Ntinos_tech Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Μας γλεντάει συχνά-πυκνά η Wind με συνεχείς αλλαγές στα πακέτα, μείωση της ημερολογιακής διάρκειας της κάρτας ανανέωσης, ενεργοποιήσεις πακέτων χωρίς τη συγκατάθεσή μας και χρεώσεις από το πουθενά (βλέπε Daily Internet). Το καλύτερο που μπορεί να κάνει είναι να φανεί πιο ειλικρινής και σωστή απέναντι στους πελάτες της - για να γιορτάσουμε κι εμείς :X Και τα λέει αυτά κάποιος που έχει τον ίδιο αριθμό από την εποχή του B-Free (πακέτο με το Ericsson 768), που δεν έχει αλλάξει ποτέ πάροχο κινητής ούτε είχε και 2η SIM... φιλε μου ειναι σαν ακουω τον εαυτο μου..το κραξιμο που τρωω και την καζουρα γιατι παραμενω στην εταιρια..δε λεγεται!!!!!!!!!! αλλα οκ πραγματικα δε νομιζω οι αλλες κοκκινη και πρασινη να κανουν τετοιες αλχημιες...μαλλον η μπλε εχει μεταπτυχιακο!!!!!!!!χαχααχαχαχαχ Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polfan Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 φιλε μου ειναι σαν ακουω τον εαυτο μου..το κραξιμο που τρωω και την καζουρα γιατι παραμενω στην εταιρια..δε λεγεται!!!!!!!!!! αλλα οκ πραγματικα δε νομιζω οι αλλες κοκκινη και πρασινη να κανουν τετοιες αλχημιες...μαλλον η μπλε εχει μεταπτυχιακο!!!!!!!!χαχααχαχαχαχ Το ίδιο ακριβώς και εγώ... Από το 1997 συνεχόμενα πελάτης. Μετά από 20 χρόνια πλήρης απογοήτευση. Έστειλα και γραπτώς τα παραπονά μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Η μόνη εταιρεία που συμπαθώ με τόσα στραβά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Μας γλεντάει συχνά-πυκνά η Wind με συνεχείς αλλαγές στα πακέτα, μείωση της ημερολογιακής διάρκειας της κάρτας ανανέωσης, ενεργοποιήσεις πακέτων χωρίς τη συγκατάθεσή μας και χρεώσεις από το πουθενά (βλέπε Daily Internet). Το καλύτερο που μπορεί να κάνει είναι να φανεί πιο ειλικρινής και σωστή απέναντι στους πελάτες της - για να γιορτάσουμε κι εμείς :X Και τα λέει αυτά κάποιος που έχει τον ίδιο αριθμό από την εποχή του B-Free (πακέτο με το Ericsson 768), που δεν έχει αλλάξει ποτέ πάροχο κινητής ούτε είχε και 2η SIM... Για μενα ας κανει οτι θελει,εγω προσωπικα ικανοποιημενος ειμαι απο τις παροχες που εχω(με την ειδικη προσφορα) αλλα αυτο το σημα να φτιαξει εκτος θεσσαλονικης και στη Βορεια Ελλαδα.Εν ετει 2017 πλεον δεν αντεχω αλλο να βγαινω Θερμη,Περαια,Νεα Χαλκηδονα και να εχω θεματα με το 3G.Ευτυχως ακομα το παλιο 3G τραβαει(ειδικα σε Αμυνταιο,Φλωρινα που δοκιμασα μεχρι 240p Youtube video(τραγουδι) με την αναλογη καθυστερηση.Αλλα αυτο που με κανει να την συμπαθω ειναι οτι οταν εχω Edge,ξερω οτι μπορω να ανοιξω το messenger/whatsapp να στειλω ενα μηνυμα.Με τις αλλες απλα το ξεχνας,με 0.facebook και αν το στειλει ποτε. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Θέλω μια βοήθεια αν ξέρετε. Γιατί όταν μου τελειώνουν τα mb και τα χρήματα από την κάρτα μου δεν έχω ένδειξη 4g στην οθόνη μου? Όχι τίποτα άλλο, αλλά παρόλο που ενεργοποίησα πακέτο αυτό επανήλθε την άλλη μέρα. Πως μπορώ να το κάνω να μην κλείνουν τα δεδομένα μου? Έχω s7 edge. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Θέλω μια βοήθεια αν ξέρετε. Γιατί όταν μου τελειώνουν τα mb και τα χρήματα από την κάρτα μου δεν έχω ένδειξη 4g στην οθόνη μου? Όχι τίποτα άλλο, αλλά παρόλο που ενεργοποίησα πακέτο αυτό επανήλθε την άλλη μέρα. Πως μπορώ να το κάνω να μην κλείνουν τα δεδομένα μου? Έχω s7 edge. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν δεν έχεις κάρτα είναι λογικό να κλείνουν τα δεδομένα σου. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Αν δεν έχεις κάρτα είναι λογικό να κλείνουν τα δεδομένα σου. Γιατί cosmοτε που ήμουν δεν έκλειναν ποτέ. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Θέλω μια βοήθεια αν ξέρετε. Γιατί όταν μου τελειώνουν τα mb και τα χρήματα από την κάρτα μου δεν έχω ένδειξη 4g στην οθόνη μου? Όχι τίποτα άλλο, αλλά παρόλο που ενεργοποίησα πακέτο αυτό επανήλθε την άλλη μέρα. Πως μπορώ να το κάνω να μην κλείνουν τα δεδομένα μου? Έχω s7 edge. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πρεπει να βαλεις πακετο MB οταν βλεπεις 200MB και λιγοτερα στο myf2g. Επισης στελνει μηνυμα οτι μενουν 50MB ακομα απο πακετο/bonus. Οποτε να βλεπεις με 4G τακτικα το υπολοιπο μη χασεις την μπαλα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Πρεπει να βαλεις πακετο MB οταν βλεπεις 200MB και λιγοτερα στο myf2g. Επισης στελνει μηνυμα οτι μενουν 50MB ακομα απο πακετο/bonus. Οποτε να βλεπεις με 4G τακτικα το υπολοιπο μη χασεις την μπαλα. Δεν με πειράζει να τελειώσουν τα mb έχω ειδική προσφορά συν ότι παίρνω γύρω στα 750 κάθε εβδομάδα από log and win γνωστών μου που δεν τα χρησιμοποιούν αυτό που θέλω είναι να μην κλείνουν αν τελειώσουν δεν υπάρχει καμία ρύθμιση να τα κρατάω ανοιχτά? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Για να λειτουργήσουν τα δεδομένα χρειάζεται 0.01 στο υπόλοιπο οταν έχεις πακέτο. Όταν δεν έχεις πακέτο χρεώνεσαι 1 ευρω/20mb. Άρα και τότε χρειάζεται τουλάχιστον 1 ευρώ. Επίσης κοίτα μήπως έχεις βάλει κάποια ρύθμιση στο όριο δεδομένων στο Android. Αν δεν είναι κάτι απ'όλα αυτά τότε κάτι άλλο παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Μέχρι πότε μπορεί κάποιος να ενεργοποιήσει τα play&win δώρα που έχει κερδίσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 (edited) Μέχρι πότε μπορεί κάποιος να ενεργοποιήσει τα play&win δώρα που έχει κερδίσει; https://www.wind.gr/files/1/wind_v2/stores/terms/%CE%9F%CE%A1%CE%9F%CE%99_PLAY_WIN_%CE%A4%CE%A1%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%99%CE%97%CE%A3%CE%97_15_12_16.pdf http://i66.tinypic.com/20p55ba.jpg ........................................................................................................................................................................................................... Θα'θελα να'ξερα ΑΝ υπάρχουν ακόμα κάποιοι σε καταστήματα Wind που δεν έχουν ανοίξει ούτε 1 φορά την κεντρική σελίδα του free2go: https://www.wind.gr/gr/f2g/ http://i67.tinypic.com/2guxwqr.jpg Edited January 11, 2017 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Υπαρχει ενημερωση "εσωτερικη" στα καταστηματα που ερχεται μεσω ανακοινωσεων στο συστημα τους ή με email ή με καποιον αλλον τροπο τελος παντων. Το ζητημα ειναι ποσοι απο αυτους ενημερωνονται. Και επισης (επειδη το εχουμε συζητησει πολλες φορες και εδω) το αλλο θεμα ειναι κατα ποσο το ιδιο το συστημα τους διευκολυνει να το κανουν δωρεαν,γιατι πολλοι επιχειρουν και το ιδιο το συστημα για καποιο λογο βγαζει χρεωση αντικαταστασης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Δεν με πειράζει να τελειώσουν τα mb έχω ειδική προσφορά συν ότι παίρνω γύρω στα 750 κάθε εβδομάδα από log and win γνωστών μου που δεν τα χρησιμοποιούν αυτό που θέλω είναι να μην κλείνουν αν τελειώσουν δεν υπάρχει καμία ρύθμιση να τα κρατάω ανοιχτά? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν δεν έχεις ΜΒ τι σε νοιάζει αν είναι ενεργοποιημένα τα δεδομένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Καλησπέρα.Αν ενεργοποιήσω 2 βασικά πακέτα,εχω δυνατότητα για 4 επιλογές turbo/more με τα 2,50? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 (edited) Καλησπέρα.Αν ενεργοποιήσω 2 βασικά πακέτα,εχω δυνατότητα για 4 επιλογές turbo/more με τα 2,50? https://www.wind.gr/gr/f2g/upostirixi/faq/ http://i68.tinypic.com/10fnksx.jpg Κατά πόσο ισχύει, δεν ξέρω, καθώς το faq έχει κανα εξάμηνο (ίσως και παραπάνω) να "κοιταχτεί" από τους υπευθύνους (Βλέπεις τι τιμές γράφει...:)) Οι τιμ€ς στα πακέτα της Wind εννοείται ότι είναι το πρώτο που θα "κοιταχτεί" απ'τους υπαλλήλους , για €υνόητους λόγους! Edited January 11, 2017 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 https://www.wind.gr/gr/f2g/upostirixi/faq/ http://i68.tinypic.com/10fnksx.jpg Κατά πόσο ισχύει, δεν ξέρω, καθώς το faq έχει κανα εξάμηνο (ίσως και παραπάνω) να "κοιταχτεί" από τους υπευθύνους (Βλέπεις τι τιμές γράφει...:)) Οι τιμ€ς στα πακέτα της Wind εννοείται ότι είναι το πρώτο που θα "κοιταχτεί" απ'τους υπαλλήλους , για €υνόητους λόγους! Σ ευχαριστώ!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 https://www.wind.gr/files/1/wind_v2/stores/terms/%CE%9F%CE%A1%CE%9F%CE%99_PLAY_WIN_%CE%A4%CE%A1%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%99%CE%97%CE%A3%CE%97_15_12_16.pdf Το είχα δει και εγώ αυτό. Σύμφωνα όμως με αυτούς τους όρους, το παιχνίδι θα έπρεπε να έχει λήξει εδώ και μέρες... Αλλά συνεχίζει! Γι' αυτό είπα μήπως και τα δώρα μπορούν να ενεργοποιηθούν αργότερα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Το είχα δει και εγώ αυτό. Σύμφωνα όμως με αυτούς τους όρους, το παιχνίδι θα έπρεπε να έχει λήξει εδώ και μέρες... Αλλά συνεχίζει! Γι' αυτό είπα μήπως και τα δώρα μπορούν να ενεργοποιηθούν αργότερα ;) Δοκίμασέ το. 14/1 λέει. Εγώ δε θα' "παιζα" ποτέ....:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Δοκίμασέ το. 14/1 λέει. Εγώ δε θα' "παιζα" ποτέ....:p :) Έχω 2 δώρα με 1000' προς όλους. Θα βάλω το ένα μέχρι τις 14/1 να είμαι σίγουρος ότι δε θα το χάσω και το άλλο μια εβδομάδα μετά. Θα δω αν το δεχτεί και θα ενημερώσω και εδώ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 καλησπερα πως μπορουμε να μαθαινουμε ποτε ληγει το καθε πακετο χωριστα; βλεπω στο my free to go στον συνοπτικο πινακα το συνολο και τα υπολοιπα που ληγουνε συντομα δεν μου γραφει καθε πακετο ποσα υπολοιπο εχω με την καθε ημερομηνια ληξης του; , μονο οταν ληξουνε συντομα αφαιρεται και εμφανιζει το επομενα υπολοιπα και το ποτε ληγει το καθε πακετο. στο 1269 το αναφερει αυτο;ή οχι; . παντως στην vodafone εμφανιζει το υπολοιπο σε καθε πακετο και το ονομα του πακετου που εχεις κατι που στο my free to go δεν εμφανιζει το πακετο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Μετατροπη καρτοκινητου Q σε f2g σε καταστημα χρεωνεται; Γινεται και online; Στον αριθμο μπενει το δωρο των 120' λογω σταθερου. Μετα χρειζεται νεα δηλωση; Η δηλωση αυτη γινεται online ή τηλεφωνικα; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 καλησπερα! τα ευρω που εχουμε στην καρτα μας, πριν ληξει το τριμηνο αν βαλω καρτα θα παρουν και αυτα παραταση αλλους 3 μηνες ή ληγουν και μενει μονο το νεο ποσο μεσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Η μετατροπή γίνεται μόνο σε κατάστημα. Η δήλωση για το συνδυασμό πρέπει να ξαναγίνει και αυτή πάλι μόνο σε κατάστημα. Για το αν το χρεώνουν ή όχι δεν ξέρω,αν το έχει κάνει κανείς πρόσφατα ας μας πει. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το πρόβλημα που ενδέχεται να αντιμετωπίσεις επίσης με το συνδυασμό είναι οτι πρέπει το νούμερο να είναι ήδη στο δίκτυο 6 μήνες για να μπει ο συνδυασμός. Το νούμερο σου μετά την μετατροπή θα θεωρείται καινούργιο και πιθανόν να μην δέχεται άμεσα τον συνδυασμό. Μετατροπη καρτοκινητου Q σε f2g σε καταστημα χρεωνεται; Γινεται και online; Στον αριθμο μπενει το δωρο των 120' λογω σταθερου. Μετα χρειζεται νεα δηλωση; Η δηλωση αυτη γινεται online ή τηλεφωνικα; ----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όλα μαζί παίρνουν παράταση για 3 μηνες καλησπερα! τα ευρω που εχουμε στην καρτα μας, πριν ληξει το τριμηνο αν βαλω καρτα θα παρουν και αυτα παραταση αλλους 3 μηνες ή ληγουν και μενει μονο το νεο ποσο μεσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Το πρόβλημα που ενδέχεται να αντιμετωπίσεις επίσης με το συνδυασμό είναι οτι πρέπει το νούμερο να είναι ήδη στο δίκτυο 6 μήνες για να μπει ο συνδυασμός. Το νούμερο σου μετά την μετατροπή θα θεωρείται καινούργιο Ε, δεν νομιζω ..... Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts