Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

6 minutes ago, opmgls said:

Εμένα εκεί μου το είπαν πριν 2 ωρες.. Τωρα άμα λένε αλλα αντί άλλων...  δεν ξέρω

αμα σου το ειπαν ετσι θα'ναι (δεν το ειχα προσεξει το μηνυμα σου)

σε καθε περιπτωση "εχει ο Θεος" να μαστε καλα σε εναν χρονο απο τωρα 😀

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Είδα τα μηνύματα καλοσορίσματος. Λένε αποκλειστική προσφορά νέου συνδρομητή. Η λέξη νέο είναι το κλειδί, πιστεύω ότι θα κρατήσει 2 χρόνια (μέγιστο). Στη χειρότερή για 1 χρόνο, μετά παλιώνουμε  και περνάμε στα δικά του πακέτα 3 γιγα με 4,5 ευρώ 😄

1 minute ago, hercoulis said:

Είδα τα μηνύματα καλοσορίσματος. Λένε αποκλειστική προσφορά νέου συνδρομητή. Η λέξη νέο είναι το κλειδί, πιστεύω ότι θα κρατήσει 2 χρόνια (μέγιστο). Στη χειρότερή για 1 χρόνο, μετά παλιώνουμε  και περνάμε στα δικά του πακέτα 3 γιγα με 4,5 ευρώ 😄

Σιγά μην κρατηθώ τόσο καιρό στο f2g.. ειδικά άμα βγάλει πάλι κάνα ετήσιο απεριόριστο η Cosmote..

Αν έχεις μάθει με άλλη εταιρία, δεν κρατιέσαι.

Σπάσε πλάκα, θα βγάλουν  και οι άλλες.

Ήδη η φρογκ κάπου κάπου δίνει με κάρτες απεριόριστα 

Edited by hercoulis

Τι έγινε ρε παιδιά; Εγώ πως την πάτησα και παρήγγειλα την προσφορά από το lidl; Δίνουν και 1 αριθμό έξτρα μου είπαν, με την ίδια προσφορά. Περίπου 2-3 μήνες υπολογίζω να κάτσω βέβαια. Θα δούμε πως θα πάει

3 minutes ago, sou_d said:

Τι έγινε ρε παιδιά; Εγώ πως την πάτησα και παρήγγειλα την προσφορά από το lidl; Δίνουν και 1 αριθμό έξτρα μου είπαν, με την ίδια προσφορά. Περίπου 2-3 μήνες υπολογίζω να κάτσω βέβαια. Θα δούμε πως θα πάει

spuros9993.jpg

Αν θυμάμαι και του λιντλ η προφορά πρέπει να είναι επίσης 2 χρόνια 

47 minutes ago, hercoulis said:

Πόσα γίγα συνολικά πήρες από το λιντλ?

35 στο κάθε κινητό, για 2 χρόνια

https://nova.gr/offers/prosfora-free2go-lidl-plus

Χωρίς τα tap and get it και log and win

44 minutes ago, hercoulis said:

Αν θυμάμαι και του λιντλ η προφορά πρέπει να είναι επίσης 2 χρόνια 

Ναι

Screenshot_2025-01-28-22-45-05-40_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Edited by sou_d

Μπορούμε να πάρουμε την προσφορά σε αριθμό που είναι ήδη free2go?

Και πως την παίρνουμε την προσφορά;

1 hour ago, akis8607 said:

Μπορούμε να πάρουμε την προσφορά σε αριθμό που είναι ήδη free2go?

Και πως την παίρνουμε την προσφορά;

Εχει ειπωθεί πολλές φορές τις τελευταίες μέρες εδώ στο νήμα. Η προσφορά ισχύει μόνο για νέους συνδρομητές NOVA.
Δηλαδή ή θα πάρεις καινούργιο νούμερο ή θα κάνεις φορητότητα από τις άλλες δυο εταιρείες.
Παίρνεις τηλέφωνο στο 2109995100 και ζητάς να σου στείλουν f2g sim με την προσφορα για απεριόριστα δεδομένα και λεπτά με 15€/μήνα. 

8 ώρες πριν, opmgls said:

Παίρνεις τηλέφωνο στο 2109995100 και ζητάς να σου στείλουν f2g sim με την προσφορα για απεριόριστα δεδομένα και λεπτά με 15€/μήνα. 

Να πούμε ότι και με 13€ έχεις απεριόριστα δεδομένα αλλά μόνο 1000 λεπτά ομιλίας.

2 minutes ago, cu2goup said:

Να πούμε ότι και με 13€ έχεις απεριόριστα δεδομένα αλλά μόνο 1000 λεπτά ομιλίας.

Μηπως οταν λεει 15€/μηνα εννοει "ανανεωση" 15€/μηνα, ωστε να είναι αρκετά για αγορά πακέτου. 

6 minutes ago, VIPdriver said:

Μηπως οταν λεει 15€/μηνα εννοει "ανανεωση" 15€/μηνα, ωστε να είναι αρκετά για αγορά πακέτου. 

Καλή σκεψη, αλλά νομίζω ότι όταν λέει τιμές 13€ και 15€  εννοεί πόσο κοστίζει η ανανέωση υπολοίπου (δηλαδή το σύνολο του ποσού) προκειμένου να βάλεις το αντοίστοιχο πακέτο.

Edit: Αυτό το συμπεραίνω γιατί και στην ιστοσελίδα του f2g μιλάει για ανανέωση υπολοίπου 13€ και 15€.
Φυσικά εκεί λέει για άλλες παροχές αφού δεν δίνει την συγκεκριμένη προσφορα.

Edited by opmgls

24 minutes ago, VIPdriver said:

Εγώ έβαλα 13€ και μου έδωσε απεριόριστα δεδομένα και 1000 λεπτά.

Για ακύρωση φορητότητας καρτοκινητού  προς nova γνωρίζει κάποιος τη διαδικασία;

Edited by akis8607

27 minutes ago, akis8607 said:

Για ακύρωση φορητότητας καρτοκινητού  προς nova γνωρίζει κάποιος τη διαδικασία;

Άμα είναι καρτοκινητό δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι. Μόλις ενεργοποιηθεί στο καινούργιο δίκτυο το ξανακάνεις φορητότητα σε άλλο δίκτυο, καλύτερα ως καρτοκινητό πάλι ή συμβόλαιο ανάλογα με τις ανάγκες σου. 
Αν έχεις κάνει αίτημα φορητότητα και δεν έχεις ενεργοποιηθεί ακόμη, πάρε τηλέφωνο τον πάροχο που έχεις ζητήσει φορητόητα προς και ζήτησε ακύρωση. Ίσως αυτό να μην είναι δυνατό την συγκεκριμένη χρονική στιγμή που θα επικοινωνήσεις, οποτε περιμένεις την ενερογποίηση (δεν παίρνει πολλές μέρες) για να κάνεις την διαδικασία που περιγράφω στην αρχή.

On 27/1/2025 at 6:15 ΜΜ, johnny_htc said:

Ααα, οκ μαν 👌

Προσεχε μην ληξει σε ενα χρονο  Εκτος αν δεν σε νοιαζει αυτο .Ειχα και εγω δελεαστικο πακετο special ,αλλα το κοψανε  μετα το ετος  

Ξέρει κανείς αν μία εντολή σε ένα νούμερο μπορεί να δώσει παραπάνω από μία προσφορές;

Τι εννοώ: σε αριθμό που είχα στο συρτάρι πέρσι το καλοκαίρι μου ήρθε προσφορά για απεριόριστα data με 2,90€ για 6 μήνες. Έβαλα κανονικά το πακέτο 2 φορές το Νοέμβρη και το Δεκέμβρη και στις 16/12 μου ήρθε μήνυμα ότι η προσφορά έληξε (δλδ δεν θα μπορούσα να ξαναβάλω το πακέτο αυτό) και να δω τα διαθεσιμα πακέτα.

Στέλνοντας, όμως, την εντολή μου έρχεται απάντηση ότι δεν έχω υπόλοιπο για ενεργοποιηθει η προσφορά κι όχι μήνυμα λάθους. Γίνεται, λοιπόν, η εντολή που μου έδινε τόσους μήνες απεριοριστα αν βάλω κάρτα να μου δώσει κάτι άλλο ?? 

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

50 minutes ago, ParafronGR said:

Ξέρει κανείς αν μία εντολή σε ένα νούμερο μπορεί να δώσει παραπάνω από μία προσφορές;

Τι εννοώ: σε αριθμό που είχα στο συρτάρι πέρσι το καλοκαίρι μου ήρθε προσφορά για απεριόριστα data με 2,90€ για 6 μήνες. Έβαλα κανονικά το πακέτο 2 φορές το Νοέμβρη και το Δεκέμβρη και στις 16/12 μου ήρθε μήνυμα ότι η προσφορά έληξε (δλδ δεν θα μπορούσα να ξαναβάλω το πακέτο αυτό) και να δω τα διαθεσιμα πακέτα.

Στέλνοντας, όμως, την εντολή μου έρχεται απάντηση ότι δεν έχω υπόλοιπο για ενεργοποιηθει η προσφορά κι όχι μήνυμα λάθους. Γίνεται, λοιπόν, η εντολή που μου έδινε τόσους μήνες απεριοριστα αν βάλω κάρτα να μου δώσει κάτι άλλο ?? 

Δεν μας έδωσες όμως την εντολή για να συγκρίνουμε απαντήσεις 

1 hour ago, Bas said:

Δεν μας έδωσες όμως την εντολή για να συγκρίνουμε απαντήσεις 

22 στο 12000.

Σε 2 F2G που δοκίμασα έρχεται απάντηση ότι δεν επαρκει το υπόλοιπο.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

21 minutes ago, ParafronGR said:

22 στο 12000.

Σε 2 F2G που δοκίμασα έρχεται απάντηση ότι δεν επαρκει το υπόλοιπο.

Το ίδιο εδώ
...που δεν σε βοηθάει πολύ μάλλον