Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχθές έμαθα τυχαία οτι απο F2g2 μου ήμουν, με μετέφεραν στο απλό πρόγραμμα. Το έκαναν και σε κάποιον άλλον αυτό? Εχω την εντύπωση οτι δεν είναι και πολύ νόμιμο να το κάνουν αυτό, και μάλιστα χωρίς να με ενημερώσουν ή να ζητήσουν τη συγκατάθεσή μου.

Εννοείς ότι δεν είσαι καν σε f2g πακέτο;

Huawei Nova 5T

Είμαι σε απλό F2G. Οχι στο F2G2 που ήμουν

Νομίζω αυτό έχει γίνει αρκετά παλιότερα. Κάποτε υπήρχαν 3-4 διαφορετικά f2g πακέτα και όλοι είμαστε στο απλό, ανεξαρτήτως. Και ναι, έπρεπε να ενημερώσουν όλο τον κόσμο, γι' αυτή τους την αλλαγή.

Huawei Nova 5T

Είμαι σε απλό F2G. Οχι στο F2G2 που ήμουν

Τι διαφορά έχει F2G με F2G2; Και πως κατάλαβες σε ποιο πακέτο είσαι τώρα;

Μου αλλάξανε πρόγραμμα ερήμην μου, και μου είπαν οτι έπρεπε να ενημερωθώ μόνος μου απο κάποιο δελτίο τύπου που ανάρτησαν στην ιστοσελίδα τους. Το κατάλαβα τυχαία επειδή τελείωσαν τα λεπτά που έχω μέσω της προσφοράς, και είδα οτι οι χρεώσεις ήταν αρκετά μεγαλύτερες. Το F2g2 πρόσφερε χρέωση 0,11e/λεπτό προς OΛA τα δίκτυα (1/7/2012):60 δευτερόλεπτα ελάχιστη χρέωση ανά κλήση. ΧΡΕΩΣΗ μετά τα 60 ΑΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ. SMS:12 λεπτά προς όλα τα δίκτυα.

Από τα μέσα του Σεπτέμβρη έχουν καταργηθεί όλα τα F2GXXX σε όλους τους πελάτες

Η ανακοίνωση έγινε τον Αύγουστο, και είναι απόλυτα νόμιμο αυτό που έγινε, εφόσον δημοσιεύτηκε 30 ημέρες πριν. ( Άλλο πράγμα το νόμιμο , και άλλο το επιθυμητό )

Χτες έληγε το πακέτο δεδομένων μου.. Αν έχω καταλάβει καλά, τα δεδομένα στη wind λήγουν το απόγευμα 6-8, οπότε και χρησιμοποίησα λίγο από το υπόλοιπό μου μέχρι το πρωί και μετά μόνο με Wi-Fi. Απόγευμα μέχρι και βράδυ ήμουν έξω. Έπαιρνα δεδομένα από τη δεύτερη συσκευή μου, που είχα κάνει hotspot, μέσω Wi-Fi. Σημείωση. Είχα στείλει ένα μήνυμα και ήμουν στα 0.8€ περίπου. Το βράδυ μου έρχεται μήνυμα ότι έχω υπόλοιπο λιγότερο από 0.5€.. Γυριζω σπίτι και μπαίνω, από περιέργεια στην εφαρμογή. Έγραφε υπόλοιπο 0€... Και σήμερα, όμορφα-όμορφα, έρχεται το μήνυμα της χρέωσης 1€, για mobile internet... Thanks, Wind! :down: Κόψε την προσφορά με τα 8€ και θα φύγω τρέχοντας.

χτες εκανα αναβαθμιση και εσβησα τα παντα απο το xiaomi redmi note 2 και ετσι μολις το ανοιξα με τις καρτες μεσα συνδεθηκα με wifi και εκελισα τα δεδομενα , ομως το κακο ειχε γινει !!! σημερα μου ηρθε το γνωστο μηνυμα , μιλησα στο τσατ απο το myf2g τους ειπα οτι μολις ανοιξα το κινητο ηθελα καποια δευτερολεπτα να κλεισω δεδομενα κλπ και θελω το ευρω πισω , μετα απο 1 ωρα ηταν πισω, προφανως βλεπουν και αυτοι οτι ειναι ελαχιστα ΚΒ και τα δινουν πισω , αν ειναι αρκετα ΜΒ ισως να μη τα δινουν !!

https://www.dropbox.com/s/xcwgotqc5doe4y8/wind.JPG

[85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3]

Από τα μέσα του Σεπτέμβρη έχουν καταργηθεί όλα τα F2GXXX σε όλους τους πελάτες

Η ανακοίνωση έγινε τον Αύγουστο, και είναι απόλυτα νόμιμο αυτό που έγινε, εφόσον δημοσιεύτηκε 30 ημέρες πριν. ( Άλλο πράγμα το νόμιμο , και άλλο το επιθυμητό )

Με παρέπεμψαν εδώ Πού ακριβώς γράφει αυτό το πράγμα? Και όσο για το νόμιμο, επιφυλάσσομαι γιατί δεν είμαι σίγουρος ακόμα, αλλα θα το ψάξω.

Το Γράφει εκεί που λέει FROG . F2G-2 = αντίστοιχο τιμολόγιο του FROG (που ίσχυε τότε ) . Παρεπιμπτόντως σήμερα δεν ισχύει αυτή η τιμή ούτε στο FROG.

μου ήρθε πριν λίγο αυτό το μήνυμα

120Λ ΠPOΣ OΛOYΣ KAΘE MHNA ΓIA 6 MHNEΣ ΓIA 120 TYXEPOYΣ! ΓINE & EΣY ENAΣ AΠO AYTOYΣ! ENEPΓOΠOIHΣE 1 ΠAKETO AΞIAΣ 2€ & MΠEΣ AYTOMATA ΣTH XPIΣTOYΓENNIATIKH KΛHPΩΣH

και τελικά το βρήκα και στο σαιτ του f2g F2G Lucky December, αλλά αφορά κλήρωση.. και τζάμπα χάρηκα...

Cats are like Music:

It's foolish to try to explain their worth

to those who don't appreciate them :kitty:

Καλησπέρα,

Προσπαθώ εδώ και 2 μέρες να κάνω χρηση της εφαρμογης f2go και ανανέωση του χρόνου μου μέσω paypal αλλά δεν μπορώ να συνδεθω, μήπως γνωρίζετε τίποτα σχετικό?

Ευχαριστώ πολυ

Το Γράφει εκεί που λέει FROG . F2G-2 = αντίστοιχο τιμολόγιο του FROG (που ίσχυε τότε ) . Παρεπιμπτόντως σήμερα δεν ισχύει αυτή η τιμή ούτε στο FROG.

Γράφει για αναπροσαρμογή τιμολογίου. Οχι κατάργηση. Και παρακάτω γράφει

H WIND διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης ή/ και τερματισμού ή ανάκλησης όλων των παραπάνω [b]εμπορικά διαθέσιμων[/b] πακέτων/προσφορών ή/και της μετατροπής των σχετικών όρων ή/και τροποποίησης των ανωτέρω προσφορών, ακολουθώντας την προσήκουσα διαδικασία ενημέρωσης των συνδρομητών, όπως εκάστοτε ορίζεται από την κείμενη νομοθεσία και το ρυθμιστικό πλαίσιο της ΕΕΤΤ. Δεν αναφέρεται σε ΜΗ εμπορικά διαθέσιμα πλέον προγράμματα. Πολιτική χρέωσης μπορεί να αλλάξει. Οχι όμως να καταργήσει Μή εμπορικά διαθέσιμο πρόγραμμα όσο αυτό έχει έστω και έναν συνδρομητή.

Σε μια 10€ ανανέωση τι ποσό καθαρό θα μείνει στον λογαριασμό μετά τις κρατήσεις;
Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde)

Σε μια 10€ ανανέωση τι ποσό καθαρό θα μείνει στον λογαριασμό μετά τις κρατήσεις;

Έβαλα 10€ το Σάββατο, από περίπτερο αν αλλάζει κάτι, και "μπήκαν" 8.93€...

@reddevils.gr Από τις 11 τους έχω γράψει στο facebook και τους έστειλα και τον αριθμό μου.. Είπαν ότι θα με ενημερώσουν.. Ακόμα δε μου έχει έρθει παρόμοιο μήνυμα με το δικό σου..

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

Σήμερα δέχτηκα κλήση με αυτοματοποιημένο κείμενο στη "φοιτητική" sim που έχω τα τελευταία 2 χρόνια.

Με την κλήση αυτή η υπάλληλος με ενημέρωσε ότι η sim κέρδισε την προσφορά των 1500'+1.5GB με 8€ :lol::lol::lol:

Μέχρι τώρα δεχόμουν sms με αυτό το περιεχόμενο, τώρα και κλήση με αυτοματοποιημένο κείμενο !!!

Edited by makap

ολες οι προσφορες σιγα σιγα θα εξαφανιστουν λογο καταργησης της περιαγωγης.

σιγα να μην σε αφησει να μιλας απο την γερμανια πχ με 5 ευρω 300 λεπτα προς ολους...

γιαυτον τον λογο και πηγανε ολες οι εταιρειες την χρεωση τους στα 0,48 νομιζω.

γιατι απο τον μαιο του 2016 η χρεωση περιαγωγης δεν θα πρεπει να υπερβαινει τα + 1 η 2 σεντσ κοστος στην υπαρχουσα χρεωση.

+ το οτι θα καταργηθει εντελως η περιαγωγη τον ιουνιο του 2017 χωρις αλλες καθυστερησεις...

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

10/1,12= 8,93

Τι θα γίνει ρε παιδια με αυτο το daily mobile ή πως το λένε τέλος πάντων. Κάνω ανανέωση 6€ στο 7 το απόγευμα και μένουν στην κάρτα 5,36€ περίπου. Μπαίνω πριν μια ώρα στην εφαρμογή και βλέπω 4,36€. Ούτε που ακούμπησα το κινητο και τα δεδομένα κλειστά. Σπίτι με ανοικτό wifi. Τι μπορω να κάνω; Θα πέσει τρελό μπινελίκι αύριο στο chat.
Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde)

Τι θα γίνει ρε παιδια με αυτο το daily mobile ή πως το λένε τέλος πάντων. Κάνω ανανέωση 6€ στο 7 το απόγευμα και μένουν στην κάρτα 5,36€ περίπου. Μπαίνω πριν μια ώρα στην εφαρμογή και βλέπω 4,36€. Ούτε που ακούμπησα το κινητο και τα δεδομένα κλειστά. Σπίτι με ανοικτό wifi. Τι μπορω να κάνω; Θα πέσει τρελό μπινελίκι αύριο στο chat.

Εννοείται ότι τους γράφεις και στο facebook. Σε post, όχι μήνυμα.

Huawei Nova 5T

Να ξεφτιλιζόμαστε στο Facebook για ενα ευρω επειδή οι άνθρωποι ειναι λακαμάδες;;; Έλεος...

Να ξεφτιλιζόμαστε στο Facebook για ενα ευρω επειδή οι άνθρωποι ειναι λακαμάδες;;; Έλεος...

Εδώ αυτοί δε ντρέπονται να σου "φάνε" 1€, για mobile internet, εντός πακέτου, θα ντραπείς εσύ, που θα ζητήσεις αυτό που έχεις ήδη πληρώσει πίσω;

Huawei Nova 5T

Εδώ αυτοί δε ντρέπονται να σου "φάνε" 1€, για mobile internet, εντός πακέτου, θα ντραπείς εσύ, που θα ζητήσεις αυτό που έχεις ήδη πληρώσει πίσω;

Θα τα πούμε ενα χεράκι αύριο στο chat.

Θα τα πούμε ενα χεράκι αύριο στο chat.

Αφού φάγαμε πάλι κανα μισάωρο στο chat πήραμε πίσω το 1 ευρώ το οποίο κατά λάθος μου χρεώθηκε.

Τις κλωτσιές πότε θα αρχίσουμε δεν ξέρω. Ποιος ξέρει πόσα ευρουλάκια ξαφρίζουν κάθε μέρα και δεν το αντιλαμβάνεται ο κόσμος.

Αφού φάγαμε πάλι κανα μισάωρο στο chat πήραμε πίσω το 1 ευρώ το οποίο κατά λάθος μου χρεώθηκε.

Τις κλωτσιές πότε θα αρχίσουμε δεν ξέρω. Ποιος ξέρει πόσα ευρουλάκια ξαφρίζουν κάθε μέρα και δεν το αντιλαμβάνεται ο κόσμος.

Κι εμένα μου έφαγαν 1€. Τους έγραψα στο facebook, τους έγραψα και μήνυμα, αλλά τίποτα από χτες. :mad:

Huawei Nova 5T

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova