vagosman Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Σχετικά με τα magic numbers προσωπικά το μετάνιωσα που μπήκα στην παγίδα της Wind. Όσοι δεν έχουν μπει σε αυτά κρατάνε την παλιά προσφορά με λεπτά προς όλα τα Wind/Q και οχι μονο τα δηλωμένα. Ηταν μια ωραία εκτελεσμένη παγίδα απο πλευρά της Wind, well played. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Σχετικά με τα magic numbers προσωπικά το μετάνιωσα που μπήκα στην παγίδα της Wind. Όσοι δεν έχουν μπει σε αυτά κρατάνε την παλιά προσφορά με λεπτά προς όλα τα Wind/Q και οχι μονο τα δηλωμένα. Ηταν μια ωραία εκτελεσμένη παγίδα απο πλευρά της Wind, well played. σε ποια παλιά προσφορά αναφέρεσαι; Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
legent13 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Εχει ατονησει λιγάκι το Lucky day ή είναι η ιδέα μου? Ουτε SMS ενημερωτικό ερχεται, και αποτι βλέπω στη σελίδα η τελευταία προσφορά ήταν στις 28/10 Αλλαξε σε lucky weekend.ενημερωση μεσω facebook Παράθεση ;-) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Αλλαξε σε lucky weekend.ενημερωση μεσω facebook Εχεις κάποιο λινκ να το διαβάσω? Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 (edited) Εχεις κάποιο λινκ να το διαβάσω? F2G Lucky Weekends πάντως γι'αυτήν την προσφορά μου ήρθε και ενημερωτικό μήνυμα με sms Edited November 9, 2015 by evoula_ Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Σχετικά με τα magic numbers προσωπικά το μετάνιωσα που μπήκα στην παγίδα της Wind. Όσοι δεν έχουν μπει σε αυτά κρατάνε την παλιά προσφορά με λεπτά προς όλα τα Wind/Q και οχι μονο τα δηλωμένα. Ηταν μια ωραία εκτελεσμένη παγίδα απο πλευρά της Wind, well played. Δεν ισχύει αυτό που έγραψες, ή δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Τα magic numbers είναι απλώς μία προσφορά που δίνει η Wind προς τρεις αριθμούς για να μιλάς με 1500 λεπτά. Δεν επηρεάζει κάποιο άλλο πακέτο, ή προσφορά που μπορείς να είχες. Επίσης για ποιά προσφορά μιλάς προς Wind/Q; Αν εννοείς τα 100 επιπλέον λεπτά που δίνει η Wind με την αγορά του πακέτου των 5 ευρώ με 200 προς όλους, υπάρχουν κανονικά και ισχύουν προς Wind/Q ( +100 sms). Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RasAlGhul Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Τα Magic Numbers δεν έχουν ακυρώσει καμία άλλη προσφορά, τουλάχιστον από το 2012 και μετά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
legent13 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Εχεις κάποιο λινκ να το διαβάσω? m.facebook/f2g Παράθεση ;-) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Έχω στον αριθμό μου υπόλοιπο 23,40 ευρω τα οποία λήγουν στις 2/4/2016. Κάνω ανανέωση σήμερα 9/11/2015, 10 ευρώ σε κατάστημα (Θεσσαλονίκη, Κέντρο) και το υπόλοιπό μου γίνεται 31,90 ευρώ το οποίο σύμφωνα με την F2G εφαρμογή λήγει στις 9/5/2016! Όλα σωστά μέχρι εδώ δε συμφωνείτε; Και η υπάλληλος στο κατάστημα μου λέει το εξής κουφό: Υπάλληλος: "Βλέπω ότι έχετε κάποιο χρηματικό υπόλοιπο στο λογαριασμό σας. Να το ξοδέψετε σε αγορά πακέτων γιατί σε 2-3 μήνες η Wind θα σας το αφαιρέσει" :blink: Εγώ: "Μα έκανα ανανέωση πριν από λίγο, δε θα λήξει το συνολικό ποσό του υπολοίπου μου μετά από 6 μήνες;" Υπάλληλος: "Όχι κυριέ μου, δεν ισχύει αυτό, η Wind θα σας αφαιρέσει το χρηματικό υπόλοιπο, να το ξοδέψετε σε αγορά πακέτων..." :cry: Και έφυγα... άπραγος!!! Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Τράβα ένα πριντ σκρην από την εφαρμογή που σου δείχνει το υπόλοιπο και την ημερομηνία λήξης και συνέχισε κανονικά την χρήση του κινητού όπως παλιά. Χωρίς εξαναγκασμους αγορας πακέτων από <<σαΐνια>> ... Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Έχω στον αριθμό μου υπόλοιπο 23,40 ευρω τα οποία λήγουν στις 2/4/2016. Κάνω ανανέωση σήμερα 9/11/2015, 10 ευρώ σε κατάστημα (Θεσσαλονίκη, Κέντρο) και το υπόλοιπό μου γίνεται 31,90 ευρώ το οποίο σύμφωνα με την F2G εφαρμογή λήγει στις 9/5/2016! Όλα σωστά μέχρι εδώ δε συμφωνείτε; Και η υπάλληλος στο κατάστημα μου λέει το εξής κουφό: Υπάλληλος: "Βλέπω ότι έχετε κάποιο χρηματικό υπόλοιπο στο λογαριασμό σας. Να το ξοδέψετε σε αγορά πακέτων γιατί σε 2-3 μήνες η Wind θα σας το αφαιρέσει" :blink: Εγώ: "Μα έκανα ανανέωση πριν από λίγο, δε θα λήξει το συνολικό ποσό του υπολοίπου μου μετά από 6 μήνες;" Υπάλληλος: "Όχι κυριέ μου, δεν ισχύει αυτό, η Wind θα σας αφαιρέσει το χρηματικό υπόλοιπο, να το ξοδέψετε σε αγορά πακέτων..." :cry: Και έφυγα... άπραγος!!! Μετά εμείς είμαστε οι κακοί, που "χαρακτηρίζουμε" τους υπαλλήλους... :rolleyes: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Πριν τα Magic Numbers οταν βάζαμε κάρτα παίρναμε 1500 προς ολη την Wind/Q Πλεον με τα MN παίρνουμε 1500 προς τους 3 δηλωμένους αριθμους ΜΟΝΟ. Σε όσα τηλέφωνα δεν έχουν ενταχθεί στα ΜΝ παραμένουν με δωρεάν χρόνο προς Wind/Q. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RasAlGhul Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 (edited) Τα Magic Numbers ήταν πάντα προς 3 (το μέγιστο) αριθμούς WIND/Q Edited November 10, 2015 by RasAlGhul Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Πριν τα Magic Numbers οταν βάζαμε κάρτα παίρναμε 1500 προς ολη την Wind/Q Πλεον με τα MN παίρνουμε 1500 προς τους 3 δηλωμένους αριθμους ΜΟΝΟ. Σε όσα τηλέφωνα δεν έχουν ενταχθεί στα ΜΝ παραμένουν με δωρεάν χρόνο προς Wind/Q. ποια προσφορα ήταν αυτή? υπάρχει κάποιο link? Δεν θυμαμαι να εδινε 1500' προς wind με ανανέωση. Μήπως ήταν πολύ παλιότερα για ανανεώσεις 20 ευρώ και πάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Πριν τα Magic Numbers οταν βάζαμε κάρτα παίρναμε 1500 προς ολη την Wind/Q Πλεον με τα MN παίρνουμε 1500 προς τους 3 δηλωμένους αριθμους ΜΟΝΟ. Σε όσα τηλέφωνα δεν έχουν ενταχθεί στα ΜΝ παραμένουν με δωρεάν χρόνο προς Wind/Q. κλασική Wind.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Πριν τα Magic Numbers οταν βάζαμε κάρτα παίρναμε 1500 προς ολη την Wind/Q Πλεον με τα MN παίρνουμε 1500 προς τους 3 δηλωμένους αριθμους ΜΟΝΟ. Σε όσα τηλέφωνα δεν έχουν ενταχθεί στα ΜΝ παραμένουν με δωρεάν χρόνο προς Wind/Q. κλασική Wind.. έχω wind f2g γύρω στα 3 με 4 χρόνια.. μπορεί και παραπάνω.. τέτοια προσφορά δεν υπήρχε.. εντάξει την κατηγορούμε σαν εταιρία για διάφορα που έχουν συμβεί στον καθένα μας.. αλλά μην λέμε και ότι μας κατέβει στο κεφάλι! τα magic numbers είναι μια φοβερή προσφορά, που δεν πήρε όμως τη θέση καμιάς προηγούμενης καλύτερης προσφοράς... Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polaris3 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Πριν τα Magic Numbers οταν βάζαμε κάρτα παίρναμε 1500 προς ολη την Wind/Q Πλεον με τα MN παίρνουμε 1500 προς τους 3 δηλωμένους αριθμους ΜΟΝΟ. Σε όσα τηλέφωνα δεν έχουν ενταχθεί στα ΜΝ παραμένουν με δωρεάν χρόνο προς Wind/Q. Τέτοια προσφορά δεν πιστεύω να υπήρξε ποτέ !!!Είμαι και εγώ τουλάχιστον τέσσερα χρόνια στο f2g και εκμεταλλευομαι τις προσφορές τις οσο δεν πάει. Θα την ήξερα αν υπήρχε τέτοια προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Είμαι μια ζωή σε συμβόλαιο βονταφον. Λήγει σε μερικές μέρες. Σκέφτομαι να κάνω κάρτα wind, όπως τα έβγαλα θα μου κοστίζει για το ίδιο πακέτο 10 ευρώ πιο φθηνά. Έχω μια απορία. Μπορώ να κρατήσω τον αριθμό μου έτσι? Η επειδή αλλάζω εταιρεία θα κάνω καινούριο? (που θα είναι και πρόβλημα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RasAlGhul Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Είμαι μια ζωή σε συμβόλαιο βονταφον. Λήγει σε μερικές μέρες. Σκέφτομαι να κάνω κάρτα wind, όπως τα έβγαλα θα μου κοστίζει για το ίδιο πακέτο 10 ευρώ πιο φθηνά. Έχω μια απορία. Μπορώ να κρατήσω τον αριθμό μου έτσι? Η επειδή αλλάζω εταιρεία θα κάνω καινούριο? (που θα είναι και πρόβλημα) Φορητότητα αριθμού you know? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 έχω wind f2g γύρω στα 3 με 4 χρόνια.. μπορεί και παραπάνω.. τέτοια προσφορά δεν υπήρχε.. εντάξει την κατηγορούμε σαν εταιρία για διάφορα που έχουν συμβεί στον καθένα μας.. αλλά μην λέμε και ότι μας κατέβει στο κεφάλι! τα magic numbers είναι μια φοβερή προσφορά, που δεν πήρε όμως τη θέση καμιάς προηγούμενης καλύτερης προσφοράς... Απο ανανεώσεις 10€ κ ανω εδινε δώρο λεπτα προς Wind/Q πολλες φορές και μηνύματα. Δεν ηταν προσφορά συγκεκριμένη αλλα σα δώρο που όμως το έδινε πάντα. Προσωπικά είμαι στη Wind πάνω απο 10 χρόνια αλλα δεν έχει κάτι να λέει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktselios Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Αν κάνω ανανέωση 10 ευρώ σε κατάστημα κερδίζω κάτι; Θέλω να πω, υπάρχει διαφορά από την online ανανέωση; Για παράδειγμα στην Q, η ανανέωση σε κατάστημα σου δίνει 120' προς σταθερά, που δεν τα δίνει με την Online ανανέωση. Παράθεση OnePlus 6, A6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Στην Q έχεις είτε 120' σε σταθερά, είτε 120Mb. Τα πληρώνεις όμως 0,3€, δεν είναι δωρεάν. Στο f2g έχει αντίστοιχα 120' σε σταθερά είτε 120' σε wind/q. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Ισχύει ότι η είσοδος στο m.Facebook είναι δωρεάν; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macnianios Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Δε νομίζω Την προηγούμενη φορά που ήταν δωρεάν, έβγαζε μνμ στο πάνω μέρος της οθόνης Σήμερα δεν βγάζει κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mairoulou Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Εχει ατονησει λιγάκι το Lucky day ή είναι η ιδέα μου? Ουτε SMS ενημερωτικό ερχεται, και αποτι βλέπω στη σελίδα η τελευταία προσφορά ήταν στις 28/10 HEYΥΥΥ φίλε νομίζω κάνεις λάθος !!!! Με άγχωσες και μπήκα να δω..και πλέον όχι μόνο ατόνησαν αλλά έγιναν και για πιο πολλές μέρες...τελευταία ενημέρωση είναι 6/11 μέχρι 9/11 (δώρο ιντερνετακι μας έδιναν)...βλέπεις ??? μιλάει πια για lucky weekends... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts