p_k Δημ. October 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2023 Μόνο αν έχεις απεριοριστα 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. October 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2023 Γύρω στα 150 mb τρώει θα είχα καταστραφεί αλλιώς γιατί κάνω συχνά 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2023 Με τέτοια ταχύτητα και ολοκληρωμένο δεν γίνεται να τρώει μόνο τόσο. 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. October 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2023 18 minutes ago, Fns1 said: Γύρω στα 150 mb τρώει θα είχα καταστραφεί αλλιώς γιατί κάνω συχνά Πήγαινε στην εφαρμογή στις 3 γραμμές πάνω δεξιά, μετά Results και πατα το τεστ που έκανες. Εκεί γράφει ποσά MB χάλασε για το τεστ του down και το τεστ του up. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. October 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2023 23 minutes ago, Fns1 said: Γύρω στα 150 mb τρώει θα είχα καταστραφεί αλλιώς γιατί κάνω συχνά 150 MB στα 1000 mbps = διαρκεια 1,2" 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2023 1 minute ago, Bas said: 150 MB στα 1000 mbps = διαρκεια 1,2" Άρα σταματάς το τεστ, έτσι ναι. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. October 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2023 Ναι το προηγούμενο ήταν γυρώ στα 100 η ταχύτητα που έφαγε τα 113 MB τώρα βρήκα ένα κοντά στα 918 και έφαγε 1,3gb περίπου 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. October 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2023 Ναι το προηγούμενο ήταν γυρώ στα 100 η ταχύτητα που έφαγε τα 113 MB τώρα βρήκα ένα κοντά στα 918 και έφαγε 1,3gb περίπουΠιυ είναι αυτό το τεστ είπαμε; Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. October 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2023 20 minutes ago, p_k said: Άρα σταματάς το τεστ, έτσι ναι. Απλα θεωρητικα μαθηματικα εκανα. 😉 20 ώρες πριν, damianos said: Με την νέα συσκευή σήμερα Xiaomi Redmi Note 12 Pro plus με F2G 5G sim, με εξέπληξε ευχάριστα με 1GBps στο κέντρο τών Χανίων έξω από τα public... Μου αρεσει ιδιαιτερα το "5G Telestet" 😆 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. October 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2023 1 hour ago, johnny_htc said: Πιυ είναι αυτό το τεστ είπαμε; Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Cosmote κέντρο Ηρακλείου Κρήτης .Στο ίδιο σημείο νόβα 300 δεν το λες κα ασχημα 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. October 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2023 8 ώρες πριν, Bas said: Επιπλεον ενδιαφερον θα ειχε ποσα MB καταναλωνει αυτο το speedtest 2 minutes ago, damianos said: 1.666MB Όσο ήταν κάποτε το ίντερνετ στο μηνιαίο πακέτο μας, τώρα είναι ένα τέστ 30 δευτερόλεπτων.... 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Patsi7 Δημ. October 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2023 Καλησπέρα στο unlimited all του free2go υπάρχει όριο 300gb και μετά μειώνεται η ταχύτητα όπως στη Vodafone; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. October 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2023 6 minutes ago, Patsi7 said: Καλησπέρα στο unlimited all του free2go υπάρχει όριο 300gb και μετά μειώνεται η ταχύτητα όπως στη Vodafone; ΔΕΝ ξέρω εάν καταφέρω να τα καταναλώσω μέχρι τέλους του μήνα για να σου απαντήσω στο ερώτημα αλλά μοιάζει εφικτό με της κατανάλωσης που κάνω... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. October 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2023 15 minutes ago, Patsi7 said: Καλησπέρα στο unlimited all του free2go υπάρχει όριο 300gb και μετά μειώνεται η ταχύτητα όπως στη Vodafone; Τα διαθέσιμα GB του Unlimited All προγράμματος είναι πραγματικά απεριόριστα για χρήση εντός Ελλάδος. Επιπλέον ισχύουν για πλοήγηση που γίνεται κατά την περιαγωγή στην Ε.Ε. (Ζώνη Ε.Ε.) χωρίς επιπλέον χρέωση και ισχύει πολιτική ορθής χρήσης 53GB.Δεν ισχύουν για πλοήγηση που γίνεται κατά την περιαγωγή σε χώρες του υπόλοιπου κόσμου (Ζώνες A-E). 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. October 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2023 47 minutes ago, Patsi7 said: Καλησπέρα στο unlimited all του free2go Αυτο που το ειδες; 44 minutes ago, damianos said: ΔΕΝ ξέρω εάν καταφέρω να τα καταναλώσω μέχρι τέλους του μήνα για να σου απαντήσω στο ερώτημα αλλά μοιάζει εφικτό με της κατανάλωσης που κάνω... Εαν εισαι στο "UD" δεν εχει κοφτη στα 300MB 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. October 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2023 (edited) 13 ώρες πριν, damianos said: 1.666MB Όσο ήταν κάποτε το ίντερνετ στο μηνιαίο πακέτο μας, τώρα είναι ένα τέστ 30 δευτερόλεπτων.... Οποτε μετα απο ενα speedtest σε πακετο "X-Large" περισσευει και 0.334 GB με ανεση 😀 Edited October 9, 2023 by Bas 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. October 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2023 Το medium πρέπει να γίνει 10giga στα 5€ Και το Large 50γιγα στα 9 Ευρώ... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. October 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2023 Ακριβως, αφου 30*1.666=49.98 - οποτε φτανει για ενα speedtest καθε μερα! 😀 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. October 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2023 2 ώρες πριν, damianos said: Το medium πρέπει να γίνει 10giga στα 5€ Και το Large 50γιγα στα 9 Ευρώ... Σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα ίσως. Στην Ελλάδα αποκλείεται. 1 2 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. October 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2023 (edited) σήμερα το πήρα χαμπάρι. Έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε ανανέωση με 1€? Έχω ένα νούμερο cosmokarta το οποίο θέλω να το κρατήσω. Χρησιμοποιείται σπάνια Αντί να πληρώνω 13€/2μηνο, μπορώ να το πάω σε f2g? Αν ισχύει η ανανέωση με 1€, βγάζουμε το χρόνο με 6€ Edited October 9, 2023 by nif 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. October 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2023 (edited) 13 minutes ago, nif said: σήμερα το πήρα χαμπάρι. Έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε ανανέωση με 1€? Έχω ένα νούμερο CU το οποίο θέλω να το κρατήσω. Χρησιμοποιείται σπάνια Αντί να πληρώνω 13€/2μηνο, μπορώ να το πάω σε f2g? Αν ισχύει η ανανέωση με 1€, βγάζουμε το χρόνο με 6€ Ναι μπορείς: https://www.f2g.gr/gr/f2g/f2g-sim-paraggelia/ Πατάς στο θέλω να κρατήσω τον αριθμό μου. Edited October 9, 2023 by Fns1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. October 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2023 8 minutes ago, Fns1 said: Ναι μπορείς: https://www.f2g.gr/gr/f2g/f2g-sim-paraggelia/ Και είναι 1€ /2μηνο, όπως το έγραψα;Ελπίζω να το κρατήσουν. Απ ότι κατάλαβα πρέπει να κάνω μια ανανέωση 8€ όπως μου βγάζει τώρα για να κάνω τη μεταφορά και από εκεί και πέρα μπορώ να κάνω με 1€ αλλά μόνο μέσω app/account? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. October 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2023 3 minutes ago, nif said: Και είναι 1€ /2μηνο, όπως το έγραψα;Ελπίζω να το κρατήσουν. Απ ότι κατάλαβα πρέπει να κάνω μια ανανέωση 8€ όπως μου βγάζει τώρα για να κάνω τη μεταφορά και από εκεί και πέρα μπορώ να κάνω με 1€ αλλά μόνο μέσω app/account? Όχι ΜΗΝ κάνεις.... Στείλε F2G στο 1264 Δωρεάν Για αλλαγή πακέτου, εάν είσαι ήδη εκεί στο 8ευρω έχει έναν διακόπτη δεξιά. Τον κλείνεις και σε πάει από 1 ευρώ έως 15 2 minutes ago, damianos said: Όχι ΜΗΝ κάνεις.... Στείλε F2G στο 1264 Δωρεάν Για αλλαγή πακέτου, εάν είσαι ήδη εκεί στο 8ευρω έχει έναν διακόπτη δεξιά. Τον κλείνεις και σε πάει από 1 ευρώ έως 15 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. October 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2023 4 minutes ago, damianos said: Όχι ΜΗΝ κάνεις.... Στείλε F2G στο 1264 Δωρεάν Θέλω ένα CU να το μεταφέρω σε f2g (θέλω να κρατήσω το νούμερο) και μια Cosmokarta. Αλλά η cosmokarta δε με ενδιαφέρει να κρατηθεί το νούμερο. 2-3 άτομα εξάλλου το έχουν. Μήπως με συμφέρει να το παρατήσω και να πάρω νέο αριθμό. Το έχω σαν 2ο για ειδικές περιπτώσεις. Αν στείλω το μήνυμα που λες τι θα γίνει; με παίρνουν τηλέφωνο για επιβεβαίωση; Γίνεται η μεταφορά έτσι χωρίς να χρειαστεί να κάνω ανανέωση 8€? Εγώ πήγα να κάνω τη μεταφορά από το site τους 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. October 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2023 9 minutes ago, damianos said: Όχι ΜΗΝ κάνεις.... Στείλε F2G στο 1264 Δωρεάν Για αλλαγή πακέτου, εάν είσαι ήδη εκεί στο 8ευρω έχει έναν διακόπτη δεξιά. Τον κλείνεις και σε πάει από 1 ευρώ έως 15 Θέλει φορητότητα ο φίλος 1 minute ago, nif said: Θέλω ένα CU να το μεταφέρω σε f2g (θέλω να κρατήσω το νούμερο) και μια Cosmokarta. Αλλά η cosmokarta δε με ενδιαφέρει να κρατηθεί το νούμερο. 2-3 άτομα εξάλλου το έχουν. Μήπως με συμφέρει να το παρατήσω και να πάρω νέο αριθμό. Το έχω σαν 2ο για ειδικές περιπτώσεις. Αν στείλω το μήνυμα που λες τι θα γίνει; με παίρνουν τηλέφωνο για επιβεβαίωση; Γίνεται η μεταφορά έτσι χωρίς να χρειαστεί να κάνω ανανέωση 8€? Εγώ πήγα να κάνω τη μεταφορά από το site τους Κάνε φορητότητα και στα δύο κατά την γνώμη μου. Επίσης το μήνυμα είναι Μόνο αν είσαι στο παλιό Free2go και θέλεις να πας στο νέο Free2go. Από την ιστοσελίδα μόνο γίνεται η φορητότητα(εκτός από το κατάστημα) 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts