JOHNMEGARYTHMOS Δημ. Παρασκευή στις 10:45 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:45 μμ On 31/10/2024 at 7:24 ΜΜ, JOHNMEGARYTHMOS said: καλησπερα εστειλα το OLD στο 1264 και δεν μπορει να γινει μεταφορα στο παλιο f2g. Τελικα εβαλα καρτα και μεχρι 31/12/2024 που ληγει το υπολοιπο θα περιμενω μπας και λαβω καμια προσφορα με απεριοριστα data . μακαρι να εβρισκα τροπο να μπω στο παλιο free to go που ειχε προσφορες , τωρα το νεο free to go δινει μια χριστουγεννιατικη προσφορα με 250gb για 15 ημερες και μπορεις να το ενεργοποιησεις και 2η φορα .Αλλα οπως ειπατε κατεργησε τα απεριοριστα data. Αλλα δεν πειραζει και πακετο με 200gb να ειχε μηνιαιο οπως εχει το vodafone cu bing bang θα ητανε πολυ καλο . Η εστω να επαναφερει τα εβδομαδιαια πακετα data αμα δεν ειναι απεριοριστα εστω 200gb διαρκειας 7 ημερων με 3,50 ευρω να ειναι προσιτο . Ηδη εβγαλε νεο δελτιο τυπου η vodafone με νεες τροποποιησεις στο bing bang. 7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 10:52 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:52 μμ Μέχρι να πωληθεί μη περιμένεις να αλλάξει κάτι σύντομα. Η παλιά WIND ήταν παρελθόν. Εγώ πιστεύω πως μέσα του 25 σίγουρα θα καταργήσουν αυτοί το παλιό FREE2GO και θα αναγκάσουν τον κόσμο να μεταφερθεί στο νέο ή καμιά προσφορά σε συμβόλαιο. 3 4 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. Σάββατο στις 09:13 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:13 πμ Παιδιά καλημέρα. Επειδή έχω 2 νούμερα που θέλω απλά να δέχομαι κλήσεις, ισχύει ακόμα η ελάχιστη ανανέωση με 8€ στα καταστήματα; Γιατί ρώτησα σε ένα και μου είπαν ότι η ελάχιστη στο κατάστημα είναι 15€.😂 1 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Σάββατο στις 09:44 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:44 πμ Ρωτήστε και σε κανένα άλλο κατάστημα γιατί σε αυτό δεν πρέπει να πάνε καλά οι δουλειές του. 1 10 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 09:46 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:46 πμ 32 minutes ago, nininikos said: Παιδιά καλημέρα. Επειδή έχω 2 νούμερα που θέλω απλά να δέχομαι κλήσεις, ισχύει ακόμα η ελάχιστη ανανέωση με 8€ στα καταστήματα; Γιατί ρώτησα σε ένα και μου είπαν ότι η ελάχιστη στο κατάστημα είναι 15€.😂 Μπορείς να μας πεις ποιο κατάστημα, έστω σε προσωπικό μήνυμα; 6 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Σάββατο στις 09:55 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:55 πμ 37 minutes ago, nininikos said: Παιδιά καλημέρα. Επειδή έχω 2 νούμερα που θέλω απλά να δέχομαι κλήσεις, ισχύει ακόμα η ελάχιστη ανανέωση με 8€ στα καταστήματα; Γιατί ρώτησα σε ένα και μου είπαν ότι η ελάχιστη στο κατάστημα είναι 15€.😂 Μόνο σε Q ισχυει η ελάχιστη ανανέωση 15€ από κατάστημα και εαν εχεις παλιό F2G Την επόμενη φορά που θα σας πει κάποιο κατάστημα οτι δεν γίνεται 8ευρη ανανεωση σε νεο F2G, θα τους δείχνετε αυτό: ΥΓ: 7 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Σάββατο στις 10:36 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:36 πμ 1 hour ago, nininikos said: Παιδιά καλημέρα. Επειδή έχω 2 νούμερα που θέλω απλά να δέχομαι κλήσεις, ισχύει ακόμα η ελάχιστη ανανέωση με 8€ στα καταστήματα; Γιατί ρώτησα σε ένα και μου είπαν ότι η ελάχιστη στο κατάστημα είναι 15€.😂 κανονικα ισχυει οπως γραφουν τα παιδια, εκανα πριν λιγες μερες ανανεωση 8 ευρω 49 minutes ago, elkons said: Μπορείς να μας πεις ποιο κατάστημα, έστω σε προσωπικό μήνυμα; καλο ειναι να τον δωσει στεγνα οι κακοι επαγγελματιες πρεπει να τιμωρουνται 10 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 10:39 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:39 πμ 43 minutes ago, VIPdriver said: Μόνο σε Q ισχυει η ελάχιστη ανανέωση 15€ από κατάστημα και εαν εχεις παλιό F2G Την επόμενη φορά που θα σας πει κάποιο κατάστημα οτι δεν γίνεται 8ευρη ανανεωση σε νεο F2G, θα τους δείχνετε αυτό: ΥΓ: Ψήνομαι να πάρω το κατάστημα τηλέφωνο τώρα να τους ρωτήσω 😂 13€ είπαν ελάχιστη με νέο και με παλιό 15€ 3 3 1 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. Σάββατο στις 09:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:14 μμ υπαρχει τροπος να βλεπουμε το υπολοιπο σε MB για χρηση σε περιαγωγη? δοκιμασα με μηνυμα στο 1285 και λεει μονο τα λεπτα ενω εχω ενεργοποιημενο κ το πακετο medium 3GB. 3 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. Σάββατο στις 11:39 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:39 μμ Μέχρι και η COSMOTE έδωσε απεριόριστα για 9 μήνες αλά VF και η NOVA πετάει χαρταετό με LIDL Plus. Προσοχή με τα 250gb μην ρίξετε το δίκτυο. 2 1 7 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 11:40 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:40 μμ Όχι καλέ η Vodafone έχει βάλει 😀 Η νοβαρα πετάει χαρταετό, μένει στη καθαρά Δευτέρα 2 5 1 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. Κυριακή στις 05:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 05:17 μμ Τσεκαρετε της ημερομηνίες λήξεως του υπολοίπου σάς.😋.. Σε 3 νούμερα ΜΟΥ, πήγε μερικές μέρες αργότερα χωρίς να κάνω τίποτα 🤔 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 05:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 05:18 μμ Εμένα στο q ακόμα στο έτος 9999 είναι 1 7 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Κυριακή στις 05:51 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 05:51 μμ 31 minutes ago, elkons said: Εμένα στο q ακόμα στο έτος 9999 είναι Κράτα σκρινσοτ να τους τρολάρεις! 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Κυριακή στις 06:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:06 μμ 47 minutes ago, damianos said: Τσεκαρετε της ημερομηνίες λήξεως του υπολοίπου σάς.😋.. Σε 3 νούμερα ΜΟΥ, πήγε μερικές μέρες αργότερα χωρίς να κάνω τίποτα 🤔 Ε, ολόκληρος πρόεδρος ομάδας, προφανώς δνε θα χρειαζόταν να κάνεις τίποτα και η εταιρεία δουλεύει για σένα. Μόνο τον Πίου που έφερες, αρκεί 😜😜😜🤣😂 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Κυριακή στις 11:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:22 μμ 6 ώρες πριν, elkons said: Εμένα στο q ακόμα στο έτος 9999 είναι Πω πω φίλε μου... Και τι θα κάνεις μετά το έτος 10000; 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 11:51 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:51 μμ 28 minutes ago, opmgls said: Πω πω φίλε μου... Και τι θα κάνεις μετά το έτος 10000; Καλή ερώτηση Έληξε πριν καμιά ώρα, καλά θυμόμουν 23 του μήνα. Τώρα που έληξε λέει τη σωστή ημερομηνία 😃 2 2 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Δευτέρα στις 10:42 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:42 πμ 16 ώρες πριν, VIPdriver said: Κράτα σκρινσοτ να τους τρολάρεις! Του το χω στείλει στο Playstore στο email τους της εφαρμογής 5 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. Δευτέρα στις 03:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 03:21 μμ (edited) Παιδιά πόσο κοστίζει αγορά νέου αριθμού FREE2GO στα περίπτερα? Και αν αγοράσω χρειάζεται να δείξω κάτι άλλο η απλά παίρνω το καρτελακι με την κάρτα κτλ και φεύγω και που λέει τον αριθμό κλήσης ώστε να το ενεργοποίησω ονλαιν Edited Δευτέρα στις 04:02 μμ by Dimitris_15 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Δευτέρα στις 04:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 04:24 μμ 1 hour ago, Dimitris_15 said: Παιδιά πόσο κοστίζει αγορά νέου αριθμού FREE2GO στα περίπτερα? Και αν αγοράσω χρειάζεται να δείξω κάτι άλλο η απλά παίρνω το καρτελακι με την κάρτα κτλ και φεύγω και που λέει τον αριθμό κλήσης ώστε να το ενεργοποίησω ονλαιν Υποτίθεται ότι είναι δωρεάν και απλά ακολουθείς τις οδηγίες στη συσκευασία για να κάνεις ονλαιν ταυτοποίηση (συμπλήρωση στοιχείων, σελφι, σκαναρισμα ταυτότητας μπρος πισω), αλλά τελικά το κάθε περίπτερο και ψιλικατζιδικο εχει τον δικό του τιμοκατάλογο. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. Δευτέρα στις 04:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 04:28 μμ 3 minutes ago, VIPdriver said: Υποτίθεται ότι είναι δωρεάν και απλά ακολουθείς τις οδηγίες στη συσκευασία για να κάνεις ονλαιν ταυτοποίηση (συμπλήρωση στοιχείων, σελφι, σκαναρισμα ταυτότητας μπρος πισω), αλλά τελικά το κάθε περίπτερο και ψιλικατζιδικο εχει τον δικό του τιμοκατάλογο. Οκ κατάλαβα θα ρωτήσω να δω τι θα μου πει 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Δευτέρα στις 04:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 04:29 μμ Just now, Dimitris_15 said: Οκ κατάλαβα θα ρωτήσω να δω τι θα μου πει απο περιεργεια πες μας τι τιμη σου ειπε 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Δευτέρα στις 04:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 04:32 μμ Εαν δεν βρει δωρεαν, να παρει κάποιο που να δίνει την αξια σε κάρτα ανανεωσης. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Δευτέρα στις 10:10 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:10 μμ Να περιμένουμε να δώσει και το F2go απεριόριστα λεπτά και mb για 9 μήνες σαν προσφορά, η θα χάσει και άλλους πελάτες από τις άλλες δύο εταιρίες. 6 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Δευτέρα στις 10:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:12 μμ Θα τα κάνει τα απεριόριστα 250GB αυτή αν θέλει κοπι ,δε μασάει😃 3 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts