Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει κάτω κάτω στην σελιδα του f2g εάν έχεις ad Block κάνε το ανενεργό και μπες αλλιώς εάν το έχεις το ad Block ενεργό δεν θα μπορείς να δεις το chat

Δεν το βρίσκω ούτε από το κινητό ( δεν έχω AdBlock) αλλά ούτε από από το laptop

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

Edited by Mark_K
Using Tapatalk

απλη και ξαστερη ερωτηση...

θελω να βαλω 10 ευρω ανανεωση....

απο που να το βαλω? μαγαζι? πειπαλ? που θα εχω τα καλυτερα δωρα?

τι επιλογες εχω απο δωρα?

+bobb -=azor=-

Κι άλλη παράταση (ως τέλη Μάρτη 2017):

https://www.wind.gr/gr/f2g/ti-kerdizo/timokatalogos/vasikes-hreoseis/

http://i68.tinypic.com/2vsmfjc.jpg

Το βλέπω να παίρνει διαρκείς παρατάσεις (τουλάχιστον ως τέλη έτους 2017).....

Το 10αρικακι δε το γλιτώνεις με τπτ, όμως.

Υπάρχει κανονικά το chat. Μόλις μίλησα μαζί τους όσο μου είπαν ότι το ένα ευρώ είναι εγγύηση που κρατά η Τράπεζα και συνήθως επιστρέφεται εντός της ημέρας και αν όχι να επικοινωνήσουμε με την Τράπεζα

Κι άλλη παράταση (ως τέλη Μάρτη 2017):

https://www.wind.gr/gr/f2g/ti-kerdizo/timokatalogos/vasikes-hreoseis/

http://i68.tinypic.com/2vsmfjc.jpg

Το βλέπω να παίρνει διαρκείς παρατάσεις (τουλάχιστον ως τέλη έτους 2017).....

Το 10αρικακι δε το γλιτώνεις με τπτ, όμως.

H απορία μου είναι το 10ρικο αυτό το πληρώνεις επιτόπου κατά την αίτηση φορητότητας στο κατάστημα ή στο αίτημα μετατροπής;; Και αν τελικά δεν ολοκληρωθεί η φορητότητα ή πχ σε πάρουν για προσφορά και μείνεις σε συμβόλαιο στο επιστρέφουν πίσω ή το χάνεις;

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

απλη και ξαστερη ερωτηση...

θελω να βαλω 10 ευρω ανανεωση....

απο που να το βαλω? μαγαζι? πειπαλ? που θα εχω τα καλυτερα δωρα?

τι επιλογες εχω απο δωρα?

Είτε σε κατάστημα είτε online είναι το ίδιο. Απλά από κατάστημα με χρέωση 0,30€ σου βάζουν είτε 120' προς wind/q είτε 120' προς σταθερά.

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

H απορία μου είναι το 10ρικο αυτό το πληρώνεις επιτόπου κατά την αίτηση φορητότητας στο κατάστημα ή στο αίτημα μετατροπής;; Και αν τελικά δεν ολοκληρωθεί η φορητότητα ή πχ σε πάρουν για προσφορά και μείνεις σε συμβόλαιο στο επιστρέφουν πίσω ή το χάνεις;

Σίγουρα το χάνεις.....:)

Σίγουρα το χάνεις.....:)

Περίεργο κι αυτό όμως να το χανεις αν δεν ολοκληρωθεί η μετατροπή άρα δε παρασχεθεί η υπηρεσία για την οποία πλήρωσες αλλά ικανούς τους έχω αφού η ΕΕΤΤ δεν ασχολείται

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Περίεργο κι αυτό όμως να το χανεις αν δεν ολοκληρωθεί η μετατροπή άρα δε παρασχεθεί η υπηρεσία για την οποία πλήρωσες αλλά ικανούς τους έχω αφού η ΕΕΤΤ δεν ασχολείται

Είναι "λογικό" >> ? ? : :

Να σου δίνουν sim (είτε από κατάστημα είτε μεσω site) και να σου επιστρέφουν το (τουλάχιστον, έτσι; ) 10αρικάκι αν διακόψεις τη φορητότητα;

Κορόϊδα είναι να στο επιστρέψουν επειδή "μετάνιωσες"?? Τί λες;

Τουλάχιστον από site (αλλά δε βλέπω να υπάρχει ακόμα για f2go!!) παίρνεις ξυστό 10€ κάρτα και τη δίνεις σε φίλο/φίλη που έχει f2go...

Ειστε σίγουροι ότι το 10αρικο το ζητάνε κατά την αίτηση? Γιατί εγώ νομίζω οτι δίνεται κατά την ενεργοποίηση,οταν δηλαδή όταν θα έχει εγκριθεί η φορητότητα.Δεν είναι για φορητότητα το 10αρικο αλλά για την ενεργοποίηση.

Υπάρχει κανονικά το chat. Μόλις μίλησα μαζί τους όσο μου είπαν ότι το ένα ευρώ είναι εγγύηση που κρατά η Τράπεζα και συνήθως επιστρέφεται εντός της ημέρας και αν όχι να επικοινωνήσουμε με την Τράπεζα

να μας πεις τι έγινε εν τέλει

Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ

Ειστε σίγουροι ότι το 10αρικο το ζητάνε κατά την αίτηση? Γιατί εγώ νομίζω οτι δίνεται κατά την ενεργοποίηση,οταν δηλαδή όταν θα έχει εγκριθεί η φορητότητα.Δεν είναι για φορητότητα το 10αρικο αλλά για την ενεργοποίηση.

Πιο λογικό μου φαίνεται αυτο.

Πιο λογικό μου φαίνεται αυτο.

Και πότε το πληρώνεις το 10αρικο?

"Να το κάνω f2go"

"Βεβαίως...Τον αριθμό σας"

"Να τος....."

.........

"Υπογράψτε εδώ. Να η sim σας".

"Πότε θα ενεργοποιηθεί;"

.............

κλπ κλπ.....Και έχεις sim χωρίς να πληρώσεις τπτ? Πότε δίνεις το 10ρικο; Μήπως στα παραπάνω; Κι αν ΝΑΙ: Επιστρέφεται ΑΝ "μετανιώσεις"?

ΔΕ νομίζω.....Ας πουν κι άλλοι που το'χουν κάνει.

Η σιμ μπορεί και να μην ενεργοποιηθεί παρ'οτι εχει δωθεί. Παράδειγμα αν εισαι συνδρομητης συμβολαιου και κανεις αιτηση για αλλαγή σε καρτοκινητο.Οταν μετανιωνεις στο ενδιάμεσο και κανεις καρτοσυμβόλαιο μετα απο αναλογη προσφορά αντι για καρτα,η σιμ παει για πεταμα. Το ιδιο μπορεί να γίνει και εδω. Δεν αλλάζεις εταιρία,δεν ενεργοποιειται ποτέ.

Κανονικά βέβαια η σιμ πρεπει βαση της εεττ να δωθεί μετά την έγκριση της φορητότητας.

Υ.Γ. στο πινακακι που παρεθεσες εξαιρείται η φορητότητα από το δεκαρικο,οποτε 30 ζητανε στη φορητότητα.

Θα σου έρθει αύριο ειδοποίηση ότι "χτες χρεωθηκατε 1€ κτλ...".

Όντως ήρθε σήμερα μήνυμα που έλεγε για χθες και μου αφαίρεσε το 1€

Στάλθηκε από το WOLDER_34 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όντως ήρθε σήμερα μήνυμα που έλεγε για χθες και μου αφαίρεσε το 1€

Στάλθηκε από το WOLDER_34 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι: Την επόμενη μέρα από την αφαίρεση του 1,01€ για daily internet έρχεται το sms ενημέρωσης για τη χρέωση αυτή στη Wind καρτοκινητή.

Αλλά και από την ίδια μέρα φαίνεται είτε στο app είτε στο http://www.f2go.gr

Διαρκή ενημέρωση έχει το free2go.gr

https://www.wind.gr/gr/f2g/upiresies/myf2g-app/super-talk/

Wind_super_talk_7_2_2017.jpg

Screenshot_2017_02_07_01_49_10.png

Edited by impreza_sti

καλημέρα πήγα σε ένα κατάστημα να γυρίσω την σύνδεση wind σε f2g μου έδωσαν και την sim και μου είπαν ότι τον άλλο μηνα θα μου γυρίσει αλλα με πήραν τηλέφωνο να μου προτείνουν ένα πρόγραμμα και μου είπαν ότι άμα γυρίσει σε f2g θα πληρώσω 30 euro τέλος απενεργοποίησης και ότι αυτά τα 30 euro θα μου μπούν στην κάρτα σαν χρήματα ισχύ κάτι τέτοιο?? Edited by andreas443

spacer.png

καλημέρα πήγα σε ένα κατάστημα να γυρίσω την σύνδεση wind σε f2g μου έδωσαν και την sim και μου είπαν ότι τον άλλο μηνα θα μου γυρίσει αλλα με πήραν τηλέφωνο να μου προτείνουν ένα πρόγραμμα και μου είπαν ότι άμα γυρίσει σε f2g θα πληρώσω 30 euro τέλος απενεργοποίησης και ότι αυτά τα 30 euro θα μου μπούν στην κάρτα σαν χρήματα ισχύ κάτι τέτοιο??

Φορητοτητα ονλαιν,μπορεις για ποιο γρηγορα.Για μενα πανε σε αλλη εταιρεια και μετα στη Wind.Τα 30€ ειναι για νεο νουμερο,με φορητοτητα ειναι δωρεαν και πληρωνεις μονο για ανανεωση.Αμα το κανεις μεσω του σαιτ παιρνεις ξυστη καρτα ανανεωσης(που μπορεις να τη δωσεις κι ολας).

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Φορητοτητα ονλαιν,μπορεις για ποιο γρηγορα.Για μενα πανε σε αλλη εταιρεια και μετα στη Wind.Τα 30€ ειναι για νεο νουμερο,με φορητοτητα ειναι δωρεαν και πληρωνεις μονο για ανανεωση.Αμα το κανεις μεσω του σαιτ παιρνεις ξυστη καρτα ανανεωσης(που μπορεις να τη δωσεις κι ολας).

δηλαδή τα 30 euro δεν ισχύουν έτσι να μην τα υπολογίζω?

η κάρτα που μου έδωσαν γραφει πάνω μεταφορά συμβολαίου σε f2g και δεν γραφει πάνω κανένα νούμερο και μίλησα και με το κατάστημα και μου είπε f2g με τον ίδιο αριθμό αλλα μου είπε τα 30 θα τα πληρώσω

spacer.png

Μην γραφουμε οτι ναναι. Στην προηγούμενη σελιδα γραφουμε εγω και ο jimmis ακριβως τι συμβαινει με τη φορητότητα online και απο κατάστημα. Η ενεργοποιηση απο φορητότητα δεν ειναι δωρεαν. Online 30 ευρω καρτα πρεπει να αγοραστεί υποχρεωτικά για f2g. Τα 30 που σας ειπαν για ενεργοποίηση (σε κατάστημα προφανώς) μετα την διακοπή συμβολαιου ισχύουν. Έχω και μια εντυπωση οτι υπαρχει και τελος διακοπής συμβολαίου αλλά δεν ξέρω αν ισχύει στη συγκεκριμένη περίπτωση.

δηλαδή τα 30 euro δεν ισχύουν έτσι να μην τα υπολογίζω?

η κάρτα που μου έδωσαν γραφει πάνω μεταφορά συμβολαίου σε f2g και δεν γραφει πάνω κανένα νούμερο και μίλησα και με το κατάστημα και μου είπε f2g με τον ίδιο αριθμό αλλα μου είπε τα 30 θα τα πληρώσω

Παρολα αυτα,για μενα επρεπε να πας αλλου,και στο λεω με σιγουρια αμα στο κοψουν σε ενα μηνα ας γελασω.Στην μανα μου ετσι την ειπαν,δεν το εκοψαν και εφτασε να κλεισει το κινητο της κανα 3ημερο για να το πανε σε καρτα.Σε τετοιες περιπτωσεις φορητοτητα αλλου και θα γλυτωνες τα 30€.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Για να γλυτώσει τα 30 πρέπει να κάνει φορητοτητα στην κοσμοτέ που προς το παρον δεν ζητάει χρήματα αποσο ξερω,περαν της 1ης ανανεωσης,και να μείνει εκει. Αν θέλει να ξαναγυρίσει στο f2g τα 30 θα τα πληρωσει.

Έχω το εξής πρόβλημα. Έχω κινητό windows και f2g και χθες που ενεργοποίησα βασικό πακέτο μέσα από το app ενώ έχουν ξεκλειδώσει τα more από το site,από την εφαρμογή δεν ξεκλείδωσαν και γραφει οτι πρέπει να ενεργοποιήσω πρώτα ενα βασικό πακέτο. Μιλάω το πρωί μέσω chat και με βγάζουν τρελό οτι η εφαρμογή δεν έχει πρόβλημα και να κάνω restart κινητό και app. Τους λέω οτι τα έχω κάνει και αναγκάζομαι να τους στείλω screenshot για να με πιστέψουν. Μου λένε οτι θα το στείλουν στο αρμόδιο τμήμα και να επικοινωνήσω μαζί τους το απόγευμα. Μιλάω πριν λίγο πάλι μέσω chat και μου λένε οτι τα turbo δεν ενεργοποιούνται μέσω windows app. Της λέω το γνωρίζω αλλά εγώ μιλάω για τα απλά more. Στο τέλος μου λέει το κορυφαίο οτι στην εφαρμογή για windows ΠΟΤΕ δεν μπορούσατε να ενεργοποιήσετε τα more αλλά μόνο τα βασικά. Της λέω επειδή χειρίζομαι και άλλο νούμερο f2g από την ίδια εφαρμογή εκεί είναι ξεκλείδωτα και μπορώ να ενεργοποιήσω more. Δεν με πίστευε. Της είπα οτι αύριο το πρωί θα της στειλω πάλι screenshot με τον αριθμό που είναι ξεκλείδωτα και μου είπε πως θα είναι καλύτερα για να το στείλουν στο αρμόδιο τμήμα. Με λίγα λόγια η εξυπηρέτηση στα καλύτερα της. Έχουν μαύρα μεσάνυχτα.

TCL 40 NXTPAPER

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova