idi Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 Παιδια θελω τη γνωμη σας Πελατης της Wind Ειμαι και σκεφτομαι να παω στην Q ή φ2go!! τι μου προτεινετε καλυτερα κανω χρηση περιπου 4 GB το μηνα και καμια 400 λεπτα ομιλιας ...ποσο θα μου στοιχιζει με την αγορα πακετων η συγκεκριμενη καρτοκινητη? ;););) Όταν λες πελάτης της wind εννοείς σταθερό? Αν ναι παρε να σου στείλουν δωρεάν μια κάρτα f2g που θα φορτώνεται με 120' προς όλους κάθε μήνα οσο έχεις το σταθερό. Θα βάζεις και 12 ευρώ το μηνα και θα έχεις 4gb internet. Υπάρχουν πακέτα που σε βγάζουν πχ ακομα με αγορά χρόνου για Βουλγαρία -Ρουμανια παίρνεις 2gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 Όταν λες πελάτης της wind εννοείς σταθερό? Αν ναι παρε να σου στείλουν δωρεάν μια κάρτα f2g που θα φορτώνεται με 120' προς όλους κάθε μήνα οσο έχεις το σταθερό. Θα βάζεις και 12 ευρώ το μηνα και θα έχεις 4gb internet. Υπάρχουν πακέτα που σε βγάζουν πχ ακομα με αγορά χρόνου για Βουλγαρία -Ρουμανια παίρνεις 2gb.Τα 120 λεπτά είναι με ελάχιστη χρέωση ανά τρίλεπτο που σημαίνει το πολύ 40 κλήσεις το μήνα που σημαίνει 1,3 κλήση την ημέρα και κάθε 3 μέρες 2 κλήσεις. Δώρο άδωρον. Για ίντερνετ χρειάζεται άλλη κάρτα που κάθε δίμηνο πρέπει να ανανεώνεται. Δεν συμφέρει τον πελάτη αλλά την εταιρεία μόνο. Την έχει πατήσει η αδελφή μου και περιμένει να λήξει το συμβόλαιο να φύγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idi Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 Τα 120 λεπτά είναι με ελάχιστη χρέωση ανά τρίλεπτο που σημαίνει το πολύ 40 κλήσεις το μήνα που σημαίνει 1,3 κλήση την ημέρα και κάθε 3 μέρες 2 κλήσεις. Δώρο άδωρον. Για ίντερνετ χρειάζεται άλλη κάρτα που κάθε δίμηνο πρέπει να ανανεώνεται. Δεν συμφέρει τον πελάτη αλλά την εταιρεία μόνο. Την έχει πατήσει η αδελφή μου και περιμένει να λήξει το συμβόλαιο να φύγει. Φιλε δε ξέρω αν ξέρεις την παροιμία για αυτον που του χάρισαν γάιδαρο ... Τα 120' ειναι δώρο και δεν είναι καθόλου μα καθόλου αδωρο γιατι σε πληροφορώ οτι αρκετούς μήνες την έβγαλα χωρίς να αγοράσω πακέτο ομιλίας (οχι όλους φυσικά...) σε συνδυασμό με τα log n win + viber Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 Φιλε δε ξέρω αν ξέρεις την παροιμία για αυτον που του χάρισαν γάιδαρο ... Τα 120' ειναι δώρο και δεν είναι καθόλου μα καθόλου αδωρο γιατι σε πληροφορώ οτι αρκετούς μήνες την έβγαλα χωρίς να αγοράσω πακέτο ομιλίας (οχι όλους φυσικά...) σε συνδυασμό με τα log n win + viberΟ φίλος είπε ότι θέλει 400 λεπτά και 5 γβ. Για να αγοράζει αυτά τα πακέτα θέλει αρκετά χρήματα επιπλέον στο f2go. Γι αυτό του πρότεινα να πάει στην Q. Εννοείται ότι 1 τηλέφωνο την ημέρα είναι καλοδεχούμενο αλλά το ίντερνετ το δίνουν μόνο σε διαφορετική κάρτα που έχει μόνο δεδομένα. Ο φίλος πιστεύω ότι έχει συμβόλαιο γουίντ όχι σταθερή. Θα μας πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 Το tap k get it, μέχρι πότε μπορώ να το ενεργοποίησω ? Γράφει ότι λήγει 09/05 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 Το tap k get it, μέχρι πότε μπορώ να το ενεργοποίησω ? Γράφει ότι λήγει 09/05 ? Μέχρι τα μεσάνυχτα της 9/5. Κάντο μέσα στη μέρα καλύτερα, για να είσαι ασφαλής. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 Μέχρι τα μεσάνυχτα της 9/5. Κάντο μέσα στη μέρα καλύτερα, για να είσαι ασφαλής. Αυτό, που γράφεις, αποκλείεται να ισχύει, γιατί την έχω πατήσει. Μάλλον, πάει με την ΩΡΑ μέσα στην ημέρα που έκανες την ανανέωση αλλά ΔΕΝ το γράφει πουθενά. ΥΓ. Σκέφτομαι να το ενεργοποιησω 00.05 δεν ελπίζω να μην την πατήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 Αυτό, που γράφεις, αποκλείεται να ισχύει, γιατί την έχω πατήσει. Μάλλον, πάει με την ΩΡΑ μέσα στην ημέρα που έκανες την ανανέωση αλλά ΔΕΝ το γράφει πουθενά. ΥΓ. Σκέφτομαι να το ενεργοποιησω 00.05 δεν ελπίζω να μην την πατήσω. Αφού το έχεις διαπιστώσει, κάντο την προηγούμενη μερα , να είσαι σίγουρος. Είχα την εντυπωση ότι ισχύει όπως στα πακέτα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 Προηγούμενη μέρα δε βγάζεις άκρη Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pedro_G Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 Ο φίλος είπε ότι θέλει 400 λεπτά και 5 γβ. Για να αγοράζει αυτά τα πακέτα θέλει αρκετά χρήματα επιπλέον στο f2go. Γι αυτό του πρότεινα να πάει στην Q. Εννοείται ότι 1 τηλέφωνο την ημέρα είναι καλοδεχούμενο αλλά το ίντερνετ το δίνουν μόνο σε διαφορετική κάρτα που έχει μόνο δεδομένα. Ο φίλος πιστεύω ότι έχει συμβόλαιο γουίντ όχι σταθερή. Θα μας πει. οχι ειμαι Wind κινητη και ληγει το συμβολαιο μου απο εβδομδα. Δινω 22 ευρω το μηνα κι θελω να παω σε καρτοκινητη τηλεφωνια και να βαζω οσο θελω οτι θελω....διχως συμβολαια. Το θεμα ειναι οτι θελω να κρατησω το νουμερο μου που το εχω 20 χρονια! Πηγ σε Καταστημα της Wind σημερα ζητωντας φορητοτητα γραμμης για μια απο τις 2 ετιαρειες καρτοκνητης και μου ζητησαν με το ετισ θελω 30 ευρω χαρατσι. το συμβολαιο ληγει 24 μηνο απο βδομαδα. Ενοχληθηκα παρα πολυ για το 30 ευρω φορητοτητας. Το ζητησα και τηλεφωνικα τη μεταφορα και με παρεπεμψαν σε καταστημα WIND για να κανω τη αλλαγη. Πηγα και στηθηκα στην ουρα 2 ωρες και πηρα και αρνηση μεταφορας παρα μονο με 30 ευρω χαρατσι + 10 ευρω η φορτιση της Καρτας! το σκεφτομαι μετα απο 20 χρονια ...να παω σε αλλη εταιρεια παιδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 Να πας στην άλλη που δεν σου ζήτησε χαράτσι.. οχι ειμαι Wind κινητη και ληγει το συμβολαιο μου απο εβδομδα. Δινω 22 ευρω το μηνα κι θελω να παω σε καρτοκινητη τηλεφωνια και να βαζω οσο θελω οτι θελω....διχως συμβολαια. Το θεμα ειναι οτι θελω να κρατησω το νουμερο μου που το εχω 20 χρονια! Πηγ σε Καταστημα της Wind σημερα ζητωντας φορητοτητα γραμμης για μια απο τις 2 ετιαρειες καρτοκνητης και μου ζητησαν με το ετισ θελω 30 ευρω χαρατσι. το συμβολαιο ληγει 24 μηνο απο βδομαδα. Ενοχληθηκα παρα πολυ για το 30 ευρω φορητοτητας. Το ζητησα και τηλεφωνικα τη μεταφορα και με παρεπεμψαν σε καταστημα WIND για να κανω τη αλλαγη. Πηγα και στηθηκα στην ουρα 2 ωρες και πηρα και αρνηση μεταφορας παρα μονο με 30 ευρω χαρατσι + 10 ευρω η φορτιση της Καρτας! το σκεφτομαι μετα απο 20 χρονια ...να παω σε αλλη εταιρεια παιδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pedro_G Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 Να πας στην άλλη που δεν σου ζήτησε χαράτσι.. εννοειται...οτι θα παω αλλου!!! το θεμα ειναι και η WIND f2go και η Q επισημα απο το κατατημα ζητανε 30 ευρω για να μεταφερεις τη γραμμη σου σε καρτοκινητο απο συμβολαιο ( το οποιο εχει ληξει κ ολας) μαλλον παω στις 2 αλλες παιδες ... Τελος εποχης! :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 οχι ειμαι Wind κινητη και ληγει το συμβολαιο μου απο εβδομδα. Δινω 22 ευρω το μηνα κι θελω να παω σε καρτοκινητη τηλεφωνια και να βαζω οσο θελω οτι θελω....διχως συμβολαια. Το θεμα ειναι οτι θελω να κρατησω το νουμερο μου που το εχω 20 χρονια! Πηγ σε Καταστημα της Wind σημερα ζητωντας φορητοτητα γραμμης για μια απο τις 2 ετιαρειες καρτοκνητης και μου ζητησαν με το ετισ θελω 30 ευρω χαρατσι. το συμβολαιο ληγει 24 μηνο απο βδομαδα. Ενοχληθηκα παρα πολυ για το 30 ευρω φορητοτητας. Το ζητησα και τηλεφωνικα τη μεταφορα και με παρεπεμψαν σε καταστημα WIND για να κανω τη αλλαγη. Πηγα και στηθηκα στην ουρα 2 ωρες και πηρα και αρνηση μεταφορας παρα μονο με 30 ευρω χαρατσι + 10 ευρω η φορτιση της Καρτας! το σκεφτομαι μετα απο 20 χρονια ...να παω σε αλλη εταιρεια παιδια!Κάντο μέσω ίντερνετ που είναι δωρεάν και σου φέρνουν την κάρτα σπίτι. Τα μαγαζιά είναι απατεώνες. Στην κόρη γίνεται αμέσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pedro_G Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 Κάντο μέσω ίντερνετ που είναι δωρεάν και σου φέρνουν την κάρτα σπίτι. Τα μαγαζιά είναι απατεώνες. Στην κόρη γίνεται αμέσως. το ζητησα μεσω αιτησης και με παιρνουν τηλεφωνο καθε μερα και με ρωτανε αν θελω να καταργησω το αριθμο μου απο την WIND τους εξηγω με υπομονμη οχι οτι θελω να παω σε καρτοκινητο Q και μου λενε να παω σε καταστημα!!!!!!!! σημερα στηθηκα στην ουρα 2 ωρες και μου σπασανε τα νευρα ζητωντας να πληρωσω και 30 ευρω πραγμα που ξερω οτι ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ αλλα η WIND το χρεωνει ακομη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 το ζητησα μεσω αιτησης και με παιρνουν τηλεφωνο καθε μερα και με ρωτανε αν θελω να καταργησω το αριθμο μου απο την WIND τους εξηγω με υπομονμη οχι οτι θελω να παω σε καρτοκινητο Q και μου λενε να παω σε καταστημα!!!!!!!! σημερα στηθηκα στην ουρα 2 ωρες και μου σπασανε τα νευρα ζητωντας να πληρωσω και 30 ευρω πραγμα που ξερω οτι ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ αλλα η WIND το χρεωνει ακομη!Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Μάλλον αποτέλεσμα της υπολειτουργίας τους η έχουν μεγάλη διαρροή από γουίντ σε κιου και προσπαθούν να το κόψουν. Ατυχία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 μαλλον δεν καταλαβες γιατι και το προηγουμενο ποστ δεν ισχυει. Μεσω ιντερνετ αλλαγη απο συμβολαιο σε καρτοκινητο δεν γινεται. Μονο σε καταστημα. Αν ειναι και f2go η μετατροπη,γινεται χωρις αλλαγη sim. Ta 30 βεβαια ειχα την εντυπωση οτι ειχαν καταργηθει για την μετατροπη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 μαλλον δεν καταλαβες γιατι και το προηγουμενο ποστ δεν ισχυει. Μεσω ιντερνετ αλλαγη απο συμβολαιο σε καρτοκινητο δεν γινεται. Μονο σε καταστημα. Αν ειναι και f2go η μετατροπη,γινεται χωρις αλλαγη sim. Ta 30 βεβαια ειχα την εντυπωση οτι ειχαν καταργηθει για την μετατροπη. Πριν 4 χρόνια που είχα αλλάξει από συμβόλαιο σε καρτοκινητό, μου έδωσαν άλλη sim. Τώρα ίσως άλλαξαν τα συστήματα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 Πριν 4 χρόνια που είχα αλλάξει από συμβόλαιο σε καρτοκινητό, μου έδωσαν άλλη sim. Τώρα ίσως άλλαξαν τα συστήματα.Το κοίταξα τώρα και είδα ότι άλλαξε πρόσφατα το σύστημα. Βάζεις τηλέφωνο και όνομα και σε καλούν αυτοί πλέον. Πάει το παλιό μάλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 Αν κάνεις την αλλαγή μέσω καταστήματος δεν σου δίνουν άλλη σιμ; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 Δεν ξέρω πλέον. Παλιά δίνανε, τώρα δεν ξέρω. Αλλάζουν όλα πολύ γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 Τα 30 ευρώ έχουν καταργηθεί για όσους έχουν σύνδεση αορίστου χρόνου. Αν όπως λές το συμβόλαιο λήγει από βδομάδα και πήγες χτές καλά κάνανε και σου ζητούσαν τα 30 ευρώ, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Το κινητό τής μάνας μου το έκανε φοιτητικό η wind... Η μάνα μου ετοιμάζεται να δει δισέγγονα... Όμορφα :) Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Το κινητό τής μάνας μου το έκανε φοιτητικό η wind... Η μάνα μου ετοιμάζεται να δει δισέγγονα... Όμορφα :) Sent from my Power 3 using Tapatalk Μια χαρά! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Οταν πας να ενεργοποιήσεις ενα συγκεκριμενο πακετο και δε φτανει το υπολοιπο σου προτείνει ενα επισης συγκεκριμενο πακέτο του 1ε. Δοκιμαζεις τη διαδικασια σε διαφορα πακετα και επιλεγεις αυτο που θελεις. Σημείωση: μετα τις προσφατες αλλαγές/καταργησεις πακετων, δεν ξερω αν συνεχιζει να ισχύει αυτο. Δοκιμασε το κ πες μας αν ειναι. Ο φιλος αναφερεται στα πακετα F2G pay later: https://www.wind.gr/f2g/gr/upiresies/f2g-pay-later/ Ευχαριστώ πολύ αλλά δεν μου εμφανίζει κανένα πακέτο του 1€ και μου ζητάει απλά να κάνω ανανέωση. Μάλλον δεν ισχύουν πλέον. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirrr Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 (edited) Ευχαριστώ πολύ αλλά δεν μου εμφανίζει κανένα πακέτο του 1€ και μου ζητάει απλά να κάνω ανανέωση. Μάλλον δεν ισχύουν πλέον. Δοκίμασε ενεργοποίηση πακέτου μέσω κλήσης στο 1265, είχα κάνει ενεργοποίηση pay later το καλοκαίρι του 2019 και έγινε τότε με αυτόν τον τρόπο. Πας να ενεργοποιήσεις πακέτο πατάς το νούμερο που σου λέει και μετά λέει ότι μπορείς να ενεργοποιήσεις το pay later με 1€. Και πρέπει να έχεις κάνει τουλάχιστον μια ανανέωση τις τελευταίες 30 ημέρες αξίας €5, να έχεις εξοφλήσει οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία SOS Recharge ή Pay Later έχεις ήδη ενεργοποιήσει και να έχεις υπόλοιπο τουλάχιστον 0,01€. Edited May 9, 2020 by eirrr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts