Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

:oops:Περνάει το 0ικό για επαγγελματικό ⁉

ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΩΝ 2GB ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΓΙΑ ΙΔΙΩ̶►ΟΤΕΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!:protest:

Απλά θα μπορούσαν να δώσουν τα 10GB στα 10€ (όπως τα Χριστούγεννα) και λεφτά να βγάλουν.

Πια με τα "δωράκια" δε με βλέπω ούτε € σε πακέτο ΜΒ να βάζω για το Πάσχα (και σε όλες τις εταιρίες: αναμένουμε κόκκινη ακόμα: Για να δούμε).

Για τέτοιες €λληνικές εταιρίες μιλάμε.

Θέλω "σωστές" τιμές για να αγοράσω κι αυτές χαρίζουν: ΟΚ Δε βάζω πάλι κι εγώ ούτε 1 € σε αυτές: Αυτές είναι.

Συμπατριώτη τζιμη πήρα 2 γίγα από q, αλλά 2 από wind και άλλα 3 από την frog και άλλα 500 mb από cu.Θα την βγάλω πολύ οικονομικά. Και γω κανονίζω να χαλω όσο πιο λίγα χρήματα γίνεται κατα μέσο όρο τον μήνα.Εχω βρει τα πιο οικονομικά πακέτα σύμφωνα με τις ανάγκες μου . Συγκεκριμένα 1500+1500 στην Κιού με 8 ευρώ και 4γιγα με 4.44 στην φρογκ συν τα δώρα των ανανεώσεων των 10 ευρώ. Καθε μήνα 10 ευρώ Κιού και κάθε 2 μήνες 10 ευρώ κοσμοτε. Αν δω ότι το 150+150 της Κιού με 3,5 ευρώ με βολεύει θα βάζω αυτό ώστε να βάζω κάθε 2 μήνες κάρτα Κιού, και να μου βγαίνει ο μήνας 10 ευρώ 150+150 προς ολους/προς wind, q και 4.44/4 γιγα συν τα δώρα των ανανεώσεων και συν τα απρόοπτα δωράκια των πσκ η σκ που μας δίνουν ποτε ποτε οι εταιρίες και έτσι μου βγαίνει πολύ οικονομικά χωρίς να φωνάζω όπως φωνάζεις εσύ κάθε 3 και λίγο στο myphone, και αντε να δίνω το χρόνο μάξιμουμ 150 ευρώ. Πολύ πολύ πιο φθηνά από όσους έχουν συμβόλαια, καρτοσυμβολαια κι αρκετούς με καρτοκινητα.Εννοειται ότι πρέπει με διάφορους τρόπους να κάνουμε τις εταιρίες να γίνουν πιο οικονομικές.Ο καταναλωτής άλλωστε είναι η δύναμη των εταιριών.Ομως εσύ το έχεις παρακάνει εδώ στο myphone. Φιλικα πάντα.

Edited by MPOMP
Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

Αυτό με το πρόβλημα του app (να κολλάει, να μην μπαίνει, να μην μπορείς να πάρεις τα δώρα που δικαιούσαι σε ανανέωση χρόνου, κλπ) συμβαίνει συχνά ή μια στο τόσο; Σκέφτομαι σοβαρά να κάνω F2G το συμβόλαιό μου στην Cosmote, αλλά με προβληματίζει λίγο αυτό με το app, αν τυχόν συμβαίνει συχνά δηλαδή.

Αυτό με το πρόβλημα του app (να κολλάει, να μην μπαίνει, να μην μπορείς να πάρεις τα δώρα που δικαιούσαι σε ανανέωση χρόνου, κλπ) συμβαίνει συχνά ή μια στο τόσο; Σκέφτομαι σοβαρά να κάνω F2G το συμβόλαιό μου στην Cosmote, αλλά με προβληματίζει λίγο αυτό με το app, αν τυχόν συμβαίνει συχνά δηλαδή.

Δεν θα το έλεγα συχνό φαινόμενο, απο προσωπική εμπειρία.Σίγουρα είναι το πιο πλήρες και χρηστικό πάντως σε σχέση με των άλλων δύο εταιριών,πάντα απο προσωπική εμπειρία.

Ενα "πρόβλημα" που αντιμετώπιζα εγώ ήταν ότι όταν ήθελα να κάνω ανανέωση πατώντας το κυκλάκι την πρώτη φορά πάντα έλεγε ότι η εφαρμογή σταμάτησε ,sent report κλπ.Aπο εχθές όμως δεν το κάνει.

Εμένα τελευταία μου κάνουν νούμερα και οι 2 εφαρμογές .Και το myf2g, και το myq. Και όχι μόνο σε μένα, αλλά σε πολύ κόσμο.

Εμένα πολύ σπάνια δεν λειτουργεί σωστά. Μακράν η καλύτερη εφαρμογή, για να λέμε και τα καλά.

Σε γενικές γραμμές όταν λειτουργεί το κάνει σωστά.

Όταν δεν λειτουργεί και δεν έχει πέσει το σύστημά τους μπορείς κάλλιστα να μπεις από τον browser του κινητού ή το pc.

Στάλθηκε από το HUAWEI CAM-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μια χαρά είναι η εφαρμογή.

Μικρές δυσλειτουργίες αραιά και πού συμβαίνουν σε όλες τις εφαρμογές, όλων των ειδών.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Εμένα πολύ σπάνια δεν λειτουργεί σωστά. Μακράν η καλύτερη εφαρμογή, για να λέμε και τα καλά.

Παλιά μου το έκανε σπάνια. Και το myf2g και το myq. Τώρα τις τελευταίες 3 με 4 μερες μου το κάνει πολύ.Και για μένα οι 2 Καλύτερες εφαρμογές (myf2g, myq) σε αντίθεση με κάτι mycosmote που τον τελευταίο καιρό δεν μου δείχνει τα υπόλοιπα μου στην frog και το mycu που δεν μπαίνει με ίντερνετ άλλης εταιρίας εκτός της φοβονταφον.

Edited by MPOMP

Το τελευταίο καιρό σε διάστημα 3 μήνες η εφαρμογή έχει πέσει 28 φορές εντελώς (επίτηδες μετράω) κάποιες φορές για πολλές ώρες κάποιες άλλες για λίγες ώρες . Πότε δεν είχε τόσα θέματα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Μια φορά είχε θέμα του f2g για τον λίγο καιρό που έχω το νούμερο.

Κατά τα άλλα λειτουργεί μια χαρά.

Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Το τελευταίο καιρό σε διάστημα 3 μήνες η εφαρμογή έχει πέσει 28 φορές εντελώς (επίτηδες μετράω) κάποιες φορές για πολλές ώρες κάποιες άλλες για λίγες ώρες . Πότε δεν είχε τόσα θέματα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα

Πως το μετράς;Πχ κάθε 5 λεπτά ;

Το App του F2G το δουλευουμε εδω και 4 χρονια δουλευει σωστα σε Windows Phone,Android και στο iPhone μου.Σπανια ειχα θεματα σε εμενα αλλα και ο πατερας μου δεν ειδε καποιο θεμα.Μονο θεμα ειναι οτι βαζει μια καρτα Visa για ανανεωση αλλα δεν προχωραει.Ενω με αλλη καρτα ειναι οκ(mastercard).

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Πως το μετράς;Πχ κάθε 5 λεπτά ;

Μια φορά κάθε φορά την μέρα που πεφτει εντελώς και προφανώς έχω μπει εδώ και έχω γράψει ότι είναι πεσμένο και έχουν απαντήσει αλλά άτομα ότι δεν τους δουλεύει

Που πολύ απλά δείχνει ότι το σύστημα της wind ότι είναι πεσμένο και δεν φταίει η σύνδεση μου την ίδια στιγμή βλέπω οτιδήποτε άλλο στο Internet χωρίς κανένα πρόβλημα

Έξυπνο αυτό που είπες θα το γράψω να το λέω στα παιδάκια για ανέκδοτο

Edited by oxxy

Παράθεση από jimmiss

Απλά θα μπορούσαν να δώσουν τα 10GB στα 10€ (όπως τα Χριστούγεννα) και λεφτά να βγάλουν.

Πια με τα "δωράκια" δε με βλέπω ούτε € σε πακέτο ΜΒ να βάζω για το Πάσχα (και σε όλες τις εταιρίες: αναμένουμε κόκκινη ακόμα: Για να δούμε).

Για τέτοιες €λληνικές εταιρίες μιλάμε.

Θέλω "σωστές" τιμές για να αγοράσω κι αυτές χαρίζουν: ΟΚ Δε βάζω πάλι κι εγώ ούτε 1 € σε αυτές: Αυτές είναι.

Συμπατριώτη τζιμη πήρα 2 γίγα από q, αλλά 2 από wind και άλλα 3 από την frog και άλλα 500 mb από cu.Θα την βγάλω πολύ οικονομικά. Και γω κανονίζω να χαλω όσο πιο λίγα χρήματα γίνεται κατα μέσο όρο τον μήνα.Εχω βρει τα πιο οικονομικά πακέτα σύμφωνα με τις ανάγκες μου . Συγκεκριμένα 1500+1500 στην Κιού με 8 ευρώ και 4γιγα με 4.44 στην φρογκ συν τα δώρα των ανανεώσεων των 10 ευρώ. Καθε μήνα 10 ευρώ Κιού και κάθε 2 μήνες 10 ευρώ κοσμοτε. Αν δω ότι το 150+150 της Κιού με 3,5 ευρώ με βολεύει θα βάζω αυτό ώστε να βάζω κάθε 2 μήνες κάρτα Κιού, και να μου βγαίνει ο μήνας 10 ευρώ 150+150 προς ολους/προς wind, q και 4.44/4 γιγα συν τα δώρα των ανανεώσεων και συν τα απρόοπτα δωράκια των πσκ η σκ που μας δίνουν ποτε ποτε οι εταιρίες και έτσι μου βγαίνει πολύ οικονομικά χωρίς να φωνάζω όπως φωνάζεις εσύ κάθε 3 και λίγο στο myphone, και αντε να δίνω το χρόνο μάξιμουμ 150 ευρώ. Πολύ πολύ πιο φθηνά από όσους έχουν συμβόλαια, καρτοσυμβολαια κι αρκετούς με καρτοκινητα.Εννοειται ότι πρέπει με διάφορους τρόπους να κάνουμε τις εταιρίες να γίνουν πιο οικονομικές.Ο καταναλωτής άλλωστε είναι η δύναμη των εταιριών.Ομως εσύ το έχεις παρακάνει εδώ στο myphone. Φιλικα πάντα.

Edited by MPOMP

δεν ισχυει για τετοιου ειδους συνδεσεις (mobile broadband).

Το δοκίμασε κανένας όμως? Το σίγουρο είναι ότι στέλνει σε δύο αριθμούς μήνυμα ΥΠ στο 1228 για ενημέρωση υπόλοιπου MB και την λέξη αριθμός στο 1280 για να σου στείλει το αριθμό που έχεις δεν νομίζω να μπορεί να στείλεις αλλού μήνυμα οποίος έχει όρεξη να το δοκιμάσει και να πει και σε εμάς

Edited by oxxy

Μια φορά κάθε φορά την μέρα που πεφτει εντελώς και προφανώς έχω μπει εδώ και έχω γράψει ότι είναι πεσμένο και έχουν απαντήσει αλλά άτομα ότι δεν τους δουλεύει

Που πολύ απλά δείχνει ότι το σύστημα της wind ότι είναι πεσμένο και δεν φταίει η σύνδεση μου την ίδια στιγμή βλέπω οτιδήποτε άλλο στο Internet χωρίς κανένα πρόβλημα

Έξυπνο αυτό που είπες θα το γράψω να το λέω στα παιδάκια για ανέκδοτο

Προσπαθώ να καταλάβω πως βγαίνει ο ένας μήνας εκτός λειτουργίας στο τρίμηνο.Γιατί παρόλο που χρησιμοποιώ κάθε μέρα για ενημέρωση την εφαρμογή ,ειδικά όταν τελειώνει το log&win που έχω για data το κάνω πολλές φορές την ημέρα,δεν το έχω για τόσες μέρες off line.Είναι ολόκληρος ο Φλεβάρης αν το σκεφτείς.

Χαίρομαι που σου άρεσε. :p

Δεν νομίζω πως εννοεί ένα μήνα συνεχόμενα, αλλά τις φορές που φαίνεται να έχει χοντρό πρόβλημα. Δεν ξέρω αν κυριολεκτεί στον αριθμό, βέβαια.

Το τελευταίο καιρό σε διάστημα 3 μήνες η εφαρμογή έχει πέσει 28 φορές εντελώς (επίτηδες μετράω) κάποιες φορές για πολλές ώρες κάποιες άλλες για λίγες ώρες . Πότε δεν είχε τόσα θέματα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα

Λέω ρε παιδιά κάποιες ώρες κάποιες φορές για αρκετές και άλλες για λίγες

Δεν νομίζω πως εννοεί ένα μήνα συνεχόμενα, αλλά τις φορές που φαίνεται να έχει χοντρό πρόβλημα. Δεν ξέρω αν κυριολεκτεί στον αριθμό, βέβαια.

Μετρημένες κυριολεκτικά χωρίς καθόλου υπερβολή

Ναι δεν είπα ότι είναι ενας μήνας συνεχόμενος.Απλά ότι μπορείς να κάνεις την αναγωγή σε ένα όλοκληρο μήνα.

Παντως εγώ δεν έχω καταλάβει πρόβλημα σε τόσο μεγάλη έκταση.

Προσπαθώ να καταλάβω πως βγαίνει ο ένας μήνας εκτός λειτουργίας στο τρίμηνο.Γιατί παρόλο που χρησιμοποιώ κάθε μέρα για ενημέρωση την εφαρμογή ,ειδικά όταν τελειώνει το log&win που έχω για data το κάνω πολλές φορές την ημέρα,δεν το έχω για τόσες μέρες off line.Είναι ολόκληρος ο Φλεβάρης αν το σκεφτείς.

Χαίρομαι που σου άρεσε. :p

Δουλεύω 10 νούμερα συγγενών και σε φίλους φαντάσου πόσες φορές είμαι μέσα στην εφαρμογή και ειδικά από τότε που χωρίς λόγο έτρωγαν από την μάνα μου χρήματα χωρίς χρήση σε κάτι... Όπου δω μεταβολή σε όποιο νούμερο από τα 10 χτυπάω συναγερμό στο άτομο στο οποίο ανήκει γιατί δεν της έχω εμπιστοσύνη της wind μετά τα παραπάνω που έγινε με την μάνα μου (καθαρό κλέψιμο ήταν) φυσικά τα λεφτά τα επέστρεψε στην περίπτωση της μάνα μου αλλά όπως λέει ο λαός οποίος καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι

Edited by oxxy

Ναι δεν είπα ότι είναι ενας μήνας συνεχόμενος.Απλά ότι μπορείς να κάνεις την αναγωγή σε ένα όλοκληρο μήνα.

Παντως εγώ δεν έχω καταλάβει πρόβλημα σε τόσο μεγάλη έκταση.

Εγώ δεν το δουλεύω τόσο συχνά για να εκφέρω γνώμη, αλλά η χθεσινή "επιπλοκή" ήταν "καλή".

Αυτό που μπορεί να τύχει συχνότερα, είναι η android εφαρμογή να μην δείχνει τίποτα. Αυτό συμβαίνει πολλές φορές όταν είναι ανοιχτή η εφαρμογή στο παρασκήνιο, και πας να την επαναφέρεις. Το συγκεκριμένο διορθώνεται αν την κλείσεις εντελώς(δηλαδή άνοιγμα των πρόσφατων εφαρμογών και σύρσιμο για να φύγει) και την ανοίξεις ξανά.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova