kalitexnis_g Δημ. 26 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Φεβρουαρίου 8 minutes ago, VIPdriver said: Αυτα ναι, τον 1 μηνα δεν πρεπει να μου έδωσε ποτέ Βασικά είναι απατεώνες και τα δίνουν στους δικούς τους όπως και τα δώρα του διαγωνισμού... 😂😂😂😂😂😂😂 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 26 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Φεβρουαρίου 7 minutes ago, kalitexnis_g said: Βασικά είναι απατεώνες και τα δίνουν στους δικούς τους όπως και τα δώρα του διαγωνισμού... 😂😂😂😂😂😂😂 ...και εγω περιμενα να πεις οτι δεν μου το δίνουν επειδη κανω μόνο κασμπακ... 3 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. 26 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Φεβρουαρίου Just now, VIPdriver said: ...και εγω περιμενα να πεις οτι δεν μου το δίνουν επειδη κανω μόνο κασμπακ... Δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι για να μην βαριέται η @dimitroula10 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. 26 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Φεβρουαρίου (edited) 4 ώρες πριν, VIPdriver said: Ποιά εταιρία; Πότε έγινε αυτό; Επιβεβαιώνω... έγινε σε μένα.... Στη Vodafone....με διάρκεια 40 ημέρες.... Edited 26 Φεβρουαρίου by kokalo 5 Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theoval Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ja1 Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου Επειδή είμαι καινούργιος στο Free2Go και το νήμα έχει κοντά 2200 σελίδες, το SMALL πακέτο με τα απεριόριστα GB για 1 μέρα στα 90 λεπτά πότε ακριβώς λήγει; Τα μεσάνυχτα (23:59); Την ίδια ώρα που ενεργοποιήθηκε; Τόσο στο app όσο και στο f2g.gr γράφει μια ξερή ημερομηνία. Ίδια ερώτηση και για το τρέχον flash offer. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου 22 minutes ago, ja1 said: Επειδή είμαι καινούργιος στο Free2Go και το νήμα έχει κοντά 2200 σελίδες, το SMALL πακέτο με τα απεριόριστα GB για 1 μέρα στα 90 λεπτά πότε ακριβώς λήγει; Τα μεσάνυχτα (23:59); Την ίδια ώρα που ενεργοποιήθηκε; Τόσο στο app όσο και στο f2g.gr γράφει μια ξερή ημερομηνία. Ίδια ερώτηση και για το τρέχον flash offer. Το πακετο της 1 ημερας ληγει τα μεσάνυχτα της επόμενης ημερας. Για το flash offer δεν ξερω. 4 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου Ουσιαστικά εάν το κάνεις σήμερα 00.01 στης 29.03 θα λήξει την επόμενη 01.03 στης 23.59 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ja1 Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου Είσαστε σαφείς και οι δύο, αυτό υποπτεύθηκα. Άρα η μία μέρα είναι στην ουσία 2 και οι 2 του flash στην ουσία 3 🙂 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου (edited) περιστασιακά θέλω ένα καρτοκινητο. νέο νούμερο. γίνεται κάπως να αγοράζω ένα, να το ενεργοποιω εύκολα χωρίς να πάω σε κατάστημα; ενεργοποιειται άμεσα; το θέλω μόνο για κλήσεις λίγες. όχι ίντερνετ Edited 28 Φεβρουαρίου by ilka71 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου Με 15€ απεριόριστη ομιλία https://www.f2g.gr/gr/f2g/f2g-sim-paraggelia/?gad_source=1&gbraid=0AAAAACVgyP90VKpM1ePX5bF4lYAzmj0E4&gclid=CjwKCAiA0PuuBhBsEiwAS7fsNYfR-oGwiL6eFTVnh9HgAPwn1nv7gScf6m7jqmdE3yKczJUPEE7AbRoCyjEQAvD_BwE Και στη vf τα ίδια. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 29 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Φεβρουαρίου 6 ώρες πριν, hercoulis said: Με 15€ απεριόριστη ομιλία https://www.f2g.gr/gr/f2g/f2g-sim-paraggelia/?gad_source=1&gbraid=0AAAAACVgyP90VKpM1ePX5bF4lYAzmj0E4&gclid=CjwKCAiA0PuuBhBsEiwAS7fsNYfR-oGwiL6eFTVnh9HgAPwn1nv7gScf6m7jqmdE3yKczJUPEE7AbRoCyjEQAvD_BwE Και στη vf τα ίδια. επειδή φαντάζομαι θα κάνει μέρες να μου έρθει, πιο άμεσα δεν υπάρχει τρόπος; κάπου είχα διαβάσει από περίπτερο; και το ενεργοποιω online; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 29 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Φεβρουαρίου 14 minutes ago, ilka71 said: επειδή φαντάζομαι θα κάνει μέρες να μου έρθει, πιο άμεσα δεν υπάρχει τρόπος; κάπου είχα διαβάσει από περίπτερο; και το ενεργοποιω online; Ακριβώς. Με σκαναρισμα ταυτότητας και σελφι. Και τα γνωστά ψιλικατζίδικα έχουν νουμεράκια. Η νοβα λεει οτι το νουμερο είναι δωρεάν, αλλά μερικοί το χρεώνουν 5 ευρώ. Άλλοι σου λένε να πληρωσεις 13ε το χαρτάκι με τον χρόνο ομιλίας. 2 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 29 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Φεβρουαρίου 9 minutes ago, VIPdriver said: Ακριβώς. Με σκαναρισμα ταυτότητας και σελφι. Και τα γνωστά ψιλικατζίδικα έχουν νουμεράκια. Η νοβα λεει οτι το νουμερο είναι δωρεάν, αλλά μερικοί το χρεώνουν 5 ευρώ. Άλλοι σου λένε να πληρωσεις 13ε το χαρτάκι με τον χρόνο ομιλίας. άρα μπορεί να βγει 15 συν 13; μετά πως κρατάμε τον αριθμό για να μην χαθεί; κάθε δίμηνο; ένα ευρώ είναι το πακέτο; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 29 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Φεβρουαρίου (edited) 15 minutes ago, ilka71 said: άρα μπορεί να βγει 15 συν 13; μετά πως κρατάμε τον αριθμό για να μην χαθεί; κάθε δίμηνο; ένα ευρώ είναι το πακέτο; Συνήθως ζητάνε ή 5€ ή 13€. Εάν ζητήσουν 13€ σιγούρεψε να σου δώσουν χαρτάκι με κωδικό ανανέωσης. Ο αριθμός δέχεται εισερχόμενες κλήσεις μέχρι και 3 μήνες από την τελευταία ανανέωση (μερικοί λένε και περισσότερο). Το χρηματικό υπόλοιπο κρατάει μέχρι και 2 μήνες από την τελευταία ανανέωση. Μέχρι πριν λίγο καιρό μπορουσες να κάνεις ανανέωση ονλαιν 1€, αλλά το σταμάτησαν και τώρα η ελάχιστη ανανέωση είναι 13€. Για απλή συντήρηση χρηματικού υπολοίπου θα πας Vodafone και cash back, όπου αγοράζοντας συγκεκριμένα προιοντα απο το σουπερμάρκετ θα σκανάρεις στην εφαρμογή my Vodafone την απόδειξη και θα σου δίνει κάποια σεντς επιστροφή και με εκείνα θα ανανεώνεται το υπόλοιπο. Υπάρχει συγκεκριμένο τοπικ για αυτό. ΥΓ: όλοι οι αριθμοί χάνονται μετά από 13 μήνες από την τελευταία ανανέωση. Edited 29 Φεβρουαρίου by VIPdriver 6 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 29 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Φεβρουαρίου 9 ώρες πριν, ilka71 said: περιστασιακά θέλω ένα καρτοκινητο. νέο νούμερο. γίνεται κάπως να αγοράζω ένα, να το ενεργοποιω εύκολα χωρίς να πάω σε κατάστημα; ενεργοποιειται άμεσα; το θέλω μόνο για κλήσεις λίγες. όχι ίντερνετ Θα σου πρότεινα CU όπου με 13 ευρώ έχεις απεριόριστη ομιλία και όχι με 15 ευρώ όπως στο Free2go. Επίσης θα μπορείς να το συντηρείς και με CU Cashback 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 29 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Φεβρουαρίου @ilka71 επισκεφθείτε το https://www.f2g.gr/gr/sim-activation/f2g/ ή σαρώστε τον κωδικό QR που θα βρείτε στην μπροστινή όψη του πακέτου SIM και: Συμπληρώστε τα στοιχεία σας Βγάλτε μια selfie Τραβήξτε φωτογραφία της ταυτότητα σας ή του αποδεικτικού ταυτοποίησης που θα επιλέξετε Υπογράψτε ψηφιακά την Υπεύθυνη Δήλωση που θα βρείτε κατά την διαδικασία ταυτοποίησης Θα ελέγξουμε τα δικαιολογητικά σας εντός των επόμενων λεπτών Μόλις ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση σας θα λάβετε ενημερωτικό email Με την ολοκλήρωση της ταυτοποίησης σας, ενεργοποιείται αυτόματα και ο αριθμός σας 2 4 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 29 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, VIPdriver said: @ilka71 επισκεφθείτε το https://www.f2g.gr/gr/sim-activation/f2g/ ή σαρώστε τον κωδικό QR που θα βρείτε στην μπροστινή όψη του πακέτου SIM και: Συμπληρώστε τα στοιχεία σας Βγάλτε μια selfie Τραβήξτε φωτογραφία της ταυτότητα σας ή του αποδεικτικού ταυτοποίησης που θα επιλέξετε Υπογράψτε ψηφιακά την Υπεύθυνη Δήλωση που θα βρείτε κατά την διαδικασία ταυτοποίησης Θα ελέγξουμε τα δικαιολογητικά σας εντός των επόμενων λεπτών Μόλις ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση σας θα λάβετε ενημερωτικό email Με την ολοκλήρωση της ταυτοποίησης σας, ενεργοποιείται αυτόματα και ο αριθμός σας οκ τα έκανα στις 12 η ώρα τώρα είναι 2μμ και ακόμα δεν έχει έρθει το email ενεργοποίησης.... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 29 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Φεβρουαρίου 8 minutes ago, ilka71 said: οκ τα έκανα στις 12 η ώρα τώρα είναι 2μμ και ακόμα δεν έχει έρθει το email ενεργοποίησης.... Δοκίμασες εαν ειναι ενεργη η γραμμη; Κανε μία επανεκκίνηση τη συσκευή σου. 4 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 29 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Φεβρουαρίου 4 ώρες πριν, VIPdriver said: Δοκίμασες εαν ειναι ενεργη η γραμμη; Κανε μία επανεκκίνηση τη συσκευή σου. Δοκίμασε να καλέσεις 1265 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 29 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Φεβρουαρίου Προσπαθω να πάρω το πακέτο με 0,90€ αλλά δεν το δίνει 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 29 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Φεβρουαρίου (edited) Πάτα πάνω στο λογότυπο το στργγυλο,αυτό που εχει το εφε που γυρνάει γύρω γύρω. Βασικά αν δεν έχεις μεγάλη ανάγκη απόψε σε συμφέρει καλύτερα να το πάρεις μετά τις 12:00 (κερδίζεις μια μέρα) Edited 29 Φεβρουαρίου by kmpatra 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 29 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Φεβρουαρίου Ούπς λέει δεν μπορείς να πάρεις το πακέτο. Εκεί πατάω. Δεν καίγομαι να τα πάρω, για τεστ δοκιμής ήθελα. Αλλά έχω καιρό να βάλω λεφτά κ δε τα δίνει. Αλλά θα έπρεπε να τα δώσει. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 29 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Φεβρουαρίου Περίεργο αφού έχεις υπόλοιπο... Δοκίμασε και από την ιστοσελίδα μήπως έχει θέμα η εφαρμογή 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. 29 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Φεβρουαρίου Μήπως έχει όρο τύπου πρέπει να έχεις πραγματοποιήσει μια ανανέωση τις τελευταίες 30 μέρες πχ? 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts