xapos Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Πολύ καλή προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GPOWER Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Μηπως ξερουμε για ποσο ισχυει η προσφορα αυτη?....μπορουμε να το παρουμε και την επομενη εβδομαδα αν δεν την παρουμε τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Πως ενεργοποιω να μου στελνει μηνυμα η wind τις χαμενες κλησεις οταν εχω απενεργοποιημενο το κινητο και να μην εχω τον τηλεφωνητη? Γιατι τωρα οταν εχω απενεργοποιημενο το κινητο απλα οποιος με καλει συνδεεται μετα στον τηλεφωνητη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 "ΚΡΥΦΑ ΝΑΙ" ΣΤΟ 1265 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Πως ενεργοποιω να μου στελνει μηνυμα η wind τις χαμενες κλησεις οταν εχω απενεργοποιημενο το κινητο και να μην εχω τον τηλεφωνητη? Γιατι τωρα οταν εχω απενεργοποιημενο το κινητο απλα οποιος με καλει συνδεεται μετα στον τηλεφωνητη. Πρέπει απλά να έχεις απενεργοποιήμενο τον τηλεφωνητή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zannakis Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Μολις πηρα και γω το 1GB απο το http://f2gshazam.gr/ καλη προσφορά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Ενημερωτικα μιας και δεν εχει αναφερθει το log 'n win πηγε 150MB απο 100MB κατι ειναι και αυτο το +50% Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Ενημερωτικα μιας και δεν εχει αναφερθει το log 'n win πηγε 150MB απο 100MB κατι ειναι και αυτο το +50% πολυ θετικη και αυτη η κινηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Πρέπει απλά να έχεις απενεργοποιήμενο τον τηλεφωνητή σου. Πως τον απενεργοποιω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agkarag Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Πως τον απενεργοποιω? γράφεις ##002# και πατάς κλήση (αν θυμάμαι καλά..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Οκ αυτο ηταν ευχαριστω. Και με ενεργοποιημενο τον τηλεφωνητη παντως , μου εστελνε κανονικα μηνυματα με τις χαμενες κλησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis99 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Ενημερωτικα μιας και δεν εχει αναφερθει το log 'n win πηγε 150MB απο 100MB κατι ειναι και αυτο το +50% Δεν είναι και άσχημα! Μαζί με το 1GB με ανανέωση από κατάστημα φτάνεις τα 1600mb δωρεάν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Δεν είναι και άσχημα! Μαζί με το 1GB με ανανέωση από κατάστημα φτάνεις τα 1600mb δωρεάν! 1024 + 150 =1174 mb. πως προκυπτουν τα 1600? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 1024 + 150 =1174 mb. πως προκυπτουν τα 1600? 150*4=600MB το μήνα συν τα 1024 της ανανέωσης Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Θυμιστε μου κάποιο data προγραμμα για roaming σε χώρα της ΕΕ απο wind f2g.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/periagogi/prosfores/kartokiniti/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Προσπάθησα λοιπόν σε καινούρια συσκευή να ενεργοποιήσω σύνδεση δεδομένων, αλλά απόκριση καμία! Βρε απο βρε απο εκεί, τίποτα!! Βγάζω μια άλλη σιμ που έχω (voda) τη βάζω στη νέα συσκευή, ανοίγω data και όλα καλά! Τι μπορεί να κάνω λάθος?? Επίσης δοκίμασα τη κάρτα της wind στη συσκευή που έχω το vodafone (η οποία συνδέεται κανονικά με τη κάρτα της voda) αλλά και εκεί τζίφος. Απο τα παραπάνω καταλήγω ότι μάλλον είναι θέμα sim, αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Καμιά ιδέα? Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Ρυθμίσεις internet, APN. Τα έχεις ρυθμίσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Ρυθμίσεις internet, APN. Τα έχεις ρυθμίσει; Οχι δεν ασχολήθηκα με αυτά (ούτε ξέρω ακριβώς που είναι ή τι να βάλω) αλλά ούτε και με τη κάρτα της voda δεν έκανα τίποτα και έπαιξε κανονικά. Μπορείς να μου πείς που να πάω, τι να ρυθμίσω? Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Αυτό δε λέει κάτι. Το πιθανότερο είναι όταν είχες βάλει την πρώτη φορά τη Vodafone να ήρθε αυτόματο μήνυμα με τις ρυθμίσεις. Κάτι αντίστοιχο πρέπει να είχε γίνει και με τη Wind. Αλλά αν δεν ήρθε ποτέ, θα βρεις τις ρυθμίσεις εδώ : http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/upostirixi/ruthmiseis-internet/ Στην ουσία αρκεί να φτιάξεις ένα προφίλ internet και να βάλεις το APN της Wind(gint.be-online.gr). Αν δεις πως είναι αυτό της Vodafone στη συσκευή σου, δεν θα είναι πολύ δύσκολο να το φτιάξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkorigin Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 καλημερα γιa να κανω βιντεοκλησεις (το υποστηριζουν και τα 2 κινητα) χρειαζεται νa εχω πακετο ιντερνετ? mb? χρειαζεται να κανω ενεργοποιηση στη wind? για βιντεοκλησεις? τα ιδια λεπτα ομιλιας αντιστοιχουν και σε βιντεοκλησεις? ή ειναι αλλο πακετο? απο cosmote σε wind και απο wind σε wind (καρτοκινητα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis99 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 καλημερα γιa να κανω βιντεοκλησεις (το υποστηριζουν και τα 2 κινητα) χρειαζεται νa εχω πακετο ιντερνετ? mb? χρειαζεται να κανω ενεργοποιηση στη wind? για βιντεοκλησεις? τα ιδια λεπτα ομιλιας αντιστοιχουν και σε βιντεοκλησεις? ή ειναι αλλο πακετο? απο cosmote σε wind και απο wind σε wind (καρτοκινητα) Χρειάζεται να το υποστηρίζει το κινητό! Και όχι δεν χρειάζεται ίντερνετ απλά ξοδεύει κανονικά από τα λεπτά ομιλίας από το πακέτο. Επίσης πρέπει να είναι και οι 2 συσκευές σε 3G! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Αυτό δε λέει κάτι. Το πιθανότερο είναι όταν είχες βάλει την πρώτη φορά τη Vodafone να ήρθε αυτόματο μήνυμα με τις ρυθμίσεις. Κάτι αντίστοιχο πρέπει να είχε γίνει και με τη Wind. Αλλά αν δεν ήρθε ποτέ, θα βρεις τις ρυθμίσεις εδώ : http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/upostirixi/ruthmiseis-internet/ Στην ουσία αρκεί να φτιάξεις ένα προφίλ internet και να βάλεις το APN της Wind(gint.be-online.gr). Αν δεις πως είναι αυτό της Vodafone στη συσκευή σου, δεν θα είναι πολύ δύσκολο να το φτιάξεις. είναι gint.b-online.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/periagogi/prosfores/kartokiniti/ To eurotalk καθόλου κακό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Αυτό δε λέει κάτι. Το πιθανότερο είναι όταν είχες βάλει την πρώτη φορά τη Vodafone να ήρθε αυτόματο μήνυμα με τις ρυθμίσεις. Κάτι αντίστοιχο πρέπει να είχε γίνει και με τη Wind. Αλλά αν δεν ήρθε ποτέ, θα βρεις τις ρυθμίσεις εδώ : http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/upostirixi/ruthmiseis-internet/ Στην ουσία αρκεί να φτιάξεις ένα προφίλ internet και να βάλεις το APN της Wind(gint.be-online.gr). Αν δεις πως είναι αυτό της Vodafone στη συσκευή σου, δεν θα είναι πολύ δύσκολο να το φτιάξεις. Θα το δοκιμάσω το απόγευμα, ευχαριστώ πολύ. Απλα μιας και δεν ήρθε μηνυμα ουτε απο το ένα δίκτυο, ουτε απο το άλλο, σκέφτηκα μιας και η sim είναι αρκετά παλιά (6 χρόνια περίπου) να υπάρχει σενάριο να μην υποτηρίζει σύνδεση δεδομένων?? Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts