bbbb Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 Για wind ή γενικότερα? Γιατί τώρα που δοκίμασα με σιμ των άλλων 2 με 0€ και 0 υπόλοιπα κάνεις κανονικά δωρεάν περιήγηση στις σελίδες που δίνει δωρεάν το σύστημα. Κωδικούς δεν έχω να βάλω για να δω αν θα συνδεθεί αλλά γιατί όχι? Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Έκανε κανένας καμμία ενεργοποίηση πακέτο το τελευταίο διάστημα;;; Μήπως παρατείνεται η ημερομηνία λήξεως του υπολοίπου;;; (Είχε γίνει σε μέλη την αρχή του μήνα και στο κινητό της μάνας μου) Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Στις 9 του μήνα ενεργοποίησα ένα πακέτο από τις προσφορές με 3 ευρώ και μεταφέρθηκε η ημερομηνία λήξης του υπολοίπου στις 9/12 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Πολύ ενδιαφέρον αυτό. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 (edited) Για wind ή γενικότερα? Γιατί τώρα που δοκίμασα με σιμ των άλλων 2 με 0€ και 0 υπόλοιπα κάνεις κανονικά δωρεάν περιήγηση στις σελίδες που δίνει δωρεάν το σύστημα. Κωδικούς δεν έχω να βάλω για να δω αν θα συνδεθεί αλλά γιατί όχι? Στην προηγούμενη καραντίνα είχε συμβεί, με wind. Γι' αυτό δεν ήμουν απόλυτος και μίλησα επιφυλακτικά. Edited November 13, 2020 by balkos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Στην wind έχουν αντίθετη άποψη επ του θέματος, αν και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αν συμβαίνει θα τους πάρει μήνες για να το μάθουν :) Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Μόλις τώρα έλαβα το εξής δώρο με ανανέωση 12€ « ME THN ANANEΩΣH ΠOY MOΛIΣ ΠPAΓMATOΠOIHΣEΣ ΠHPEΣ ΔΩPO 10GB ΓIA 15 HMEPEΣ ΓIA NA MEINEIΣ ΣE EΠAΦH ME OΣOYΣ AΓAΠAΣ! ΓIA ΠEPIΣΣOTEPEΣ EΠIΛOΓEΣ MΠEΣ ΣTO MYF2G APP https://tinyurl.com/myF2G-Login « Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Στην wind έχουν αντίθετη άποψη επ του θέματος, αν και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αν συμβαίνει θα τους πάρει μήνες για να το μάθουν :) Sent from my Power 3 using Tapatalk Αν είναι όντως bug, χρειάζεται να τους το πούμε για να το κλείσουν;;;;; Δεν καταλαβαίνω γιατί κανείς θα πρέπει να υποβάλει ερώτηση στην ίδια τη Wind; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Καταρχήν με ενδιαφέρει αν είναι γίνεται οντως. Νομίζω ακούγεται λογικό Κατά δεύτερον αν ειναι bug το ξέρουν ήδη καθότι περισσότερα διαβάζουν το forum του my phone παρά τους ενημερώνει ο Ανέστης (ο εκπρόσωπος στο messenger) Εν κατακλείδι αν γνώμη σου είναι να μην γράφουμε εδώ ότι ανακαλύπτουμε οκ πάω πασο Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Άλλο να γράφουμε εδώ, άλλο να ρωτάμε για κάτι τέτοιο επίσημα. Νομίζω είναι αυτονόητο για τους περισσότερους... Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Άλλο να γράφουμε εδώ, άλλο να ρωτάμε για κάτι τέτοιο επίσημα. Νομίζω είναι αυτονόητο για τους περισσότερους... Sent from my Galaxy S10eΗ απάντηση μου πιο πάνω Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Χαίρω πολύ. Ο ισχυρισμός ότι διαβάζουν το forum μπλέκοντας Ανέστηδες για την υποστήριξη μιας ενέργειας που ως επί το πλείστον αντιτίθεται σε αυτό που σκέφτονται οι περισσότεροι με βάση την κοινή λογική, είναι μια απάντηση. :dash: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Δεν θέλω να λογομαχησω μαζί σου η με κανέναν άλλο. Αν νομίζεις ότι εκπροσωπείς τους περισσότερους και την κοινή λογική ... Οκ πάω (ξανά) πασο Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Καλά, μην λογαριάζεις τι πιστεύω εγώ. Το γεγονός ότι η "ανάγκη να ξέρεις αν ισχύει" μπαίνει πιο ψηλά σε προτεραιότητα από το να διατηρηθεί κάτι που φαίνεται να συμβαίνει "εκτός προδιαγραφών" και που είναι ωφέλιμο για πολλούς, είναι κάτι που μπορείς να ρωτήσεις όποιον θέλεις από τον κύκλο σου αν θεωρεί συνετό και λογικό, εαν φυσικά σε ενδιαφέρει να δεις προς τα που τείνει η κοινή λογική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Καλά το είπες, δεν θα λογαριασω τι λες.... Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Η κοινή λογική λέει ότι δεν τους "σερβίρεις στο πιάτο" οποιοδήποτε feature ή "bug" είναι υπερ του καταναλωτή. Γιατί αργά ή γρήγορα θα το κλαίς.. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Η κοινή λογική λέει ότι δεν τους "σερβίρεις στο πιάτο" οποιοδήποτε feature ή "bug" είναι υπερ του καταναλωτή. Γιατί αργά ή γρήγορα θα το κλαίς.. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkαν νομίζεις ότι η wind λειτουργεί με αυτό το τρόπο τι να πω παραπάνω Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. November 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2020 (edited) Με καλύψαvε οι προηγούμενοι που σου απάντησαν. Θέλω όμως να σε ρωτήσω κάτι άλλο. Αφού έχει επιβεβαιωθεί και από μένα και από άλλους εδώ μέσα τι νόημα έχει να ρωτήσεις; Λες να είμαστε υπάλληλοι της wind και να γράφουμε συγχρονισμένα εδώ παραπλανητικά μνμ; Είναι και λίγο υποτιμητικό αυτό. Edited November 14, 2020 by balkos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2020 Ρε παιδιά έγραψα γιατί το έκανα μην συζητάμε τα ίδια και τα ίδια Τώρα εσείς νομίζετε ότι ο Ανέστης θα καρφώσει το bug αν είναι bug και όχι κάτι επίσημο που δεν το γνωρίζει όπως πολλά άλλα κατά καιρους ok λοιπον είπα πάω πάσο Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaguar13 Δημ. November 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2020 Ρε παιδιά τώρα σοβαρά νομίζετε ότι η wind (και η κάθε wind) δεν ξέρει για αυτά τα bug που λέτε ορισμένοι, (συγκεκαλυμμένο marketing θα το πω εγώ και τρόπο δεσίματος του πελάτη);;;;; Είπαμε ότι μπορεί να είναι τρεις λαλούν και δυο χορεύουν σε κάποια θέματα αλλά όχι σε αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. November 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2020 δεν έχει κανένα νόημα να στείλεις στην wind ένα τέτοιο μήνυμα Κανένα όμως.... και περισσότερο με απασχολεί που δε το καταλαβαίνεις κιόλας. Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2020 Ρε παιδιά τώρα σοβαρά νομίζετε ότι η wind (και η κάθε wind) δεν ξέρει για αυτά τα bug που λέτε ορισμένοι, (συγκεκαλυμμένο marketing θα το πω εγώ και τρόπο δεσίματος του πελάτη);;;;; Είπαμε ότι μπορεί να είναι τρεις λαλούν και δυο χορεύουν σε κάποια θέματα αλλά όχι σε αυτά. Αυτό, όπως και το άλλο, ότι η εταιρεία μας διαβάζει εδώ πέρα, μπορεί να το ισχυριστεί οποιοσδήποτε ως πεποίθησή του, αλλά δεν αποδεικνύεται από πουθενά (εκτός φυσικά από την περίπτωση που βγει κάποιος και παραδεχτεί ότι δουλεύει για κάποιον και πει κάτι τέτοιο). Σε μια συζήτηση όταν ο αντίλογος είναι του στυλ, άκου επειδή στο λέω εγώ έτσι είναι και δέξου το, αντί ουσιαστικών επιχειρημάτων είναι κάτι το εντελώς ανούσιο και φυσικά δεν οδηγεί πουθενά. Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, το ότι υπάρχει ένα παραθυράκι σε μια διαδικασία/υπηρεσία/οτιδήποτε που ωφελεί κάποιους και δεν κοστίζει και απολύτως τίποτα σε αυτόν που παρέχει τα παραπάνω έχει 2 ενδεχόμενα. Είτε να γίνεται σκόπιμα για κάποιο λόγο που ακόμη δεν ανακοινώνουν, είτε από λάθος. Ακόμα και 50-50 να είναι οι πιθανότητες, το γεγονός ότι κάποιος σπεύδει να τους το γνωστοποιήσει για οποιονδήποτε λόγο πιστεύει ότι πρέπει να το κάνει αλλά παράλληλα αυξάνει την πιθανότητα αν είναι κάτι που γίνεται από λάθος να κοπεί πιο άμεσα, είναι κάποια ενέργεια που αξίζει να την επιδοκιμάζουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. November 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2020 Εχω πάρει την εξυπηρέτηση πελατών για προφανή πράγματα Παλεύω 4 μήνες να τους εξηγήσω ότι όταν ανανεώνω με roll over πριν λήξουν τα λεπτά ομιλίας (το roll over ειναι για τα MB!!!!) και έχω bonus px 20 λεπτά από log and win παύει να χρησιμοποιεί τα λεπτά του πακέτου μου που λήγουν πχ 10 του μηνός και χρησιμοποιείς τα log and wind πρώτα που λήγουν πχ 15 και έτσι τα λεπτά ομιλίας μου χάνονται.... και δε χρησιμοποιούν αφου λήγουν Το εξετάζουν για 3η φορά. Εχω πάρει απαντήσεις μη λογικές από τη εξυπηρέτηση πελατών.... δε θέλω να τις παραθέσω τώρα Κάποιος άλλος μπορεί να τσεκάρει αυτό που αναφέρω. Δηλαδή να ανανεώσει σε ένα πακέτο... (εγω το έχω παρατηρήσει στα roll over) και να διαπιστώσει ότι καταναλώνονται πρώτα τα λεπτά του log and win και όχι τα λεπτά που είχε αγοράσει τον προηγούμενο μήνα (?) Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. November 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2020 (edited) Ρε παιδιά τώρα σοβαρά νομίζετε ότι η wind (και η κάθε wind) δεν ξέρει για αυτά τα bug που λέτε ορισμένοι, (συγκεκαλυμμένο marketing θα το πω εγώ και τρόπο δεσίματος του πελάτη);;;;; Είπαμε ότι μπορεί να είναι τρεις λαλούν και δυο χορεύουν σε κάποια θέματα αλλά όχι σε αυτά. Επειδή έχω περάσει εκ των έσω από όλες σχεδόν τις εταιρείες πίστεψε με ότι δεν έχουν ιδέα τις περισσότερες φορές για κάποιο bug μέχρι να το αναφέρει κάποιος πελάτης ή να το δεί τυχαία κάποιος υπάλληλος και να ενημερώσει το αρμόδιο τμήμα. Προσωπικά σε μία εταιρία που εργαζόμουν παλιότερα ανακάλυψα τυχαία ένα bug στους λογαριασμούς σε ένα συγκεκριμένο συμβόλαιο με αποτέλεσμα να χάνει η εταιρία 180.000€ τον μήνα. Και εννοείται ότι αν ανακαλύψουμε ένα bug δεν πάμε και ενημερώνουμε την εταιρία απλά κάνουμε ότι δεν υπάρχει. Εξάλλου δεν είναι το μόνο bug που έχει η wind αυτήν την στιγμή υπέρ του πελάτη. Όποιος κατάλαβε...και θεωρώ ότι ακόμη και εδώ που τα αναφέρουμε με κάποιον τρόπο θα ενημερωθεί η εταιρία και θα τα διορθώσει. Edited November 14, 2020 by snapp Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2020 (edited) @CoyoteD ...Έτσι είναι το επιβεβαιώνω κι εγώ και συμβαίνει πάντα την τελευταία μέρα της ανανέωσης γι'αυτό και ανανεώνω πάντα αργά το βράδυ μετά τις 9 με 10 το βράδυ για να εξαντληθεί η δυνατότητα χρήσης του αριθμού των υπολοιπομενων λεπτών ομιλίας απ'το τρέχον πακέτο. Edited November 14, 2020 by konakis Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts