Vox Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν Πυρηνική φυσική δεν είναι αλλά αυτή την δουλειά θα κάνουμε συνέχεια με την αλλαγή APN. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 5+ μήνες ατάιστο Λήγει στις 08.09.2024 ---> 11.01.2025 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν CHRISTMAS OFFER! 250GB MONO ME 5,50€ KAI ΔIAPKEIA 15 HMEPEΣ! ENEPΓOΠOIHΣE TO EΔΩ https://nvgr.gr/XMASF H ΣTEIΛE XMAS ΣTO 12000 EΩΣ 8/1! ΓIA NA MHN ΛAMBANEIΣ ΠPOΣΦOPEΣ MΠEΣ EΔΩ nvgr.gr/epik 1 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν (edited) EDIT: Επανήλθε τώρα Edited 15 ώρες πριν by Bas update 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 3 ώρες πριν, Bas said: 5+ μήνες ατάιστο Λήγει στις 08.09.2024 ---> 11.01.2025 Οπως φαινεται εχεις τα 600+600 για πάντα. Εαν δεν ανανεώσεις πριν τη ληξη των χρημάτων θα μηδενιστει και μαλλον θα χασεις το δωρο. Υπαρχει το ρισκο να το αφησεις να στο ξανανεωσουν, αλλά εγώ στη θεση σου δεν θα το άφηνα. 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν 1 hour ago, VIPdriver said: Οπως φαινεται εχεις τα 600+600 για πάντα. Εαν δεν ανανεώσεις πριν τη ληξη των χρημάτων θα μηδενιστει και μαλλον θα χασεις το δωρο. Υπαρχει το ρισκο να το αφησεις να στο ξανανεωσουν, αλλά εγώ στη θεση σου δεν θα το άφηνα. Δεν ήρθε καν σχετικό ενημερωτικό SMS, μόνο το παραπάνω για λήξη υπόλοιπου. Επανήλθε όμως η ειδοποιήσει χαμένων κλήσεων. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν Σήμα καμπάνα 😃 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν 44 minutes ago, hercoulis said: Σήμα καμπάνα 😃 Καμπάνα ξεκαμπάνα, το συγκεκριμένο δώρο (για πάντα) ειναι άξιο συντήρησης. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 16 minutes ago, VIPdriver said: Καμπάνα ξεκαμπάνα, το συγκεκριμένο δώρο (για πάντα) ειναι άξιο συντήρησης. Σε παλιό f2g είναι, οπότε ≥13€ η ανανέωση... 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 4 ώρες πριν, VIPdriver said: Οπως φαινεται εχεις τα 600+600 για πάντα. Εαν δεν ανανεώσεις πριν τη ληξη των χρημάτων θα μηδενιστει και μαλλον θα χασεις το δωρο. Υπαρχει το ρισκο να το αφησεις να στο ξανανεωσουν, αλλά εγώ στη θεση σου δεν θα το άφηνα. Εγώ το έχω αφήσει να λήξει (επειδή δεν χρησιμοποιώ την κάρτα αυτή για ομιλία παρά μόνο για την προσφορά των 7,80€) και απλώς όταν βάζω κάρτα μου το ξαναδίνει. Έχει γίνει ήδη 3-4 φορές. 4 ώρες πριν, VIPdriver said: μαλλον θα χασεις το δωρο. Δεν βλέπω ρίσκο σε κάτι. Έχεις χάσει την προσφορά εσύ και το λες; 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 3 ώρες πριν, Bas said: Σε παλιό f2g είναι, οπότε ≥13€ η ανανέωση... Και στο νέο το ίδιο δεν είναι? Και σε εμένα μου ήρθε κ το άφησα να φύγει. Ξέρουν που τα στέλνουν, το νούμερο δε το χρησιμοποιώ. 3 ώρες πριν, VIPdriver said: Καμπάνα ξεκαμπάνα, το συγκεκριμένο δώρο (για πάντα) ειναι άξιο συντήρησης. Αν θέλει 13 το μήνα δεν είναι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 21 minutes ago, hercoulis said: Και στο νέο το ίδιο δεν είναι? Και σε εμένα μου ήρθε κ το άφησα να φύγει. Ξέρουν που τα στέλνουν, το νούμερο δε το χρησιμοποιώ. Αν θέλει 13 το μήνα δεν είναι. Στο νέο ≥8€ https://nova.gr/anakoinoseis/genikes-anakoinwseis/anakoinwsh-nova-19-12-2023 --> 4. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν Ανάλογα με τις ανάγκες του καθένα. Εγώ έχω το νέο F2G, αλλά και το παλιό να είχα θα το έβλεπα κάπως ετσι: Παλιό F2G ελάχιστη 13ε ονλαιν (2gb δώρο bonus για 30 μέρες) + 600mb + 600' και τον 2ο μήνα παιρνεις 2 πακετα data 3gb-4,5€+3gb-4,5€=6gb, ή τα μοιράζεις 1 κάθε μηνα και έχεις 5,6gb+600' τον πρωτο μήνα και 3,6gb+600' τον δεύτερο μήνα και όλα αυτά με 6,5€/μηνα. Νέο F2G ελαχιστη 8ε από κατάστημα, με 4€/μηνα 600'+600mb κάθε μήνα και τα 8€ μένουν στο υπολοιπο για να τα δώσουμε στους Άραβες. Αλλιώς με 10ε ανανέωση απο κατάστημα βάζω κάθε μήνα το πακετο 3gb/4,5€ και έχω κάθε μηνα 600'+3,6gb με κόστος 5€/μηνα (καλυτερο και από Q). Και εάν θέλω να αποφυγω το κατάστημα, βάζω 13€ ονλαιν κάθε 2 μήνες και έχω περισσοτερα GB ή περισσότερη καβατζα για τους Άραβες. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 27 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 27 λεπτά πριν (edited) 1 hour ago, VIPdriver said: Ανάλογα με τις ανάγκες του καθένα. Εγώ έχω το νέο F2G, αλλά και το παλιό να είχα θα το έβλεπα κάπως ετσι: Παλιό F2G ελάχιστη 13ε ονλαιν (2gb δώρο bonus για 30 μέρες) + 600mb + 600' και τον 2ο μήνα παιρνεις 2 πακετα data 3gb-4,5€+3gb-4,5€=6gb, ή τα μοιράζεις 1 κάθε μηνα και έχεις 5,6gb+600' τον πρωτο μήνα και 3,6gb+600' τον δεύτερο μήνα και όλα αυτά με 6,5€/μηνα. Νέο F2G ελαχιστη 8ε από κατάστημα, με 4€/μηνα 600'+600mb κάθε μήνα και τα 8€ μένουν στο υπολοιπο για να τα δώσουμε στους Άραβες. Αλλιώς με 10ε ανανέωση απο κατάστημα βάζω κάθε μήνα το πακετο 3gb/4,5€ και έχω κάθε μηνα 600'+3,6gb με κόστος 5€/μηνα (καλυτερο και από Q). Και εάν θέλω να αποφυγω το κατάστημα, βάζω 13€ ονλαιν κάθε 2 μήνες και έχω περισσοτερα GB ή περισσότερη καβατζα για τους Άραβες. Αυτό που μου έμεινε από αυτό το post είναι ότι οι Αραβες είναι φίλοι σου! ΥΓ, Εντάξει και ότι το νέο f2g δεν είναι και τοοοσο για τα μπάζα που λένε μερικοί. Edited 25 λεπτά πριν by opmgls 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts