Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κατάφερε κάνεις να βάλει δύο φορές το Giga Full?
Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ

Αυτό νομίζω ισχύει μόνο για μία ενεργοποίηση, δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις δηλαδή δεύτερη φορά.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Καλημέρα.

Μηπως υπάρχει κάπου εύκολο το apk της εφαρμογής για ταμπλετ;;

Ευχαριστώ πολύ!

Υπαρχει λινκ για το νυχτερινο πακετο data 22:00-08:00 ;

https://www.wind.gr/gr/f2g/happy-nights/

GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th

Να ρωτήσω κάτι σχετικά με τις νεώτερες εξελίξεις περί roaming κτλ..

Έχω το f2g, έχω υπόλοιπο χρημάτων μέσα καθως και τα εβδομαδιαια bonus.

Προ μηνός, βρισκομενος στην Ελλαδα, πήρα τηλέφωνο σε κυπριακό κινητό που ηταν Ελλάδα (είχα λεπτά ομιλίας του πακετου 300 προς ολους με τα 6 ευρω) και τελικά αφαιρέθηκε χρηματικό ποσό από το υπόλοιπο.

Σήμερα στέλνω μήνυμα παλι στο ίδιο κυπριακό νούμερο (αλλά είναι στην Κυπρο τωρα) , και με χρεώνει, ενώ έχω ακόμα μηνυματα απο το bonus.

Τώρα τι δεν καταλαβαίνω? Αυτές οι χρεώσεις δεν έχουν καταργηθει? Και έπρεπε να λογιζεται σαν να καλώ εντος Ελλάδας?

Όχι. Αν καταλαβαίνω καλά και τις 2 φορές κάλεσες/έστειλες SMS σε νούμερο εξωτερικού, και είναι λογικό να σε χρεώσει. Είναι δεν είναι σε περιαγωγή ο άλλος, εξακολουθεί να είναι νούμερο εξωτερικού και θα σε χρεώσει διεθνή κλήση.

Sent from my Moto X Play

Προ μηνός, βρισκομενος στην Ελλαδα, πήρα τηλέφωνο σε κυπριακό κινητό που ηταν Ελλάδα (είχα λεπτά ομιλίας του πακετου 300 προς ολους με τα 6 ευρω) και τελικά αφαιρέθηκε χρηματικό ποσό από το υπόλοιπο.

Σήμερα στέλνω μήνυμα παλι στο ίδιο κυπριακό νούμερο (αλλά είναι στην Κυπρο τωρα) , και με χρεώνει, ενώ έχω ακόμα μηνυματα απο το bonus.

Τώρα τι δεν καταλαβαίνω? Αυτές οι χρεώσεις δεν έχουν καταργηθει? Και έπρεπε να λογιζεται σαν να καλώ εντος Ελλάδας?

Όταν είσαι στην Ελλάδα δεν είσαι σε περιαγωγή.

Αν ήσουν στην Γερμανία πχ δεν θα είχες χρεωθεί από το υπόλοιπο σου ακόμα κι αν ο άλλος ήταν στην Αυστραλία.

Edited by panosss567

Σε οποιαδήποτε εταιρία να ήσουν, θα χρεωνόσουν, αφου δεν εισαι σε περιαγωγή. Περιαγωγη = βρισκεσαι εκτός της χώρας που ανήκει ο αριθμός σου, στην περιπτωση σου = εκτός Ελλάδας. Εαν πάλι δεν κατάλαβες, πες μας να σου εξηγήσουμε.

Όταν είσαι στην Ελλάδα δεν είσαι σε περιαγωγή.

Αν ήσουν στην Γερμανία πχ δεν θα είχες χρεωθεί από το υπόλοιπο σου ακόμα κι αν ο άλλος ήταν στην Αυστραλία.

Αν ο άλλος που ήταν στην Αυστραλία είχε όμως Ελληνικό νούμερο και όχι Αυστραλιανό

I am the FireStarter

Αν ο άλλος που ήταν στην Αυστραλία είχε όμως Ελληνικό νούμερο και όχι Αυστραλιανό

Είπαμε ότι ο άλλος έχει Κυπριακό νούμερο .

Πιο σωστά "ευρωπαϊκό νούμερο", αφού η δωρεάν περιαγωγή ισχύει μεταξύ ευρωπαϊκών αριθμών.

Είπαμε ότι ο άλλος έχει Κυπριακό νούμερο .

Αρα θα χρεωνόταν κανονικά ο φίλος, οπου και να βρισκόταν

I am the FireStarter

Όχι, θα χρεωνόταν αν ήταν Ελλάδα. Αν ήταν στην Ε.Ε. ( ο καλών ) δεν θα χρεωνόταν.

Όχι

Αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία στην περίπτωση για την οποία μιλάμε .

Όχι, θα χρεωνόταν αν ήταν Ελλάδα. Αν ήταν στην Ε.Ε. ( ο καλών ) δεν θα χρεωνόταν.

Οπα μισο, γιατί ή δεν έχω καταλάβει ή έχουμε μπερδευτεί.

Έχω Ελληνικό νούμερο, είμαι ταξίδι στην ΕΕ και τηλεφωνό ένα Κυπριακό νούμερο οκ?

Δεν χρεώνομαι?

Αν έχω καταλάβει καλά απο τις ανακοινώσεις που είχα διαβάσει, σε περίπτωση που είμαι στην ΕΕ και καλέσω Ελλάδα δε θα χρεωθώ καθώς και σε περίπτωση που καλέσω αριθμό της χώρας που βρίσκομαι.

υγ

Αν θέλει κάποιος διαχειριστής ας μεταφέρει τα τελευταία μνμ (απο εδώ και κάτω) τα στο θρεντ της περιαγωγής, και συγνώμη για την οφφτοπικ κουβέντα

I am the FireStarter

Αν είσαι σε περιαγωγή καλείς όλη την Ε.Ε. με τον δωρεάν χρόνο σου προς όλους.

Για ξεκαθάρισμα:

Είσαι Ελλάδα και παίρνεις τηλ σε μη ελληνικό νούμερο-> χρεώνεσαι διεθνή κλήση

Είσαι σε χώρα της ΕΕ εκτός Ελλάδας και παίρνεις τηλ σε νούμερο οποιασδήποτε χώρας της ΕΕ ανεξάρτητα το που βρίσκεται ο κάτοχος του εκείνη τη στιγμή-> δεν χρεώνεσαι αν έχεις πακέτο προς όλους

Συγνώμη, ακολουθεί ερώτηση άσχετου:

Έχω 2 νούμερα από τα Public με μακροπρόθεσμο στόχο να τα πάρουν τα πιτσιρίκια αν αξίζει τον κόπο και να τεστάρω αν όταν λήξουν τα συμβόλαιά μου θα μεταφερθώ σε F2G.

Η ερώτηση λοιπόν είναι...χρειάζεται να κάνω κάτι για να ενεργοποιηθεί το 4G? Το έβαλα σε συσκευή 4G και βγάζει όταν ανοίξω τα data 3G στιγμιαία και γυρνάει σε H+

Οπότε χρειάζεται να κάνω κάτι ή εδώ η Wind δεν....

Πρώτα από όλα θα πρέπει η Wind στην περιοχή που μένεις να έχει κάλυψη 4g.

Έπειτα θα πρέπει να ξέρεις ότι εάν η SIM που έχεις στην κατοχή σου είναι παλιά, θα πρέπει να την αλλάξεις με καινούργια.

Η αντικατάσταση είναι δωρεάν και γίνεται σε οποιοδήποτε κατάστημα Wind, όταν πρόκειται για αναβάθμιση της κάρτας sim με νέα που να υποστηρίζει 4G.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova