Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλεις το κινητο σου απο αυτην;

Θα ήταν πολύ εύκολο αυτό αν ήξερα σε ποιον αριθμό να βάλω λεφτά για να μπορώ να καλέσω ένα άλλο τηλέφωνο.

Είναι κρίμα να χάσω ένα φοιτητικό γιατί ξέχασα το αριθμό έχει και δεν μπορώ να το βρω.

Στάλθηκε από το XT1068 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα ήταν πολύ εύκολο αυτό αν ήξερα σε ποιον αριθμό να βάλω λεφτά για να μπορώ να καλέσω ένα άλλο τηλέφωνο.

Είναι κρίμα να χάσω ένα φοιτητικό γιατί ξέχασα το αριθμό έχει και δεν μπορώ να το βρω.

Σε κατάστημα Wind ή από την τηλεφωνική εξυπηρέτηση αφού κάνουν επιβεβαίωση των στοιχείων σου δεν μπορούν να σου πουν τους αριθμούς που έχεις στο όνομά σου;

Με 10 ευρώ από περίπτερο θα είσαι μια χαρά.

Πόσο καιρό έχει μείνει ξεχασμένο το νούμερο; Σε δικό μου φοιτητικό που το είχα αποκτήσει κανονικά, κόψανε την φοιτητική ιδιότητα επειδή δεν το χρησιμοποιούσα. Φίλος μου που το είχε πάρει από το δρόμο, και δεν ήταν στο όνομά του, έπαθε το ίδιο και δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα. Στην εξυπηρέτηση δεν του έλεγαν τι αριθμούς έχει στο όνομά του(επειδή αναφέρθηκε κάτι τέτοιο).

Sent from my HT6

Έχει παρατηρήσει κανείς διαφήμιση σε κάθε εισερχόμενο sms? Συγκεκριμένα για πληροφορίες καταλόγου...

Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μηπως χρησιμοποιείς εφαρμογη για sms που σου πεταει διαφημισεις απο google? Δεν νομίζω να μπορεί να παρέμβει η εταιρία και να πειραζει τα εισερχόμενα sms. Εκτος αν μιλάμε για τα sms της ειδοποίησης κλησεων.

Πόσο καιρό έχει μείνει ξεχασμένο το νούμερο; Σε δικό μου φοιτητικό που το είχα αποκτήσει κανονικά, κόψανε την φοιτητική ιδιότητα επειδή δεν το χρησιμοποιούσα. Φίλος μου που το είχε πάρει από το δρόμο, και δεν ήταν στο όνομά του, έπαθε το ίδιο και δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα. Στην εξυπηρέτηση δεν του έλεγαν τι αριθμούς έχει στο όνομά του(επειδή αναφέρθηκε κάτι τέτοιο).

Sent from my HT6

Πόσο καιρό το άφησες και σου το κόψανε? Κάπου είχα ακούσει ότι αν δεν ενεργοποιείς το πακέτο με τα 1500 τουλάχιστον 1 φορά το 6μηνο, θα "πέσει" μαχαίρι! Ισχύει;; Γιατί έχω την ίδια προσφορά και σε έναν αριθμό Q, που δε χρησιμοποιώ. Προς το παρόν, μόνο τα 1500 στο F2G αγοράζω κάθε μήνα.

Πόσο καιρό το άφησες και σου το κόψανε? Κάπου είχα ακούσει ότι αν δεν ενεργοποιείς το πακέτο με τα 1500 τουλάχιστον 1 φορά το 6μηνο, θα "πέσει" μαχαίρι! Ισχύει;; Γιατί έχω την ίδια προσφορά και σε έναν αριθμό Q, που δε χρησιμοποιώ. Προς το παρόν, μόνο τα 1500 στο F2G αγοράζω κάθε μήνα.

Δεν μου το έκοψαν(νομίζω), δεν γνωρίζω τον αριθμό.

Πως μπορώ, αν μπορώ, να μάθω τον αριθμό;

Το είχα πάρει το Νοέμβρη του 2013, αν θυμάμαι καλά, μαζί με ένα ακόμα. Το 2ο νούμερο το έχω δώσει κάπου και το χρησιμοποιούν, και δεν άκουσα να κοπεί κάτι. Το δικό μου που δεν ενεργοποίησε ποτέ το πακέτο των 1000 αρχικά και 1500 μετέπειτα, πριν 2 μήνες περίπου είχε μετατραπεί σε απλό f2g. Πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση και μετά από 2 μέρες το έφτιαξαν. Τελικά το έδωσα σε μια φίλη, που ήταν στο τσακ να κάνει καρτοσυμβόλαιο στη wind, που θα πλήρωνε παραπάνω. Σκέφτηκα, από το να το έχω στο συρτάρι και με το ενδεχόμενο να το κόψουν ξανά, ας αξιοποιηθεί κάπου καλύτερα.

Sent from my XT1562

Μηπως χρησιμοποιείς εφαρμογη για sms που σου πεταει διαφημισεις απο google? Δεν νομίζω να μπορεί να παρέμβει η εταιρία και να πειραζει τα εισερχόμενα sms. Εκτος αν μιλάμε για τα sms της ειδοποίησης κλησεων.

Χρησιμοποιώ το messenger της Google που είναι η default εφαρμογή στο nexus. Έχεις δίκιο, βγάζει 11818 τηλέφωνο για πληροφορίες καταλόγου στα sms των χαμένων κλήσεων.

Στάλθηκε από το SM-N7505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πήγα σε ένα κατάστημα WIND, για να πάρω μια βεβαίωση για τον αριθμό μου, και μου είπαν ότι δεν μπορούμε να σας δώσουμε την βεβαίωση επειδή ο αριθμός δεν είναι από το δικό μας κατάστημα. Για να μου το δώσουν πρέπει να αλλάζω το συμβόλαιο. Τι πρέπει να κάνω, υπάρχει κανένα άλλο τρόπο?

Ο γνωστός μου που είχε το ίδιο θέμα, και δεν του το έδιναν ούτε από την εξυπηρέτηση πελατών, μετά από αρκετές φορές που επικοινώνησε με την τελευταία και έκανε φασαρία, κατάφερε να του το πουν. Είναι περίεργο το γιατί δεν μπορούν να το δουν και να πουν πάντως. Στις άλλες εταιρίες είναι απλό.

Sent from my MotoE2(4G-LTE)

Κανενας γνωστός σου δεν εχει τον αριθμό τηλεφώνου σου; Δεν τον είχες δωςει πουθενά;

Sent from my iPhone using Tapatalk

LUCKY EASTER ME ΔΩPO EΠIΠΛEON 1GB ΓIA NA EIΣAI ΠANTA ONLINE!! EΛA ΣE 1 KATAΣTHMA EΩΣ 8/5, BAΛE 10€ & KEPΔIΣE 2GB! ANOIXTA & THN KYPIAKH 24/4!

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Μόνο σέ καταστήματα? Από την εφαρμογή??

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λογικά θα τα παίρνεις και με την εφαρμογή. Εγώ θα κάνω ανανέωση το Μ. Σάββατο από το σάιτ, μία μέρα πριν λήξει το πακέτο που έχω. :)

https://www.wind.gr/gr/f2g/upiresies/online-ananeosi-hronou-omilias/online-ananeosi-hronou-omilias-meso-myf2g-/

Υ.Γ. Έβαλε και Live Chat η WIND στο My Account ή έχει καιρό;;; :blink:

Edited by MitsosDaBest13

Πήγα σε ένα κατάστημα WIND, για να πάρω μια βεβαίωση για τον αριθμό μου, και μου είπαν ότι δεν μπορούμε να σας δώσουμε την βεβαίωση επειδή ο αριθμός δεν είναι από το δικό μας κατάστημα. Για να μου το δώσουν πρέπει να αλλάζω το συμβόλαιο. Τι πρέπει να κάνω, υπάρχει κανένα άλλο τρόπο?

μηπως πηγες στο καταστημα στο πασαλιμανι?

Το δίνει κι απ την εφαρμογή..

Sent from my KFARWI using Tapatalk

Μιας κι έγινε αναφορά για το WIN CLUB, μόλις πήρα κι εγώ τους 30 πόντους .

http://oi68.tinypic.com/521kx3.jpg

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova