mol Δημ. October 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2022 1 hour ago, p_k said: Δεν υπάρχει πιο οικονομικό πακέτο, εκτός από τα εβδομαδιαία δώρα log & win τα οποία είναι 20 λεπτά κάθε εβδομάδα. Η προσφορά υπάρχει στην εφαρμογή. Δε το βρίσκω στην εφαρμογή. Είναι για όλους??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2022 30 minutes ago, mol said: Δε το βρίσκω στην εφαρμογή. Είναι για όλους??? Είναι για όλους κάνε swipe αριστερά και θα το δεις Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. October 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2022 4 ώρες πριν, mol said: Θέλω πακέτο μονο για ομιλία (όχι πολλά λεπτά, ακόμη και 60-120 είναι υπεραρκετά) Το πιο οικονομικό ποιο είναι; Υπάρχει πολύ οικονομικότερο σε άλλη εταιρεία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panbet Δημ. October 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2022 Το καλό είναι που αρχίζουν και δίνουν κάρτες για το καρτοκινητο από άλλο πάροχο, σε δύο καταστήματα wind στη Θεσσαλονίκη που πήρα τηλ έχουν ( Μαρτίου με Δελφών και εμπορικό Μακεδονία στο Σκλαβενίτη). Και ο αδερφός μου θα το κάνει f2go από Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2022 2 minutes ago, panbet said: Το καλό είναι που αρχίζουν και δίνουν κάρτες για το καρτοκινητο από άλλο πάροχο, σε δύο καταστήματα wind στη Θεσσαλονίκη που πήρα τηλ έχουν ( Μαρτίου με Δελφών και εμπορικό Μακεδονία στο Σκλαβενίτη). Και ο αδερφός μου θα το κάνει f2go από Vodafone. Εννοείς από φορητότητα; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panbet Δημ. October 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2022 4 minutes ago, p_k said: Εννοείς από φορητότητα; Ναι τον αριθμό σου που έχεις σε άλλο πάροχο.f2go. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2022 14 ώρες πριν, p_k said: Είναι για όλους κάνε swipe αριστερά και θα το δεις Οκ το βρήκα. Επειδή δεν είναι δικό μου το νούμερο (αλλά διαχειρίζομαι τα πακέτα) δεν έχω εξοικειωθεί με την εφαρμογή 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. October 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2022 Αυτά τα "δε θα βρίσκουν πουθενά σε καμιά εταιρία" οφείλουν να τα κρίνουν και επεξεργαστούν όσοι θεωρούν αξιόπιστους και τις πληροφορίες που διακινούν "για το καλό τους" όσους τα γράφουν. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. October 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2022 Unlimited data month 15€ To πακέτο αποτελεί προωθητική ενέργεια και είναι διαθέσιμο για ενεργοποιήσεις έως 08/01/2023 Το πακέτο έχει διάρκεια 30 ημέρες από την ενεργοποίησή του Για τη χρήση των MB απαιτείται διαθέσιμο υπόλοιπο τουλάχιστον ίσο με 0,01€ Τα MB του πακέτου μπορούν να καταναλωθούν σε πλοήγηση που γίνεται εντός Ελλάδας καθώς και κατά την περιαγωγή στην Ε.Ε. (Ζώνη E.E.) με όριο χρήσης τα 12.387MB Δεν ισχύει πολιτική ορθής χρήσης και τα MBs καταναλώνονται με προτεραιότητα έναντι οποιουδήποτε άλλου ενεργοποιημένου πακέτου ή μπόνους με ενσωματωμένα data 4 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. October 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2022 Unlimited data month 15€ To πακέτο αποτελεί προωθητική ενέργεια και είναι διαθέσιμο για ενεργοποιήσεις έως 08/01/2023 Το πακέτο έχει διάρκεια 30 ημέρες από την ενεργοποίησή του Για τη χρήση των MB απαιτείται διαθέσιμο υπόλοιπο τουλάχιστον ίσο με 0,01€ Τα MB του πακέτου μπορούν να καταναλωθούν σε πλοήγηση που γίνεται εντός Ελλάδας καθώς και κατά την περιαγωγή στην Ε.Ε. (Ζώνη E.E.) με όριο χρήσης τα 12.387MB Δεν ισχύει πολιτική ορθής χρήσης και τα MBs καταναλώνονται με προτεραιότητα έναντι οποιουδήποτε άλλου ενεργοποιημένου πακέτου ή μπόνους με ενσωματωμένα data Θα μαζέψει πολύ φράγκο από αυτή την ενέργεια μέχρι τότε. Ουσιαστικά προσπαθεί να κάνει μετάβαση "γλυκαινοντας" τους υπάρχουν συνδρομητές της να παραμείνουν σ αυτήν μέχρι την αλλαγή του ονόματος. Πολύ καλή κίνηση νταξει, λίγο "πονηρή" αλλά σίγουρα καλή. Με τον ανάλογο κόφτη ταχύτητας φυσικά στα data.. Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eliseos Δημ. October 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2022 Και μετά τι γίνεται καλε το κόβουν ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2022 Να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει κόφτης ταχύτητας όπως προαναφέρθηκε. 3 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2022 Και μετά τι γίνεται καλε το κόβουν ;;; Μετά θα δείξει.. το νερό μπήκε στο αυλάκι. Δύσκολα θα το κόψουν εντελώς από την στιγμή που η πράσινη θα έχει τα πακέτα της έστω αυτά που έχει 4 1 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2022 Η ουσία του πράγματος είναι ότι παγιώθηκε ένα πολύ καλό πακέτο σε εξαιρετική τιμή. Αυτά τα χαρακτηριστικά νομίζω δεν υπάρχουν στον ανταγωνισμό, τώρα το αν θα λέγεται προωθητική ενέργεια ή όπως αλλιώς μπορούν να το πουν, μικρή σημασία έχει. 4 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2022 Η ουσία του πράγματος είναι ότι παγιώθηκε ένα πολύ καλό πακέτο σε εξαιρετική τιμή. Αυτά τα χαρακτηριστικά νομίζω δεν υπάρχουν στον ανταγωνισμό, τώρα το αν θα λέγεται προωθητική ενέργεια ή όπως αλλιώς μπορούν να το πουν, μικρή σημασία έχει.Συμφωνώ το ζητούμενο είναι να συνεχίσει να υπάρχει αυτό το πακέτο 2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2022 4 minutes ago, bbbb said: 33 minutes ago, p_k said: Η ουσία του πράγματος είναι ότι παγιώθηκε ένα πολύ καλό πακέτο σε εξαιρετική τιμή. Αυτά τα χαρακτηριστικά νομίζω δεν υπάρχουν στον ανταγωνισμό, τώρα το αν θα λέγεται προωθητική ενέργεια ή όπως αλλιώς μπορούν να το πουν, μικρή σημασία έχει. Συμφωνώ το ζητούμενο είναι να συνεχίσει να υπάρχει αυτό το πακέτο Εκτιμώ ότι θα συνεχίσει, αυτό δείχνουν οι έως τώρα κινήσεις. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. October 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2022 "Παγιώθηκε", "εκτιμώ".....χαχα: "ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ". Ιδιότητες ΔΕΝ αλλάζουν στον αιώνα τον άπαντα. Όσα κι αν είναι τα παθήματα. Αναμείνατε. Και ξανά: "ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ" Όχι ότι εγώ προσωπικά αναμένω τίποτα. Εσείς που τα διαβάζετε κρίνετε. Εεεελα τα dislike....... 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. October 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2022 Στο f2g οι κινήσεις που πρέπει να κάνω για: τα πενταψηφια; δεν έχει κάποιο τρικ ώστε να μην χρεώνει όταν δεν υπάρχει πακέτο δεδομένων; Κάτι άλλο που θα έπρεπε να έχω υπόψη μου; Ευχαριστώ! Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2022 Για τα πενταψήφια θα στείλεις STOP στο 1213 και τέλος. Για το άλλο δεν γνωρίζω, διότι ουδέποτε ξέμεινα από δεδομένα. 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. October 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2022 32 minutes ago, andreasomageiras said: Στο f2g οι κινήσεις που πρέπει να κάνω για: τα πενταψηφια; δεν έχει κάποιο τρικ ώστε να μην χρεώνει όταν δεν υπάρχει πακέτο δεδομένων; Κάτι άλλο που θα έπρεπε να έχω υπόψη μου; Ευχαριστώ! Όσον αφορά τη χρέωση στα δεδομένα.. το τρικ για να μην χρεώνεσαι είναι να αλλάξεις το APN στις ρυθμίσεις δεδομένων. Ακούγεται κάπως αλλά δεν είναι ούτε δύσκολο ούτε χρονοβόρο. Μετά κάνεις μία επαναφορά στη ρύθμιση και επανέρχεται το σωστό APN.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2022 (edited) 40 minutes ago, kalitexnis_g said: Όσον αφορά τη χρέωση στα δεδομένα.. το τρικ για να μην χρεώνεσαι είναι να αλλάξεις το APN στις ρυθμίσεις δεδομένων. Ακούγεται κάπως αλλά δεν είναι ούτε δύσκολο ούτε χρονοβόρο. Μετά κάνεις μία επαναφορά στη ρύθμιση και επανέρχεται το σωστό APN.. Αρκει να το θυμάσαι να το κάνεις πριν σου τελειώσουν... πριν αλλάξει η μέρα λήξης του πακέτου mb κτλ.. H αν τελειώσουν την ώρα που σερφάρεις... δεν γλιτώνεις την έξτρα χρέωση. Εν τέλει, μεγάλη πληγή αυτό στο f2g που δεν έχει σωστή λύση γιατί δεν θέλουν να έχει.. Edited October 27, 2022 by bbbb 2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. October 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2022 22 minutes ago, bbbb said: Αρκει να το θυμάσαι να το κάνεις πριν σου τελειώσουν... πριν αλλάξει η μέρα λήξης του πακέτου mb κτλ.. H αν τελειώσουν την ώρα που σερφάρεις... δεν γλιτώνεις την έξτρα χρέωση. Εν τέλει, μεγάλη πληγή αυτό στο f2g που δεν έχει σωστή λύση γιατί δεν θέλουν να έχει.. Με αυτή τη λογική όμως και με το τέλος του χρόνου ομιλίας θα αρχίσεις να χρεώνεσαι.. Δεν βλάπτει να παρακολουθείς και λίγο τα κοντέρια να ξέρεις τι σου γίνεται.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. October 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2022 Η πρώτη μου κάρτα. Ενεργοποίηση απεριόριστα προς όλους το οποίο έχει και κάποια δεδομένα μαζί και κάτι ακόμα από το κατέβασμα του up, σκέφτηκα πονηρά "να φάω πρώτα αυτά και μετά βάζω απεριόριστα δεδομένα" φυσικά το "έξυπνο" πουλί από τη μύτη πιάνετε 😁 Ο λόγος που ήρθα wind είναι, η όχι κάτι το ιδιαίτερο αλλά σταθερή κάλυψη στο χώρο εργασίας και η εκμετάλλευση του 15€ unlimited data. Μόλις εκλείψει ένας από τους δύο λόγους, την κάνω για vodafone. Έτσι και αλλιώς έχω προηγούμενα με την wind και η cosmote δεν έχει σήμα εκεί που δουλεύω. 1 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2022 Με αυτή τη λογική όμως και με το τέλος του χρόνου ομιλίας θα αρχίσεις να χρεώνεσαι.. Δεν βλάπτει να παρακολουθείς και λίγο τα κοντέρια να ξέρεις τι σου γίνεται..Συμφωνώ. Το ίδιο απαράδεκτο και αυτό που γίνεται με την ομιλία και στους 3 παρόχους. Αλλ στα δεδομένα η wind είναι πρωταθλήτρια πονηριάς σε αυτό Στάλθηκε από το G8141 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 1 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2022 Έχω τα παρακάτωO ΔIAΘEΣIMOΣ XPONOΣ OMIΛIAΣ ΣAΣ ANTIΣTOIXEI ΣE 0,01 EYPΩ (ME ΦΠA) MEXPI TIΣ 07/11/2022.AΠO TO OIKONOMIKO ΣAΣ ΠAKETO EXETE ΣTH ΔIAΘEΣH ΣAΣ 1 ΩPA KAI 57 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ, ΠOY ΛHΓOYN 31/10/2022 ΠOY MΠOPOYN NA KATANAΛΩΘOYN ΣTHN EΛΛAΔA H KATA THN ΠEPIAΓΩΓH ΣTHN EYPΩΠAIKH ENΩΣH (AΠO EE ΠPOΣ EE) XΩPIΣ EΠIΠΛEON XPEΩΣHΜε ένα ευρωλεπτο υπόλοιπο και υπόλοιπο από τα 120 δώρο της windΑύριο φεύγω οδικώς για Αυστροουγγαρία ΕΕ....τι λέτε θα δουλεύει με το 1 ευρωλεπτο η θα τρέχω ;;; Sent from my Redmi 7 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts