skatzivas Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Στο μεταξύ τερμα οι φορητοτητες μεσω του site του f2g. Υπαρχει μόνο επιλογή για νεο νούμερο. Τα ιδια και στην q.Βρωμάει πολύ αυτό Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Βρωμάει πολύ αυτό Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk να ήταν το μοναδικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 (edited) H wind θέλει μεγάλη προσοχή στα προγράμματα που προσφέρει στα πακέτα F2G για δήθεν χρόνο ομιλία και MB . Είχα ενεργοποιήση το πακέτο BLENDER το οποίο το αξιοποιείς όπως εσύ θες μετά από δύο ημέρες πήρα στέλνοντας στο 12410 100 10GB internet γιατί το χρειαζόμουν μετά που μου ενεργοποιήθηκε το πακέτο δούλεψα τα δεδομένα που χρειαζόμουνα την επόμενη ημέρα μου έρχεται ένα μήνυμα από την wind ότι τα MB τέλος από το πακέτο BLENDER καθως και τα λεπτα ομιλίας που έδινε . Όταν τους πήρα και διαμαρτυρήθηκα γιαυτό μου είπαν συγνώμη έτσι δουλεύει η wind πρώτα καταναλώνει τα MB του πακέτου για να τελειώνει ωστε να αγοράσεις νεο τα συγχαρητήριά μου στην wind !!!!!!!!!!! Edited April 19, 2018 by Vasileios αποφυγή χαρακτηρισμών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 (edited) H wind θέλει μεγάλη προσοχή στα προγράμματα που προσφέρει στα πακέτα F2G για δήθεν χρόνο ομιλία και MB . Είχα ενεργοποιήση το πακέτο BLENDER το οποίο το αξιοποιείς όπως εσύ θες μετά από δύο ημέρες πήρα στέλνοντας στο 12410 100 10GB internet γιατί το χρειαζόμουν μετά που μου ενεργοποιήθηκε το πακέτο δούλεψα τα δεδομένα που χρειαζόμουνα την επόμενη ημέρα μου έρχεται ένα μήνυμα από την wind ότι τα MB τέλος από το πακέτο BLENDER καθως και τα λεπτα ομιλίας που έδινε . Όταν τους πήρα και διαμαρτυρήθηκα γιαυτό μου είπαν συγνώμη έτσι δουλεύει η wind πρώτα καταναλώνει τα MB του πακέτου για να τελειώνει ωστε να αγοράσεις νεο τα συγχαρητήριά μου στην wind !!!!!!!!!!! Υπάρχει πακέτο με 10 gb μέσω του 12410; Edited April 19, 2018 by XP130TD Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Υπάρχει πακέτο με 10 gb μέσω του 12410; Ναι μου είχε στείλει μήνυμα στέλνεις 100 στο 12410 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Ναι μου είχε στείλει μήνυμα στέλνεις 100 στο 12410 Mε τι κόστος; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Mε τι κόστος; Με κόστος 8 ευρώ και είναι για όλο το 24ωρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Εγώ αρχίζω και ψάχνω εναλλακτική.ευτυχως έχω δικαρτο. Θα το κρατήσω σαν νούμερο κ θα βάλω κάνα φρογκ ή κιου. Το ελάχιστο με PayPal που πρέπει να βάζω για να κρατάω το νούμερο πόσο είναι παρακαλώ; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 5€ με paypal / χρεωστική / πιστωτική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 (edited) Με κόστος 8 ευρώ και είναι για όλο το 24ωρο Στα καρτοκινητά είναι κλασική πηγή απορίας η προτεραιότητα κατανάλωσης. Τουλάχιστον για το F2G υπάρχει μια σχετικά αναλυτική δημοσίευση της εταιρίας σχετικώς: https://www.wind.gr/gr/f2g/ti-kerdizo/timokatalogos/vasikes-xrewseis-kinhths-thlefwnias/ Δες λίγο αν μπορείς να βγάλεις άκρη από το άρθρο ποιανού λάθος ήταν η περιπέτειά σου. Edited April 19, 2018 by XP130TD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Σε ευχαριστώ για το άρθρο από ότι κατάλαβα δικό τους λάθος ήταν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Ευχαριστώ kmpatra Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 το ότι πλέον τα δεδομένα, λεπτά κλπ της ειδικής προσφοράς δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο εξωτερικό ΠΑΡΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΑΓΟΡΑΣΜΈΝΟ ΠΑΚΈΤΟ, (δεν είναι από μπόνους) δεν είναι παράνομο;; με αυτή τη λογική αύριο μπορεί να βγάλουν και άλλα αγορασμένα πακέτα από την επιλογή χρήσης τους στο εξωτερικό! τότε τι σκ@τα λέει η νέα ευρωπαϊκή νομοθεσία;; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 το ότι πλέον τα δεδομένα, λεπτά κλπ της ειδικής προσφοράς δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο εξωτερικό ΠΑΡΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΑΓΟΡΑΣΜΈΝΟ ΠΑΚΈΤΟ, (δεν είναι από μπόνους) δεν είναι παράνομο;; με αυτή τη λογική αύριο μπορεί να βγάλουν και άλλα αγορασμένα πακέτα από την επιλογή χρήσης τους στο εξωτερικό! τότε τι σκ@τα λέει η νέα ευρωπαϊκή νομοθεσία;; Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΚαι η κοτε χρέωσε 90 € σε συμβόλαιο των 30 € με συγκεκριμένα πακέτα ομιλίας και δεδομένων από λίγη χρήση σε χώρα ΕΕ. Όλοι κοροϊδεύουν και συνεννοούνται μεταξύ τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 το ότι πλέον τα δεδομένα, λεπτά κλπ της ειδικής προσφοράς δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο εξωτερικό ΠΑΡΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΑΓΟΡΑΣΜΈΝΟ ΠΑΚΈΤΟ, (δεν είναι από μπόνους) δεν είναι παράνομο;; με αυτή τη λογική αύριο μπορεί να βγάλουν και άλλα αγορασμένα πακέτα από την επιλογή χρήσης τους στο εξωτερικό! τότε τι σκ@τα λέει η νέα ευρωπαϊκή νομοθεσία;; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Όχι το προβλέπει η Ευρωπαική νομοθεσίς ότι μπορούν να εξαιρούν πακέτα , Απλά να θυμίσω ότι δεν η πρώτη ούτε η μόνη που εξαιρεί φοιτητικά πακέτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 στο chat της Q Εκει σωστα στα ειπαν,το θέμα είναι τι θα ακούσεις στο κατάστημα που θα πας. Συνήθως ζητάνε 5€ για την νέα σιμ.Αλλά υπάρχουν και περιπτωσεις που λόγω άγνοιας μπορεί να ζητήσουν 30,σαν κανονική φορητότητα. Ειναι που θα πέσεις. Βεβαίως όπως και να έχει εχεις υπερ σου την απάντηση του cc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teamrodos Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Παιδια το πακέτο New talk to all & Data ισχύει για περιαγωγή σε λεπτά και MB ή το εξαιρούν κι αυτό; Ξέρει κάποιος σίγουρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Ο ενσωματωμένος χρόνος ομιλίας του πακέτου μπορεί να καταναλωθεί για εξερχόμενες κλήσεις εντός Ελλάδας καθώς και για κλήσεις κατά την περιαγωγή από Ε.Ε. προς Ε.Ε. (Ζώνη 1). Δεν ισχύει για κλήσεις περιαγωγής από και προς χώρες του υπόλοιπου κόσμου (Ζώνες 2-7), δορυφορικά και maritime δίκτυα καθώς και κλήσεις προς σταθερούς μη γεωγραφικούς αριθμούς (όπως ενδεικτικά: σύντομους κωδικούς). Τα ενσωματωμένα MB του πακέτου αφορούν σε πλοήγηση που γίνεται εντός Ελλάδας καθώς και κατά την περιαγωγή στην Ε.Ε. (Ζώνη 1). Δεν ισχύουν για πλοήγηση που γίνεται κατά την περιαγωγή σε χώρες του υπόλοιπου κόσμου (Ζώνες 2-7). Το πακέτο NEW Talk to All & Data βρίσκεται σε promo και θα είναι διαθέσιμο έως και 30.06.2018 (15.00μμ). https://www.wind.gr/gr/f2g/paketa/smart-combo/new-talk-to-all-data/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teamrodos Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Ο ενσωματωμένος χρόνος ομιλίας του πακέτου μπορεί να καταναλωθεί για εξερχόμενες κλήσεις εντός Ελλάδας καθώς και για κλήσεις κατά την περιαγωγή από Ε.Ε. προς Ε.Ε. (Ζώνη 1). Δεν ισχύει για κλήσεις περιαγωγής από και προς χώρες του υπόλοιπου κόσμου (Ζώνες 2-7), δορυφορικά και maritime δίκτυα καθώς και κλήσεις προς σταθερούς μη γεωγραφικούς αριθμούς (όπως ενδεικτικά: σύντομους κωδικούς). Τα ενσωματωμένα MB του πακέτου αφορούν σε πλοήγηση που γίνεται εντός Ελλάδας καθώς και κατά την περιαγωγή στην Ε.Ε. (Ζώνη 1). Δεν ισχύουν για πλοήγηση που γίνεται κατά την περιαγωγή σε χώρες του υπόλοιπου κόσμου (Ζώνες 2-7). Το πακέτο NEW Talk to All & Data βρίσκεται σε promo και θα είναι διαθέσιμο έως και 30.06.2018 (15.00μμ). https://www.wind.gr/gr/f2g/paketa/smart-combo/new-talk-to-all-data/ Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lilaioan Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Καλημέρα σας, Είμαι έξαλλη με τη WIND. :mad::mad::mad: Πριν μισή ώρα πλήρωσα οnline 5 ευρώ για να ενεργοποιήσω ένα πακέτο αξίας 4,44 ευρώ. Τα χρήματα δε φάνηκαν όταν μπήκα στο F2G, ούτε και φαίνονται ακόμα, ενώ έχουν χρεωθεί στη κάρτα μου. Πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση και μου είπαν ότι τα χρήματα φαίνονται, μόνο που είναι 3,96 γιατί έστειλα ένα υποτιθέμενο sms στην Αγγλία, (κάτι που δε φαίνεται πουθενά στο κινητό μου). Δεν δώσαν καμία εξήγηση γιατί δε φαίνονται στο F2G. Οπότε δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το πακέτο. Πρέπει λοιπόν να πληρώσω άλλα 5 ευρώ για να γίνει αυτό καθώς το ελάχιστο ποσό πληρωμής είναι 5 ευρώ. :mad::mad::mad: Και που ξέρω εγώ αν δε θα επαναληφθεί το ίδιο σενάριο? Παρακαλώ για οποιοδήποτε σχόλια ή βοήθεια. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Δεν ξέρω αν εχει σχέση, αλλα μου είχε τύχει κατι παρόμοιο επειδη εχω iPhone και για να ενεργοποιήσει το iMessage έπρεπε να στείλει σμς σε αριθμό εξωτερικού Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Ότι να ναι...... Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Γιατί; Σε κάποιους μπορεί να βολέψει. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Τις 48 χωρες απο που θα τις δούμε? Θα τις γραφουν στο...sms οταν ενεργοποιηθεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Σε ευχαριστούμε ενημερωθήκαμε για το πρόβλημα . Καθημερινές αναφορές δεν χρειάζονται για την εξέλιξη του. Ενημέρωσε μας όταν λυθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts