Sapadak Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Άρα και εσύ καταλαβαίνεις ότι είναι δώρο, τα 2 πρώτα έστω... Όλα καλά στη σκέψη σου εκεί μόνο που λες "θα παίρνεις τηλ να διαμαρτυρηθείς" σε έχασα..γιατί να πάρω; Αφού μου λέει τα 2 πρώτα..αν δεν προσέξω ή τέλοσπάντων για κάποιο λόγο το κάνω και 3η φορά μες το μήνα..θα το χρεωθώ, όπως ισχύει ως τώρα.. Καλησπέρα..εγω δεν το θεωρω τοσο κακο. Ισα, ισα σου χαριζει την τυχόν καταλάθος χρήση εστω και σαν bonus. Ολοι μας εχούμε χρεωθεί καποια στιγμή daily internet καταλάθος, το γεγόνος οτι τωρα μας επιστρεφόνται και μαλιστα τις πρωτες 2 φόρες εμενα προσωπικα μου αρεσει. Το θέμα ειναι οτι δεν έχουμε χρεωθεί 'καταλαθος' γιατι και απο προσωπική εμπειρία με χρέωσαν 2-3-4-5 φορες daily internet ενώ είχα πακέτο δεδομένων ενεργο, και δεν είμαι ο μόνος στον οποίο συνέβει. Μίλησα μαζί τους στο chat που έχει στη ιστοσελίδα τους και μου το επιστρέψαν, δείχνοντας έτσι ότι ΟΝΤΩΣ ήταν λάθος χρέωση. Απλά τώρα σκέφτομαι θα σου λένε οτι δε πιστώνουμε το 1 ευρώ στο λογαριασμό σας, γιατι σας δώσαμε δώρο χρόνο ομιλίας 1.01 ευρώ (γελάνε και τα τσιμέντα) Μια καταπληκτική σκέψη του όποιου χαρτογιακά για να κρατάνε και να ΜΗ επιστρέφουνε το 1 ευρώ απο τις 'καταλαθος' χρεωσεις του daily internet. Λογικά όποιος το σκέφτηκε πρέπει να βγήκε ο υπάλληλος της χρονιας στη wind Και ο σκύλος χορτάτος και η πίτα ολόκληρη Αν δε το γνωρίζεται υπάρχει θέμα στο φόρουμ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=386316 στο οποίο πάρα πολλά άτομα διαμαρτύρονται για εσκεμένες καταλάθος χρεώσεις απο τη wind Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Οι γονείς μου θα πάνε για 6 μέρες Δαλματικές ακτές (Μαυροβούνιο κυρίως και Κροατία). Για ελάχιστη ομιλία που θα χρειαστούν (και κάνα μήνυμα, mb καθόλου) τι χρεώσεις παίζουν; Είδα ότι δεν παίζει σε αυτές τις χώρες το πακέτο των 10€ με 200 λεπτά και στην Ε.Ε. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Σ'εμένα διορθώθηκε με απεγκατάσταση επανεκκίνηση και εγκατάσταση ξανά. Ευχαριστώ φίλε μου..Διορθώθηκε με το τρόπο που μου ειπες!!! Sent from my XT1068 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 (edited) Οι γονείς μου θα πάνε για 6 μέρες Δαλματικές ακτές (Μαυροβούνιο κυρίως και Κροατία). Για ελάχιστη ομιλία που θα χρειαστούν (και κάνα μήνυμα, mb καθόλου) τι χρεώσεις παίζουν; Είδα ότι δεν παίζει σε αυτές τις χώρες το πακέτο των 10€ με 200 λεπτά και στην Ε.Ε. Πράγματι . Η Κροατία όμως είναι χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης οπότε θα έχουν τις εξαιρετικά χαμηλές τιμές περιαγωγής που ισχύουν . Στο Μαυροβούνιο είναι δύσκολα τα πράγματα. Για τις χρώσεις περιαγωγής δες εδώ https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/periagogi/hreoseis-periagogis/hreoseis-periagogis-stis-upoloipes-hores/sundromites-kartokinitis/ Μαυροβούνιο = ζώνη 3 Edited June 28, 2016 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Πράγματι . Η Κροατία όμως είναι χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης οπότε θα έχουν τις εξαιρετικά χαμηλές τιμές περιαγωγής που ισχύουν . Στο Μαυροβούνιο είναι δύσκολα τα πράγματα. Για τις χρώσεις περιαγωγής δες εδώ https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/periagogi/hreoseis-periagogis/hreoseis-periagogis-stis-upoloipes-hores/sundromites-kartokinitis/ Μαυροβούνιο = ζώνη 3 Βασίλειε ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση. Δεν μπορώ να μην σχολιάσω πως είναι πανάκριβα. 0,52 το sms, ~1,5€/λεπτό αν θέλουν να πουν κάτι μεταξύ τους και ~3€ το λεπτό προς Ελλάδα. Αγιογδύτες το λιγότερο. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Βασίλειε ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση. Δεν μπορώ να μην σχολιάσω πως είναι πανάκριβα. 0,52 το sms, ~1,5€/λεπτό αν θέλουν να πουν κάτι μεταξύ τους και ~3€ το λεπτό προς Ελλάδα. Αγιογδύτες το λιγότερο. Τοπικη καρτα,MB να βαζουν και Viber. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Τοπικη καρτα,MB να βαζουν και Viber. Έβαλα ήδη στο Lumia 435 της μάνας μου το Whatsapp για να με παίρνει από το wifi του ξενοδοχείου αλλά για τοπική κάρτα δεν το βλέπω. Αν πήγαινα μαζί θα έβαζα 1-2GB minimum και δεν με ένοιαζε τίποτα αλλά δεν παίζει να ασχοληθούν εκεί μόνοι τους. Εξάλλου μιλάμε για κλήσεις ελάχιστων λεπτών και αν αλλά ο κλέψας του κλέψαντος. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Συγκρίσεις για την κάλυψη, εκτός του ότι δεν επιτρέπονται, είναι και off topic. Παρακαλώ να μην ξεφεύγουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 ερωτηση. εκανα ανανεωση στο κινητο της μαμας μου σε καταστημα. Εβαλα 10 ευρω, αλλα εχω 4+ και της εβαλαν με 5€ 300λεπτα προς ολους. Δεν την ενδιαφερει αυτο το πακετο,θελει να μπαινουν ατοφια τα χρηματα στην καρτα της(10-φπα) Τι πρεπει να κανουμε? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 ερωτηση. εκανα ανανεωση στο κινητο της μαμας μου σε καταστημα. Εβαλα 10 ευρω, αλλα εχω 4+ και της εβαλαν με 5€ 300λεπτα προς ολους. Δεν την ενδιαφερει αυτο το πακετο,θελει να μπαινουν ατοφια τα χρηματα στην καρτα της(10-φπα) Τι πρεπει να κανουμε? και δεν τα βάζεις τα χρήματα online χωρίς να προχωρήσεις σε αγορά πακέτου; Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 ερωτηση. εκανα ανανεωση στο κινητο της μαμας μου σε καταστημα. Εβαλα 10 ευρω, αλλα εχω 4+ και της εβαλαν με 5€ 300λεπτα προς ολους. Δεν την ενδιαφερει αυτο το πακετο,θελει να μπαινουν ατοφια τα χρηματα στην καρτα της(10-φπα) Τι πρεπει να κανουμε? αυτοματη ενεργοποιηση του πακετου; με την καρτα ανανεωσης 10 ευρω; ή σε ρωτησε το καταστημα και στο περασε εκεινη; . αμα εχει παλιο νουμερο και δεν εχει ξανα βαλει καρτα το μπονους ανανεωσης 300λεπτα προς ολους , χρεωνει 5 ευρω μια φορα τον χρονο για αυτο εγινε αυτο! αμα δεν το θελεις που πιστευω οτι συμφερει διοτι το πακετο με 5 ευρω σου δινει 200 λεπτα προς ολους! αμα πας να το αγορασεις , θα μπεις στην εφαρμογη f2g απο υπολογιστη και θα κανεις αλλαγη στο bonus ανανεωσης στο surf που σου δινει mb σε καθε ανανεωση . Αλλα μετα δεν θα μπορεις να ξανα γυρισεις πισω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 οχι δε με ρωτησε κανενας. τους ειπα απλα πως θελω να κανω ανανεωση με 10 ευρω στο συγκεκριμένο νουμερο. ειναι η 2η φορα που συμβαινει αν θυμαμαι καλα.(δεν παιρνω και ορκο για αυτο ομως) οποτε μπαινω στην εφαρμογη , αλλαζω το μπονους και απο εδω και στο εξης μπαινουν 10 ευρω-φπα ατοφια, χωρις δωρακι. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 ερωτηση. εκανα ανανεωση στο κινητο της μαμας μου σε καταστημα. Εβαλα 10 ευρω, αλλα εχω 4+ και της εβαλαν με 5€ 300λεπτα προς ολους. Δεν την ενδιαφερει αυτο το πακετο,θελει να μπαινουν ατοφια τα χρηματα στην καρτα της(10-φπα) Τι πρεπει να κανουμε? Μπορείς να βάζεις 9 ευρώ και θα μπαίνουν ατόφια τα χρήματα ( 9-Τ.Κ.Τ.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Μπορείς να βάζεις 9 ευρώ και θα μπαίνουν ατόφια τα χρήματα ( 9-Τ.Κ.Τ.) Σε καταστημα εννοεις? χμ..θα το δοκιμασω! ευχαριστω Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 οχι δε με ρωτησε κανενας. τους ειπα απλα πως θελω να κανω ανανεωση με 10 ευρω στο συγκεκριμένο νουμερο. ειναι η 2η φορα που συμβαινει αν θυμαμαι καλα.(δεν παιρνω και ορκο για αυτο ομως) οποτε μπαινω στην εφαρμογη , αλλαζω το μπονους και απο εδω και στο εξης μπαινουν 10 ευρω-φπα ατοφια, χωρις δωρακι. Αν έχεις το bonus 300' με κάθε ανανέωση εννοείτε πως δε συμφέρει να το καταργήσεις ειδικά τώρα που πλήρωσες τα €5 σαν ετήσιο κόστος. Δες στην εφαρμογή "Υπηρεσίες" αν υπάρχει το Bonus F2G σαν επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Σε καταστημα εννοεις? χμ..θα το δοκιμασω! ευχαριστω οχι μπορεις μεσω ιντερνετ μεσω τις σελιδας στο my free to go, νομιζω και απο την εφαρμογη στο κινητο θα δινει την επιλογη να βαλεις οτι ποσο θελεις απο 5 ευρω και πανω , σαν να πηγαινες στο καταστημα αλλα χωρις το μπονους των καταστηματων , μακαρι να το βαλει και η vodafone και η κοσμοτε αυτο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 οχι μπορεις μεσω ιντερνετ μεσω τις σελιδας στο my free to go, νομιζω και απο την εφαρμογη στο κινητο θα δινει την επιλογη να βαλεις οτι ποσο θελεις απο 5 ευρω και πανω , σαν να πηγαινες στο καταστημα αλλα χωρις το μπονους των καταστηματων , μακαρι να το βαλει και η vodafone και η κοσμοτε αυτο ! Η Vodafone έχει κανονικά ανανέωση 5€ απ την εφαρμογή ή το site. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Εννοεί ότι μπορείς να κάνεις ανανέωση με οποιοδήποτε ακέραιο πόσο επιθυμείς, εκτός από τα fixed των 5,10,15€. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 i see. ευχαριστω, θα το δοκιμασω next time Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
momozo Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Αλλαξα συσκευή και χρεωθηκα ίντερνετ ημερήσιο 1.01 ε. χωρίς να ανοίξω data. Μπορώ να ζητήσω επιστροφή του? Πως να ρυθμίσω για να μην το ξαναπάω σε android 6? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Αλλαξα συσκευή και χρεωθηκα ίντερνετ ημερήσιο 1.01 ε. χωρίς να ανοίξω data. Μπορώ να ζητήσω επιστροφή του? Πως να ρυθμίσω για να μην το ξαναπάω σε android 6? Οταν ρυθμιζες το καινούριο σου κινητό και πριν προλαβεις να απενεργοποιήσεις τα δεδομενα μπηκε εστω και για δευτερολεπτα Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
momozo Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Ευχαριστώ. Δεν ισχύει όμως γιατί όταν το ρύθμιζα το είχα εξαρχής σε wifi. Υπάρχει τρόπος επιστροφής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Ευχαριστώ. Δεν ισχύει όμως γιατί όταν το ρύθμιζα το είχα εξαρχής σε wifi. Υπάρχει τρόπος επιστροφής; Στο λεω γιατι το εχω παθει. Πριν βαλεις τον κωδικο του WiFi. Ζητησα ακυρωση και μου απαντησαν: "Κυριε ενεργοποιηθηκαν τα δεδομενα χθες στις 10:43" Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
momozo Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Για να μη ξανασυμβεί, άλλαξα το apn της wind. Αυτό αρκεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 ξερω οτι θα εχει ξαναυποθει ,αλλα ποιο ειναι το κοστος αλλαγης καρτας σιμ? θελω να παρω μια που να σπαζει σε micro kai nano sim. Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts