράγμα πάνω στην SIM που αναγράφει τον κωδικό της, είναι απλά ένα αυτοκόλλητο που βγαίνει; Δεν μου αρέσει έτσι, θα προτιμούσα να την βλέπω γαλάζια τη SIM. Λέω αν βγαίνει, να μην τη χαλάσω. Μην την πειράζεις. Έτσι άσπρη είναι. Αν έπαιρνες καινούριο νούμερο θα ήταν μπλε. Πήρα και τα δύο και ξέρω. 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. Δευτέρα στις 02:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 02:14 μμ (edited) 25 minutes ago, cu2goup said: Μην την πειράζεις. Έτσι άσπρη είναι. Αν έπαιρνες καινούριο νούμερο θα ήταν μπλε. Πήρα και τα δύο και ξέρω. Ευχαριστώ. Έλαβα όλα τα SMS κλπ και φαίνεται να λειτουργεί το νούμερο από τη φορητότητα. Απλά τι κάρτα να βάλω για να παίρνω τα Απεριόριστα Data, 13 ή 15€; Η απεριόριστη ομιλία δεν μ' ενδιαφέρει (με φτάνουν π.χ. τα 300 λεπτά.). Θέλω να έχει και SMS προς όλους όμως. Edited Δευτέρα στις 02:16 μμ by MitsosDaBest13 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Δευτέρα στις 02:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 02:14 μμ Just now, MitsosDaBest13 said: Ευχαριστώ. Έλαβα όλα τα SMS κλπ και φαίνεται να λειτουργεί το νούμερο από τη φορητότητα. Απλά τι κάρτα να βάλω για να παίρνω τα Απεριόριστα Data, 13 ή 15€; Η απεριόριστη ομιλία δεν μ' ενδιαφέρει. Θέλω να έχει και SMS προς όλους όμως. Τότε τα 13€. Έχουν και 300 sms. 4 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. Δευτέρα στις 09:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:15 μμ (edited) Όλα καλά προς το παρόν. Έβαλα και κάρτα 13€ το μεσημέρι και μου ενεργοποίησε αυτόματα το unlimited Data πακέτο (με 1000' προς όλους και 300 SMS). Κάποια στιγμή θα ανεβάσω και speedtests στο θέμα του Nova 5G, που έχω 1,5 χρόνο (όταν έκοψα την Q). Η εφαρμογή του F2G ψιλο-μπάχαλο όμως. Πρέπει να σκεφτείς να κάνεις μόνος σου scroll προς τα δεξιά, για να βρεις τυχαία τις υπόλοιπες επιλογές (λες και ήταν κόπος να βάλουν από κάτω bubbles που να δείχνουν σε ποιο παράθυρο είσαι) και όλα είναι με τεράστια γράμματα, λες και απευθύνονται σε γέρους 100 χρονών. 😝 Edited Δευτέρα στις 09:16 μμ by MitsosDaBest13 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. Δευτέρα στις 09:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:43 μμ 28 minutes ago, MitsosDaBest13 said: Όλα καλά προς το παρόν. Έβαλα και κάρτα 13€ το μεσημέρι και μου ενεργοποίησε αυτόματα το unlimited Data πακέτο (με 1000' προς όλους και 300 SMS). Κάποια στιγμή θα ανεβάσω και speedtests στο θέμα του Nova 5G, που έχω 1,5 χρόνο (όταν έκοψα την Q). Η εφαρμογή του F2G ψιλο-μπάχαλο όμως. Πρέπει να σκεφτείς να κάνεις μόνος σου scroll προς τα δεξιά, για να βρεις τυχαία τις υπόλοιπες επιλογές (λες και ήταν κόπος να βάλουν από κάτω bubbles που να δείχνουν σε ποιο παράθυρο είσαι) και όλα είναι με τεράστια γράμματα, λες και απευθύνονται σε γέρους 100 χρονών. 😝 Από ταχύτητες- απόκριση είσαι εντάξει;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Δευτέρα στις 09:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:44 μμ Μια χαρά ειναι η εφαρμογή. Χωρίς μπιχλιμπίδια και κολλήματα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Δευτέρα στις 09:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:47 μμ Γενικά όχι άσχημα απλά ας αλλάξουν χρώματα στο FREE2GO είναι χάλια 😅 Το myQ ανοίγει αμέσως αν και μου φαίνεται πιο καλό το app από FREE2GO app. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Δευτέρα στις 09:49 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:49 μμ Ναι Και της q είναι πολύ καλή. Δε θεωρώ καλή στα σταθερά την ασπρόμαυρη. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Δευτέρα στις 09:54 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:54 μμ Τα έξτρα τα έχει χώσει padu app οπότε είναι πιο ελαφριές ανοίγει με τη 1η προσπάθεια. Cu και What's Up μόνο στο S23 δεν κάνει ώρα 🤣 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. Τρίτη στις 12:15 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:15 πμ (edited) Πολύ καλή υλοποίηση οι συγκεκριμένες εφαρμογές. Ωστόσο πάμε και εκεί για κατάργηση, στα πρότυπα των άλλων θυγατρικών η διαχείριση του FREE2GO θα γίνεται με SMS πρωτίστως και μέσω της εφαρμογής Nova. Πισωγυρισμα; Ναι. Q; Δεν υπάρχει στο σχέδιο των μαζικών λειτουργιών (σε όλο τον όμιλο δηλαδή). Ήδη πιέζουν πολύ και σε καταστήματα τη μετατροπή σε F2G. Επισης οι συγκεκριμένες εφαρμογές, όπως και το παλιό myWIND αναπτύχθηκαν από εταιρία που δεν δραστηριοποιείται πια και υπάρχει τεράστιο θέμα με αναβαθμίσεις. Όποιες τροποποιήσεις κάνουν γίνονται μόνο server side και όλες οι άλλες με πολλή δυσκολία (κυρίως σε θέματα συμβατότητας) Edited Τρίτη στις 12:16 πμ by paanos 2 2 1 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 12:19 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:19 πμ 3 minutes ago, paanos said: Πολύ καλή υλοποίηση οι συγκεκριμένες εφαρμογές. Ωστόσο πάμε και εκεί για κατάργηση, στα πρότυπα των άλλων θυγατρικών η διαχείριση του FREE2GO θα γίνεται με SMS πρωτίστως και μέσω της εφαρμογής Nova. Πισωγυρισμα; Ναι. Q; Δεν υπάρχει στο σχέδιο των μαζικών λειτουργιών (σε όλο τον όμιλο δηλαδή). Ήδη πιέζουν πολύ και σε καταστήματα τη μετατροπή σε F2G. Επισης οι συγκεκριμένες εφαρμογές, όπως και το παλιό myWIND αναπτύχθηκαν από εταιρία που δεν δραστηριοποιείται πια και υπάρχει τεράστιο θέμα με αναβαθμίσεις. Όποιες τροποποιήσεις κάνουν γίνονται μόνο server side και όλες οι άλλες με πολλή δυσκολία (κυρίως σε θέματα συμβατότητας) Ας ελπίσουμε πως οι προσωπικές προσφορές μένουν *το δωράκι πάνω εννοω * Εγώ έχω λάβει ήδη προωθητική ενέργεια για να μεταβώ από Q σε συμβόλαιο. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Τρίτη στις 04:30 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 04:30 πμ 4 ώρες πριν, elkons said: Ας ελπίσουμε πως οι προσωπικές προσφορές μένουν *το δωράκι πάνω εννοω * Εγώ έχω λάβει ήδη προωθητική ενέργεια για να μεταβώ από Q σε συμβόλαιο. Όλοι το έχουν αυτό. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Τρίτη στις 05:55 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 05:55 πμ Επειδή η προσφορά τους είναι κορυφή για μένα μπορείτε να μας πείτε εάν υπάρχει κόφτης στα 300 giga? Ευχαριστώ πολύ!! 5 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 05:58 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 05:58 πμ 1 hour ago, cu2goup said: Όλοι το έχουν αυτό. δε το ήξερα ανακάλυψα σήμερα πως η σιμ δεν μου την έχουν περάσει στο ονομα μου αλλά είναι ακόμα σε πωλητή. Γιαυτό θα έπαιρνα συνέχεια το πακέτο χωρίς τακτική 🤣 Τώρα σταμάτησε κ δε τον βρίσκω για αλλαγή. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Τρίτη στις 06:18 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:18 πμ 9 ώρες πριν, MitsosDaBest13 said: Όλα καλά προς το παρόν. Έβαλα και κάρτα 13€ το μεσημέρι και μου ενεργοποίησε αυτόματα το unlimited Data πακέτο (με 1000' προς όλους και 300 SMS). Κάποια στιγμή θα ανεβάσω και speedtests στο θέμα του Nova 5G, που έχω 1,5 χρόνο (όταν έκοψα την Q). Η εφαρμογή του F2G ψιλο-μπάχαλο όμως. Πρέπει να σκεφτείς να κάνεις μόνος σου scroll προς τα δεξιά, για να βρεις τυχαία τις υπόλοιπες επιλογές (λες και ήταν κόπος να βάλουν από κάτω bubbles που να δείχνουν σε ποιο παράθυρο είσαι) και όλα είναι με τεράστια γράμματα, λες και απευθύνονται σε γέρους 100 χρονών. 😝 Είναι χάλια όλες οι εφαρμογές της νόβα δυστυχώς, από πολύ παλιά φίλε μου, άστα να πάνε.. 🥲 25 minutes ago, Antonio21 said: Επειδή η προσφορά τους είναι κορυφή για μένα μπορείτε να μας πείτε εάν υπάρχει κόφτης στα 300 giga? Ευχαριστώ πολύ!! Λογικά θα έχει, δεν γίνεται να έδωσαν έτσι απλά και στα συμβόλαια να ακολουθούν άλλη τακτική 28 minutes ago, elkons said: δε το ήξερα ανακάλυψα σήμερα πως η σιμ δεν μου την έχουν περάσει στο ονομα μου αλλά είναι ακόμα σε πωλητή. Γιαυτό θα έπαιρνα συνέχεια το πακέτο χωρίς τακτική 🤣 Τώρα σταμάτησε κ δε τον βρίσκω για αλλαγή. Χαμός, ούτε που ξέρουν τι τους γίνεται 🤣 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Τρίτη στις 07:01 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:01 πμ 1 hour ago, Antonio21 said: Επειδή η προσφορά τους είναι κορυφή για μένα μπορείτε να μας πείτε εάν υπάρχει κόφτης στα 300 giga? Ευχαριστώ πολύ!! Ζητά ένα νούμερο να σου στείλουν. Εκτός αν θες φορητότητα. Στην προσφορά λένε, απεριόριστα για πάντα με 15€. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. Τρίτη στις 08:15 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:15 πμ (edited) 11 ώρες πριν, MitsosDaBest13 said: Η εφαρμογή του F2G ψιλο-μπάχαλο όμως. Πρέπει να σκεφτείς να κάνεις μόνος σου scroll προς τα δεξιά, για να βρεις τυχαία τις υπόλοιπες επιλογές (λες και ήταν κόπος να βάλουν από κάτω bubbles που να δείχνουν σε ποιο παράθυρο είσαι) και όλα είναι με τεράστια γράμματα, λες και απευθύνονται σε γέρους 100 χρονών. 😝 Το αντίθετο θα έλεγα φίλε μου. Μακάρι και των υπολοίπων εταιρειών να ήταν τόσο γρήγορες όσο της nova/q 10 ώρες πριν, hercoulis said: Μια χαρά ειναι η εφαρμογή. Χωρίς μπιχλιμπίδια και κολλήματα. Ακριβώς αυτό 1 ώρα πριν, johnny_htc said: Είναι χάλια όλες οι εφαρμογές της νόβα δυστυχώς, από πολύ παλιά φίλε μου, άστα να πάνε.. 🥲 Γιατί το λες αυτό φίλε μου; Είναι λεπτομερέστατες και μπορείς να αλλάζεις τσακ μπαμ λογαριασμό Edited Τρίτη στις 08:16 πμ by sou_d 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Τρίτη στις 08:25 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:25 πμ 6 minutes ago, sou_d said: Το αντίθετο θα έλεγα φίλε μου. Μακάρι και των υπολοίπων εταιρειών να ήταν τόσο γρήγορες όσο της nova/q Ακριβώς αυτό Γιατί το λες αυτό φίλε μου; Είναι λεπτομερέστατες και μπορείς να αλλάζεις τσακ μπαμ λογαριασμό Στο f2g app αν έχω 2 ή και περισσότερες sim, (όλες f2g) μπορώ να τις βλέπω και να τις χεριίζομαι όλες μέσα από εφαρμγοή ταυτόχρονα ή πρέπει να κάνω logout και μετα΄login με ΟΤΡ; ΥΓ. Αν δεν γίνεται αυτο που περιγραφω παραπανω, γίνεται τότε μήπως μέσα απο το Nova app, όπως κάνουν τα αντίστοιχα Cosmote και Vodafone apps; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. Τρίτη στις 08:44 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:44 πμ Ενεργοποιήθηκα σήμερα από φορητότητα στην προσφορα ηρθε το μήνυμα για τα απεριόριστα και αναφέρει ξεκάθαρα ότι είναι για 12 μηνες πως γίνεται όλοι να λένε για πάντα; 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. Τρίτη στις 08:58 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:58 πμ 31 minutes ago, opmgls said: Στο f2g app αν έχω 2 ή και περισσότερες sim, (όλες f2g) μπορώ να τις βλέπω και να τις χεριίζομαι όλες μέσα από εφαρμγοή ταυτόχρονα ή πρέπει να κάνω logout και μετα΄login με ΟΤΡ; Πατάς πάνω αριστερά στο ανθρωπάκι και κανείς είσοδο με τον νέο λογαριασμό. Αυτή η διαδικασία γίνεται μόνο μία φορά και μετέπειτα απλώς επιλέγεις, όποιον λογαριασμό θες. Επίσης μπορείς να βάλεις ξεχωριστό widget για κάθε λογαριασμό σου, ούτως ώστε να βλέπεις άμεσα και ταυτόχρονα και τους 2 λογαριασμούς με όλες τις βασικές πληροφορίες που χρειάζεσαι 14 minutes ago, akis8607 said: Ενεργοποιήθηκα σήμερα από φορητότητα στην προσφορα ηρθε το μήνυμα για τα απεριόριστα και αναφέρει ξεκάθαρα ότι είναι για 12 μηνες πως γίνεται όλοι να λένε για πάντα; Έχει απαντηθεί φίλε μου 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. Τρίτη στις 09:24 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:24 πμ 25 minutes ago, sou_d said: Πατάς πάνω αριστερά στο ανθρωπάκι και κανείς είσοδο με τον νέο λογαριασμό. Αυτή η διαδικασία γίνεται μόνο μία φορά και μετέπειτα απλώς επιλέγεις, όποιον λογαριασμό θες. Επίσης μπορείς να βάλεις ξεχωριστό widget για κάθε λογαριασμό σου, ούτως ώστε να βλέπεις άμεσα και ταυτόχρονα και τους 2 λογαριασμούς με όλες τις βασικές πληροφορίες που χρειάζεσαι Έχει απαντηθεί φίλε μου Τι έχει απαντηθεί; όλοι αναφέρουν για πάντα και λογικά θα συνεχιστεί κτλ κτλ που βασίζεται αυτό; Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο για 12 μήνες 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Τρίτη στις 09:28 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:28 πμ 2 minutes ago, akis8607 said: Τι έχει απαντηθεί; όλοι αναφέρουν για πάντα και λογικά θα συνεχιστεί κτλ κτλ που βασίζεται αυτό; Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο για 12 μήνες Εαν θελεις καλεσε τους στο νουμερο που σου ειπαν οτι ειναι "για παντα" και πες τους οτι στο σμσ λεει 12 μηνες, να δεις τι θα σου απαντησουν, να μαθουμε και εμεις τι γινεται τελικα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Τρίτη στις 09:55 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:55 πμ Ρε παιδιά γιατί δίνετε τόση σημασία στο "για πάντα"; Έχει απαντηθεί πολλές φορές ότι ουσιαστικά θα διαρκέσει τουλάχιστον έναν χρόνο. Και λένε "με προοπτική για ακόμα παραπάνω". Έστω και διαρκέσει τελικά μόνο έναν χρόνο, άσχημα είναι; Στην τελική μην παίρνετε την προσφορά. Γιατί ζαλίζετε @@ με το "για πάντα ή για 12 μήνες";; 4 3 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts