Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 31/10/2024 at 7:24 ΜΜ, JOHNMEGARYTHMOS said:

καλησπερα εστειλα το OLD στο 1264 και δεν μπορει να γινει μεταφορα στο παλιο f2g. Τελικα εβαλα καρτα και μεχρι 31/12/2024 που ληγει το υπολοιπο θα περιμενω μπας και λαβω καμια προσφορα με απεριοριστα data .

μακαρι να εβρισκα τροπο να μπω στο παλιο free to go που ειχε προσφορες , τωρα το νεο free to go δινει μια χριστουγεννιατικη προσφορα με 250gb για 15 ημερες και μπορεις να το ενεργοποιησεις και 2η φορα .Αλλα οπως ειπατε κατεργησε τα απεριοριστα data. Αλλα δεν πειραζει και πακετο με 200gb να ειχε μηνιαιο οπως εχει το vodafone cu bing bang θα ητανε πολυ καλο . Η εστω να επαναφερει τα εβδομαδιαια πακετα data αμα δεν ειναι απεριοριστα εστω 200gb διαρκειας 7 ημερων με 3,50 ευρω να ειναι προσιτο . Ηδη εβγαλε νεο δελτιο τυπου η vodafone με νεες τροποποιησεις στο bing bang. 

Μέχρι να πωληθεί μη περιμένεις να αλλάξει κάτι σύντομα.

Η παλιά WIND ήταν παρελθόν.

Εγώ πιστεύω πως μέσα του 25 σίγουρα θα καταργήσουν αυτοί το παλιό FREE2GO και θα αναγκάσουν τον κόσμο να μεταφερθεί στο νέο ή καμιά προσφορά σε συμβόλαιο.

"Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.''

Παιδιά καλημέρα.

Επειδή έχω 2 νούμερα που θέλω απλά να δέχομαι κλήσεις, ισχύει ακόμα η ελάχιστη ανανέωση με 8€ στα καταστήματα; Γιατί ρώτησα σε ένα και μου είπαν ότι η ελάχιστη στο κατάστημα είναι 15€.😂

Ρωτήστε και σε κανένα άλλο κατάστημα γιατί σε αυτό δεν πρέπει να πάνε καλά οι δουλειές του.

32 minutes ago, nininikos said:

Παιδιά καλημέρα.

Επειδή έχω 2 νούμερα που θέλω απλά να δέχομαι κλήσεις, ισχύει ακόμα η ελάχιστη ανανέωση με 8€ στα καταστήματα; Γιατί ρώτησα σε ένα και μου είπαν ότι η ελάχιστη στο κατάστημα είναι 15€.😂

Μπορείς να μας πεις ποιο κατάστημα, έστω σε προσωπικό μήνυμα;

"Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.''

37 minutes ago, nininikos said:

Παιδιά καλημέρα.

Μόνο σε Q ισχυει η ελάχιστη ανανέωση 15€ από κατάστημα και εαν εχεις παλιό F2G

Την επόμενη φορά που θα σας πει κάποιο κατάστημα οτι δεν γίνεται 8ευρη ανανεωση σε νεο F2G, θα τους δείχνετε αυτό:

Screenshot_20241221.thumb.jpg.1e2bf8e6ee5ede441cbc284a2f5794d4.jpg

ΥΓ: Screenshot_20241221_1.thumb.jpg.15844df047a8865c2657519b1f228ad6.jpg

1 hour ago, nininikos said:

Παιδιά καλημέρα.

κανονικα ισχυει οπως γραφουν τα παιδια, εκανα πριν λιγες μερες ανανεωση 8 ευρω

49 minutes ago, elkons said:

Μπορείς να μας πεις ποιο κατάστημα, έστω σε προσωπικό μήνυμα;

καλο ειναι να τον δωσει στεγνα

οι κακοι επαγγελματιες πρεπει να τιμωρουνται

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

43 minutes ago, VIPdriver said:

Μόνο σε Q ισχυει η ελάχιστη ανανέωση 15€ από κατάστημα και εαν εχεις παλιό F2G

Την επόμενη φορά που θα σας πει κάποιο κατάστημα οτι δεν γίνεται 8ευρη ανανεωση σε νεο F2G, θα τους δείχνετε αυτό:

Screenshot_20241221.thumb.jpg.1e2bf8e6ee5ede441cbc284a2f5794d4.jpg

ΥΓ: Screenshot_20241221_1.thumb.jpg.15844df047a8865c2657519b1f228ad6.jpg

Ψήνομαι να πάρω το κατάστημα τηλέφωνο τώρα να τους ρωτήσω 😂

13€ είπαν ελάχιστη με νέο και με παλιό 15€ 

υπαρχει τροπος να βλεπουμε το υπολοιπο σε MB για χρηση σε περιαγωγη?

δοκιμασα με μηνυμα στο 1285 και λεει μονο τα λεπτα ενω εχω ενεργοποιημενο κ το πακετο medium 3GB.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μέχρι και η COSMOTE έδωσε απεριόριστα για 9 μήνες αλά VF και η NOVA πετάει χαρταετό με LIDL Plus. 

Προσοχή με τα 250gb μην ρίξετε το δίκτυο. :classic_laugh::classic_laugh::classic_laugh::classic_laugh:

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Όχι καλέ η Vodafone έχει βάλει 😀

Η νοβαρα πετάει χαρταετό, μένει στη καθαρά Δευτέρα 

Τσεκαρετε της ημερομηνίες λήξεως του υπολοίπου σάς.😋..

Σε 3 νούμερα ΜΟΥ,

πήγε μερικές μέρες αργότερα χωρίς να κάνω τίποτα 🤔

Εμένα στο q ακόμα στο έτος 9999 είναι 

47 minutes ago, damianos said:

Τσεκαρετε της ημερομηνίες λήξεως του υπολοίπου σάς.😋..

Σε 3 νούμερα ΜΟΥ,

πήγε μερικές μέρες αργότερα χωρίς να κάνω τίποτα 🤔

Ε, ολόκληρος πρόεδρος ομάδας, προφανώς δνε θα χρειαζόταν να κάνεις τίποτα και η εταιρεία δουλεύει για σένα. Μόνο τον Πίου που έφερες, αρκεί 😜😜😜🤣😂

6 ώρες πριν, elkons said:

Εμένα στο q ακόμα στο έτος 9999 είναι 

Πω πω φίλε μου... Και τι θα κάνεις μετά το έτος 10000; :classic_smile:

28 minutes ago, opmgls said:

Πω πω φίλε μου... Και τι θα κάνεις μετά το έτος 10000; :classic_smile:

Καλή ερώτηση 

Έληξε πριν καμιά ώρα, καλά θυμόμουν 23 του μήνα. Τώρα που έληξε λέει τη σωστή ημερομηνία 😃

16 ώρες πριν, VIPdriver said:

Κράτα σκρινσοτ να τους τρολάρεις! 

Του το χω στείλει στο Playstore στο email τους της εφαρμογής 

Παιδιά πόσο κοστίζει αγορά νέου αριθμού FREE2GO στα περίπτερα? 

Και αν αγοράσω χρειάζεται να δείξω κάτι άλλο η απλά παίρνω το καρτελακι με την κάρτα κτλ και φεύγω και που λέει τον αριθμό κλήσης ώστε να το ενεργοποίησω ονλαιν 

Edited by Dimitris_15

1 hour ago, Dimitris_15 said:

Παιδιά πόσο κοστίζει αγορά νέου αριθμού FREE2GO στα περίπτερα? 

Και αν αγοράσω χρειάζεται να δείξω κάτι άλλο η απλά παίρνω το καρτελακι με την κάρτα κτλ και φεύγω και που λέει τον αριθμό κλήσης ώστε να το ενεργοποίησω ονλαιν 

Υποτίθεται ότι είναι δωρεάν και απλά ακολουθείς τις οδηγίες στη συσκευασία για να κάνεις ονλαιν ταυτοποίηση (συμπλήρωση στοιχείων, σελφι, σκαναρισμα ταυτότητας μπρος πισω), αλλά τελικά το κάθε περίπτερο και ψιλικατζιδικο εχει τον δικό του τιμοκατάλογο. 

3 minutes ago, VIPdriver said:

Υποτίθεται ότι είναι δωρεάν και απλά ακολουθείς τις οδηγίες στη συσκευασία για να κάνεις ονλαιν ταυτοποίηση (συμπλήρωση στοιχείων, σελφι, σκαναρισμα ταυτότητας μπρος πισω), αλλά τελικά το κάθε περίπτερο και ψιλικατζιδικο εχει τον δικό του τιμοκατάλογο. 

Οκ κατάλαβα θα ρωτήσω να δω τι θα μου πει

Just now, Dimitris_15 said:

Οκ κατάλαβα θα ρωτήσω να δω τι θα μου πει

απο περιεργεια πες μας τι τιμη σου ειπε

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Να περιμένουμε να δώσει και το F2go απεριόριστα λεπτά και mb για 9 μήνες σαν προσφορά, η θα χάσει και άλλους πελάτες από τις άλλες δύο εταιρίες. 

Nova only Edge SA For Ever.. 

Θα τα κάνει τα απεριόριστα 250GB αυτή αν θέλει κοπι ,δε μασάει😃