Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους.Συνδρομητής Q Card.Έχω ένα Samsung Galaxy Mini GT-S5570 το οποίο του πέρασα μια custom rom.Όλα δουλεύουν κομπλέ άλλα έχω ένα μεγάλο πρόβλημα.

Ενώ μπορώ κ καλώ κανονικά,όταν με καλούν δεν χτυπάει το τηλέφωνο.Απλά αμέσως μου έρχεται μήνυμα από 1265 με τα στοιχεία αυτού που με κάλεσε.

Σε αυτόν που με καλεί συμβαίνει το εξής: χτυπάει μία φορά και μετά παίζει το μήνυμα "ο συνδρομητής που καλέσατε δεν είναι διαθέσιμος, θα ειδοποιηθεί με γραπτό μήνυμα".

Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει ? Τις ρυθμίσεις τις έχω τσεκάρει δεν υπάρχει κάτι περίεργο....Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!!

Να κάνω μια χαζή πρόταση; Κανε ακύρωση όλων των προωθησεων.

δεν αποκλείεται να είναι αυτό,μπορει να εχει ενεργοποιηθει η προωθηση οταν δεν απαντα,με πολυ μικρο χρόνο αναμονής

θα ήθελα κάποιος να μου απαντήσει σε κάτι!

υπάρχει νούμερο στην WIND , μπορώ να το κάνω φοιτητικό καρτοκινητό?

διότι οι απόψεις διίστανται.

Όχι,δες εδώ,στις διευκρινίσεις στο τέλος της σελίδας.

Διάβασε την πρώτη διευκρίνιση. Αν υπάρχει κάποιος πλάγιος τρόπος, δεν το γνωρίζω. :)

Edit, με πρόλαβε ο πρασικα !!! :lol:

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Καλησπέρα σε όλους.Συνδρομητής Q Card.Έχω ένα Samsung Galaxy Mini GT-S5570 το οποίο του πέρασα μια custom rom.Όλα δουλεύουν κομπλέ άλλα έχω ένα μεγάλο πρόβλημα.

Ενώ μπορώ κ καλώ κανονικά,όταν με καλούν δεν χτυπάει το τηλέφωνο.Απλά αμέσως μου έρχεται μήνυμα από 1265 με τα στοιχεία αυτού που με κάλεσε.

Σε αυτόν που με καλεί συμβαίνει το εξής: χτυπάει μία φορά και μετά παίζει το μήνυμα "ο συνδρομητής που καλέσατε δεν είναι διαθέσιμος, θα ειδοποιηθεί με γραπτό μήνυμα".

Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει ? Τις ρυθμίσεις τις έχω τσεκάρει δεν υπάρχει κάτι περίεργο....Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!!

Όταν είχα ενεργοποιημένη white list σε ένα παλιό κινητό που το δοκίμασα συμπεριφερόταν έτσι. Για όσους αριθμούς δεν ήταν στη white list συμπεριφερόταν έτσι ακριβώς, ο άλλος άκουγε μισό χτύπο (ούτε καν ολόκληρο) και κολλητά "ο συνδρομητής δεν είναι διαθέσιμος". Μου έμενε όμως και αναπάντητη στο κινητό, σαν κλήση που την απέρριπτα αμέσως δηλαδή αλλά δεν προλάβαινε καθόλου να χτυπήσει το τηλέφωνο. Έλεγξε μήπως τυχόν έχεις ενεργοποιήσει αποδοχή κλήσεων μόνο από white list, αποκλεισμός black list κλπ.

Τελικα τα 300 ΛΕΠΤΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ 20 SMS ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ, ηρθε για να μεινει...??? :blink::blink::blink:

εχει Ξανα στειλει κανεις "11" στο 12410 και με 3 Ευρω να εχει της παραπανω παροχες....??? :p:p:p:p:p

διοτη τοσα χρονια με την προσφορα εχουμε κανει "κουμπαρα" τα καρτοκινητα μας, βαζοντας χρηματα και περνοντας τα 300 λεπτα, εφτασε το υπολοιπο στα υψη.... 150+.... και καπως πρεπει να τα καταναλωσουμε.... :blink::blink::blink::blink:

Τελικα τα 300 ΛΕΠΤΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ 20 SMS ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ, ηρθε για να μεινει...??? :blink::blink::blink:

εχει Ξανα στειλει κανεις "11" στο 12410 και με 3 Ευρω να εχει της παραπανω παροχες....??? :p:p:p:p:p

διοτη τοσα χρονια με την προσφορα εχουμε κανει "κουμπαρα" τα καρτοκινητα μας, βαζοντας χρηματα και περνοντας τα 300 λεπτα, εφτασε το υπολοιπο στα υψη.... 150+.... και καπως πρεπει να τα καταναλωσουμε.... :blink::blink::blink::blink:

ετοιμασου για << επετειακες προσφορες >> :p

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Αυτό πάντως που μαζεύετε μεγάλα υπόλοιπα δεν το καταλαβαίνω. Δηλαδή αν έχεις 30 ευρώ πχ υπόλοιπο γιατί να μην αγοράσεις 2-3 πακέτα να βγει ο μήνας και να σου μείνει το δεκαρικο στην τσέπη;

για σας για να μου ενεργοποιηθεί και ο δεύτερος αριθμός magic πρέπει να ανανεώσω αφού λήξουν τα προγράμματα που έχω αγοράσει η πρέπει να ανανεώσω σήμερα που μου έστειλε μήνυμα η wind και μου είπε ότι τα προγράμματα λήγουν σήμερα το βραδυ????

spacer.png

για σας για να μου ενεργοποιηθεί και ο δεύτερος αριθμός magic πρέπει να ανανεώσω αφού λήξουν τα προγράμματα που έχω αγοράσει η πρέπει να ανανεώσω σήμερα που μου έστειλε μήνυμα η wind και μου είπε ότι τα προγράμματα λήγουν σήμερα το βραδυ????

Τα magic numbers δεν εχουν σχεση με τα ενεργοποιημενα πακετα σου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα magic numbers δεν εχουν σχεση με τα ενεργοποιημενα πακετα σου

εμενα λήγουν σήμερα όλα και τα πακέτα και το magic ποτε πρέπει να ανανεώσω δηλαδή έχω μπερδευτεί??

7/6 γραφει στην εφαρμογή σε ολλα

spacer.png

εμενα λήγουν σήμερα όλα και τα πακέτα και το magic ποτε πρέπει να ανανεώσω δηλαδή έχω μπερδευτεί??

7/6 γραφει στην εφαρμογή σε ολλα

Το δευτερο magic number ξεκκειδωνει ενα μηνα μετα το πρωτο

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια μια βοηθεια αν μπορει καποιος.Σας λειτουργει η online ανανεωση μεσω πιστωτικης/χρεωστικης? Εχω νουμερο που εληγε το υπολοιπο 7/6 και προσπαθω να ανανεωσω απο Παρασκευη. Βάζω τα στοιχεια της χρεωστικης maesto και δεν προχωραει η συναλλαγή. Λεει υπηρξε προβλημα,προσπαθηστε αργοτερα. Δεν παει καν στο παραθυρο που ζηταει το securecode. Εχω ξανακάνει ανανέωση με την καρτα αυτη,χρηματα εχει κανονικά. Αυτο που δεν θυμαμαι ειναι αν πρεπει το νουμερο της καρτας να μπει με τα κενα αναμεσα. Αν βαλω κενα λεει οτι εχετε συμπληρωσει τον μεγιστο αριθμο ανανεωσεων για τις τελευταιες 48 ωρες (που δεν ισχυει βέβαια).Εχει θεμα το σύστημά τους ή είναι κάτι άλλο?

Κανονικα χωρις κενα τα βαζεις. Για δοκιμασε και με αλλο browser αν και πλεον θα πρεπει να εχασες τα χρηματα αφου εληγε στις 7/6. Δεν ξερω αν εχει προβλημα καθως δεν εχω f2g.

παιδια μια βοηθεια αν μπορει καποιος.Σας λειτουργει η online ανανεωση μεσω πιστωτικης/χρεωστικης? Εχω νουμερο που εληγε το υπολοιπο 7/6 και προσπαθω να ανανεωσω απο Παρασκευη. Βάζω τα στοιχεια της χρεωστικης maesto και δεν προχωραει η συναλλαγή. Λεει υπηρξε προβλημα,προσπαθηστε αργοτερα. Δεν παει καν στο παραθυρο που ζηταει το securecode. Εχω ξανακάνει ανανέωση με την καρτα αυτη,χρηματα εχει κανονικά. Αυτο που δεν θυμαμαι ειναι αν πρεπει το νουμερο της καρτας να μπει με τα κενα αναμεσα. Αν βαλω κενα λεει οτι εχετε συμπληρωσει τον μεγιστο αριθμο ανανεωσεων για τις τελευταιες 48 ωρες (που δεν ισχυει βέβαια).Εχει θεμα το σύστημά τους ή είναι κάτι άλλο?

Δοκίμασα και εγώ χτες το μεσημέρι με maestro και έγινε ανανέωση. Στο καπάκι έγινε επιτυχώς με πιστωτική Visa της eurobank. Προτείνω να πάρεις τηλέφωνο την wind να τους το πεις και να αντικαταστήσεις την maestro με την Mastercard που δίνει πλέον η εθνική για να ησυχάσεις (λογικά εθνική έχεις).

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Κανονικα χωρις κενα τα βαζεις. Για δοκιμασε και με αλλο browser αν και πλεον θα πρεπει να εχασες τα χρηματα αφου εληγε στις 7/6. Δεν ξερω αν εχει προβλημα καθως δεν εχω f2g.

δυστυχως τα εχασα,περιμενα να εχει καμμια παραταση για 1-2 μερες οπως μου εχει συμβει παλι αλλα δεν...Ελπιζω να μην παιζει κατι με την καρτα. Τωρα δεν εχει νοημα να βαλω λεφτα,για να διατηρησω το 1.5 ευρω που ειχε μεσα ηθελα. :(

edit

απο το chat μου ειπαν οτι υπαρχει προβλημα στο συστημα της wind(μαλλον με τις καρτες της εθνικης γιατι ρωτησε για την τραπεζα) και μου ειπε να παω σε καταστημα/περιπτερο για ανανεωση. Ζητησα πισω το 1,5 ευρώ αλλα δεν γινεται λεει,διοτι υπαρχουν εναλλακτικοι τροποι ανανεωσης. Τώρα που θα εβρισκα καταστημα εγω σαββατο απογευμα και κυριακη και πως θα εκανα ανανεωση 5 ευρω απο περιπτερο δεν ξερω.Σωνει και καλα 10αρικο?.Και οποία σοβαροτης της εταιριας να μην ενημερωνει για τα προβληματα που εχει για να μην ταλαιπωρουμαστε...το εκλεισα εκει το θεμα γιατι δεν ειχα ορεξη να κοντραριστω (δεν φταιει και η κοπελα στο τσατ,υπαλληλος ειναι οτι της λενε λεει).

Edited by kmpatra

δυστυχως τα εχασα,περιμενα να εχει καμμια παραταση για 1-2 μερες οπως μου εχει συμβει παλι αλλα δεν...Ελπιζω να μην παιζει κατι με την καρτα. Τωρα δεν εχει νοημα να βαλω λεφτα,για να διατηρησω το 1.5 ευρω που ειχε μεσα ηθελα. :(

edit

απο το chat μου ειπαν οτι υπαρχει προβλημα στο συστημα της wind(μαλλον με τις καρτες της εθνικης γιατι ρωτησε για την τραπεζα) και μου ειπε να παω σε καταστημα/περιπτερο για ανανεωση. Ζητησα πισω το 1,5 ευρώ αλλα δεν γινεται λεει,διοτι υπαρχουν εναλλακτικοι τροποι ανανεωσης. Τώρα που θα εβρισκα καταστημα εγω σαββατο απογευμα και κυριακη και πως θα εκανα ανανεωση 5 ευρω απο περιπτερο δεν ξερω.Σωνει και καλα 10αρικο?.Και οποία σοβαροτης της εταιριας να μην ενημερωνει για τα προβληματα που εχει για να μην ταλαιπωρουμαστε...το εκλεισα εκει το θεμα γιατι δεν ειχα ορεξη να κοντραριστω (δεν φταιει και η κοπελα στο τσατ,υπαλληλος ειναι οτι της λενε λεει).

Μπες στο myf2g και βαλε με πιστωτικη/paypal...

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

NEA ME AΛΛON AEPA AΠO THN WIND: ANANEΩΣE ΣE 1 KAT/MA & ΔIAΛEΞE TO EΞTPA ΔΩPO ΣOY! 2 ΩPEΣ OMIΛIAΣ ΠPOΣ ΣTAΘEPA H ΠPOΣ WIND/Q! NEO TEΛOΣ ΣYNAΛΛAΓHΣ KAT/TΩN 0,30€

NEA ME AΛΛON AEPA AΠO THN WIND: ANANEΩΣE ΣE 1 KAT/MA & ΔIAΛEΞE TO EΞTPA ΔΩPO ΣOY! 2 ΩPEΣ OMIΛIAΣ ΠPOΣ ΣTAΘEPA H ΠPOΣ WIND/Q! NEO TEΛOΣ ΣYNAΛΛAΓHΣ KAT/TΩN 0,30€

Μου ήρθε και εμένα το μήνυμα..Καλό το δώρο αλλα αυτό το τέλος συναλλαγής τι είναι;

Μου ήρθε και εμένα το μήνυμα..Καλό το δώρο αλλα αυτό το τέλος συναλλαγής τι είναι;

Σημαίνει ότι αν κάνεις τη συναλλαγή σε κατάστημα,υπάρχει χρέωση 0.30€

Αφενός Θα χρεώνουν επιπλέον 0,30€ σε κάθε συναλλαγή από κατάστημα... Και αφετέρου προβλεπω με το νέο δωράκι.... Θα κόψει σίγουρα κάποια παλιά.....είτε τα 300 λεπτά είτε το ένα γίγα....

Αφενός Θα χρεώνουν επιπλέον 0,30€ σε κάθε συναλλαγή από κατάστημα... Και αφετέρου προβλεπω με το νέο δωράκι.... Θα κόψει σίγουρα κάποια παλιά.....είτε τα 300 λεπτά είτε το ένα γίγα....

επειδή το είχαμε αναφέρει ξανά αυτό το 30λεπτο...πήραμε κάποιοι από εμάς τηλέφωνο και μας διαβεβαιώνουν ότι δεν κόβεται τίποτα..ΜΕΝΟΥΝ και τα 300 & το 1GB ! οπότε super ! γιατί αντικειμενικά τα 30 λεπτάκια εγώ τα έτρωγα χωρίς να το καταλάβω...ενώ τώρα μια χαρά !

έχει αλλάξει κάτι στον ήχο της wind το τελευταίο δεκαπενθήμερο; ΜΌΝΟ με 3g σε δύο συσκευές με f2g ακούγεται κάπως η φωνή του συνομιλητή.Δεν θα πω καλύτερα ούτε χειρότερα κάπως διαφορετικά.Ο άλλος συνομιλητής λέει ότι είναι καλύτερα πάντως.Όταν βάζω το ακουστικό bt επανέρχεται όπως ήταν ο ήχος.Όταν το ένα κινητό είναι μόνο σε 2g πάλι ο ήχος είναι κανονικός όχι αλλαγμενος! Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία; Μήπως δοκιμάζουν κανένα HD voice, λέω γω τώρα;

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova