optostyle Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Ενεργοποιηθηκε το σταθερο στη Wind? Opto Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
food_1 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Καλησπέρα φιλε μου ναι το ςχω ενεργοποιήσει εγω οτι λεει ακριβως. Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Ενεργοποιηθηκε το σταθερο στη Wind? Opto Αν απαντάς σ' εμένα, ναι, το σταθερό είναι της μάνας μου και έχει ενεργοποιηθεί από 15/7... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Τοτε μπες να σερφαρεις δε θα μπαινει ,αλλα σε λιγο θα σου ερθει μηνυμα καλωσηρθες στη Wind...αν δεν μπαινει πανε σε ενα καταστημα καλου κακου Opto Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Εδώ και 7 μέρες έχουμε λάβει 1 κάρτα SIM Mobile Broadband από τη WIND, που μας δίνει 1GB δώρο κάθε μήνα σε συνδυασμό με τη σταθερή, αλλά ακόμα δεν έχει σήμα, γιατί μάλλον δεν έχει ενεργοποιηθεί! Τι πρέπει να κάνουμε; Υ.Γ. Το Mobile Broadband ανανεώνεται με κάρτα, μια φορά το χρόνο, οπότε είμαι ontopic. :lol: Τελικά έφτιαξε. Όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται, την πρώτη φορά που βάλαμε τη SIM στο κινητό της μάνας μου και δεν είχε σήμα, δε μας είχε ζητήσει το PIN. Όταν μετά από μερικές ώρες το κινητό έκλεισε από μπαταρία, το ανοίξαμε πάλι και αφού βάλαμε το PIN, τότε η κάρτα δούλεψε κανονικά!! :wacko: Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Τουλάχιστον να μας έδινε τα 20GB για όλο το μήνα, καλά θα ήταν. Αφού είναι μόνο για Σ/Κ, αποκλείεται να το βάλω. :p https://www.wind.gr/gr/f2g/paketa/surfing-weekends/?utm_source=Master+WIND+List+for+Newsletters+%28all+opt-in%29&utm_campaign=348a2391f8-F2G_Summer_Surfing_Weekend_4_8_2016&utm_medium=email&utm_term=0_bc08c37031-348a2391f8-289368389 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Τις τρεις τελευταίες μέρες επειδή φλασαρα στο κινητό με χρέωσαν 3 ευρώ από 1 ευρώ για κάθε μέρα. Μπορώ κάπως να τα γλίτωσω; Δεν έκανα άλλη χρήση και μόλις άνοιγε τα έκλεινα τα data. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Σιγα μην σου δώσει 20 γιγα για ένα μήνα με ένα 5 ευρω. Θα μπουκωνε σε 4 μέρες μέσα Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Τις τρεις τελευταίες μέρες επειδή φλασαρα στο κινητό με χρέωσαν 3 ευρώ από 1 ευρώ για κάθε μέρα. Μπορώ κάπως να τα γλίτωσω; Δεν έκανα άλλη χρήση και μόλις άνοιγε τα έκλεινα τα data. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλύτερα ενεργοποίησε ένα πακετάκι για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Και το log'n win σου κάνει. Διαφορετικά, δοκίμασε μετά τα φλασαρίσματα να ανοίγεις το κινητό χωρίς sim και να κλείνεις τα data πριν τη βάλεις. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Τουλάχιστον να μας έδινε τα 20GB για όλο το μήνα, καλά θα ήταν. Αφού είναι μόνο για Σ/Κ, αποκλείεται να το βάλω. :p https://www.wind.gr/gr/f2g/paketa/surfing-weekends/?utm_source=Master+WIND+List+for+Newsletters+%28all+opt-in%29&utm_campaign=348a2391f8-F2G_Summer_Surfing_Weekend_4_8_2016&utm_medium=email&utm_term=0_bc08c37031-348a2391f8-289368389 Τις άλλες μέρες είναι χειμώνας σύμφωνα με την wind ας έδινε 5gb για ένα μήνα LG V10 ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 στις προηγουμενες σελιδες γραφτηκε για ενα δωρο με sms μεσω του 12410 που εδινε 5γιγα με 5 ευρω για ενα μηνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaguar13 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Αυτό με τα 5gb ήρθε και σε μένα. Μια χαρά για τον Αύγουστο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Για θυμίστε μου: σε f2g που ξέχασα να ανανεώσω χτες και έληξε το υπόλοιπο, υπάρχει δυνατότητα ανάκτησης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 οχι δεν υπάρχει περίπτωση να στο επιστρέψουν.Το κάνει κάποια από τις άλλες εταιρίες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Κλασσικά, ενεργοποίησα 10αρα κάρτα και αντί να καταναλώνει τα data πού έχω υπόλοιπο τρώει από τα φρέσκα... 500 mb χαμένα... Sent from my SM-G920F using Tapatalk Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Κλασσικά, ενεργοποίησα 10αρα κάρτα και αντί να καταναλώνει τα data πού έχω υπόλοιπο τρώει από τα φρέσκα... 500 mb χαμένα... Sent from my SM-G920F using Tapatalk Αυτό πάντα γίνεται. Εγώ βάζω κάρτα μετά τις 11 το βράδυ (αν το πακέτο μου λήγει τα μεσάνυχτα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Η προτεραιότητα κατανάλωσης των πακέτων internet: α) Log n Win 150MB β) Bonus ανανέωσης 1GB γ) 1500MB ειδικής προσφοράς δ) Bonus Free2Surf Ανεξάρτητα από την ημερομηνία λήξης τους!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Για θυμίστε μου: σε f2g που ξέχασα να ανανεώσω χτες και έληξε το υπόλοιπο, υπάρχει δυνατότητα ανάκτησης; οχι δεν υπάρχει περίπτωση να στο επιστρέψουν.Το κάνει κάποια από τις άλλες εταιρίες? Το έκανε παλιότερα η Vodafone. Οπότε πλέον με αυτήν μου την καλοκαιρινή αβλεψία χάθηκαν τα τελευταία 30 ευρώ που μου είχαν μείνει από τους παλιούς διπλασιασμούς στα f2g μου. Τέλος και η γκρίνια που έριχνα από τότε που καταργήθηκε η μεταφορά υπολοίπου μεταξύ f2g η οποία ήταν η αιτία που παγιδεύτηκαν τα χρήματα, 130 ευρώ τότε, στο συγκεκριμένο f2g. Bye bye και στην wind (όσο έχω το cu student) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 δες το από την καλη πλευρά..... αποδεσμευτηκες..... :) Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 (edited) Όταν βάζουμε κάρτα 10€ υπάρχει κάποιο bonus ανανέωσης ή όχι; Επίσης ποιά η διαφορά του turbo και του more; Μπορώ να βάλω ένα βασικό πακέτο και δύο more στο καπάκι; Edited August 7, 2016 by NikoSoti Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Όταν βάζουμε κάρτα 10€ υπάρχει κάποιο bonus ανανέωσης ή όχι; Επίσης ποιά η διαφορά του turbo και του more; Μπορώ να βάλω ένα βασικό πακέτο και δύο more στο καπάκι; Όταν η ανανέωση γίνει απο κατάστημα ή ονλάιν παίρνεις και 1GB δώρο και τα 8,93 ευρώ μετα την αφαίρεση του φόρου κινητής σου μένουν στην κάρτα. Στο κατάστημα αν βάλεις το δεκάευρο σου αφαιρεί 0,30€ οπότε πρακτικά σου μένουν. 8,63€ αλλά σου δίνει 120' ομιλία για σταθερά τηλέφωνα ή για Wind/Q (πρέπει να ζητήσεις ποιο απο τα δύο προτιμάς αλλιώς θα σου βάλουν ότι θέλουν αυτοί). Τα μπόνους αυτά έχουν διάρκεια 1 μήνα. Όταν ενεργοποιησεις οποιοδήποτε πακέτο 5 ευρώ ή το blender έχεις δικαίωμα για 1 μήνα οποιαδήποτε στιγμή να πάρεις και εως 2 πακέτα more. Αν η ενεργοποίηση του πακέτου more γίνει απο το f2g.gr (και μονο) μέσα σε 24 ωρες σου ανοίγει τα πακέτα turbo με διπλάσια λεπτά ομιλίας/sms/MB στα 2 ευρώ. Ελπίζω να σε κατατόπισα με τα παραπάνω... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 (edited) Όταν η ανανέωση γίνει απο κατάστημα ή ονλάιν παίρνεις και 1GB δώρο και τα 8,93 ευρώ μετα την αφαίρεση του φόρου κινητής σου μένουν στην κάρτα. Στο κατάστημα αν βάλεις το δεκάευρο σου αφαιρεί 0,30€ οπότε πρακτικά σου μένουν. 8,63€ αλλά σου δίνει 120' ομιλία για σταθερά τηλέφωνα ή για Wind/Q (πρέπει να ζητήσεις ποιο απο τα δύο προτιμάς αλλιώς θα σου βάλουν ότι θέλουν αυτοί). Τα μπόνους αυτά έχουν διάρκεια 1 μήνα. Όταν ενεργοποιησεις οποιοδήποτε πακέτο 5 ευρώ ή το blender έχεις δικαίωμα για 1 μήνα οποιαδήποτε στιγμή να πάρεις και εως 2 πακέτα more. Αν η ενεργοποίηση του πακέτου more γίνει απο το f2g.gr (και μονο) μέσα σε 24 ωρες σου ανοίγει τα πακέτα turbo με διπλάσια λεπτά ομιλίας/sms/MB στα 2 ευρώ. Ελπίζω να σε κατατόπισα με τα παραπάνω... Δηλαδή αγοράζω 200' προς όλους με 5 ευρώ και άλλα 200' με το more με 2 ευρώ και μετά ανοίγει το turbo και παίρνω με άλλα 2 ευρώ 200' ή 400' ; Edited August 8, 2016 by NikoSoti Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Τις τρεις τελευταίες μέρες επειδή φλασαρα στο κινητό με χρέωσαν 3 ευρώ από 1 ευρώ για κάθε μέρα. Μπορώ κάπως να τα γλίτωσω; Δεν έκανα άλλη χρήση και μόλις άνοιγε τα έκλεινα τα data. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ασχολήθηκα και εγώ με το ... άθλημα και κάθε μέρα που προσπαθούσα έπαιρνα την επομένη μήνυμα χρέωσης 1.01€ (ακόμη και όταν έβγαλα τις sim και όταν μετονόμασα το apn). Το τρελό είναι ότι όταν το υπόλοιπο της μιας sim κατέβηκε κάτω από 1€, πήραν 1,01€ από την άλλη (!!!). Κάθε μέρα διαμαρτυρόμουν και άνοιγα υπόθεση λέγοντας ότι δεν έχω κάνει χρήση data. Στο τέλος είπαν ότι στέλνουν την υπόθεση στο τεχνικό τμήμα. Μετά από μια βδομάδα ήρθε μήνυμα για πίστωσης 5,04€ (φυσικά, δεν κάνω θέμα γιατί επέστρεψαν 5,04 και όχι 5,05€ αφού τόσα μου πήραν). ΥΓ Παρ' όλα αυτά, η "επέμβαση" πέτυχε και το κινητό είναι πλέον rooted.:p Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Δηλαδή αγοράζω 200' προς όλους με 5 ευρώ και άλλα 200' με το more με 2 ευρώ και μετά ανοίγει το turbo και παίρνω με άλλα 2 ευρώ 200' ή 400' ; πρωτα ανοιγει το turbo (για 24 ώρες απο την ενεργοποιηση του πακέτου) και μετά ανοιγουν τα more. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι ουσιαστικά με 9€ θα έχω 600 ή 800' προς όλους; Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts