Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σύμφωνα το παρακάτω

https://www.wind.gr/files/1/WIND_Files/Other_Calls_Pricelist_Generator_20130715.pdf

12 λεπτά το λεπτό χρεώνει η wind στο 13888. Οπότε για 15 ευρώ πρεπει να μίλησες πολύ παραπάνω με αυτα που γράφουν.

πριν ενάμιση χρόνο για αντίστοιχες κλήσεις στο 1535 χρεώθηκα πολύ περισσότερο από τις αναγραφόμενες τιμές του τιμοκαταλόγου της Wind στο σταθερό. Η Wind αρνιόταν πεισματικά για το αντίθετο μέχρι που έκανα καταγγελία στην ΕΕΤΤ όπου και πιστώθηκαν.
[sIGPIC][/sIGPIC]

πριν ενάμιση χρόνο για αντίστοιχες κλήσεις στο 1535 χρεώθηκα πολύ περισσότερο από τις αναγραφόμενες τιμές του τιμοκαταλόγου της Wind στο σταθερό. Η Wind αρνιόταν πεισματικά για το αντίθετο μέχρι που έκανα καταγγελία στην ΕΕΤΤ όπου και πιστώθηκαν.

Οπότε ας το ψάξει ο φίλος γιατί σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο θα έπρεπε να χρεωθεί πολύ λιγότερο από τα 15 ευρώ.

Σύμφωνα το παρακάτω

https://www.wind.gr/files/1/WIND_Files/Other_Calls_Pricelist_Generator_20130715.pdf

12 λεπτά το λεπτό χρεώνει η wind στο 13888. Οπότε για 15 ευρώ πρεπει να μίλησες πολύ παραπάνω με αυτα που γράφουν.

Οπότε ας το ψάξει ο φίλος γιατί σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο θα έπρεπε να χρεωθεί πολύ λιγότερο από τα 15 ευρώ.

Σύμφωνα με τον κατάλογο έπρεπε να χρεωθώ για τα 15m45s που μίλησα συνολικά και στις 4 κλήσεις = 1,90€!!!

GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th

Σύμφωνα με τον κατάλογο έπρεπε να χρεωθώ για τα 15m45s που μίλησα συνολικά και στις 4 κλήσεις = 1,90€!!!

Ναι τόσο βγαίνει. Πάρε τηλέφωνο αύριο και βλέπεις. Εκτός αν πήγαν κάπου αλλού τα χρήματα αλλά εφόσον ξανά έχει γίνει να τους πάρεις σίγουρα να στα επιστρέψουν.

Ο τιμοκατάλογος στον οποίον παραπέμπεται είναι του 2013. Από τότε πέρασαν 6 χρόνια με διαδοχικές αυξήσεις,

Σήμερα οι Εθνικές κλήσεις χρεώνονται με 0,0135 το δευτερόλεπτο . Και από ότι βλέπω τόσο χρεωθήκατε.

https://www.wind.gr/gr/f2g/ti-kerdizo/timokatalogos/vasikes-xrewseis-kinhths-thlefwnias/

Edited by Vasileios

Ο τιμοκατάλογος στον οποίον παραπέμπεται είναι του 2013. Από τότε πέρασαν 6 χρόνια με διαδοχικές αυξήσεις,

Σήμερα οι Εθνικές κλήσεις χρεώνονται με 0,0135 το δευτερόλεπτο . Και από ότι βλέπω τόσο χρεωθήκατε.

https://www.wind.gr/gr/f2g/ti-kerdizo/timokatalogos/vasikes-xrewseis-kinhths-thlefwnias/

Ο τιμοκατάλογος του 2013 αφορά τη σταθερή τηλεφωνία της Wind. Πριν από λίγο μου απάντησαν στο Facebook Messenger ότι η χρέωση στο 13888 είναι 0,81€/λεπτό. Άρα 0,0135*60δευτ=0,81€. Στις σημειώσεις αναφέρει "H χρέωση των εθνικών κλήσεων γίνεται ανά 60".

Άρα...

1. 1m51s = 2m

2. 1s = 1m

3. 2m0s = 3m

4. 11m35s = 12m

18m*0,81 = 14,58€ Βρέθηκε το ποσό... Το φυσάω και δεν κρυώνει!!! :X:blink:

GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th

Ο τιμοκατάλογος του 2013 αφορά τη σταθερή τηλεφωνία της Wind. Πριν από λίγο μου απάντησαν στο Facebook Messenger ότι η χρέωση στο 13888 είναι 0,81€/λεπτό. Άρα 0,0135*60δευτ=0,81€. Στις σημειώσεις αναφέρει "H χρέωση των εθνικών κλήσεων γίνεται ανά 60".

Άρα...

1. 1m51s = 2m

2. 1s = 1m

3. 2m0s = 3m

4. 11m35s = 12m

18m*0,81 = 14,58€ Βρέθηκε το ποσό... Το φυσάω και δεν κρυώνει!!! :X:blink:

υπάρχει το13788 που είναι δωρεάν νούμερο για βλάβες κοσμοτε και μπορείς να το καλέσεις δωρεάν από κινητό και από σταθερό Ελλάδος.

Μόλις με κάλεσαν για καρτοσυμβόλαιο. Το ωραίο ήταν η εισαγωγή που που έκανε η κοπελιά. "Τώρα που πήγε 10€ η ελάχιστη ανανέωση, που το πρόγραμμά σας έχει διάρκεια 25 ημέρες και τα πακέτα ομιλίας έγιναν πιο ακριβα, σας δίνω με 14 ευρώ το μήνα και όχι και 25 ημερες....." Στο σημείο αυτό της λέω μην κουράζεσαι. Είμαι της δεκαετίας του 70. Έχω ζήσει πολλά χρόνια από τη ζωή μου με ένα σταθερό που υπήρχε σε ολόκληρη τη γειτονιά πριν μπουν στη ζωή μας τα κινητα. Αν συνεχίσετε και οι τρεις πάροχοι τις αυξήσεις δε θα με ζορισει καθόλου να ξαναζήσω παρέα μόνο με το σταθερό. Όποιος με θέλει θα με βρίσκει.

δωρεάν για τους cosmote?

το 13788 είναι δωρεάν το τμήμα βλαβών της κοσμοτε και μπορείς να το καλέσεις δωρεάν από όλα τα κινητά εντός Ελλάδος και από σταθερό τηλέφωνο δωρεάν. αφορά βλάβες είτε σε σταθερό τηλέφωνο είτε σε ίντερνετ αλλά και για το κινητό καρτοκινητό και συμβόλαιο κοσμοτε.

Μόλις με κάλεσαν για καρτοσυμβόλαιο. Το ωραίο ήταν η εισαγωγή που που έκανε η κοπελιά. "Τώρα που πήγε 10€ η ελάχιστη ανανέωση, που το πρόγραμμά σας έχει διάρκεια 25 ημέρες και τα πακέτα ομιλίας έγιναν πιο ακριβα, σας δίνω με 14 ευρώ το μήνα και όχι και 25 ημερες....." Στο σημείο αυτό της λέω μην κουράζεσαι. Είμαι της δεκαετίας του 70. Έχω ζήσει πολλά χρόνια από τη ζωή μου με ένα σταθερό που υπήρχε σε ολόκληρη τη γειτονιά πριν μπουν στη ζωή μας τα κινητα. Αν συνεχίσετε και οι τρεις πάροχοι τις αυξήσεις δε θα με ζορισει καθόλου να ξαναζήσω παρέα μόνο με το σταθερό. Όποιος με θέλει θα με βρίσκει.

Μου θυμιζει τον τροπο που απαντω οταν παιρνουν να μου πουλησουν υπηρεσιες τηλεορασης...

Ευχαριστω αλλα δε βλεπω τηλεοραση εδω και 8 χρονια και δε μου λειπει καθολου :lol:

Καλημέρα σας. Εχω CU και σκεφτομαι να παω σε F2GO κυριως γιατι εκανα σταθερο σε WIND και θελω να εκμεταλλευτώ το οτι το σταθερο θα εχει δωρεάν λεπτα προς WIND. Θέλω ομως να ρωτησω τα λεπτα που δεν εχω καταναλωσει προς όλους μεταφερονται στον επομενο μηνα στο CU εφοσον κανω ανανεωση του πακετου πριν την ληξη του. Ετσι πχ τωρα εχω 767 λεπτα μαζεψει με ημερομηνια ληξης του πακετου μου 22/4 και αν το ανανεωσω πριν αυτην την ημερομηνια θα μεταφερθουν στο επομενο. Ισχυει αυτο στο F2GO?

χτες είδα ότι το κινητό ήταν σαν να μην είχε δεδομένα. βλέπω στην εφαρμογή είχα 1700 mb. αλλά το υπόλοιπο έπεσε στο μηδέν ευρώ. γιαυτό δεν είχα ίντερνετ;

Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα σας. Εχω CU και σκεφτομαι να παω σε F2GO κυριως γιατι εκανα σταθερο σε WIND και θελω να εκμεταλλευτώ το οτι το σταθερο θα εχει δωρεάν λεπτα προς WIND. Θέλω ομως να ρωτησω τα λεπτα που δεν εχω καταναλωσει προς όλους μεταφερονται στον επομενο μηνα στο CU εφοσον κανω ανανεωση του πακετου πριν την ληξη του. Ετσι πχ τωρα εχω 767 λεπτα μαζεψει με ημερομηνια ληξης του πακετου μου 22/4 και αν το ανανεωσω πριν αυτην την ημερομηνια θα μεταφερθουν στο επομενο. Ισχυει αυτο στο F2GO?

στο free to 2 qo το rollover οπως το ονομαζουνε για την μεταφορα τον παροχων του πακετου στον επομενο μηνα ,. μονο στα mb ισχυει αυτο δες εδω https://www.wind.gr/gr/f2g/upiresies/data-rollover/ ( το γραφει ξεκαθαρα Το F2G σου μεταφέρει τα data που σου έχουν περισσέψει, στο επόμενο πακέτο που θα ενεργοποιήσεις! ) .

μονο εαν το κανεις q εχει rollover και στα λεπτα ομιλιας και στα mb .

https://www.myq.gr/gr/paketa/kiou-star/ εχει 8,50 ευρω και δινει 200 λεπτα προς ολους με χρεωση ανα δευτερολεπτο και 750mb ιντερνετ .

Η Alpha bank σταμάτησε την λειτουργία του μικρού μηχανήματος ασφαλείας (πως το λενε) και πλέον πρέπει να σου στέλνουν σε κινητό ακόμα και για απλές ebanking λειτουργίες , το ίδιο και η εθνική νομίζω όπως μου είπε ένας φίλος ... είναι οργανωμένοι πολύ χειρότερα από απλά 3 εταιρίες νομίζω :)

ΥΓ

Από ότι κατάλαβα , η wind έχει 6 ευρώ ανανέωση που και που για 2 μηνες με το countdown ?

Στην περίπτωση αυτή που γράφεις ότι στέλνουν οι τράπεζες κωδικό ασφαλείας στο κινητό(άρα μας κρατάνε από τη μύτη για να εχουμε) για την εκάστοτε πληρωμή, μας έχω λύση... Θα πηγαίνουμε με φυσική παρουσία στο κατάστημα και έτσι θα λέμε και μια καλημέρα βρε αδερφέ και στον/στην ταμία.

Μη με βρίσεις. Μεταξύ σοβαρού και αστείου το γράφω.

Πάντως αυτά τα 120 λεπτά που δίνει δώρο δεν μεταφέρονται στον επόμενο μήνα. Νομίζω ότι ούτε αν τα συνδυάσεις με το «κιου σταρ» δεν θα μεταφέρονται.

https://www.wind.gr/gr/f2g/upostirixi/syxnes-erwtiseis/?c=164

Η διάρκεια του πακέτου είναι 30 ημέρες από την ενεργοποίηση, με τη λήξη του πακέτου τα λεπτά δεν μεταφέρονται αλλά χάνονται. Αυτο γραφει η CU στο Talk 2 Vodafone 600 και ομως οταν κανω ανανεωση πριν τη ληξη του πακετου αυτα μεταφερονται για αυτο και ρωτησα.

Φυσικά, Γιατί οπως πολύ σωστά γράφει με την λήξη του πακέτου. Όταν το πακέτο ανανεωθεί αποκτά νέα ημερομηνία λήξης. Ακριβώς όπως και το χρηματικό υπόλοιπο.

Αλλά εδώ μας ενδιαφέρει τί ισχύει στο F2G και όχι τι γίνεται σε άλλες εταιρείες.

Εδώ Rollover ισχύει μόνο στα ΜΒ όπως ήδη σου απάντησαν.

Edited by Vasileios

απλα το εγραψα για ποιο λογο το ρωτησα και μηπως ισχυει για αυτο οχι για καποιον λογο. Ευχαριστώ όλους σας που μου απαντήσατε.

Για να δούμε, θα βγει κάποια αξιόλογη πασχαλινή προσφορά;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Η Alpha bank σταμάτησε την λειτουργία του μικρού μηχανήματος ασφαλείας (πως το λενε) και πλέον πρέπει να σου στέλνουν σε κινητό ακόμα και για απλές ebanking λειτουργίες , το ίδιο και η εθνική νομίζω όπως μου είπε ένας φίλος ... είναι οργανωμένοι πολύ χειρότερα από απλά 3 εταιρίες νομίζω :)

Στέλνουν και στο viber αν δεν κάνω λάθος οι τράπεζες.

Ακόμα αν δέχονται αριθμό εξωτερικού που βρίσκεις ακόμα χωρίς ανανέωση κάθε λιγο μπορεις να κάνεις δουλειά.

Αλλά τωρα που το λες δεν το είχα σκεφτεί ότι προσπαθούν να σε παντρέψουν με το κινητό τόσο πολύ.

Άντε μετά το 10 minutes email να βγάλει κάποιος το 10 minutes number αν δεν εχει βγει.

edit

ενα ατελείωτο επεισόδιο idiocrasy, black mirror, black humor, κλπ η φάση..

Μόλις μου έστειλε το ΑΒ πληροφορίες για τα "τυχερά κατσίκια του Πάσχα στο viber..

Edited by drdedus

Με 0.01 έχεις ίντερνετ. Με 0 οχι. Μόνο λεπτά και sms.
αυτό δεν το καταλαβαίνω. έχω 2 γιγα δεδομένα και επειδή μίλησα με την εξυπηρέτηση και δεν το πρόσεξα μηδενίζεται το ποσό. τι σχέση έχουν τα δεδομένα; φοβερή εταιρεία!

Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η πασχαλινή προσφορά είναι

4 gb για 14 ημέρες, με κόστος 4 ευρώ και ενεργοποίηση είτε από την εφαρμογή είτε στέλνοντας 2 στο 1285.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Άντε μετά το 10 minutes email να βγάλει κάποιος το 10 minutes number αν δεν εχει βγει.

Ίσως σε βολέψει :)

https://www.spoofbox.com/en/tool/trash-mobile

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova