agid Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Υπαρχει προσφορα για δωρεαν δεδομενα το Πασχα οπως εχεις η Φρογκ; Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Αν βάλεις κάρτα από 10€ σε κατάστημα ή ηλεκτρονικά, δίνει 2gb. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Καλεις το κινητο σου απο αυτην; Θα ήταν πολύ εύκολο αυτό αν ήξερα σε ποιον αριθμό να βάλω λεφτά για να μπορώ να καλέσω ένα άλλο τηλέφωνο. Είναι κρίμα να χάσω ένα φοιτητικό γιατί ξέχασα το αριθμό έχει και δεν μπορώ να το βρω. Στάλθηκε από το XT1068 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Θα ήταν πολύ εύκολο αυτό αν ήξερα σε ποιον αριθμό να βάλω λεφτά για να μπορώ να καλέσω ένα άλλο τηλέφωνο. Είναι κρίμα να χάσω ένα φοιτητικό γιατί ξέχασα το αριθμό έχει και δεν μπορώ να το βρω. Στάλθηκε από το XT1068 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε κατάστημα Wind ή από την τηλεφωνική εξυπηρέτηση αφού κάνουν επιβεβαίωση των στοιχείων σου δεν μπορούν να σου πουν τους αριθμούς που έχεις στο όνομά σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Θα ήταν πολύ εύκολο αυτό αν ήξερα σε ποιον αριθμό να βάλω λεφτά για να μπορώ να καλέσω ένα άλλο τηλέφωνο. Είναι κρίμα να χάσω ένα φοιτητικό γιατί ξέχασα το αριθμό έχει και δεν μπορώ να το βρω. Στάλθηκε από το XT1068 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με 10 ευρώ από περίπτερο θα είσαι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Πόσο καιρό έχει μείνει ξεχασμένο το νούμερο; Σε δικό μου φοιτητικό που το είχα αποκτήσει κανονικά, κόψανε την φοιτητική ιδιότητα επειδή δεν το χρησιμοποιούσα. Φίλος μου που το είχε πάρει από το δρόμο, και δεν ήταν στο όνομά του, έπαθε το ίδιο και δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα. Στην εξυπηρέτηση δεν του έλεγαν τι αριθμούς έχει στο όνομά του(επειδή αναφέρθηκε κάτι τέτοιο). Sent from my HT6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Έχει παρατηρήσει κανείς διαφήμιση σε κάθε εισερχόμενο sms? Συγκεκριμένα για πληροφορίες καταλόγου... Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Μηπως χρησιμοποιείς εφαρμογη για sms που σου πεταει διαφημισεις απο google? Δεν νομίζω να μπορεί να παρέμβει η εταιρία και να πειραζει τα εισερχόμενα sms. Εκτος αν μιλάμε για τα sms της ειδοποίησης κλησεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Πόσο καιρό έχει μείνει ξεχασμένο το νούμερο; Σε δικό μου φοιτητικό που το είχα αποκτήσει κανονικά, κόψανε την φοιτητική ιδιότητα επειδή δεν το χρησιμοποιούσα. Φίλος μου που το είχε πάρει από το δρόμο, και δεν ήταν στο όνομά του, έπαθε το ίδιο και δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα. Στην εξυπηρέτηση δεν του έλεγαν τι αριθμούς έχει στο όνομά του(επειδή αναφέρθηκε κάτι τέτοιο). Sent from my HT6 Πόσο καιρό το άφησες και σου το κόψανε? Κάπου είχα ακούσει ότι αν δεν ενεργοποιείς το πακέτο με τα 1500 τουλάχιστον 1 φορά το 6μηνο, θα "πέσει" μαχαίρι! Ισχύει;; Γιατί έχω την ίδια προσφορά και σε έναν αριθμό Q, που δε χρησιμοποιώ. Προς το παρόν, μόνο τα 1500 στο F2G αγοράζω κάθε μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Πόσο καιρό το άφησες και σου το κόψανε? Κάπου είχα ακούσει ότι αν δεν ενεργοποιείς το πακέτο με τα 1500 τουλάχιστον 1 φορά το 6μηνο, θα "πέσει" μαχαίρι! Ισχύει;; Γιατί έχω την ίδια προσφορά και σε έναν αριθμό Q, που δε χρησιμοποιώ. Προς το παρόν, μόνο τα 1500 στο F2G αγοράζω κάθε μήνα. Δεν μου το έκοψαν(νομίζω), δεν γνωρίζω τον αριθμό. Πως μπορώ, αν μπορώ, να μάθω τον αριθμό; Στάλθηκε από το XT1068 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Πόσο καιρό το άφησες και σου το κόψανε? Κάπου είχα ακούσει ότι αν δεν ενεργοποιείς το πακέτο με τα 1500 τουλάχιστον 1 φορά το 6μηνο, θα "πέσει" μαχαίρι! Ισχύει;; Γιατί έχω την ίδια προσφορά και σε έναν αριθμό Q, που δε χρησιμοποιώ. Προς το παρόν, μόνο τα 1500 στο F2G αγοράζω κάθε μήνα. Το είχα πάρει το Νοέμβρη του 2013, αν θυμάμαι καλά, μαζί με ένα ακόμα. Το 2ο νούμερο το έχω δώσει κάπου και το χρησιμοποιούν, και δεν άκουσα να κοπεί κάτι. Το δικό μου που δεν ενεργοποίησε ποτέ το πακέτο των 1000 αρχικά και 1500 μετέπειτα, πριν 2 μήνες περίπου είχε μετατραπεί σε απλό f2g. Πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση και μετά από 2 μέρες το έφτιαξαν. Τελικά το έδωσα σε μια φίλη, που ήταν στο τσακ να κάνει καρτοσυμβόλαιο στη wind, που θα πλήρωνε παραπάνω. Σκέφτηκα, από το να το έχω στο συρτάρι και με το ενδεχόμενο να το κόψουν ξανά, ας αξιοποιηθεί κάπου καλύτερα. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Μηπως χρησιμοποιείς εφαρμογη για sms που σου πεταει διαφημισεις απο google? Δεν νομίζω να μπορεί να παρέμβει η εταιρία και να πειραζει τα εισερχόμενα sms. Εκτος αν μιλάμε για τα sms της ειδοποίησης κλησεων. Χρησιμοποιώ το messenger της Google που είναι η default εφαρμογή στο nexus. Έχεις δίκιο, βγάζει 11818 τηλέφωνο για πληροφορίες καταλόγου στα sms των χαμένων κλήσεων. Στάλθηκε από το SM-N7505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bynoname Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Πήγα σε ένα κατάστημα WIND, για να πάρω μια βεβαίωση για τον αριθμό μου, και μου είπαν ότι δεν μπορούμε να σας δώσουμε την βεβαίωση επειδή ο αριθμός δεν είναι από το δικό μας κατάστημα. Για να μου το δώσουν πρέπει να αλλάζω το συμβόλαιο. Τι πρέπει να κάνω, υπάρχει κανένα άλλο τρόπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Ο γνωστός μου που είχε το ίδιο θέμα, και δεν του το έδιναν ούτε από την εξυπηρέτηση πελατών, μετά από αρκετές φορές που επικοινώνησε με την τελευταία και έκανε φασαρία, κατάφερε να του το πουν. Είναι περίεργο το γιατί δεν μπορούν να το δουν και να πουν πάντως. Στις άλλες εταιρίες είναι απλό. Sent from my MotoE2(4G-LTE) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Κανενας γνωστός σου δεν εχει τον αριθμό τηλεφώνου σου; Δεν τον είχες δωςει πουθενά; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 LUCKY EASTER ME ΔΩPO EΠIΠΛEON 1GB ΓIA NA EIΣAI ΠANTA ONLINE!! EΛA ΣE 1 KATAΣTHMA EΩΣ 8/5, BAΛE 10€ & KEPΔIΣE 2GB! ANOIXTA & THN KYPIAKH 24/4! Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Μόνο σέ καταστήματα? Από την εφαρμογή?? Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 (edited) Μόνο σέ καταστήματα? Από την εφαρμογή?? Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λογικά θα τα παίρνεις και με την εφαρμογή. Εγώ θα κάνω ανανέωση το Μ. Σάββατο από το σάιτ, μία μέρα πριν λήξει το πακέτο που έχω. :) https://www.wind.gr/gr/f2g/upiresies/online-ananeosi-hronou-omilias/online-ananeosi-hronou-omilias-meso-myf2g-/ Υ.Γ. Έβαλε και Live Chat η WIND στο My Account ή έχει καιρό;;; :blink: Edited April 27, 2016 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgaz Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Πήγα σε ένα κατάστημα WIND, για να πάρω μια βεβαίωση για τον αριθμό μου, και μου είπαν ότι δεν μπορούμε να σας δώσουμε την βεβαίωση επειδή ο αριθμός δεν είναι από το δικό μας κατάστημα. Για να μου το δώσουν πρέπει να αλλάζω το συμβόλαιο. Τι πρέπει να κάνω, υπάρχει κανένα άλλο τρόπο? μηπως πηγες στο καταστημα στο πασαλιμανι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Μόνο σέ καταστήματα? Από την εφαρμογή?? Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το δίνει κι απ την εφαρμογή.. Sent from my KFARWI using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bynoname Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 μηπως πηγες στο καταστημα στο πασαλιμανι?Όχι, Κομοτηνή. Λες να πάω σε άλλο κατάστημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak8265 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Βλακειες λενε εγω απο αλλου την πηρα δεν εχει σημασια αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Μιας κι έγινε αναφορά για το WIN CLUB, μόλις πήρα κι εγώ τους 30 πόντους . http://oi68.tinypic.com/521kx3.jpg Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bynoname Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Βλακειες λενε εγω απο αλλου την πηρα δεν εχει σημασια αυτοΑπό αλλού σου έδωσαν την βεβαίωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak8265 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Ναι απο αλλο καταστημα και δεν ειχα παρει απο αυτους το νουμερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Ωραία τα 2gb δώρο! Thanks, Wind! :D Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts