oxxy Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 (edited) Να ρωτήσω με τους πόντους από winclub τι κάνετε εσείς. Το είχα ξεχάσει ότι είχα γραφτεί και είπα να μπω να δω και έχω 370 πόντους. Κάνω κάτι με αυτά ή τα αφήνω? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με 300 πόντους παίρνεις 8€ πάρε 1263(χωρίς χρέωση) και σου λέει πως θα εξαργυρωθούν Edited April 6, 2017 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Καλησπέρα ξέρει κάποιος πόσο κοστίζει μεταφορά αριθμού από cosmote σε wind ? Κάπου άκουσα 30 ευρώ, πολλά δεν είναι; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Να ρωτήσω με τους πόντους από winclub τι κάνετε εσείς. Το είχα ξεχάσει ότι είχα γραφτεί και είπα να μπω να δω και έχω 370 πόντους. Κάνω κάτι με αυτά ή τα αφήνω? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όταν μου έρχεται μήνυμα ότι κάποιοι πόντοι μου λήγουν τους εξαργυρώνω σε χρήμα. Οι συσκευές που δίνουν είναι χάλια. Συνήθως τον Αύγουστο που είμαι σε διακοπές τα κάνω πακέτα ίντερνετ Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Θέλω μια κάρτα για μια φίλη εκτός από το f2g που έχει. Την ενδιαφέρει να έχει αρκετά data φτηνά. Κάπου εδώ μέσα είχε αναφερθεί οτι η q και η voda αν δεν κάνω λάθος δίνουν πακέτα αρκετά φτηνά αλλά οχι μόνιμα. θυμάται κανείς ποιά είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Με 300 πόντους παίρνεις 8€ πάρε 1263(χωρίς χρέωση) και σου λέει πως θα εξαργυρωθούν Ευχαριστώ το εξαργύρωσα εξάλλου το πιο πιθανό είναι να το ξέχναγα κάποια στιγμή οπότε ας πάρουμε τα 8 για μια ανανέωση ευχαριστώ. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όταν μου έρχεται μήνυμα ότι κάποιοι πόντοι μου λήγουν τους εξαργυρώνω σε χρήμα. Οι συσκευές που δίνουν είναι χάλια. Συνήθως τον Αύγουστο που είμαι σε διακοπές τα κάνω πακέτα ίντερνετ Ναι και εγώ δεν παίζει να μάζευα ποτέ για συσκευή. Ας παίρνω μια κάρτα τον χρόνο καλά είναι. Τσάμπα είναι οπότε καλό δεχόμενη. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Honeygirl Μην λες ευχαριστώ δεν έκανα κάτι για αυτό είμαστε εδώ στο forum να βοηθήσουμε Τι συσκευή να πάρεις εάν θυμάμαι σωστά θέλει 2500 πόντους με τίποτα δεν μαζεύονται και το κυριότερο δεν λέει τίποτα η συσκευή που δίνουν Για να παίρνεις € καλή είναι η υπηρεσία δεν κάνει για τίποτα αλλο Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Honeygirl Μην λες ευχαριστώ δεν έκανα κάτι για αυτό είμαστε εδώ στο forum να βοηθήσουμε Τι συσκευή να πάρεις εάν θυμάμαι σωστά θέλει 2500 πόντους με τίποτα δεν μαζεύονται και το κυριότερο δεν λέει τίποτα η συσκευή που δίνουν Για να παίρνεις € καλή είναι η υπηρεσία δεν κάνει για τίποτα αλλο Ε ναι. Μόνο για κάτι τέτοιο μια φορά το χρόνο. Εξάλλου και εγώ τώρα είμαι με ένα s7 edge του χρόνου θα είμαι s8 να είμαστε καλά κτλ κτλ. Αφού είναι τσάμπα ας υπάρχει. Δεν χάνουμε τίποτα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Θέλω μια κάρτα για μια φίλη εκτός από το f2g που έχει. Την ενδιαφέρει να έχει αρκετά data φτηνά. Κάπου εδώ μέσα είχε αναφερθεί οτι η q και η voda αν δεν κάνω λάθος δίνουν πακέτα αρκετά φτηνά αλλά οχι μόνιμα. θυμάται κανείς ποιά είναι? Ψαξε για Frog ή Vodafone internatonal. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Frog ότι καλύτερο αυτή την στιγμή κατά την γνώμη μου.έχεις προσφορά μεν αλλά που συνεχίζει να κρατάει με 4.4€ 4gb συν τα ημερήσια πακέτα με 1€ συν του ΣΚ.Από την άλλη αν είναι βραδινος τύπος ίσως συμφέρει το what's up που με 5€ δίνει 10gb για ωρες χρησης 22.00-0800 Στάλθηκε από το X5pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Ευχαριστώ αυτό θα πάρει γιατί θέλει data και ελάχιστη ομιλία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Η frog προς το παρον δίνει για τους πρώτους 6 μήνες δίνει με 5€ 500mb + 60' προς Ελλάδα και επιλεγμένους διεθνείς προορισμούς με ελάχιστη χρεωση ανα 3' και με τα 5€ αγοράζεις με 4.4€ τα 4gb. Στάλθηκε από το Y6 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Στο myf2go δεν μπορούμε εύκολα να διαχειριστούμε 2 νούμερα όπως γίνεται στο widget της εφαρμογής για android? Θα πρέπει κάθε φορά να βάζουμε κωδικούς κλπ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Στο site εννοείς? Όχι δεν γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Στο site εννοείς? Όχι δεν γίνεται. Ναι ,στο site.Kρίμα καθώς θα ήταν μεγάλη ευκολία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Ωραίαααα η πολιτική προτεραιοτήτων κατανάλωσης της Wind. http://i63.tinypic.com/2w4fsjc.jpg Κι ας λήγουν αργότερα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Εξηγησε λιγο αν θες τι εννοείς. Από τη στιγμή που έχεις δωρεάν προς magic numbers ειναι λογικό οταν τα καλείς να τρώει από τα δικά τους 1500' και όχι από τα άλλα προς όλη τη wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Εξηγησε λιγο αν θες τι εννοείς. Από τη στιγμή που έχεις δωρεάν προς magic numbers ειναι λογικό οταν τα καλείς να τρώει από τα δικά τους 1500' και όχι από τα άλλα προς όλη τη wind. Σωστό αυτό που λες: Τί θα'θελα; Πχ να έχω 3000 προς όλους ως αύριο και 1500 προς Wind ως το Μάη και να πάρω τηλέφωνο Wind και να τρώει από αυτά που λήγουν αύριο; Λογικό ως ένα σημείο. Απλά θίγω το γεγονός πολλών δυσχερειών στην πολιτική προτεραιοτήτων κατανάλωσης της καρτοκινητής Wind. Πχ και στα data αν έχεις κανονικό 6€ και το blender!! Όποιος το'χει κάνει θα ξέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Όποιος το'χει κάνει, μάλλον κάτι δεν έχει καταλάβει καλά. Αφού έχει πακέτο δεδομένων, δεν έχει νόημα να πάρει blender. Παίρνεις data πακέτο των 6€, παίρνεις και ένα πακέτο ομιλίας. Αν θες παραπάνω ομιλία ή sms και δεν βολεύεσαι με τα log'n'win, δίνεις μισό € παραπάνω στο σύνολο και παίρνεις και ένα more. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Όποιος το'χει κάνει, μάλλον κάτι δεν έχει καταλάβει καλά. Αφού έχει πακέτο δεδομένων, δεν έχει νόημα να πάρει blender. Παίρνεις data πακέτο των 6€, παίρνεις και ένα πακέτο ομιλίας. Αν θες παραπάνω ομιλία ή sms και δεν βολεύεσαι με τα log'n'win, δίνεις μισό € παραπάνω στο σύνολο και παίρνεις και ένα more. Έλα ντε το πιο άχρηστο πακέτο το blender Δεν συμφέρει όπως το λες και τα data και την ομιλία την έχεις καθαρά με το συνδυασμό που λες η άλλους συνδυασμούς και όχι σαν το blender που τρώγοντας π. χ data τρώει και ομιλία και από τα sms Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Όποιος το'χει κάνει, μάλλον κάτι δεν έχει καταλάβει καλά. Αφού έχει πακέτο δεδομένων, δεν έχει νόημα να πάρει blender. Παίρνεις data πακέτο των 6€, παίρνεις και ένα πακέτο ομιλίας. Αν θες παραπάνω ομιλία ή sms και δεν βολεύεσαι με τα log'n'win, δίνεις μισό € παραπάνω στο σύνολο και παίρνεις και ένα more. Πες μας ότι φταίει και ο ίδιος: ΟΚ : Γνωστήν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Αν γίνεται από άγνοια δεν ευθύνεται τόσο, αλλά το πάθημα θα γίνει μάθημα. Αν έχει ψάξει τι είναι το blender πρωτού το αγοράσει, ναι φταίει ο ίδιος. Βέβαια ο μαζοχισμός είναι δικαίωμα και επιλογή. Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Από εχθές δεν μου δουλεύει η εφαρμογή του myF2G σε τρία κινητά... Ή κάτι αναβαθμίζουν ή κάτι αλλάζουν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Από εχθές δεν μου δουλεύει η εφαρμογή του myF2G σε τρία κινητά... Ή κάτι αναβαθμίζουν ή κάτι αλλάζουν.... Επιβεβαιώνω και εγω σε καμία συσκευή δεν δουλεύει.... :mad: Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Επιβεβαιώνω και εγω σε καμία συσκευή δεν δουλεύει.... :mad: Πριν απο κανα 45λεπτο μέσω της εφαρμογής ενεργοποίησα ενα log n win και τσέκαρα υπόλοιπα σε 3 λογαριασμούς Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Αυτή τη στιγμή έχει πρόβλημα. Φορτώνει συνεχώς, και αν το αφήσεις μετά από αρκετά δευτερόλεπτα σου ζητάει όνομα χρήστη και κωδικό (υποτίθεται πως ήταν αποθηκευμένα). Αν τα εισάγεις κάνει το ίδιο ακριβώς. Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts