vassilhs Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Κλασσικά το βράδυ 00:00 μήνυμα για χρέωση internet ΧΤΕΣ, ημερα που είχα ενεργοποιημένο το 1500' 1.5Gb +0.7Gb λόγω δεκαευρης...είχα δηλαδή υπολοιπο 2.2Gb μέχρι 23:59 που τράβηξα screenshot μέσω του app στο κινητό. Να σημείωσε πως ήμουν σπίτι, με wifi, κλειστά τα δεδομένα κινητής κι αλλαγμένο το apn (ακόμα έτσι είναι βασικά, το χω ξεχάσει να το φτιαξω). Πέρα απο όλα αυτά όμως, είπαμε, μέχρι τις 23:59:59 χτες είχα υπολοιπο 2.2Gb και 00:00 να σκάει μήνυμα 1€ για χρηση internet?! Αλητηριοι! Φυσικά 00:05 έπεσε ξεχεστικο τηλεφώνημα στο 8005000200 και 00:12 αντίστοιχο ξεχεστικο στο fb μαζί με τα screenshots. Φυσικά το 1€ επιστράφηκε μέχρι τις 11 το πρωι. Κραταω κάθε μήνα τα screenshots και όλα τα μηνύματα, αριθμούς αιτημάτων κτλ και να δουμε πότε θα φάνε μια συνολική καταγγελια για μπολικους μηνες, να γουσταρουν! Συνεβηκε και σε εμενα (για πρωτη φορα ενω ειχα αλλαξει apn). Ειχα υπολοιπο data, το απενεργοποιησα και αλλαξα το apn κατα τις 18.00 (6 ωρες πριν την ληξη ενω ειχα log n win πακετο. Το μηνυμα ομως ηρθε στις 12.01 Τις προηγουμενες φορες η αλλαγη apn αρκουσε. Πλεον οχι. Πρεπει να εχουν θεμα με την ληξη των data πακετων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Συνεβηκε και σε εμενα (για πρωτη φορα ενω ειχα αλλαξει apn). Ειχα υπολοιπο data, το απενεργοποιησα και αλλαξα το apn κατα τις 18.00 (6 ωρες πριν την ληξη ενω ειχα log n win πακετο. Το μηνυμα ομως ηρθε στις 12.01 Τις προηγουμενες φορες η αλλαγη apn αρκουσε. Πλεον οχι. Πρεπει να εχουν θεμα με την ληξη των data πακετων.. Me three!Eμένα το Σαββάτο με χρέωσε 8 ευρώ γιατί με το που τελείωσε το πακέτο log and win 150MB σε download μεγάλου αρχείου αντί να χρεώσει το ήδη ενεργοποιημένο πακέτο του 1GB μου πήρε 8 ευρώ και μετά χρέωσε και λίγα ΜΒ στο πακέτο. Το ανέφερα στο fatsabook τους μιας και η φόρμα επικοινωνίας μέσω web είναι ΕΚ/ΕΝ και μου απάντησαν ότι προωθήθηκε το αίτημα στο αρμόδιο τμήμα. Υπόψη ότι είναι η μοναδική φορά τους τελευταίους 9 μήνες που έχω F2G που μου εκαναν τέτοιο χουνέρι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Για δυνατους λυτες η καρτοκινητη της Wind Τοσες παραγραφοι/υποσημειωσεις, και περιορισμοι για μερικα mb με το αναλογο αντιτιμο φυσικα. Ακομα τοσα παραπονα για κρυφες χρεωσεις ( που τους εχω ικανους αν κρινω απο την επιθετικη πολιτικη τους ). Στα δικτυα εξωτερικου, στον τομεα καρτοκινητης, τα πραγματα ειναι πολυ απλα / φθηνα / κατανοητα, με πακετα που ξεκινανε απο 1G Εχει ακομα δρομο η Wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Έχει αναφερθεί και πριν στο θεμα δεν λήγουν ποτε 23.59, μαλιστα η ωρα 18.01 ισως να ειναι η πλεον ακαταλληλη για να πειραξετε κατι (μαλλον καπου εκει κόβονται τα mb) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilhs Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Έχει αναφερθεί και πριν στο θεμα δεν λήγουν ποτε 23.59, μαλιστα η ωρα 18.01 ισως να ειναι η πλεον ακαταλληλη για να πειραξετε κατι (μαλλον καπου εκει κόβονται τα mb) Νομιζω οτι τα mb μπορει να ληγουν οταν ερχεται το sms που λεει οτι ληγουν 'αποψε'. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Μόλις κάλεσα το 8005000200 και έβαλα το ερώτημα που απασχολεί τους περισσότερους από χθες, μετά το γνωστό σχόλιο του Vlassismiriagos, ότι μπορεί να γίνει η μεταφορά της προσφοράς του 1GB broadband σε οποιαδήποτε sim της Wind. Αφού έλεγξε την ταυτοποίησή μου και είδε το προφίλ μου (sim, broadband κάρτα κλπ), η απάντηση ήταν κατηγορηματικά αρνητική, με το σκεπτικό ότι η συγκεκριμένη προσφορά του 1GB ίντερνετ δίνεται ΜΟΝΟ στην αντίστοιχη sim. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι αν μπορούσε να μεταφερθεί θα το είχαν κάνει όλοι. Οπότε έχουμε 2 διαφορετικές απαντήσεις από τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση. Πριν λίγους μήνες, ενώ είχα ενεργοποίησει πρόσφατα double play με vdsl στο σπίτι μου, με πήραν τηλέφωνο για να μου στείλουν την κάρτα mobile broadband. Τους είπα ότι είμαι διακοπές και μου την έστειλαν εκεί. Μόλις την τοποθέτησα σε μια συσκευή mi-fi που είχα μαζί για να δω αν δουλεύει, ήρθε sms που έλεγε ότι εδώ 500mb. Δεν ήταν 1gb αλλά λέω δε βαριέσαι, ίσως επειδή δεν είναι αρχή του μήνα. Τον επόμενο μου έβαλαν πάλι 500mb και μόλις τα έφαγα ήρθε μήνυμα ότι πρέπει να βάλω χρήματα σε ένα κατάστημα αν θέλω να συνεχίσω να το χρησιμοποιώ. Εκεί λοιπόν κάλεσα στην εξυπηρέτηση, ρώτησα γιατί θέλει χρήματα και γιατί δεν δίνει 1gb. Αφού ταυτοποίησε κι εμένα τα στοιχεία και τον αριθμό της κάρτας SIM, με άφησε να περιμένω λίγο να το ψάξει. Έπειτα μου λέει. Σε κατάστημα πήγατε να αντιστοίχησετε την κάρτα στο λογαριασμό σας; Όχι λέω, την παρέλαβα με courier την κάρτα και αφού δεν μου είπε κανείς τίποτα, υπέθεσα ότι είναι έτοιμη να δουλέψει. Και εκεί μου λέει, όχι πρέπει να πάτε σε κατάστημα να σας το φτιάξουν από το σύστημα. Και μάλιστα δεν είναι απαραίτητο να το ενεργοποιήσετε σε αυτήν τη SIM, αλλά σε οποιοδήποτε καρτοκινητό, αρκεί να μην είναι αυτό που έχει τα 120'. Μου το είπε χωρίς να ρωτήσω. Στη συνέχεια πήγα στο τοπικό κατάστημα της wind, όπου ο άνθρωπος εκεί δεν το είχε ξανακάνει, και το ψάξαμε μαζί. Βρήκε τελικά πως γίνεται και να αντιστοιχεί τα 120' αλλά και το 1gb σε κάποιο αριθμό. Και για την mobile broadband κάρτα τον αριθμό κλήσης (έχει τέτοιο έστω και δεν μπορείς να τον καλέσεις) αν θυμάμαι καλά έβαλε και όχι τον σειριακό της sim. Και από ότι μου είπε, δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα να δηλώσει άλλο νούμερο. Οπότε ας περιμένουμε να δούμε τι θα πει και ο φίλος που δουλεύει σε κατάστημα wind. Η δικαιολογία "τότε θα το έκαναν όλοι" , δε βλέπω που στηρίζεται; Έχει κάποιο επιπλέον κόστος για το δίκτυο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Όπως λες, αυτοί που σε εξυπηρέτησαν στα καταστήματα που πήγες δεν ήξεραν τη συγκεκριμένη προσφορά και τη μπέρδεψαν με άλλη. Για να μην μπερδευόμαστε μεταξύ μας, η συγκεκριμένη προσφορά της Wind, για το 1GB/μήνα, δίνεται ΜΟΝΟ σε κάρτα, που λειτουργεί αποκλειστικά γι' αυτό το σκοπό (δεν δέχεται ούτε στέλνει κλήσεις, σε αντίθεση με παρόμοια κάρτα της Voda που δέχεται). Άλλωστε, και ο φάκελος που περιέχει την κάρτα είναι διαφορετικός από τους φακέλους των καρτών f2g και γράφει "wind mobilebroadband με κάρτα" . Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 (edited) Παιδιά φάγαμε άκυρο τελικά...:p δεν γίνεται να μπει αλλού εκτός από κάρτα data.στην φωτο βλέπετε τι βγάζει όταν επιχείρησα να το περάσω σε καρτοκινητό Edited January 12, 2016 by Vlasismiriagos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Ε, τότε δεν ήξερε τι του γινόταν αυτός που μίλησα στην εξυπηρέτηση την πρώτη φορά. Τονίζω πως χωρίς να του πω μου ανέφερε πως έχω τη δυνατότητα να το βάλω σε άλλο αριθμό(έτσι νόμιζε τουλάχιστον). Η αλήθεια είναι το σκέφτηκα να το δοκίμαζα, αλλά ο μοναδικός αριθμός που είχα ήταν ένας Q που είχα πάρει την προσφορά με το 1GB για όλο το 15. Και λέω δε βαριέσαι, άσε το όπως είναι στην κάρτα που μου δώσανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ataraxos04 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Το FTG2 έχει καταργηθεί; Πως μπορούμε να μάθουμε σε ποιο πρόγραμμα είμαστε; Μπορεί να με άλλαξαν πρόγραμμα χωρίς να με ενημερώσουν; Σε κλήση 1 sec με χρέωσε 0.49 ενώ θυμάμαι το πρόγραμμα μου χρέωνε 0.10c/λεπτό ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 (edited) Ε, τότε δεν ήξερε τι του γινόταν αυτός που μίλησα στην εξυπηρέτηση την πρώτη φορά. Τονίζω πως χωρίς να του πω μου ανέφερε πως έχω τη δυνατότητα να το βάλω σε άλλο αριθμό(έτσι νόμιζε τουλάχιστον). Η αλήθεια είναι το σκέφτηκα να το δοκίμαζα, αλλά ο μοναδικός αριθμός που είχα ήταν ένας Q που είχα πάρει την προσφορά με το 1GB για όλο το 15. Και λέω δε βαριέσαι, άσε το όπως είναι στην κάρτα που μου δώσανε. Αυτό το είπαμε από το πρωί, δεν χρειάζεται να το επαναλαμβάνεις συνέχεια. Οι άνθρωποι με τους οποίους μίλησες δεν ήξεραν, όπως είπες, και ψάχνανε ..... Αλλά και ο υπεύθυνος καταστήματος της Wind που το είπε χθες το βράδυ και αναστάτωσε αρκετά μέλη, αποδείχτηκε ότι έκανε λάθος. Ανθρώπινο είναι, ας μην το συζητάμε άλλο. Edited January 12, 2016 by makap Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Μάλιστα κύριε, δεν θα επαναληφθεί... :lol: Ξέρει κανείς αν γίνεται με την κάρτα αυτή λοιπόν, που είναι και η μοναδική που πάει το 1gb, να συνδεθούμε σε 4G; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Μάλιστα κύριε, δεν θα επαναληφθεί... :lol: Ξέρει κανείς αν γίνεται με την κάρτα αυτή λοιπόν, που είναι και η μοναδική που πάει το 1gb, να συνδεθούμε σε 4G; Ναι γίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Ευχαριστώ. Θέλει και αυτή αλλαγή όπως τα καρτοκινητά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Αν δεν είναι 4g ναι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Η αναφορά για το 1gb στο site νομίζω αναφερει οτι παει στανταρ σε data sim και οχι σε κανονικό αριθμο. Σε κανονικό μόνο τα 120' πανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Ρεεε παιδιά , για το 1GB mobile broadband δώρο με σύνδεση σταθερού Wind, πνίγεστε σε 1 κουταλιά νερό. Τόσα κινητά smartphone υπάρχουν στην αγορά. Πάρτε ένα (κινητό) και βάλτε τη sim mobile broadband 1GB στο κινητό και χρησιμοποιήστε το 1GB είτε από το κινητό είτε με tethering. Ακόμα και με 30€ μπορείτε να αγοράσετε ένα smartphone με σχετικά καλή μπαταρία (αυτό είναι το σημαντικό για τα data του 1GB στη χρήση τους), αλλιώς το νέο σας smartphone να είναι με δίκαρτο με 2 sim και να ενεργοποιείτε δεδομένα στη sim mobile broadband δώρο της Wind. Το FTG2 έχει καταργηθεί; Πως μπορούμε να μάθουμε σε ποιο πρόγραμμα είμαστε; Μπορεί να με άλλαξαν πρόγραμμα χωρίς να με ενημερώσουν; Σε κλήση 1 sec με χρέωσε 0.49 ενώ θυμάμαι το πρόγραμμα μου χρέωνε 0.10c/λεπτό ... Ναι έχουν "τροποποιηθεί" όλες οι χρεώσεις απλών κλήσεων χωρίς πακέτο σε όλα τα προγράμματα της καρτοκινητής Wind. Να βλέπεις ΟΛΕΣ τις ανακοινώσεις και να ενημερώνεσαι, ακόμα κι αν έχουν άσχετο τίτλο. https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=381 Πλέον ΟΛΕΣ οι εξερχόμενες κλήσεις καρτοκινητής κοστίζουν τουλάχιστον 0,49€, αφού η ελάχιστη χρεώσιμη διάρκειά τους είναι το 1 λεπτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Πάντως, με την κάρτα σε dumb phone (που δεν έχει καν δυνατότητα σύνδεσης στο internet - μερικά έχουν), τις 2 τελευταίες μέρες του πακέτου, δεν υπήρξε καμία χρέωση 1€. Επίσης, με αλλαγή του bonus από Free1talk σε Free2surf, μέσω του app, δεν υπήρξε καμία χρέωση 8€, για τα 300'. Με τηλεφωνική ανανέωση σήμερα, δώρο και τα 500mb του αλλαγμένου bonus. :D Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Επίσης, με αλλαγή του bonus από Free1talk σε Free2surf, μέσω του app, δεν υπήρξε καμία χρέωση 8€, για τα 300'. Με τηλεφωνική ανανέωση σήμερα, δώρο και τα 500mb του αλλαγμένου bonus. :D Η χρέωση για τα 300΄ όλους με κάρτα >10€ θα ισχύσει από 15/2. Και δεν θα είναι 8€, αλλά 5€. Άλλαξες μέσω του app της f2g το bonus σε Free2surf (από Free2talk) και ανανέωσες; Και ΄μετά την ανανέωση πήρες δώρο 500ΜΒ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Η χρέωση για τα 300΄ όλους με κάρτα >10€ θα ισχύσει από 15/2. Και δεν θα είναι 8€, αλλά 5€. Άλλαξες μέσω του app της f2g το bonus σε Free2surf (από Free2talk) και ανανέωσες; Και ΄μετά την ανανέωση πήρες δώρο 500ΜΒ; Ακριβώς. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Ακριβώς. :) https://www.wind.gr/gr/f2g/ela-sto-f2g/ 1GB Mobile Internet δώρο στην 1η ανανέωση με 10€ και πάνω 500MB σου έδωσε με το Free2Surf; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Αν εκανε ανανέωση απο περίπτερο μονο 500 παίρνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Αν εκανε ανανέωση απο περίπτερο μονο 500 παίρνει Ααααα, εντάξει: Ευχαριστώ. Η αλλαγή σε Free2surf (από Free2talk) με ηλεκτρονική ανανέωση [πχ μέσω του f2g.gr με χρεωστική] >10€ {την 1η του κάθε μήνα} δίνει 1GB, έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Ααααα, εντάξει: Ευχαριστώ. Η αλλαγή σε Free2surf (από Free2talk) με ηλεκτρονική ανανέωση [πχ μέσω του f2g.gr με χρεωστική] >10€ {την 1η του κάθε μήνα} δίνει 1GB, έτσι; ναι το γραφει και εδω https://www.wind.gr/gr/f2g/upiresies/online-ananeosi-hronou-omilias/online-ananeosi-hronou-omilias-meso-myf2g-/ , << Το Bonus Ανανέωσης ισχύει για ανανεώσεις μέσω των καταστημάτων και online (με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα ή μέσω PayPal) >> αλλα μην ξεχνάμε δεν είναι για πάντα To Bonus ανανέωσης θα αποδίδεται μέσω των καταστημάτων WIND & Online έως 31.7.2015 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 ναι το γραφει και εδω https://www.wind.gr/gr/f2g/upiresies/online-ananeosi-hronou-omilias/online-ananeosi-hronou-omilias-meso-myf2g-/ , << Το Bonus Ανανέωσης ισχύει για ανανεώσεις μέσω των καταστημάτων και online (με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα ή μέσω PayPal) >> αλλα μην ξεχνάμε δεν είναι για πάντα To Bonus ανανέωσης θα αποδίδεται μέσω των καταστημάτων WIND & Online έως 31.7.2015 . Ευχαριστώ. Έχει δίκιο. Δεν το'ξερα. Το λέει, άλλωστε: "To Bonus ανανέωσης θα αποδίδεται μέσω των καταστημάτων WIND & Online έως 31.7.2015" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts