dchris79 Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 όχι βέβαια στην ΕΕΤΤ εγινε.στο support ήταν ανεδεστατη η υπάλληλος,την οποια και εδωσα στεγνα.η καταγγελία είναι online και δεν εξάγεται δεν υπάρχει δηλαδή ως αρχείο,αφού είχε προηγηθεί η συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας της wind. https://www.wind.gr/gr/wind/upiresies/gigafull/ εδώ διαφέρει λέει ότι προηγούνται τυχόν άλλα mb.συν του ότι τα mb από το log in and win καταναλώνονται πρώτα.Σε ευχαριστώ για την απάντηση όπως και να έχει... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 στην μητέρα μου έστελναν συνέχεια μηνύματα απο το 19199, κάποια στιγμή κατά λαθος έστειλε κενό μήνυμα που βέβαια είναι χρεωσιμο.... το πήρα χαμπάρι και βέβαια έστειλα stop στο 19199 που ειναι και αυτό χρεωσιμο.... αυτο ειναι, μάζεψε δύο ευρώ... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 Παιδες βοηθεια. Εχω το Giga Surfer 15 GB και το Log n Win 20´ προς ολους. Μονο ιντερνετ το χρησιμοποιω το τηλεφωνο (και το εκανα και wifi hotspot). Σημερα με χρεωσε 0.56 ευρω. Ξερει κανενας γιατι με χρεωνει ενω δεν εστειλα μυνηματα και για ιντερνετ και τηλεφωνηματα εχω πακετα; Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 στην μητέρα μου έστελναν συνέχεια μηνύματα απο το 19199, κάποια στιγμή κατά λαθος έστειλε κενό μήνυμα που βέβαια είναι χρεωσιμο.... το πήρα χαμπάρι και βέβαια έστειλα stop στο 19199 που ειναι και αυτό χρεωσιμο.... αυτο ειναι, μάζεψε δύο ευρώ... Sent from my L200 using Tapatalk Το stop δεν είναι ποτέ χρεώσιμο,αρκεί να σταλει στο σωστό αριθμό. Ο οποίος συνήθως δεν είναι αυτός απο τον οποίο έρχονται τα μηνύματα. Πρέπει να δεις το πρώτο μήνυμα. ----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδες βοηθεια. Εχω το Giga Surfer 15 GB και το Log n Win 20´ προς ολους. Μονο ιντερνετ το χρησιμοποιω το τηλεφωνο (και το εκανα και wifi hotspot). Σημερα με χρεωσε 0.56 ευρω. Ξερει κανενας γιατι με χρεωνει ενω δεν εστειλα μυνηματα και για ιντερνετ και τηλεφωνηματα εχω πακετα; Κοίτα αν υπάρχουν εισερχόμενα sms απο 5ψήφια. Υ. Γ. Καλό είναι οι αναφορές για τα 5ψήφια να γράφονται στο αντίστοιχο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 Ερχονται που και που αλλα δεν βλεπω γιατι να σε χρεωσει για εισερχομενα μυνηματα.!Αυτα απο το 19χχχ τα σβυνω αμεσως. Στο Google maps αλλαξα κατι στις ρυθμισεις για γνωστοποιησεις, αλλα δεν νομιζω να χρεωνει αυτο. Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=441441 ριξε μια ματια εδω,υπαρχουν χρεωσεις απο καποια εισερχομενα απο 19χχχ και κυριως απο 54χχχ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 Το stop δεν είναι ποτέ χρεώσιμο,αρκεί να σταλει στο σωστό αριθμό. Ο οποίος συνήθως δεν είναι αυτός απο τον οποίο έρχονται τα μηνύματα. Πρέπει να δεις το πρώτο μήνυμα. ----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κοίτα αν υπάρχουν εισερχόμενα sms απο 5ψήφια. Υ. Γ. Καλό είναι οι αναφορές για τα 5ψήφια να γράφονται στο αντίστοιχο θέμα. εψαξα και ειδα οτι σταματαν αν στείλεις stop στο ίδιο νιυμερο... Αν θέλεις νe διαγράψεις τη συνδρομή σου σε κάποια συνδρομητική υπηρεσία τρίτων, πρέπει να στείλεις το μήνυμα “STOP” στον κωδικό από τον οποίο λαμβάνεις μηνύματα https://www.wind.gr/gr/wind/upiresies/kiniti/upiresies/upiresies-triton/ .. δεν ειδα αλλα νούμερο για αυτή την δουλειά.... μάλιστα ήρθε και επιβεβαίωση για τπ σταματημα των μηνυμάτων..... το πότε ήρθε το πρώτο μήνυμα θα ηταν εξαιρετικά δύσκολο να το βρω μιας και η μητέρα μου είχε καπου 1000 εισερχόμενα μηνύματα..... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 εψαξα και ειδα οτι σταματαν αν στείλεις stop στο ίδιο νιυμερο... Αν θέλεις νe διαγράψεις τη συνδρομή σου σε κάποια συνδρομητική υπηρεσία τρίτων, πρέπει να στείλεις το μήνυμα “STOP” στον κωδικό από τον οποίο λαμβάνεις μηνύματα https://www.wind.gr/gr/wind/upiresies/kiniti/upiresies/upiresies-triton/ .. δεν ειδα αλλα νούμερο για αυτή την δουλειά.... μάλιστα ήρθε και επιβεβαίωση για τπ σταματημα των μηνυμάτων..... κακως το γραφουν ετσι πιστευω,δεν ειναι απολυτο.Πολλες εταιριες χρησιμοποιουν διαφορετικο νουμερο για το stop. Εφ'οσον βεβαια εσενα σου δουλεψε στην συγκεκριμενη περιπτωση,οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 Υπαρχει δωρεαν τηλεφωνο απο το κινητο για εξυπερετηση πελατων για να παρω τα χρηματα που μου εφαγαν πισω; Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 Υπαρχει δωρεαν τηλεφωνο απο το κινητο για εξυπερετηση πελατων για να παρω τα χρηματα που μου εφαγαν πισω; 1260 με χρεωση, 1231 δωρεαν αλλα για θεματα ιντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strass32 Δημ. August 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2017 Ερχονται που και που αλλα δεν βλεπω γιατι να σε χρεωσει για εισερχομενα μυνηματα.!Αυτα απο το 19χχχ τα σβυνω αμεσως. Στο Google maps αλλαξα κατι στις ρυθμισεις για γνωστοποιησεις, αλλα δεν νομιζω να χρεωνει αυτο. Δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7292743#post7292743 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 κόλλησε η εφαρμογή και δεν μπορείς να κάνεις ανανέωση..... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 εννοεις να βαλεις λεφτα? εχει θεμα με τις καρτες καιρο τωρα,εγω μονο με προπληρωμενη mastercard πειραιως τα εχω καταφέρει.Απο τη σελιδα πρεπει να γινεται χωρις προβλημα παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Εγώ βάζω χωρίς πρόβλημα με mastercard eurobank Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 μέχρι προχθές μου δούλευε κανονικά, τωρα θέλω να βάλω χρήματα ατην αδερφή μου και δεν με αφήνει..... ούτε με PayPal ούτε με καρτα..... θα προσπαθήσω από υπολογιστή..... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 τελικά αφού προσπάθησα ξανα απο την εφαρμογή και έφαγα πορτα, έκανα την ανανέωση απο το κινητό αλλα μέσω Opera browser και paypal και δούλεψε ευτυχώς..... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Με am.ex. alphabank και Mastercard debit εθνικής εχει βασικά προβλήματα απο κάρτες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Με am.ex. alphabank και Mastercard debit εθνικής εχει βασικά προβλήματα απο κάρτες... Ο πατερας μου με πιστωτικες mastercard περναει.Με visa εχει θεμα.Για εθνικη που λες,εχει go και περναει. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Και εγώ με Go της εθνικής κάνω ανανέωση. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilhs_lamia Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Εγώ παιδιά με εθνική δεν μπωρο.... Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 εμενα μεχρι πριν ενα μηνα ειχε θεμα,τωρα μακαρι να δουλευει.Για το app λέμε πάντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilhs_lamia Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Ναι στο app Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 μπορώ να καταλάβω ότι ακούνε πολλά κουφά κάθε μερα αλλά η συγκεκριμένη μου έκλεισε το chat ενώ της επιχειρηματολογουσα.δεν τη χαρίζω εύκολα. Εάν μιλάμε για το chat στο myf2g ετσι μου έκανε και μένα για μια λάθος χρέωση...Υπάρχουν αρμόδια τμήματα να κρίνουν και να δώσουν την τελική απαντηση οποτε έστειλα ενα email έγραψα ακριβως τι εγινε με ώρες και ονόματα και μου επέστρεψαν τα χρήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xk6873 Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Παιδιά είχα ενεργοποιήσει το πακέτο με το 1.5 gb. Είχαν μείνει 260 mb και αγόρασα τα 15 gb. Προς λύπη μου είδα ότι τρώει πρώτα τα mb του μεγάλου πακέτου και όχι τα προηγούμενα mb που είχαν απομείνει?Αυτό είναι το σωστό ή έγινε κάποιο λάθος? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παρόμοιο πρόβλημα είχα και εγώ. Αγόρα το πακέτο 1gb με 6€ και μετά από μία εβδομάδα έκανα ανανέωση με 10€ με δώρο 500mb. Αφού κατανάλωσα 300mb από το 1gb,μετά την ανανέωση άρχισαν να αφαιρούνται από τα 500mb. Σε ερώτησή μου στο messenger της wind, μου απάντησαν ότι πρώτα αφαιρούνται από τις προσφορές και μετά από αγορασμένα πακέτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Δυστυχώς αυτή είναι η σειρά κατανάλωσης επίσημα,δεν υπάρχει λάθος. Αν θέλετε να εκμεταλλευτείτε όλα τα mb πρέπει να προσέχετε την σειρά ενεργοποίησης ή να καταναλώνετε πρώτα όλα τα mb των πακέτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts