LAGGI Δημ. July 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2023 6 minutes ago, kmpatra said: https://nova.gr/anakoinoseis/genikes-anakoinwseis/anakoinwsh-tropopoihshs-symbatikwn-orwn-kartokinhths-15-07-2023 Μπορεί να επικαλεστεί τη συγκεκριμένη αλλαγή απο 15/7, να ζητήσει διακοπή του αριθμού και να πάρει πίσω τα 120 ευρώ. Μετά με ένα καινούργιο free to go κάνει τη δουλειά του για το συναγερμό με ένα ευρώ. Μάλλον έτσι θα κάνω...Μπορώ άραγε από σήμερα ή από 15/7? 1 Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. July 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2023 Έχω (ακόμη) 2 Q, η μια εκ των οποίων χρησιμοποιείται μόνο για επικοινωνία με τράπεζα και βάζω μια ανανέωση κάθε 4-5 μήνες. Αξίζει να την μετατρέψω σε νέο f2go? Που αναφέρεται η ανανέωση με 1€, γιατί δεν τη βρήκα στην ιστοσελίδα. 1 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2023 για συντηρηση του αριθμου μια χαρα κανει. Η ανανεωση απο 1€ ειναι διαθεσιμη online. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. July 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2023 (edited) 1 hour ago, kmpatra said: https://nova.gr/anakoinoseis/genikes-anakoinwseis/anakoinwsh-tropopoihshs-symbatikwn-orwn-kartokinhths-15-07-2023 Μπορεί να επικαλεστεί τη συγκεκριμένη αλλαγή απο 15/7, να ζητήσει διακοπή του αριθμού και να πάρει πίσω τα 120 ευρώ. Μετά με ένα καινούργιο free to go κάνει τη δουλειά του για το συναγερμό με ένα ευρώ. Το θεμα ειναι οτι εχω δυο καρτοκινητά.Κανοντας καταγγελία για το ενα απο τα δύο θα πάρει η μπάλα και το άλλο?Εμενα με ενδιαφερει να μη χασω το υπολοιπο στο ενα νούμερο που εχω στο συναγερμό του κτηρίου.Το άλλο νούμερο δεν θελω να το μηδενίσω ούτε να το απενεργοποιήσω γιατι ειναι ο βασικός μου αριθμός επικοινωνίας εδω και 25 χρόνια! Edited July 7, 2023 by LAGGI 1 Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. July 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2023 Για συντήρηση αριθμού υπάρχει και το cashback του CU με 0.10€ απλά ειναι πιο χρονοβορο (να ψαξεις ποιά προϊόντα επιστρέφουν χρήμα, να πας να το ψωνισεις, να σκανάρεις την αποδειξη, να περιμενεις 2-3 μερες να μπει η επιστροφή), ενω στο F2G απλα βαζεις 1 ευρω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2023 38 minutes ago, LAGGI said: Το θεμα ειναι οτι εχω δυο καρτοκινητά.Κανοντας καταγγελία για το ενα απο τα δύο θα πάρει η μπάλα και το άλλο?Εμενα με ενδιαφερει να μη χασω το υπολοιπο στο ενα νούμερο που εχω στο συναγερμό του κτηρίου.Το άλλο νούμερο δεν θελω να το μηδενίσω ούτε να το απενεργοποιήσω γιατι ειναι ο βασικός μου αριθμός επικοινωνίας εδω και 25 χρόνια! δεν κοβονται οσα εχεις στο ονομα σου, κόβεται μονο αυτο που για το οποιο κανεις διακοπή, με απαραιτητη διευκρινηση οτι η διακοπη ζητειται λογω των αλλαγων και δινοντας iban παιρνεις τα 120 πισω, όπως λέει και στην ανακοίνωση. 1 ώρα πριν, LAGGI said: Μάλλον έτσι θα κάνω...Μπορώ άραγε από σήμερα ή από 15/7? απο 15/7 και εντος διμήνου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2023 https://nova.gr/anakoinoseis/genikes-anakoinwseis/anakoinwsh-tropopoihshs-symbatikwn-orwn-kartokinhths-15-07-2023 Μπορεί να επικαλεστεί τη συγκεκριμένη αλλαγή απο 15/7, να ζητήσει διακοπή του αριθμού και να πάρει πίσω τα 120 ευρώ. Μετά με ένα καινούργιο free to go κάνει τη δουλειά του για το συναγερμό με ένα ευρώ.Από ότι διαβάζω αυτό αφορά επικαιροποιησει στοιχείων..., είναι κάτι που τον αφορά;;;; Μάλλον όχι αν δεν του έχει έρθει μύνημαΟπότε η εταιρεία θα αρνηθεί επιστροφή χρημάτων και θα είναι σύμφωνη με τον νόμοΣε κάθε περίπτωση αν το αποφασίσει ΠΡΏΤΑ ΡΩΤΆΕΙ ΥΠΟΒΆΛΛΟΝΤΑΣ ερώτημα στην φόρμα και μετά πράττειSent from my Redmi 7 using Tapatalk 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. July 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2023 16 minutes ago, HEO said: Από ότι διαβάζω αυτό αφορά επικαιροποιησει στοιχείων ..., είναι κάτι που τον αφορά;;;; Μάλλον όχι αν δεν του έχει έρθει μύνημα Οπότε η εταιρεία θα αρνηθεί επιστροφή χρημάτων και θα είναι σύμφωνη με τον νόμο Σε κάθε περίπτωση αν το αποφασίσει ΠΡΏΤΑ ΡΩΤΆΕΙ ΥΠΟΒΆΛΛΟΝΤΑΣ ερώτημα στην φόρμα και μετά πράττει Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Οι κανόνες για επικαιροποιηση στοιχείων είναι η αλλαγή που επιβάλλει η Nova.Εφοσον ο πελάτης δεν συμφωνεί δικαιούται διακοπή της σύνδεσης στον εν λόγω αριθμό και επιστροφή του balance χρημάτων... 2 Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2023 και εδω που τα λεμε πολυ περιεργο μέτρο να κόψεις μια σύνδεση αν δεν επικαιροποιεί ο άλλος τα στοιχεία του. Και από που καταλαβαίνει η εταιρία ότι χρειάζονται επικαιροποίηση τα στοιχεία? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2023 Δεν είναι περίεργο μέτρο. Χρειάζεται να ενημερώνεις ταυτότητα ή διεύθυνση κατοικίας για πολλούς λόγους. Σε μια εποχή που ένα κινητό δηλωμένο στο gov σου κάνει τα πάντα, είναι καλο που οι εταιρίες προσπαθούν να κρατήσουν ενημερωμένα τα στοιχεία για αποφυγή δυσάρεστων εκπλήξεων. Ενδεικτικα η Vodafone άλλαξε κάποτε τους όρους και πλέον επιτρέπει αλλαγή ταυτότητας μέσω του site, συμπληρώνοντας απλά μια φόρμα. Ίσως και εδώ κάτι τέτοιο πάει να γίνει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. July 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2023 35 minutes ago, kmpatra said: και εδω που τα λεμε πολυ περιεργο μέτρο να κόψεις μια σύνδεση αν δεν επικαιροποιεί ο άλλος τα στοιχεία του. Και από που καταλαβαίνει η εταιρία ότι χρειάζονται επικαιροποίηση τα στοιχεία? Περίεργο δεν είναι αλλά όταν το καρτοκινητο είναι σε συναγερμό δεν δέχεσαι sms ή άλλες ειδοποιήσεις οπότε μπορεί να χάσεις τη σύνδεση πανεύκολα... 1 Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. July 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2023 6 ώρες πριν, makap said: Έχω (ακόμη) 2 Q, η μια εκ των οποίων χρησιμοποιείται μόνο για επικοινωνία με τράπεζα και βάζω μια ανανέωση κάθε 4-5 μήνες. Αξίζει να την μετατρέψω σε νέο f2go? Που αναφέρεται η ανανέωση με 1€, γιατί δεν τη βρήκα στην ιστοσελίδα. Αξίζει! Όπως έγραψαν.. το μονόευρω το βάζεις ηλεκτρονικά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. July 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2023 22 ώρες πριν, HEO said: Αφού έληγε 6/7 πως θα υπάρχει σήμερα που είναι 7/7;;; Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Νομιζα οτι στην κραταει για ενα μηνα ακομα. Ειχα καταλαβει λαθος. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. July 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2023 Στην κραταει για ενα μηνα ακομα περιπου απο την πρωτη εμφανιση 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. July 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2023 Έχω κρατήσει το παλιό F2G. Αξίζει η μετάβαση πλέον στο νέο? Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. July 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2023 17 minutes ago, okourkoulos said: Έχω κρατήσει το παλιό F2G. Αξίζει η μετάβαση πλέον στο νέο? Ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2023 (edited) εγω θα ελεγα εξαρτάται, γιατι οι παροχές σε data έχουν μειωθεί λίγο. Δείτε τα πακέτα που έχετε στην εφαρμογή, δείτε τα καινούργια στην ιστοσελίδα και αποφασίστε ανάλογα με τις ανάγκες σας. Ένα υπερ του νέου f2g είναι η ανανέωση από 1€ online. Και περισσότερα λεπτά ομιλίας στο μεσαίο πακέτο αν θυμάμαι καλα. Edited July 10, 2023 by kmpatra 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. July 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2023 27 minutes ago, kmpatra said: εγω θα ελεγα εξαρτάται, γιατι οι παροχές σε data έχουν μειωθεί λίγο. Δείτε τα πακέτα που έχετε στην εφαρμογή, δείτε τα καινούργια στην ιστοσελίδα και αποφασίστε ανάλογα με τις ανάγκες σας. Ένα υπερ του νέου f2g είναι η ανανέωση από 1€ online. Και περισσότερα λεπτά ομιλίας στο μεσαίο πακέτο αν θυμάμαι καλα. Και χρέωση ανά δευτερόλεπτο σε όλες τις κλήσεις. Το πιο τίμιο κατ εμέ 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2023 Και χρέωση ανά δευτερόλεπτο σε όλες τις κλήσεις. Το πιο τίμιο κατ εμέΑν ήταν και κομματάκι φθηνότερες θα ήταν πολύ καλύτερα Sent from my Redmi Note 11 using Tapatalk 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2023 Προφανώς εννοεί τη χρέωση ανά δευτερόλεπτο εντός πακέτου (στο παλιό είναι ελάχιστη τρίλεπτη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2023 Αυτή λέω και εγώ Η χρέωση είναι 0.0135 ευρώ ανά δευτερόλεπτοΣε αντιπαράθεσηΣτην Vodafone είναι 0.0065 ΑΝΑ ΛΕΠΤΟστο κυπριακό κινητό μου είναι 0.09 ευρώ το λεπτό χρέωση ανά 30 δευτερόλεπταΟπότε δεν θα το έλεγα φθηνό το f2g και ας είναι ανά δευτερόλεπτοSent from my Redmi 7 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2023 (edited) στο πακετο large των 1000' της νοβα η κατανάλωση ειναι ανα δευτερολεπτο και οχι ελαχιστο 3λεπτο. Αυτο εννοούσα εντος πακετου. Εσυ προφανως μιλας για χρεωση εκτος πακετου στη νοβα και εντος liquid στη vodafone. Edited July 10, 2023 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. July 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2023 19 minutes ago, HEO said: Αυτή λέω και εγώ Η χρέωση είναι 0.0135 ευρώ ανά δευτερόλεπτο Σε αντιπαράθεση Στην Vodafone είναι 0.0065 ΑΝΑ ΛΕΠΤΟ στο κυπριακό κινητό μου είναι 0.09 ευρώ το λεπτό χρέωση ανά 30 δευτερόλεπτα Οπότε δεν θα το έλεγα φθηνό το f2g και ας είναι ανά δευτερόλεπτο Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Πραγματι το Liquid εχει το φτηνοτερο λεπτό με 0,0065/λεπτό Στο φρογκ 0,025/λεπτο (ή 0,050/λεπτο χωρις τον διπλασιασμο) Στο νεο F2G 0,81/λεπτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2023 στο πακετο large των 1000' της νοβα η κατανάλωση ειναι ανα δευτερολεπτο και οχι ελαχιστο 3λεπτο. Αυτο εννοούσα εντος πακετου. Εσυ προφανως μιλας για χρεωση εκτος πακετου στη νοβα και εντος liquid στη vodafone.Το liquid δεν είναι πακέτο που προαγοραζεις, είναι πρόγραμμα που το έχεις εφάπαξSent from my Redmi 7 using Tapatalk Πραγματι το Liquid εχει το φτηνοτερο λεπτό με 0,0065/λεπτό Στο φρογκ 0,025/λεπτο (ή 0,050/λεπτο χωρις τον διπλασιασμο) Στο νεο F2G 0,81/λεπτοεγώ στο βάτραχο βλέπω 0.00992 ευρώ ανά δευτερόλεπτοΠου είναι 0.59 ανά λεπτόΠάντα εκτός πακέτωνSent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos43 Δημ. July 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2023 4 ώρες πριν, okourkoulos said: Έχω κρατήσει το παλιό F2G. Αξίζει η μετάβαση πλέον στο νέο? Οχι 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts