Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω το εξής πρόβλημα. Έχω κινητό windows και f2g και χθες που ενεργοποίησα βασικό πακέτο μέσα από το app ενώ έχουν ξεκλειδώσει τα more από το site,από την εφαρμογή δεν ξεκλείδωσαν και γραφει οτι πρέπει να ενεργοποιήσω πρώτα ενα βασικό πακέτο. Μιλάω το πρωί μέσω chat και με βγάζουν τρελό οτι η εφαρμογή δεν έχει πρόβλημα και να κάνω restart κινητό και app. Τους λέω οτι τα έχω κάνει και αναγκάζομαι να τους στείλω screenshot για να με πιστέψουν. Μου λένε οτι θα το στείλουν στο αρμόδιο τμήμα και να επικοινωνήσω μαζί τους το απόγευμα. Μιλάω πριν λίγο πάλι μέσω chat και μου λένε οτι τα turbo δεν ενεργοποιούνται μέσω windows app. Της λέω το γνωρίζω αλλά εγώ μιλάω για τα απλά more. Στο τέλος μου λέει το κορυφαίο οτι στην εφαρμογή για windows ΠΟΤΕ δεν μπορούσατε να ενεργοποιήσετε τα more αλλά μόνο τα βασικά. Της λέω επειδή χειρίζομαι και άλλο νούμερο f2g από την ίδια εφαρμογή εκεί είναι ξεκλείδωτα και μπορώ να ενεργοποιήσω more. Δεν με πίστευε. Της είπα οτι αύριο το πρωί θα της στειλω πάλι screenshot με τον αριθμό που είναι ξεκλείδωτα και μου είπε πως θα είναι καλύτερα για να το στείλουν στο αρμόδιο τμήμα. Με λίγα λόγια η εξυπηρέτηση στα καλύτερα της. Έχουν μαύρα μεσάνυχτα.

Κανείς δεν αμφέβαλλε ποτέ για αυτό που λες τελευταίο, ΑΝ είναι ειλικρινής και είχε διαρκή εμπειρία..

wp_ss_20170128_0016.png

Δοκίμασε και αυτό:

wp_ss_20170117_0002.png......:wink:

Υπάρχει κανονικά το chat. Μόλις μίλησα μαζί τους όσο μου είπαν ότι το ένα ευρώ είναι εγγύηση που κρατά η Τράπεζα και συνήθως επιστρέφεται εντός της ημέρας και αν όχι να επικοινωνήσουμε με την Τράπεζα

Στην αρχή αυτό το παραμύθι μου είπαν στο τσατ αλλά εγώ παράλληλα είχα στο τηλέφωνο την τράπεζα και μου είπε ότι σε καμία περίπτωση η τράπεζα δεν μπορεί να χρεώσει κάτι παραπάνω από αναγραφόμενα και δεν κρατάει προμήθεια. Εξάλλου στην φωτογραφία φαίνεται ότι το 1ευρω κρατήθηκε από την wind. Μετά αυτή στο τσατ μου είπε να τούς στείλω την απόδειξη μέσο φόρμας επικοινωνίας. Τώρα περιμένω. Είναι απαράδεκτη πάντως.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

Using Tapatalk

αυτή η φόρμα επικοινωνίας της wind είναι για κλάματα,μία απλή ερώτηση της χρεωνεσαι σε μεταφορά αριθμού ρώτησα και είχα κάνει δύο βδομάδες να απαντήσουν,ελπίζω να είναι πιο άμεσοι στην περίπτωση σου
Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ

Σήμερα που μίλησα πάλι στο τσατ μου είπε σε 2-3 μέρες θα απαντήσουν

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

Using Tapatalk

παιδιά έχω ένα παλιό f2g (με τη φοιτητική προσφορά) και είχα καιρό να κάνω ανανέωση του χρόνου ομιλίας. Τώρα βλέπω πως έχει φραγή εισερχομένων όταν καλώ το νούμερο. Εάν πάω σε ένα κατάστημα wind να βάλω 5/10 ευρώ θα λειτουργήσει κανονικά ο αριθμός; Σημείωση στο myf2g μου επιτρέπει να μπω οπότε δεν έχει ακυρωθεί ο αριθμός.

Ναι θα λειτουργήσει,αλλά πρέπει να το κάνεις άμεσα γιατί οπου ναναι θα ακυρωθεί. Συνήθως 12 μήνες μετά από την τελευταία ανανέωση μπαίνει η φραγη και μετά από άλλες 30 ακυρώνεται.

Ισχύει ότι το free2surf δεν επιβαρύνεται με τα 12€ το χρόνο; Μπορεί να θυμίσει κάποιος τι προσφέρει με ανανέωση 10€, γιατί θέλω να δω αν με συμφέρει η αλλαγή από free2talk;

Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με ανανέωση 20 Ευρώ και ΠΆΝΩ 1,5γιγα ίντερνετ...

Και απο 5€ εως 19€ 500mb...

Δεν επιβαρύνεται οχι. Νομίζω η ελάχιστη ανανέωση για να πάρεις τα 500 mb ειναι 10 και οχι 5 ευρώ.

Σας ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. 500 mb όμως δίνει και στο free2talk με 10€...

Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τα (επιπλέον) 500 που λες ειναι λόγω της ανανεωσης 10 ευρω,δεν εχουν σχεση με το free2surf ή το free2talk.Τα παίρνουν όλοι ανεξάρτητα αν εχουν τα μπόνους αυτά ή όχι.

Σημερα το lucky day εχει 200ΜΒ δωρο για αγορα του πακετου super talk (6€).

To διαφημιστικο sms ομως δεν αναφερει την διαρκεια των 200ΜΒ. Μηπως ειναι 15 μερες ή λιγοτερο; Γνωριζει κανεις;

Σημερα το lucky day εχει 200ΜΒ δωρο για αγορα του πακετου super talk (6€).

To διαφημιστικο sms ομως δεν αναφερει την διαρκεια των 200ΜΒ. Μηπως ειναι 15 μερες ή λιγοτερο; Γνωριζει κανεις;

https://www.wind.gr/gr/f2g/ti-kerdizo/f2g-lucky-day-offer/

3f5da3adae63c167c3284d463f0b0282.jpg

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

Ναι, το ειχα βρει απο το απογευμα οτι ειναι για 15 μερες μονο, ετσι προσπερασα και δεν χαλασα τα 6ευρω.

Έκανα κι εγώ προχθές τη μηνιαία ενεργοποίηση του Super Talk - έτυχε να πέσω επάνω στην προσφορά με τα ΜΒ, καθώς απλά είχε λήξει το πακέτο μου. Δεν περίμενα να πάρω τα 200ΜΒ αλλά το να λήγουν σε διαφορετική ημερομηνία είναι ψιλοτραγικό και μπερδεύει τον κόσμο (τουλάχιστον όσους δεν έχουν μάθει ακόμη τα τερτίπια της WIND).

Δε λέω - δώρο είναι - αλλά αφού το κάνεις που το κάνεις, κάντο σωστά. Εγώ δεν ανοίγω ούτε για πλάκα τα data στη SIM για 200ΜΒ που "χαρίζουν" γιατί είμαι σχεδόν βέβαιος πως θα χρεωθώ το €1 για Daily Internet ενώ θα έχω αλλάξει APN από την προηγούμενη της λήξης... :mad:

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Εγώ πάντως, με κλειστά data & background data (android 5.0), δεν έχω χρεωθεί τους τελευταίους μήνες τίποτα. Βέβαια μένω 1-2 μέρες το πολύ χωρίς δεδομένα, κάθε φορά, αλλά και πάλι θα είδα δει κάποια χρέωση! Παλιότερα έβαζα πακέτο δεδομένων τη μέρα που έληγε το προηγούμενο, για να μην αγχώνομαι. Αλλά πλέον, δεν βλέπω να έχω πρόβλημα.

Και εμένα ποτέ δε με χρέωσαν χωρίς όντως να τα έχω χρησιμοποιήσει και η sim είναι σε dual sim κινητό.Εν τω μεταξύ άλλαξαν και το εικονίδιο της εφαρμογής f2g σε μαύρο χρωματισμό αλλά κατά τα άλλα δεν βλέπω κάποια αλλαγή μέσα στην εφαρμογή Edited by bbbb

Τι γίνεται τώρα τελευταία με την εφαρμογή του F2G ΚΆΘΕ τρεις και λίγο δεν λειτουργεί και όλο τα ίδια παλιότερα όταν δεν έμπαινε και το έφτιαχναν έβλεπες και κανένα νέο πακέτο τώρα τελευταία όλο κάτω είναι και από νέο πακέτο η αναβάθμιση τίποτα ...

Και πριν λίγο που δοκίμασα δεν έμπαινε!!!

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Και εμένα ακριβώς το ίδιο...

Από το πρωί με πετάει έξω....

Τουλάχιστον εάν γίνει κάποια αλλαγή να είναι κάτι νέο και οικονομικό...

Εμενα μια χαρά μπαίνει πάντως. Μόλις δοκίμασα και είναι οκ.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

d09e60a8d4b587a5347172988534f847.jpg

Αυτο πακετο ειναι για 0 ημερε οπως λεει? Το βλεπω πρωτη φορα διαθεσιμο, μηπως ειναι καινουργιο?

Σύμφωνα με αυτό αποδίδει 3gb προς κατανάλωση για τα επόμενα τρία ΣαββατοΚύριακα του Φεβρουαρίου. Δηλαδή gb/ΣΚ μέχρι τέλος του μήνα.

Δηλαδή gb/ΣΚ μέχρι τέλος του μήνα.

αν καταλαβα καλα ειναι 3 γιγα συνολο για τα 3 ΣΚ. Δεν αποδιδει 1 καθε ΣΚ,μπορεις να ξοδεψεις π.χ. 0,5 τωρα,2 το επομενο και αλλο 0,5 στο 3ο

αν καταλαβα καλα ειναι 3 γιγα συνολο για τα 3 ΣΚ. Δεν αποδιδει 1 καθε ΣΚ,μπορεις να ξοδεψεις π.χ. 0,5 τωρα,2 το επομενο και αλλο 0,5 στο 3ο

Ναι ακριβώς όπως είπες. Στην τρίτη παρατήρηση το αναφέρει. Εγώ έγραψα χονδρικά 1gb/ ΣΚ. Μπορείς να τα καταναλώσεις όπως θέλεις κατά τη διάρκεια των ΣΚ. Απλά δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις τις καθημερινές. Πρακτικά π.χ. μπορείς το πρώτο ΣΚ να καταναλώσεις και τα 3gb και μετά να μην έχεις υπόλοιπο εκτός και αν ενεργοποιήσεις ξανά το πακέτο. Επίσης μπορεί κάποιος να ενεργοποιήσει το πακέτο αφού περάσει ένα ΣΚ οπότε θα έχει 3gb σύνολικα για τα επόμενα 2 ΣΚ κ.ο.κ. Γίνονται διάφοροι συνδυασμοί.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova