Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν επιτρέπει... Λέει οτι η προσφορά αφορά τους κατόχους του πακέτου "ειδικής προσφοράς"

Ενα νουμερο ειναι στο ονομα μου.Ειναι f2g αλλα το εδωσα πριν 2 χρονια σε ενα ξαδερφο μου.Ελαβε μηνυμα για τα 1500'+1500mb.Εστειλε μηνυμα και ενεργοποιησε.Το ιδιο μια φιλη μου με f2g (στο ονομα της), αλλα με αρκετο υπολοιπο μεσα.Το βασικο μου f2g δεν ελαβε μηνυμα για τα 1500'+1500mb.Αυτο σημαινει οτι δεν ειναι μονο για κατοχους ειδικης προσφορας, αλλα και για f2g.

Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

Έχω νούμερο f2g που μου δίνει 120' κάθε μήνα δωρεάν λόγω σταθερής wind στο σπίτι. Έχω και μια κοσμοκάρτα.

Ερώτηση: μπορώ να κάνω μεταφορά του αριθμού της κοσμοκάρτας στη wind πρόγραμμα f2g και σε αυτόν τον αριθμό να ισχύσει η προσφορά των 120' ; Δηλαδή να καταργήσω την κοσμοκάρτα και να έχω μόνο τον αριθμό της αλλά σε f2g;

Μπορείς να κάνεις φορητότητα σε f2g και να κρατήσεις τον ίδιο αριθμό που είχες στην Cosmoκάρτα. Μπορείς και να το δηλώσεις σαν τον αριθμό που σου δίνει τα 120' λόγω σταθερού. Αλλά δε μπορείς έχεις από 120' και στα 2 νούμερα, και αναγκαστικά θα πρέπει να στα κόψουν από το υπάρχον f2g.

Μπορείς να κάνεις φορητότητα σε f2g και να κρατήσεις τον ίδιο αριθμό που είχες στην Cosmoκάρτα. Μπορείς και να το δηλώσεις σαν τον αριθμό που σου δίνει τα 120' λόγω σταθερού. Αλλά δε μπορείς έχεις από 120' και στα 2 νούμερα, και αναγκαστικά θα πρέπει να στα κόψουν από το υπάρχον f2g.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Εξυπακούεται ότι θα έχω μόνο ένα νούμερο με την προσφορά των 120'. Και πόσο κοστίζει η φορητότητα;

10 ευρω η ενεργοποίηση στο κατάστημα και από 5 ευρω η πρωτη ανανεωση

Oταν πήγα στη wind για να πάρω το 1gb που δικαιούμαι ως συνδρομητής του wind 2play ο υπάλληλος μου είπε και έβαλα ένα ποσό (τρία ευρώ) στην κάρτα για να λειτουργήσει. Οταν μετά από κάποιους μήνες η κάρτα δεν λειτουργούσε πλέον, ο υπάλληλος με ενημέρωσε ότι για κάποιο λόγο τα χρήματα είχαν χρησιμοποιηθεί για το ιντερνετ πέραν του δωρεάν. Και έπρεπε να ξαναβάλω χρήματα για να λειτουργήσει πάλι η υπηρεσία.

Ωραία εταιρεία, να τη χαιρόμαστε! :wacko:

Scotty, beam us up.

Το καλοκαίρι που έβαλα double play από τη Wind, μου στείλανε την κάρτα sim με το 1gb στο εξοχικό που ήμουν για διακοπές. Επειδή ήθελε να δηλωθεί η κάρτα αυτή ως η συγκεκριμένη που θα πηγαίνει το 1gb έπρεπε να πάω σε κατάστημα να το φτιάξω. Πήγα στο τοπικό που έχει η Wind, και στην αρχή ο υπάλληλος δεν ήξερε που ακριβώς μπαίνει αυτό στο πρόγραμμά τους, παρά μόνο για τα 120΄που τα είχα βάλει σε ένα νούμερο Q. Τελικά ψάχνοντας το βρήκαμε, και προέκυψε πως μπορείς να βάλεις είτε τα 120' είτε το 1gb σε οποιοδήποτε νούμερο θες που είναι στο όνομά σου(να είναι wind ή q εξυπακούεται), απλά όχι και τα 2 μαζί στο ίδιο. Απλά το λέω, μήπως συμφέρει κάποιον να δηλώσει κάποιο άλλο νούμερο για να παίρνει το 1gb που το χρειάζεται περισσότερο.

Εντάξει, βρήκα την κοπέλα της WIND σήμερα στην Ομόνοια και τσίμπησα κι εγώ την Ειδική Προσφορά!! Μόνο που μου ζήτησε 20€ (μένουν 18,41€ στην κάρτα). Οπότε πήρα μόνο 1 προς το παρόν για μένα, μην τύχει και μου μείνουν οι άλλοι αριθμοί και πάνε τσάμπα τα 20άρικα... Αφού βρήκα και εύκολο αριθμό με το "666" μέσα, χαλάλι μου! :lol:

Με το που την έβαλα μέσα, έχω 2GB δωρεάν δεδομένα, 20 SMS προς όλους , πήρα 20' προς όλους για 7 μέρες από το Log n' Win και 300' προς WIND/Q για 1 μήνα επειδή γράφτηκα στο MyF2G. Δεν έχω αγοράσει τίποτα ακόμα. :rolleyes:

Να δω τι θα κάνω την κάρτα της Q τώρα, έχω και 16€ μέσα... Μάλλον θα τη δώσω στην αδερφή μου. :p

ναι, απο κατάστημα με αφαιρεση 0.30 απο το υπολοιπο,δίνει 120' προς wind ή 120' προς σταθερά.

Δωρο αδωρο ...

Το καλοκαίρι που έβαλα double play από τη Wind, μου στείλανε την κάρτα sim με το 1gb στο εξοχικό που ήμουν για διακοπές. Επειδή ήθελε να δηλωθεί η κάρτα αυτή ως η συγκεκριμένη που θα πηγαίνει το 1gb έπρεπε να πάω σε κατάστημα να το φτιάξω. Πήγα στο τοπικό που έχει η Wind, και στην αρχή ο υπάλληλος δεν ήξερε που ακριβώς μπαίνει αυτό στο πρόγραμμά τους, παρά μόνο για τα 120΄που τα είχα βάλει σε ένα νούμερο Q. Τελικά ψάχνοντας το βρήκαμε, και προέκυψε πως μπορείς να βάλεις είτε τα 120' είτε το 1gb σε οποιοδήποτε νούμερο θες που είναι στο όνομά σου(να είναι wind ή q εξυπακούεται), απλά όχι και τα 2 μαζί στο ίδιο. Απλά το λέω, μήπως συμφέρει κάποιον να δηλώσει κάποιο άλλο νούμερο για να παίρνει το 1gb που το χρειάζεται περισσότερο.

1) ΔΕΝ πληρωνουμε ουτε δειγμα ευρω για τα 120' και για το 1GB.

Οποιος υπαλληλος σας πει να δωσετε λεφτα για ενεργοποιηση, πειτε του ΑΝΤΙΟ!

2) ΔΕΝ ειναι ή το 1GB ή τα 120' ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ. Μπορείς είτε να παρεις τα 120' και οχι το 1gb(πχ σε καποιο τηλεφωνο που δε χρησιμοποιεις ιντερνετ), μπορει να παρεις μονο το 1GB και οχι τα 120', και φυσικα μπορεις να παρεις ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ μαζι. Στο F2G ή Q νουμερο σου να μπαινουν τα 120' και σε μια αλλη sim(mobile broadband) μπαινει το 1GB, η οποια ΔΕΝ ειναι/ισχυει για τηλεφωνικες κλησεις. http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/statheri-internet-me-f2g/

3) Στην καρτα με τον 1GB ΔΕΝ χρειαζεται να βαζουμε λεφτα/καρτα. ουτε σε μηνα, ουτε σε τριμηνο, ουτε εξαμηνο, ΠΟΤΕ!

400 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ ME MONO 7€! TO AΓAΠHMENO ΣOY ΠAKETO EINAI ΣE ΠPOΣΦOPA KAI ΔINEI ΠEPIΣΣOTEPA! KAΛEΣE 1265 ΔΩPEAN KAI ENEPΓOΠOIHΣE TO ΣHMEPA KIOΛAΣ!

Μόνο προσφορά δεν το λες όταν τον προηγούμενο μήνα με 3€ μου έδωσε 1GB και 200 λεπτά προς όλους!

400 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ ME MONO 7€! TO AΓAΠHMENO ΣOY ΠAKETO EINAI ΣE ΠPOΣΦOPA KAI ΔINEI ΠEPIΣΣOTEPA! KAΛEΣE 1265 ΔΩPEAN KAI ENEPΓOΠOIHΣE TO ΣHMEPA KIOΛAΣ!

Μόνο προσφορά δεν το λες όταν τον προηγούμενο μήνα με 3€ μου έδωσε 1GB και 200 λεπτά προς όλους!

Και γιατί να μη δώσεις 1ευρώ παραπάνω και να έχεις την ευελιξία που σου δίνει το blender? :X

Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει

Και γιατί να μη δώσεις 1ευρώ παραπάνω και να έχεις την ευελιξία που σου δίνει το blender? :X

Αυτό ακριβώς.

Περιμένω τόσους μήνες μήπως μου έρθει και εμένα το μήνυμα με τη προσφορά των 8€!

Μισο γιατι μπερδευτηκα

με 5 ευρώ παίρνεις 200 προς όλους + κάποια προς wind/q (talk 2 all)

με 2 ευρώ παίρνεις 200 προς όλους + κάποια προς wind/q (turbo)

Ποια ακριβώς είναι η ΠΡΟΣΦΟΡΑ?

I am the FireStarter

Και αν σκεφτείς ότι αν πάρεις την ΠΡΟΣΦΟΡΑ λογικά θα λογιστεί ως μια και μεμονωμένη ενεργοποίηση πακέτου, τα λεπτά και sms προς wind/q πιθανότατα θα είναι μόνο του talk to all. Άρα ΠΡΟΣΦΟΡΑ για να έχεις λιγότερα :)

1) ΔΕΝ πληρωνουμε ουτε δειγμα ευρω για τα 120' και για το 1GB.

Οποιος υπαλληλος σας πει να δωσετε λεφτα για ενεργοποιηση, πειτε του ΑΝΤΙΟ!

Δεν είπα ότι χρειάστηκε να δώσω χρήματα για ενεργοποίηση. Απλά μου στείλανε μια κάρτα που ήταν για Mobile broadband που είχε 500MB για 1 μήνα, και αν δεν πήγαινα στο κατάστημα να περάσει στο πρόγραμμά τους ότι σε αυτήν την κάρτα θα πηγαίνει το 1gb δεν θα μου έδινε άλλα, σύμφωνα με sms που ήρθε στο mi-fi που την είχα.

2) ΔΕΝ ειναι ή το 1GB ή τα 120' ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ. Μπορείς είτε να παρεις τα 120' και οχι το 1gb(πχ σε καποιο τηλεφωνο που δε χρησιμοποιεις ιντερνετ), μπορει να παρεις μονο το 1GB και οχι τα 120', και φυσικα μπορεις να παρεις ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ μαζι. Στο F2G ή Q νουμερο σου να μπαινουν τα 120' και σε μια αλλη sim(mobile broadband) μπαινει το 1GB, η οποια ΔΕΝ ειναι/ισχυει για τηλεφωνικες κλησεις. http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/statheri-internet-me-f2g/

Δε λέμε κάτι διαφορετικό, πέρα από το ότι μου είπε ο υπάλληλος (που τονίζω ήταν σε επαρχιακό κατάστημα που δεν είχε εξυπηρετήσει άλλον για το συγκεκριμένο λόγο) ότι φαίνεται πως η εφαρμογή τον αφήνει να δώσει το 1gb και σε οποιοαδήποτε άλλη κάρτα sim έχω, και όχι αποκλειστικά σε αυτήν που μου δώσανε που δεν κάνει για τηλέφωνο. Τώρα αν κάνει λάθος και δεν γίνεται δεν ξέρω...

3) Στην καρτα με τον 1GB ΔΕΝ χρειαζεται να βαζουμε λεφτα/καρτα. ουτε σε μηνα, ουτε σε τριμηνο, ουτε εξαμηνο, ΠΟΤΕ!

Σωστό και λογικό. Αλλά έχω δει να γράφεται πως και αυτή λήγει κάποια στιγμή, και στην αντικαθιστούν με άλλη. Αν είναι έτσι είναι χαζό. Θα μπορούσαν να δίνουν μια κάρτα που πραγματικά δε λήγει ποτέ.

Ο υπάλληλος ήταν κάθετος ως προς αυτό! Εβαλα χρήματα όχι μία, αλλά δύο φορές. Την πρώτη για να ενεργοποιηθεί η κάρτα και τη δεύτερη γιατί "άγνωστο πως", "έφαγε" όλα τα χρήματα που ήταν μέσα (προφανώς αυτά που είχα βάλει) και έπρεπε να την ενεργοποιήσω ξανά.

Λόγω έλλειψης χρόνου, το έκανα χωρίς να το πολυψάξω..

Scotty, beam us up.

Εγώ σκέφτομαι αυτόν το μήνα να μην βάλω κάρτα και να φάω από το υπόλοιπο που έχω, μπας και μου στείλουν το μήνυμα για 1500+1500. Το Έχω λάβει σε δύο νούμερα που ουσιαστικά δεν τα χρησιμοποιώ και δεν το έχω λάβει στο βασικό μου νούμερο

Το ίδιο σκέφτηκα και εγώ...:D Να δω πόσο θ' αντέξω χωρίς data! :cry:

GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th

Ο υπάλληλος ήταν κάθετος ως προς αυτό! Εβαλα χρήματα όχι μία, αλλά δύο φορές. Την πρώτη για να ενεργοποιηθεί η κάρτα και τη δεύτερη γιατί "άγνωστο πως", "έφαγε" όλα τα χρήματα που ήταν μέσα (προφανώς αυτά που είχα βάλει) και έπρεπε να την ενεργοποιήσω ξανά.

και εσυ που ξερεις που πηγαν τα λεφτα ΣΟΥ;

στη θεση σου θα τον ειχα κανει καταγγελια. απλα και στεγνα.-

επιβεβαιωνω πως και στην καρτα της μητερας μου το ιδιο εγινε.

Απο την εξυπηρετηση αλλα και απο καταστημα μου ειχαν πει πως πρεπει να γινει ανανεωσν 5 ευρω.

αγνωστο τι γινονται μετα τα χρηματα

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

To 1gb δώρο σε f2g αν βάλουμε κάρτα 10€ σε κατάστημα,ισχύει μόνο για την πρώτη ανανέωση του μήνα;

επιβεβαιωνω πως και στην καρτα της μητερας μου το ιδιο εγινε.

Απο την εξυπηρετηση αλλα και απο καταστημα μου ειχαν πει πως πρεπει να γινει ανανεωσν 5 ευρω.

αγνωστο τι γινονται μετα τα χρηματα

παιδιά είναι κάρτα Mobile Boradband. που σημαίνει έχει διάρκει λήξεως 12μήνες κι επιλογές με 5€ 1GB για 30 ημέρες ή 15€ 5GB 30 ημέρες. Τώρα αν το χρηματικό υπόλοιπο πάει στα 0€ πρέπει να μπουν μονάδες. ελεγχετε το υπολοιπο των δεδομενων και θα περασετε ενα χρονο!

ειμαι 13 μηνες με το 1GB και δε χρειαζεται κανενας ελεγχος για χρηματικο υπολοιπο(!) και ουτε να μπαινει ευρω. Άλλη καρτα η sim για το 1GB και αλλη η καρτα για τις κλησεις.

που τα διαβαζετε αυτα τα παραλογα; σας παιρνουν τα ευρω διχως να γνωριζετε τι εχετε.

Το 1GB του Mobile broadband επειδή είναι ουσιαστικά στυλ καρτοκινητου, λήγει σε ένα χρόνο. Μετά ναι μεν μπαίνει κανονικά το 1GB αλλά δεν μπορείς να το λειτουργήσεις γιατί δεν έχει μονάδες μέσα το νούμερο. Θέλει ανανέωση έστω με 5 ευρώ τα οποία ανανεώνουν τον χρόνο (τώρα με τις αλλαγές δε ξέρω αν μειώθηκε και αυτό από χρόνο σε κάτι λιγότερο) ενώ με τα χρήματα αυτά ουσιαστικά σου βάζουν επιπλέον 1GB. Το έχω πάθει σε δύο νούμερα και το έχω διασταυρώσει.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova