GREGORYMO Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 καλησπερα, ξερεις μηπως κανεις αν μπορω απο 2 διαφορετικα καρτοκινητα f2g να στειλω σε 3ο νουμερο f2g login & win δωρο; δηλαδη πχ. να στειλω 150 μβ απο το ενα και 20 λεπτα ομιλίας απο το άλλο ΠΡΟΣ ενα άλλο 3ο νουμερο f2g... μεχρι την προηγιουμενη εβδομαδα το εκανα..αλλα σημερα μου βγάζει οτι το νουμερο που βαζω για να το στειλω ειναι λαθος...αφου φυσικα εστειλα κανονικα απο το πρωτο το δωρακι.... τι λετε έχετε ιδεα; Κατά αρχήν, ατέλεια του συστήματος. Αν δε λυθεί αργότερα, κάτι άλλο συμβαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 καλησπερα, ξερεις μηπως κανεις αν μπορω απο 2 διαφορετικα καρτοκινητα f2g να στειλω σε 3ο νουμερο f2g login & win δωρο; δηλαδη πχ. να στειλω 150 μβ απο το ενα και 20 λεπτα ομιλίας απο το άλλο ΠΡΟΣ ενα άλλο 3ο νουμερο f2g... μεχρι την προηγιουμενη εβδομαδα το εκανα..αλλα σημερα μου βγάζει οτι το νουμερο που βαζω για να το στειλω ειναι λαθος...αφου φυσικα εστειλα κανονικα απο το πρωτο το δωρακι.... τι λετε έχετε ιδεα; Αυτό που περιγράφεις γίνεται. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 ναι μπορείς να στείλεις Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 ξερει κανεις αν μπορω να κανω ανανεωση σε f2g με καρτα Q? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Όχι δεν γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Ακομα δε μπορω να στειλω δωρο σε ιδιο νουμερο που το πρωι εστειλα αλλο δωρο...το μηνυμα που βγαζει ειναι οτι ο αριθμος ειναι λαθος, το δοκιμασα απο λαπτοπ και ταμπλετ και αλλο δικτυο....μας πηραν χαμπαρι ισως....χαχαχα Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Ακομα δε μπορω να στειλω δωρο σε ιδιο νουμερο που το πρωι εστειλα αλλο δωρο...το μηνυμα που βγαζει ειναι οτι ο αριθμος ειναι λαθος, το δοκιμασα απο λαπτοπ και ταμπλετ και αλλο δικτυο....μας πηραν χαμπαρι ισως....χαχαχα Αν αλλάξανε οι όροι, θα στο έλεγε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Το tap and get it λήγει στις 25.7 Εννοεί 24.7 πριν τα μεσάνυχτα γιατί ανανέωσα 18.7? Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Το tap and get it λήγει στις 25.7 Εννοεί 24.7 πριν τα μεσάνυχτα γιατί ανανέωσα 18.7? Όχι, 25.7 το βράδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Όχι το βράδυ Δυστυχώς. Την έπαθα και Εγώ. Έχει λήξη την ημερομηνία πού αναφέρει αλλα την ίδια ωρα που εκανες ανανέωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Όχι το βράδυ Δυστυχώς. Την έπαθα και Εγώ. Έχει λήξη την ημερομηνία πού αναφέρει αλλα την ίδια ωρα που εκανες ανανέωση... Λες ότι αν το ενεργοποιήσεις ώρα 10.00, θα λήγει ώρα 10.00 ? Το γράφει κάπου γιατί στο app δεν το βλέπω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Δεν το γράφει αλλά και εγώ μίλησα με εξυπηρέτηση πελατών γιατί πηγα να το ενεργοποιήσω βράδυ κι είχε χαθεί, ειχα ανανέωση μεσημέρι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Δεν το γράφει αλλά και εγώ μίλησα με εξυπηρέτηση πελατών γιατί πηγα να το ενεργοποιήσω βράδυ κι είχε χαθεί, ειχα ανανέωση μεσημέρι... Άρα, βολεύει να το ενεργοποιεις 23.30 !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 23.30 κ μία μέρα πρίν απο την ημερομηνία που αναφέρει την λήξη του tap & get it Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 23.30 κ μία μέρα πρίν απο την ημερομηνία που αναφέρει την λήξη του tap & get it Γιατί μια ημέρα ΠΡΙΝ ???????? ΤΟ ενεργοποιεις 23.30 για να λύσεις αυτό το ΠΡΟΒΛΗΜΑ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Νομίζω τις τελευταίες ημέρες υπάρχει δυσλειτουργία στο σύστημα των log n win δώρων. Το διαπίστωσε και κάποιος άλλος; Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Ναι, δεν μπορούσα να στείλω ένα δώρο log win από τον λογαριασμό μιας ξαδέρφης μου, στον λογαριασμό του άνδρα της. Τους 2 αυτούς λογαριασμούς τους έχω φτιάξει εγώ, και τους διαχειρίζομαι, για να τους βάζω τα δώρα. Μου έλεγε, δεν θυμάμαι ακριβώς, κάτι πήγε στραβά. Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Έλεγε ότι ο αριθμός είναι λάθος (ενώ ήταν 100% σωστός), σου έβγαζε δυνατότητα να διαλέξεις logwin πριν να λήξουν οι 7 μέρες, αν κατάφερνες να ενεργοποιήσεις logwin δώρο ήταν ΞΑΝΑ διάθεσιμεσ οι επιλογές για να ξαναεπιλέξεις αμέσως στο καπάκι (2ο δώρο). Γενικά τα κάνανε σαλάτα. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satsok1979 Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Νομίζω τις τελευταίες ημέρες υπάρχει δυσλειτουργία στο σύστημα των log n win δώρων. Το διαπίστωσε και κάποιος άλλος; ναι ισχυει. εχω παρει 2 φορες δωρα σε 3 μερες ενω ειχα να κανω ανανεωση 45 μερες.:lol: Παράθεση Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 ναι ισχυει. εχω παρει 2 φορες δωρα σε 3 μερες ενω ειχα να κανω ανανεωση 45 μερες.:lol: Τρελάθηκε η wind !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Σε εμένα δυστυχώς δεν "τρελάθηκε". Μου έδωσε μόνο 1 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo4850 Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Παιδιά ακούστε τι κουφό μου έτυχε.. Άνοιξα τυχαία την εφαρμογή του f2g μιας και έχω dual sim συσκευή και μου έβγαλε την φοιτητική προσφορά του f2g κανονικά χωρίς να έχω κάνει εγώ κάποια ταυτοποίηση.. Το πάτησα και μου έγραφε κανονικά για ενεργοποίηση κτλ χωρίς να μου ζητάει κάποια ταυτοποίηση. Παλιότερα δεν μου το έβγαζε καν... Λέτε να ενεργοποιηθεί κανονικά; Στάλθηκε από το HRY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astratis Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Την δίνουν και χωρίς να είσαι φοιτητής με SMS, μπορεί να σου ήρθε και να το είχες κλειστό ή κάτι άλλο, και σε μένα έτσι μου το έδωσαν, 10€ όμως για 25 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo4850 Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Την δίνουν και χωρίς να είσαι φοιτητής με SMS, μπορεί να σου ήρθε και να το είχες κλειστό ή κάτι άλλο, και σε μένα έτσι μου το έδωσαν, 10€ όμως για 25 μέρες.Στην εφαρμογή μου το έβγαλαν και μάλιστα το αναφέρει ότι είναι μόνο για φοιτητές... Με έκανε εντύπωση... Από εκεί που το είχα βγάλει το νούμερο από τη συσκευή, τελικά μάλλον θα το βάλω ξανά... Στάλθηκε από το HRY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Στην εφαρμογή μου το έβγαλαν και μάλιστα το αναφέρει ότι είναι μόνο για φοιτητές... Με έκανε εντύπωση... Από εκεί που το είχα βγάλει το νούμερο από τη συσκευή, τελικά μάλλον θα το βάλω ξανά... Στάλθηκε από το HRY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ακριβώς για αυτό το λόγο το κάνανε ! :lol: Πλέον θα το έχεις κανονικά. Το δίνουν σε αρκετούς "μη ενεργούς" αριθμούς που δεν κάνουν κινήσεις, για να τους ενεργοποιήσουν ξανά. Σε όσους πιάσει, έπιασε. ;) Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts