Pppe Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 1. Δειτε ξανα ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ το leaflet με τα "πακετα" του "νεου". 2. Ενας απο τους "νεους" συνδρομητες ΑΡΚΕΙ να βαλει "πακετο" να μας πει. Και για 7,25Ε vs 8E. Και τα ξαναλεμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 2 minutes ago, bbbb said: Σημασία δεν έχει τι πουλάς αλλά πως το πουλάς στα ΜΜΕ/social κτλ. Θα τσιμπήσει σίγουρα κόσμος... Πρεπει να αναγνωρισετε οτι πρωτος εγω χθες το παρατηρησα κ το εγραψα εδω... Βασικα ο τιτλος ειναι λιγο λαθος, αφου στην κιου δεν άλλαξε κάτι. 4 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 Superrrr >90% μιλαμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 1 minute ago, Pppe said: 1. Δειτε ξανα ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ το leaflet με τα "πακετα" του "νεου". 2. Ενας απο τους "νεους" συνδρομητες ΑΡΚΕΙ να βαλει "πακετο" να μας πει. Και για 7,25Ε vs 8E. Και τα ξαναλεμε. Αφου σου λέει 'βαλε το ιδιο ποσό με την αξία του πακέτου ' οχι παραπανω. 2 minutes ago, p_k said: Ισχύει αυτό; Δεν χρεώνει πλέον τέλος ανανεωσης; Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 4 minutes ago, Pppe said: 1. Δειτε ξανα ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ το leaflet με τα "πακετα" του "νεου". 2. Ενας απο τους "νεους" συνδρομητες ΑΡΚΕΙ να βαλει "πακετο" να μας πει. Και για 7,25Ε vs 8E. Και τα ξαναλεμε. 8/1.10 μας κάνει 7,27€. Οπότε θα αφήνει και 0,02 cent απαραίτητα για λειτουργία data στο f2g 1 2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 33 minutes ago, Mobileras said: Η Nova έσβησε τον ανταγωνισμό στη καρτοκινητή! Καταργεί το τέλος κινητής τηλεφωνίας https://techmaniacs.gr/nova-telos-kinhtis-tilefwnias/?fbclid=IwAR2OFlmHBNqZvkyjY-xlLeK1sshVVv0EG-ZiOYf94QxpPOou8bSiy7h-HVs Καταργεί και μερικά GB από τα πακέτα αλλά δεν το γράφουμε στον τίτλο γιατί δεν μας ενδιαφέρει εξάλλου!! 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 42 minutes ago, Mobileras said: Με ανανέωση υπολοίπου αξίας 8€ παίρνεις έξτρα 400MB για 30 ημέρες από το Tap & Get It. 1 minute ago, kalitexnis_g said: Καταργεί και μερικά GB από τα πακέτα αλλά δεν το γράφουμε στον τίτλο γιατί δεν μας ενδιαφέρει εξάλλου!! Αφού δίνει απλόχερα τα ΜΒs στο νέο F2G η γενναιώδωρη Nova 😜 2 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 2 minutes ago, kalitexnis_g said: Καταργεί και μερικά GB από τα πακέτα αλλά δεν το γράφουμε στον τίτλο γιατί δεν μας ενδιαφέρει εξάλλου!! Συμφωνώ , αλλά τέλος τα 3λεπτα. Κάπου χανεις κάπου κερδίζεις. Τα ζυγίζεις και εαν βλεπεις οτι τα θετικα ειναι περισσότερα απο τα αρνητικά, το παίρνεις. 1 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 Ναι. Το θεμα ειναι τι "βλεπεις" (το >90% μας). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 1 minute ago, Pppe said: Ναι. Το θεμα ειναι τι "βλεπεις" (το >90% μας). Προφανως βλεπω κατι διαφορετικο απο οτι βλεπεις εσυ... Και δεν προσπαθω να σε κρινω γι'αυτο... Ας πουμε οτι συμφωνούμε οτι διαφωνούμε (και ας το κλεισουμε εκει). 3 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 Η ανανέωση από €1, να υποθέσω ότι ισχύει αν έχεις ήδη κάνει ανανέωση €8, €12 κτλ και απλά θέλεις να προσθέσεις έξτρα χρόνο στο μεσοδιάστημα των ανανεώσεων, ή ισχύει για μια απλή τυπική ανανέωση των 2 μηνών; 1 Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 (edited) 3 minutes ago, T-mobile said: Η ανανέωση από €1, να υποθέσω ότι ισχύει αν έχεις ήδη κάνει ανανέωση €8, €12 κτλ και απλά θέλεις να προσθέσεις έξτρα χρόνο στο μεσοδιάστημα των ανανεώσεων, ή ισχύει για μια απλή τυπική ανανέωση των 2 μηνών; Aπλή τυπική ανανέωση φαινεται πως ειναι για την ώρα αλλά θα δείξει... Edited March 15, 2023 by bbbb 1 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 ταπεινή μου γνώμη ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ πακέτο βγάλει εάν δεν έχει ένα με απεριόριστα η έστω 20 γιγα δεν είμαστε στο 2023 αλλά στο 2013! και μιλάω ως συνδρομητης από το 1993! δεν την αλλάζω αλλά οι μ α λκιες να λέγονται 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 1 minute ago, ilka71 said: ταπεινή μου γνώμη ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ πακέτο βγάλει εάν δεν έχει ένα με απεριόριστα η έστω 20 γιγα δεν είμαστε στο 2023 αλλά στο 2013! Υπαρχουν εβδομαδιαία πακετα με απεριόριστα data στις αλλες 2 εταιριες. Και η νοβα δινει ημερησιο πακετο απεριοριστου ίντερνετ. Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 Υπαρχουν εβδομαδιαία πακετα με απεριόριστα data στις αλλες 2 εταιριες. Και η νοβα δινει ημερησιο πακετο απεριοριστου ίντερνετ. μας περνάνε για ηλιθιους;; είναι δυνατόν;; παιδάκια είμαστε η ψυχαναγκαστικοι κάθε 23.59 επί 30 φορέςνα βάζουμε δεδομένα/πακέτα ;;; 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 (edited) Εαν σε ενοχλει τοσο, υπαρχουν τα εβδομαδιαία του ανταγωνισμου. Ριξε και μια ματιά στο μηνιαιο των 200gb με 10ε του big bang της βονταφον. Εγω εκεινο χρησιμοποιω και με αφηνουν αδιάφορο τι δινουν για ίντερνετ οι αλλες εταιριες. Edited March 15, 2023 by Mobileras Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos43 Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 Όπως έχω αναφέρει πολλές φορες, το φ2γ μου είναι με λαθος ονομα το μικρό καθώς υπάλληλος το περασε με το πατρώνυμο ως μικρό μου ονομα. Να σημειώσω ότι το νουμερο υπήρχε στην κοσμοτε με σωστα στοιχεια οπότε αυτος τα αλλαξε χωρίς να του το ζητήσω. Τελοσπαντων λάθη γίνονται δεν κατηγορώ κανεναν υπάλληλο. Είχα μιλήσει με την εξυπηρέτηση και μου ειπαν να παω σε κατάστημα με την ταυτότητα μου και θα γινει επιτόπου η αλλαγη. Πηγα λοιπον σήμερα μαζι με τον γιο μου ο οποιος χρησιμοποιεί το νουμερο και το ονομα του είναι το δικό μου πατρώνυμο. Ο υπάλληλος ζήταγε και τις δυο ταυτότητες ομως για να κανει μεταβίβαση. Μεταβίβαση σε ποιον; Ολα τα στοιχεια είναι δικά μου εκτός από το μικρό ονομα που θελει μια απλή διόρθωση. Τελοσπαντων παμε και τις 2 ταυτότητες και λεει ότι θα περαστεί η αίτηση σε λιγο και θα λάβουμε sms. Ειπε ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί σε 2-3 εργάσιμες!!!!!!!! Καθώς του ειπα ότι στο 13800 λενε ότι γινεται επιτόπου ,καλεσε και αφου τους δασκάλεψε πρότινος, μας ειπαν ότι θελει 2-3 όντως και ξαφνικά μας λεει ότι θελει και εκκαθαριστικό ενώ υποτίθεται είχε γινει ηδη η αίτηση . Εδώ δεν μου ζήτησαν για να έρθω στην νοβα εκκαθαριστικό , γιατί να μου ζητάνε τωρα; Του το εστειλα λοιπον στο εμαιλ 10 λεπτα πριν κλεισει αφου περασε η ώρα και θα το καταχωρούσε. Δεν έχω λάβει παντως σμς όπως μου ειπε. Εγω δεν θελω να παραμείνω ούτε λεπτο σε αυτη την εταιρεία και αυτη τη στιγμή με εμποδίζουν καθως δεν θα μπορω να ταυτοποιηθω σε καμία άλλη εταιρεία με αυτα τα στοιχεια. Η νοβα και η wind ηταν μια χαρα εταιρίες από μόνες τους. Η συγχώνευση αντι να τις βελτιώσει τις εχει καταστρέψει. Παρακαλω πειτε μου τι να κανω. Πιστευω ότι φταίει το κατάστημα το συγκεκριμένο. Αν παω σε αλλο λετε να γινει άμεσα; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 59 minutes ago, panos43 said: Όπως έχω αναφέρει πολλές φορες, το φ2γ μου είναι με λαθος ονομα το μικρό καθώς υπάλληλος το περασε με το πατρώνυμο ως μικρό μου ονομα. Να σημειώσω ότι το νουμερο υπήρχε στην κοσμοτε με σωστα στοιχεια οπότε αυτος τα αλλαξε χωρίς να του το ζητήσω. Τελοσπαντων λάθη γίνονται δεν κατηγορώ κανεναν υπάλληλο. Είχα μιλήσει με την εξυπηρέτηση και μου ειπαν να παω σε κατάστημα με την ταυτότητα μου και θα γινει επιτόπου η αλλαγη. Πηγα λοιπον σήμερα μαζι με τον γιο μου ο οποιος χρησιμοποιεί το νουμερο και το ονομα του είναι το δικό μου πατρώνυμο. Ο υπάλληλος ζήταγε και τις δυο ταυτότητες ομως για να κανει μεταβίβαση. Μεταβίβαση σε ποιον; Ολα τα στοιχεια είναι δικά μου εκτός από το μικρό ονομα που θελει μια απλή διόρθωση. Τελοσπαντων παμε και τις 2 ταυτότητες και λεει ότι θα περαστεί η αίτηση σε λιγο και θα λάβουμε sms. Ειπε ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί σε 2-3 εργάσιμες!!!!!!!! Καθώς του ειπα ότι στο 13800 λενε ότι γινεται επιτόπου ,καλεσε και αφου τους δασκάλεψε πρότινος, μας ειπαν ότι θελει 2-3 όντως και ξαφνικά μας λεει ότι θελει και εκκαθαριστικό ενώ υποτίθεται είχε γινει ηδη η αίτηση . Εδώ δεν μου ζήτησαν για να έρθω στην νοβα εκκαθαριστικό , γιατί να μου ζητάνε τωρα; Του το εστειλα λοιπον στο εμαιλ 10 λεπτα πριν κλεισει αφου περασε η ώρα και θα το καταχωρούσε. Δεν έχω λάβει παντως σμς όπως μου ειπε. Εγω δεν θελω να παραμείνω ούτε λεπτο σε αυτη την εταιρεία και αυτη τη στιγμή με εμποδίζουν καθως δεν θα μπορω να ταυτοποιηθω σε καμία άλλη εταιρεία με αυτα τα στοιχεια. Η νοβα και η wind ηταν μια χαρα εταιρίες από μόνες τους. Η συγχώνευση αντι να τις βελτιώσει τις εχει καταστρέψει. Παρακαλω πειτε μου τι να κανω. Πιστευω ότι φταίει το κατάστημα το συγκεκριμένο. Αν παω σε αλλο λετε να γινει άμεσα; Εσύ κακώς είπες όλη την ιστορία με τον πατέρα σου.. έπρεπε να πεις ότι απλώς είναι λάθος. Να μην σε πρίζουν με μεταβίβαση κλπ.. αλλά πού να ξέρεις ότι θα την πατήσεις; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 ούτε μια μέρα δεν πέρασε... για να δούμε.. και το νέο f2g-"λαγός" διαχρονικά, ανάγκασε το wu να κατεβάσει την ανανέωση στα 8€ και να βγάλει αντίστοιχο πακέτο..... 2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos43 Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 13 minutes ago, kalitexnis_g said: Εσύ κακώς είπες όλη την ιστορία με τον πατέρα σου.. έπρεπε να πεις ότι απλώς είναι λάθος. Να μην σε πρίζουν με μεταβίβαση κλπ.. αλλά πού να ξέρεις ότι θα την πατήσεις; Έστω και να ηταν μεταβίβαση από ενα υπαρκτό πρόσωπο σε αλλο, δεν θα γινόταν άμεσα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 (edited) 2 ώρες πριν, Mobileras said: Η Nova έσβησε τον ανταγωνισμό στη καρτοκινητή! Καταργεί το τέλος κινητής τηλεφωνίας https://techmaniacs.gr/nova-telos-kinhtis-tilefwnias/?fbclid=IwAR2OFlmHBNqZvkyjY-xlLeK1sshVVv0EG-ZiOYf94QxpPOou8bSiy7h-HVs Βιαστική ανάρτηση με πηχυαίο τίτλο ενός αρθρογράφου (για να κερδίσει τα κλικ;) χωρίς μάλλον να έχει προλάβει ακόμα να καταλάβει τι έγινε. Όταν είδε τον τιμοκατάλογο στη συνέχεια έκανε ένα update για να εξηγήσει ότι τελικά έκανε λάθος. Edited March 15, 2023 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 Εν μέρει είναι σωστό. Όταν ανανεωνεις με 8€ και ενεργή την επιλογή plug and play, τότε το πακέτο των 8€ ενεργοποιείται αυτόματα. Οταν ανανεωνεις με 8€ χωρίς επιλογή plug and play και δεν έχεις απαλλαγή τελών τότε δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις το πακέτο αυτό γιατί μπαινουν 7,27 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 (edited) 10 minutes ago, paanos said: Εν μέρει είναι σωστό. Όταν ανανεωνεις με 8€ και ενεργή την επιλογή plug and play, τότε το πακέτο των 8€ ενεργοποιείται αυτόματα. Οταν ανανεωνεις με 8€ χωρίς επιλογή plug and play και δεν έχεις απαλλαγή τελών τότε δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις το πακέτο αυτό γιατί μπαινουν 7,27 Οποιος θελει απλα να συντηρει υπολοιπο, βαζει 1€ online. Οποιος βαζει περισσοτερα, θα αγορασει πακετο. Και κατα τη γνωμη μου πιο βολικο να μπαινει αυτοματα. Σε αυτην την περίπτωση η εταιρία να δωριζει τα τελη εγω το βρισκω θετικο. ΥΓ. η κοσμοτε απαντησε με νεα πακετα, αλλά συνεχιζει η ελαχιστη χρεωση 3 λεπτα ομιλιας... Edited March 15, 2023 by Mobileras 1 3 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 (edited) 30 minutes ago, Mobileras said: ΥΓ. η κοσμοτε απαντησε με νεα πακετα, αλλά συνεχιζει η ελαχιστη χρεωση 3 λεπτα ομιλιας... Ναι αλλά κάνει 7,20.. και χωρίς αυτόματη ενεργοποίηση.. είναι το τι βλέπει ο καθένας! Α! Μπήκε και η 8€ ανανέωση στην Cosmote 😉 Edited March 15, 2023 by kalitexnis_g 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 (edited) Κοιτα τον τιμοκατάλογο 27 minutes ago, paanos said: Εν μέρει είναι σωστό. Όταν ανανεωνεις με 8€ και ενεργή την επιλογή plug and play, τότε το πακέτο των 8€ ενεργοποιείται αυτόματα. Οταν ανανεωνεις με 8€ χωρίς επιλογή plug and play και δεν έχεις απαλλαγή τελών τότε δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις το πακέτο αυτό γιατί μπαινουν 7,27 Κοίτα στην 3η σελ. του τιμοκαταλόγου που γράφει τις παροχές (πακέτα) στους πίνακες 5 & 6, τις επικεφαλίδες τους και τη στήλη χρέωση. Για μένα είναι ξεκάθαρο ότι αφαιρείται ο φόρος από την αξία ανανεώσης/πακέτου. https://www.f2g.gr/ext_files/prepaid/f2g/files/free2go-emporika-diathesimos-timokatalogos-martios-2023.pdf Στο τέλος του pdf υπάρχει και σχετική αναφορά. Επίσης στη σελίδα αναφέρεται και αυτό στις λεπτομέρειες των πακέτων: π.χ. για το μικρό: "Με το που κάνεις ανανέωση υπολοίπου 8€, το πακέτο ενεργοποιείται αυτόματα. Διαφορετικά αν απενεργοποιήσεις την αυτόματη ενεργοποίηση των πακέτων (Υπηρεσία «Plug n Play») θα πρέπει να κάνεις πρώτα μια ανανέωση υπολοίπου 8€ και με το χρηματικό υπόλοιπο που θα σου μείνει μετά την αφαίρεση τέλους κινητής τηλεφωνίας θα πρέπει να αγοράσεις μόνος/η σου το πακέτο. Θεωρώ οτι είναι ξεκάθαρο και μπορείς χωρίς αυτόματη ανανέωση να το ενεργοποιήσεις με 8€. Διότι όπως λέει και ο πίνακας η καθαρή αξία του πακέτου είναι 7.25 Edited March 15, 2023 by kmpatra 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts