Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες γιατί το να ζητάνε να πληρώσεις 0,25 για να διορθώσουν την αυθαιρεσία τους είναι ... κάπως ...

Τα 0,25 αφαιρούνται από το κανονικό υπόλοιπο, η από το λάθος μπόνους ???

παιδιά τι ποσά είναι αυτά γιατί και γω είδα το λογαριασμό μου 10€ περίπου κάτω...!

επίσης έβαζα συνέχεια 10€ για να έχω magic number, δεν αγόραζα πακέτα και τώρα μου βγάζει ότι τα 16€ λήγουν σύντομα...κάτι που δεν το περίμενα και είμαι φουλ σε χρόνο ομιλίας MB και SMS και δεν ξέρω τι να τα κάνω...

Πάρε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και ζήτα να σου επιστραφεί το ποσό που αφαιρέθηκε. Όπως και τα παιδιά που το ανέφεραν, αλλά όπως και εγώ σε νούμερο που έχω στο συναγερμό μου (!!!), το ίδιο λάθος μπόνους κέρδισες και εσύ... Συγχαρητήρια !!! :lol:

Edited by marras

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

κανεις που να του επεστραφησαν τα χρηματα απο την @#$@%$@#%$ προσφορα??

εχω στειλει email,facebook,chat και ακομα τιποτα :mad:

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Χθες το απόγευμα που ζήτησα την πίστωση του ποσού (8,69€), ο υπάλληλος είπε ότι θα επιστραφούν σήμερα αλλά δεν τα είδα μέχρι τώρα.

Υπομονή μέχρι το βράδυ.

Παιδιά Χίλια ευχαριστώ με σωσατε γιατί και εμένα μου αφαίρεσαν 8,9 για μπόνους διπλασιασμου και το κατηργησα
εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr

οπως εγραψα τα χρηματα επιστρεφονυται...και μαλιστα επιστρεφονται 10 ευρω....

η κληση χρεωνεται στο δωρεαν υπολοιπο....

ΥΓ....αρε wind με τις απατεωνιες σου...:lol:

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Παιδιά Χίλια ευχαριστώ με σωσατε γιατί και εμένα μου αφαίρεσαν 8,9 για μπόνους διπλασιασμου και το κατηργησα

ποτε το κατηργησες και πηρες τα χρηματα σου πισω?

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

το μεσημέρι έκανα κλήση και καταχώρησα το αίτημα.

τώρα τα λεφτά άγνωστο πότε θα μπουν...

εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr

ποτε το κατηργησες και πηρες τα χρηματα σου πισω?

Και εγώ επικοινώνησα εχτές μέσω chat για να μου την απενεργοποιήσουν, μου είπαν μέσα σε 2-3 μέρες θα έχω απάντηση...

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

να σας πώ και εγώ τον πόνο μου από την περασμένη Παρασκευή στελνουν μύνημα στο κινητό της συζύγου μου αν ανανεώσει με 10 ευρώ θα δώσουν μπόνους σε όλα τα τηλέφωνα της βουλγαρίας, φιλιππίνων κλπ κλπ. παίρνει η γυναίκα μου βάζει την κάρτα. έρχεται το μπόνους 180 λεπτά το βλεπουμε στο f2g app και πάει και καλεί την πεθερα μου στο κινητό της..σε 3 λεπτά η γραμμή πέφτει και δε δίνει να ξαναπάρει τηλ. έφαγε την κάρτα των 10 ευρώ και από τα 180 λεπτά προς ΟΛΑ τα τηλ της βουλγαριας δεν αφαίρεσε κανένα. παίρνει η γυναίκα μου στην εξυπηρέτηση πελατών, πήραμε συνολικά καμια 5-6 φορές και αποτέλεσμα μηδέν. γράψαμε στα σόσιαλ μύδια, απάντηση σαφής καμιά. το αποτέλεσνα ήταν να στείλουν μνμ που λένε "ξέρετε ελέγξαμε τη γραμμή σας δεν φταίμε εμείς".. με πιάνει το ****το και τους έκανα τη σελίδα **** στο fb χώρια τα τηλ στο call center..στο τέλος δε μου εφταιγαν σε τίποτα οι υπαλληλοι και της είπα της κοπέλας στο τελος ότι όσο κρυβονται οι προιστάμενοι σας σαν ποντίκια άλλο τόσο θα τους παίρνω εγώ τηλ. αλλά τελικά τα λεπτά ήταν για σταθερά μόνο...ξεφτίλα wind

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

το ποστ μου μοιαζει σαν τη συνέντευξη του προέδρου της βέροιας αλλα you get the point:)

Μόλις έκανα ανανέωση μέσω κάρτας σε φοιτητικό νούμερο 10 ευρώ και δεν πήρα το 1Gb ενώ τα 1500 λεπτά προς Magic Number τα πήρα κανονικά. Τι έγινε, έληξε η προσφορά?

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Προφανώς, έκανες άλλη μια ανανέωση μεσα στο Μαιο. Αν υπολογίσουμε οτι τωρα ειναι ηδη 26.05, ειναι το πιο πιθανό. Η προσφορα αυτη δίνεται στη 1η ανανέωση του καθε μήνα.
It's nice to be important, but it's more important to be nice...

Προφανώς, έκανες άλλη μια ανανέωση μεσα στο Μαιο. Αν υπολογίσουμε οτι τωρα ειναι ηδη 26.05, ειναι το πιο πιθανό. Η προσφορα αυτη δίνεται στη 1η ανανέωση του καθε μήνα.

Κάλεσα στο 1260 και μου είπαν ότι είχα να κάνω ανανέωση από το τέλη Γενάρη απλώς δεν μου δόθηκε το 1Gb επειδή έγινε η ανανέωση από περίπτερο και όχι μέσω καταστήματος ή PayPal. Ισχύει αυτό??

Καλησπέρα!Υπάρχει κάποια προσφορά για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος;Και αν ναι πώς ενεργοποιήται;Μιλάω για καρτοκινητό.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Κάλεσα στο 1260 και μου είπαν ότι είχα να κάνω ανανέωση από το τέλη Γενάρη απλώς δεν μου δόθηκε το 1Gb επειδή έγινε η ανανέωση από περίπτερο και όχι μέσω καταστήματος ή PayPal. Ισχύει αυτό??

Μέσω κάρτας δεν έγραψες πριν;

λογικά δεν εννοεί μέσω πιστωτικής/χρεωστικής αλλά κάρτα από περίπτερο. Σε αυτή την περίπτωση μάλλον δεν παίρνεις mb.Είχα την εντύπωση όμως οτι κάποια εποχή έδινε 500mb από τέτοια ανανέωση.Κάνω λάθος ή απλά το κόψανε?

Μέσω κάρτας δεν έγραψες πριν;

Από το περίπτερο σε στυλ απόδειξης

λογικά δεν εννοεί μέσω πιστωτικής/χρεωστικής αλλά κάρτα από περίπτερο. Σε αυτή την περίπτωση μάλλον δεν παίρνεις mb.Είχα την εντύπωση όμως οτι κάποια εποχή έδινε 500mb από τέτοια ανανέωση.Κάνω λάθος ή απλά το κόψανε?

Κι εγώ το ίδιο θυμόμουν. Κρίμα.

για μενα οσοι σας πηραν χρηματα πρεπει να κανετε καταγγελια στη Γενικη Γραμματεια Καταναλωτη τουλαχιστον , εμενα μου ειχαν παρει πριν 25 μερες , μου επεστρεψαν μετα το τηλ μου σ αυτους την επομενη 10 ευρω και αφησαν τα 17,86. Ομως εκανα καταγγελια και ζηταγα να μου ζητησουν εγγραφως συγνωμη και 20 ευρω επιπλεον ετσι για την ανασταωση που δημιουργησαν. Τη παρασκευη πηρα με συστημενο την απαντηση τους προς τη Γ.Γ.Κ. μια αοριστη και ανωνυμη απαντηση (υπογραφει το τμημα γραπτης επικοινωνιας) οτι και καλα προσφορα διπλασιασμου και οτι ενημερωθηκα για τη προσφορα , ψεμμα περα για περα δηλαδη , και οτι μου πιστωσαν τα 10 ευρω. Με νεα μου επιστολη στη Γ.Γ.Κ. δηλωσα οτι δεν ικανοποιηθηκα οτι εμενω να ζητησουν συγνωμη και να μου βαλουν 20 ευρω πισω και να τους επιβαλλουν οσο το δυνατο πιο μεγαλο προστιμο για να βαλουν μυαλο και οτι περνωντας κατι απο καποιον χωρις την αδεια του ειναι κλοπη και οχι προσφορα. Αυτο εγινε παρασκευη , τη δευτερα μου εβαλαν τα 20 ευρω στο νουμερο και απλα αναρωτιεμαι , αν εχουν δικιο γιατι μου ενεδωσαν και μου εβαλαν 20 ευρω που ζητησα ετσι για σπασιμο του τσαμπουκα τους πιο πολυ και δε συνεχιζαν την αλληλογραφια με τη Γ.Γ.Κ. που παρεπιμποντως εστειλα και σ αυτους οτι μου εδωσαν τα 20 ευρω και ζητησα και παλι να μη σταματησει η καταγγελια και να παει οσο μπορει, γιατι η wind θα απαντησει οτι απλα με ικανοποιησε.

[85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3]

Καλησπέρα!Υπάρχει κάποια προσφορά για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος;Και αν ναι πώς ενεργοποιήται;Μιλάω για καρτοκινητό.

ακομα δεν ειπαν κατι

Τώρα πρόσεξα ότι μου πήραν και εμένα κάπου 9€... και επειδή θυμόμουν ότι έχει αναφερθεί παλιότερα εδώ μπήκα να το γράψω.. και είδα το χάμο εδώ.. και εμένα στις 22/5 το έκαναν...

Απλά απαράδεκτοι... Αν ήταν όντως προσφορά

α) καταρχήν δε θα έπρεπε να μειώνουν το χρόνο που τα λεφτά ισχύουν (σε εμένα από 5 μήνες σε 1 μήνα)

β) θα έπρεπε να σε ενημερώνουν με SMS, τώρα είναι απλά στεγνή κλοπή που σου αρπάζουν 10€ στα "κρυφά" και άμα το πάρεις χαμπάρι, το πήρες... Μη κοιτάτε εμείς που τα κοιτάμε... οι πιο μεγάλοι σε ηλικία πχ. δε θα το πάρουν χαμπάρι ποτέ.

γ) Εφόσων το τρομερό ποσό των 18€ δεν ισχύει για ενεργοποιήσεις πακέτων, στην ουσία μιλάμε απλά για 40 λεπτά ομιλίας!

(Εθνικές κλήσεις 0,007370€/δευτ). Στην πραγματικότητα λιγότερο από 40 λεπτά, λόγω της ελάχιστης χρέωσης 3 λεπτών ανά κλήση.

Το ότι δεν ισχύουν τα "bonus" χρήματα για ενεργοποιήσεις πακέτων είναι σίγουρο; Μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος πριν τους τα χώσω;

δ) Επειδή δε το στέλνουν σε SMS το πιο πιθανό είναι ότι οι περισσότεροι δε γνωρίζουν καν ότι πλέον τα λεφτά του λογαριασμού τους έχουν μετατραπεί σε λεπτά ομιλίας που λήγουν σε 1 μήνα, και προφανώς θα ενεργοποιήσουν κανονικά πακέτα χρόνου ομιλίας όπως πάντα όταν τους τελιώσουν τα λεπτά ομιλίας, οπότε ούτε τα 40 λεπτά "bonus" θα εκμεταλευτούν στην ουσία.

Δηλαδή για να συνοψίσουμε η Wind σου αρπάζει κρυφά 9€, και σου δίνει μόνο 40 λεπτά ομιλίας (τη στιγμή που ένα κανονικό πακέτο των 5€ σου δίνει 200 λεπτά), και έχει και το θράσος να το ονομάζει και bonus...!

Και ήθελα να ήξερα ποιός ηλίθιος θα ενεργοποιούσε κάτι τέτοιο εθελοντικά, ωστέ να υπάρχει εξαρχής και σαν προσφορά με ονομασία "Bonus διπλασιασμού"...

Αύριο θα ζητήσω να μου επιστρέψουν τα 10€, και ίσως κάνω ότι και ο reddevils έτσι για τον τσαμπουκά...

για μενα οσοι σας πηραν χρηματα πρεπει να κανετε καταγγελια στη Γενικη Γραμματεια Καταναλωτη τουλαχιστον , εμενα μου ειχαν παρει πριν 25 μερες , μου επεστρεψαν μετα το τηλ μου σ αυτους την επομενη 10 ευρω και αφησαν τα 17,86. Ομως εκανα καταγγελια και ζηταγα να μου ζητησουν εγγραφως συγνωμη και 20 ευρω επιπλεον ετσι για την ανασταωση που δημιουργησαν. Τη παρασκευη πηρα με συστημενο την απαντηση τους προς τη Γ.Γ.Κ. μια αοριστη και ανωνυμη απαντηση (υπογραφει το τμημα γραπτης επικοινωνιας) οτι και καλα προσφορα διπλασιασμου και οτι ενημερωθηκα για τη προσφορα , ψεμμα περα για περα δηλαδη , και οτι μου πιστωσαν τα 10 ευρω. Με νεα μου επιστολη στη Γ.Γ.Κ. δηλωσα οτι δεν ικανοποιηθηκα οτι εμενω να ζητησουν συγνωμη και να μου βαλουν 20 ευρω πισω και να τους επιβαλλουν οσο το δυνατο πιο μεγαλο προστιμο για να βαλουν μυαλο και οτι περνωντας κατι απο καποιον χωρις την αδεια του ειναι κλοπη και οχι προσφορα. Αυτο εγινε παρασκευη , τη δευτερα μου εβαλαν τα 20 ευρω στο νουμερο και απλα αναρωτιεμαι , αν εχουν δικιο γιατι μου ενεδωσαν και μου εβαλαν 20 ευρω που ζητησα ετσι για σπασιμο του τσαμπουκα τους πιο πολυ και δε συνεχιζαν την αλληλογραφια με τη Γ.Γ.Κ. που παρεπιμποντως εστειλα και σ αυτους οτι μου εδωσαν τα 20 ευρω και ζητησα και παλι να μη σταματησει η καταγγελια και να παει οσο μπορει, γιατι η wind θα απαντησει οτι απλα με ικανοποιησε.

Για να μη χάνουμε όλοι χρόνο, μήπως μπορείς να μας πεις που ακριβώς στέλνουμε (email ή link) και να μας δώσεις και το κείμενο σου να το κάνουμε copy-paste; Να το κάνουμε όσο πιο πολλοί γίνεται να πάθουν ένα ωραίο χουνέρι. Προφανώς, τα κέρδη από την κλοπή τους, είναι μεγαλύτερα από τους λίγους που παραπονιούνται, διότι και να σου επιστρέψουν τα 10€ δε βγαίνουν ζημειωμένοι, τι είχαν, τι έχασαν. Από τα extra ζημειώνονται μόνο (πχ. τα 20€ που ζήτησες)

Edited by termi21
EvEn DeAtH MaY DiE

Τ

Για να μη χάνουμε όλοι χρόνο, μήπως μπορείς να μας πεις που ακριβώς στέλνουμε (email ή link) και να μας δώσεις και το κείμενο σου να το κάνουμε copy-paste; Να το κάνουμε όσο πιο πολλοί γίνεται να πάθουν ένα ωραίο χουνέρι. Προφανώς, τα κέρδη από την κλοπή τους, είναι μεγαλύτερα από τους λίγους που παραπονιούνται, διότι και να σου επιστρέψουν τα 10€ δε βγαίνουν ζημειωμένοι, τι είχαν, τι έχασαν. Από τα extra ζημειώνονται μόνο (πχ. τα 20€ που ζήτησες)

βεβαιως αυτη ειναι η καταγγελια μου η αρχικη

Καλησπέρα,

προβαίνω και παλι σε καταγγελία κατα της εταιριας κινητης τηλεφωνιας WIND, γιατι οπως και τον Ιανουαριο σε ενα καροκινητο μου ετσι και τωρα στο καρτοκινητο μου με νούμερο 69χχχχχχ, μου αφαιρεσε 8 και κατι ευρω ΧΩΡΙς ΚΑΜΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ, και μου εδωσε υπο μορφη "προσφοράς" 17,86 που ομως αυτα εχουν ισχύ 1 μηνα και μ αυτα δε μπορω να αγορασω πακετα προπληρωμενου χρονου η μηνυματων η ιντερνετ.

Κάλεσα το 1260 (εξυπηρέτηση πελατών) κλήση την οποία χρεώθηκα με 0.24 και μου είπαν εκεί ότι είναι μετα από κληρωση με επελεξαν για τη "προσφορα" αυτη χωρις να μου στειλουν κανενα sms που να με ρωτανε αν δεχομαι η οχι και ζητησα την ακυρωση της "προσφορας" (αρ, καταχωρησης αιτηματος επιστροφης των χρηματων 37-279χχχχχχχχ)

Για μενα σε οποιαδηποτε τετοια μονομερή ενεργεια προβαινει η wind και παιρνει απο το λογαραισμο μου χρηματα που εγω εχω βαλει μεσα ειναι ΚΛΟΠΗ και επιθυμω

1. Την επιστροφη των χρηματων μου που πηραν απο το λογαριασμο μου χωρις τη συγκαταθεση μου

2. επιπλέον 20 ευρω για την ανασταστωση που και παλι με εβαλαν ,

3. εγγραφη συγνωμη της wind προς εμενα με την υποσχεση οτι δε θα ξαναπροβουν σε τετοιες ενεργειες χωρις την αδεια μου και οχι αοριστολογιες και

4. την παραδειγματικη τιμωρία της απο σας, ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ , & ΕΕΤΤ, με προστιμα και αυστηρες συστασεις να μη ξανακανουν τετοιες αυθαιρετες ενεργειες.

Εδω να σας επισημανω οτι αυτο εγινε σημερα και το ειδα σημερα , αν καποιος το δει μετα απο 5-10 μερες μπορει να μη θυμαται που χαλασε τα χρηματα και να το αφησει ετσι με τη wind τοτε να εχει κλεψει τα χρηματα απο τον συνδρομητη της !!

Στην προηγούμενη καταγγελια μου (αρ,πρωτ. 21399 δικού σας εγγραφου από 2/3/2015 και 37-2628935712 απο 6.2.15 αρ. καταχωρησης της wind) απαντησε αοριστα και οτι μου επεστεψε τα χρηματα, ΧΩΡΙΣ να λεει πουθενα ομως το λογο και χωρις να ζηταει συγνωμη για την αυθαιρεσια της .

Ευχαριστώ πολύ

και αυτη η δευτερη μετυα την αοριστη απαντηση της wind

Σε συνέχεια της καταγγελίας μου προς την WIND και μετά το δικό σας έγγραφο που ζητούσατε τις απόψεις της εταιρίας και

κοινοποιήθηκε και σε μένα (σας το επισυνάπτω σαν wind01) θεωρώ την απάντηση της εταιρίας σαν απαράδεκτη, προσβλητική

και με ψέματα μέσα και τα αναλύω .

1. αναφέρει προσφορά διπλασιασμού , δε νομίζω να είναι προσφορά όταν παίρνει από το υπόλοιπο μου 9 ευρώ περίπου που δε λήγουν

και μου δίνει 18 περίπου που λήγουν σε 1 μήνα και δε μπορώ να αγοράσω πακέτα προπληρωμένου χρόνου η data.

2. λέει οτι το αίτημα μου ήταν η πίστωση στο υπόλοιπο μου του ποσού που πήρε , το αίτημα μου έλεγε και 20 ευρώ επιπλέον για την

αναστάτωση που δημιούργησε και επιπλέον δε θα πρέπει να πληρώνουν μόνο οι πολίτες τα λάθη τους αλλά και οι εταιρίες.

3. αναφέρει ότι ενημερώθηκα για τη προσφορά .. ΨΕΜΜΑ και προκαλώ να σας δώσει αποδεικτικό ότι μου έστειλε τέτοιο μήνυμα

και επιπλέον και να έστειλε , που επαναλαμβάνω ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΣΤΕΙΛΕ, δεν μου άφησε επιλογή να πάρω τη προσφορά αν ήθελα

αλλά με μονομερή ενεργεία μου την ΕΠΕΒΑΛΕ !!!

4. αιτήθηκα έγγραφη συγγνώμη από την εταιρία και αν αυτού λέει πάλι τα δικά της αόριστα και ανυπόγραφα από κάποιο άτομο

αλλά γενικά από το τμήμα Γραπτής επικοινωνίας, προφανώς γιατί δε θέλει κάποιος επώνυμα να πάρει την ευθύνη αυτών που γράφουν

Έτσι επιμένω στην καταγγελία μου , επιμένω να μου ζητήσουν εγγράφως συγγνώμη και να μου πιστώσουν το λογαριασμό με 20 ευρώ επιπλέον

και επιμένω στα μέτρα της αρμοδιότητας σας να τους επιβάλλετε το μεγαλύτερο πρόστιμο που προβλέπεται σε περιπτώσεις απάτης και εξαπάτησης

του καταναλωτικού κοινού, γιατί εγώ είχα το θάρρος και το χρόνο να καταγγείλω την εταιρία

φανταστείτε ποσά παιδιά η μεγάλοι άνθρωποι είδαν μείωση στο λογαριασμό τους και ειτε δε το ειδαν έγκαιρα ειτε δεν ασχολήθηκαν ειτε δε κατάλαβαν καν

αυτό που έκανε η wind γιατι η άποψη μου ειναι οτι αυτο που έκανε η wind δεν ήταν προσφορά γιατι δεν αφησε περιθώριο να επιλέξω

αλλα εφόσον πήρε χρήματα απο το λογαριασμό μου ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΜΟΥ είναι κλοπή

σας ευχαριστώ εκ των προτέρων με την ελπίδα να δώσετε ένα τέλος στην αυθαιρεσία των εταιριών αυτών σε βάρος του κόσμου

και με την επιφύλαξη πάντως νόμιμου δικαιώματος μου να στραφώ εναντίον της εταιρίας και δικαστικά

και αυτη η τριτη

Καλήμερα σε συνέχεια των προηγουμένων καταγγελιών μου προς τη wind

και ειδικά του δεύτερου εμαιλ μου που ζήταγα 20 ευρώ και έγγραφη συγνώμη για τα όσα ψευδώς έλεγε η εταιρία

σας ενημερώνω οτι σήμερα μου πίστωσε στο λογαριασμό μου 20 ευρώ (φωτο11) και μόνο μια ερώτηση έχω προς όλους μας

αν έχει δίκιο η εταιρία wind και ήταν προσφορά και οχι κλοπή όπως λέω εγώ γιατί μου πίστωσε 2 μέρες μετά το εμαιλ μου

(το κοινοποίησα και σε κείνη) τα 20 ευρώ??? Άρα έχει άδικο σε όλα και προσπαθεί μ αυτό το τρόπο να αποφύγει

τη συνέχιση της καταγγελίας και να σας στείλει κάποια στιγμή μια απάντηση οτι και καλα ικανοποιηθηκα..

Αλλά οχι δεν εχω ικανοποιηθεί μέχρι να πληρώσει όλα όσα έχει κλέψει απο τον απλό κόσμο εν αγνοία του

Ευχαριστώ πολύ και πάλι

τα εστειλα εδω

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ <1520@efpolis.gr>,

crm@eett.gr

και επειδη η wind επιτηδες δεν εχει εμαιλ η φαξ ευκολα προσβασιμο,

τα εστειλα σε pm στο facebook να τα προωθησουν στα αρμοδια τμηματα

για μενα καντε καταγγελια ολοι οσοι χασατε προσωρινα χρηματα

ετσι και στη Γ.ΓΚ. θα δουν απο ποσους πηραν χρηματα χωρις την αδεια τους , αλλα

και η wind θα το σκεφτει πλεον να ξανακανει τετοιες "προσφορες"

[85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3]

Ωραίος. Και εγώ δεν αφήνω να πέσει τίποτα κάτω εδώ και πολλά χρόνια. Όσο τους αφήνουμε, τόσο καιροσκοπούν εις βάρος μας.

Ήδη έστειλα καταγγελία, με κοινοποίηση στην Wind (crm@wind.gr αλλά τελικά δεν λετουργεί, όπως διαπίστωσα εκ των υστέρων), με κάπως διαφορικό κείμενο και απαιτήσεις από το παραπάνω, προσθέτοντας και την αυστηρή προειδοποίηση της εταιρείας για μην προβεί, στο μέλλον, σε παρόμοια αυθαίρετη, μονομερή και αντισυμβατική ενέργεια σε κανένα από τα καρτοκινητά που έχω.

Ήδη έστειλα καταγγελία, με κοινοποίηση στην Wind (crm@wind.gr αλλά τελικά δεν λετουργεί, όπως διαπίστωσα εκ των υστέρων), με κάπως διαφορικό κείμενο και απαιτήσεις από το παραπάνω, προσθέτοντας και την αυστηρή προειδοποίηση της εταιρείας για μην προβεί, στο μέλλον, σε παρόμοια αυθαίρετη, μονομερή και αντισυμβατική ενέργεια σε κανένα από τα καρτοκινητά που έχω.

τα εχουν καταργησει τα εμαιλ για να μην υπαρχουν αποδεικτικα οτι εχεις στειλει εμαιλ , και παραπεμπουν μονο μεσω της φορμας web που εχουν που στελνεις και δεν εχεις καποια αποδειξη οτι το εστειλες.. καντο σε εγγραφο world και στειλτο σε ΡΜ στο facebook να το προωθσσουν στο αρμοδιο τμημα. !! Σημασια δεν εχει τι ζηταει ο καθενας , σαφως και πρεπει να εχει διαφορες το κειμενο , σημασια για μενα ειναι να δουν οι υπηρεσιες οτι ασχολουμαστε και οτι δε μας παιρνουν τα χρηματα και επειδη τα δινουν πισω το βουλωνουμε !!!

βεβαιως αυτη ειναι η καταγγελια μου η αρχικη

Ευχαριστώ πολύ, θα προσθέσω και την παραπάνω ανάλυση μου για το λόγο που πρόκειται περί ξεκάθαρης κλοπής, για να μη νομίζουν εκεί στο ΙΝΚΑ ότι απλά μας ενοχλεί ότι έκαναν κάτι χωρίς να μας ρωτήσουν.

Ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλοι...

Παιδιά κάντε το έτσι για το γ@μώτο... Μη νομίζουν οι μανατζαρέοι της Wind ότι τρώμε κουτόχορτο, και να σταματήσουν να βουτάνε το χέρι στο βάζο με το μέλι... Με λίγο ψάξιμο είδα ότι αυτό το σκηνικό το κάνουν κατά διαστήματα από το 2013 τουλάχιστον... Προφανώς ο ΙΝΚΑ δεν έχει πάρει αρκετά σοβαρά το θέμα.

EvEn DeAtH MaY DiE

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova