Nrg Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ: ΔΩΡΟ 300Λ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ/ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & 1GB ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΑΝ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΙΝΑΙ 10€ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 2 ΗΜΕΡΕΣ. Με €10 ανανέωση πήρα 600λ , 2GB & 1500 προς magic numbers και τα 10€ στη κάρτα (είναι παλιός αριθμός με τη προσφορά των 300λ). Ρε wind φτάνει με τα δώρα :lol: ΥΓ. Εντύπωση μου έκανε το sms γιατί κάθε μήνα κάνω ανανέωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 γρήγορη ερώτηση: για να ενεργοποιήσω το magic numbers θα πρέπει η ανανέωση υποχρεωτικά να γίνει Online; Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ: ΔΩΡΟ 300Λ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ/ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & 1GB ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΑΝ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΙΝΑΙ 10€ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 2 ΗΜΕΡΕΣ. Με €10 ανανέωση πήρα 600λ , 2GB & 1500 προς magic numbers και τα 10€ στη κάρτα (είναι παλιός αριθμός με τη προσφορά των 300λ). Ρε wind φτάνει με τα δώρα :lol: ΥΓ. Εντύπωση μου έκανε το sms γιατί κάθε μήνα κάνω ανανέωση νομιζω καλυτερο μηνυμα με προσφορα δεν εχω ξαναδει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Παιδια εγω προσφατα πηρα καρτα τον 02/2015 και ειναι η τριπλή που την κανεις οτι θελεις..θελει αλλαγη για να γινει 4g?? Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Παιδια εγω προσφατα πηρα καρτα τον 02/2015 και ειναι η τριπλή που την κανεις οτι θελεις..θελει αλλαγη για να γινει 4g?? θα εισαι μια χαρα για 4G Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Δοκίμασε κανείς να την περάσει σε simax? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zpapant Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 επειδη γραφτηκε καποιε φορες εδω οτι οπτικα οι καρτες ειναι ιδιες η παλια με τις νεοτερες δεν εχει καμια σημασια το τι εχει μεσα η καρτα μετραει οχι το σχημα του τσιπ αυτο λεω με το λιγο μου μυαλο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 απλά θα ήταν πιο σωστό να ήταν διαφορετικές κ να έγραφαν κάτι για να είμαστε σίγουροι ότι μας δίνουν την σωστή.. Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 μια (ενδεχομένως άσχετη) ερωτηση: Στα σμς οταν γραφω με ελληνικους χαρακτηρες, οι διαθεσιμοι χαρακτηρες για το καθε σμς τελειωνουν πολύ γρηγοροτερα απο οτι αν τα εγραφα με Greeklish. καμια λυση? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 την άλλαξα σήμερα στο κατάστημα της Αγίας Παρασκευής, επί της Μεσογείων. Η sim είναι multisim 64k . Tώρα για 4G σήμα, από Αγία Παρασκευή έως Πικέρμι δεν έπιασα πουθενά ! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Άλλαξα και γω. Πειραιά που είμαι τώρα έχει LTE... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Καντε και κανενα speedtest και ανεβαστε εδω κανενα screenshot νσ δουμε τι ψαρια ποιανη:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Έλα.... Για δες μια δοκιμή! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 μια (ενδεχομένως άσχετη) ερωτηση: Στα σμς οταν γραφω με ελληνικους χαρακτηρες, οι διαθεσιμοι χαρακτηρες για το καθε σμς τελειωνουν πολύ γρηγοροτερα απο οτι αν τα εγραφα με Greeklish. καμια λυση? Δεν εχει να κανει με τη wind αυτο αλλά με καποια ρυθμιση στα sms. Λογικα στελνεις με πεζα και τονους. Υπαρχει καποια ρυθμιση που τα μετατρεπει αυτοματα σε κεφαλαια και θα εχεις κανονικα 160 χαρακτηρες ανα sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zteblade85 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Άλλαξα και γω. Πειραιά που είμαι τώρα έχει LTE... Μην τρέχετε να αλλάξετε sim όσοι έχετε καρτοκινητό.Μετά απο την προσφορά(30 Απριλίου) για απεριοριστη χρήση θα έχουμε πρόσβαση όλοι στο 4G και με απλές sim.Τα συμβόλαια ήδη έχουν με απλες sim προσβαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 ότι να'ναι η WIND μέρα 3η.. στο κατάστημα του Μοσχάτου δεν έχουν ακόμα κάρτες... κατεβαίνω Πειραιά για δουλειά: - Γεια σας έχετε κάρτες 4g για να μου την αλλάξετε; - Ασφαλώς, αλλά είναι 5 ευρώ. - Δεν παίζει, είναι δωρεάν αλλά το λέει και στο site σας. - Πείτε μου το νούμερό σας.. καρτοκινητό; - μπλα μπλα μπλα ναι καρτοκινητό.. (μπαίνει στο σύστημα) - Ε δεν σας είπα; Είναι 5 ευρώ.. είστε εκτός εγγύησης.. (??????????) - Ωραία.. μίλησα και με την εξυπηρέτησή σας προχθές.. είναι δωρεάν.. πάρτε και ρωτήστε.. - Κοιτάξτε, χωρίς 5 ευρώ εγώ κάρτα δεν σας δίνω.. θα μου τα ζητάνε εμένα μετά.. - Πάρτε και ρωτήστε την εξυπηρέτηση, περιμένω.. - Δεν έχουμε πρόσβαση.. - Στη WIND;;; Σε wind μπήκα ή σε vodafone;;; - Πάρτε στο 1260 κύριε και μιλήστε εσείς.. - Εσείς δε μπορείτε; Πρέπει να πάρω εγώ για να χρεωθώ δηλαδή; Δωρεάν δεν εξυπηρετείτε; - Εσείς πρέπει να καλέσετε, εμείς δε μπορούμε.. Έφυγα και του φώναξα ΩΡΑΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ!!!!! Παίρνω στα καπάκια το 1260 και με διαβεβαίωσαν ότι είναι δωρεάν αλλά δεν έχουν ενημερωθεί τα καταστήματα. Του λέω καλέ μου άνθρωπε τότε τι διαφημίζετε;;; Γιατί μας παιδεύετε; 3η φορά πάω σε κατάστημα!!! Έχετε δίκιο μου λέει.. κάντε υπομονή.. μα του λέω είναι δυνατόν να λέω στον υπάλληλό σας πάρτε στα κεντρικά σας να ρωτήστε και να μου λέει δεν έχουμε πρόσβαση;;;; Αν δεν τους πληρώσετε τέλος του μήνα, βγαίνουν στο δρόμο και ζητάνε από περαστικούς να πάρουν στο 1260 να ζητήσουν το μισθό τους;;;;; Ναι ξέρετε έχετε πάλι δίκιο.. Ε μα το θεό, αν δεν βρούνε κάρτες, εγώ τη δευτέρα πάω στη VODAFONE.. γιατί δεν το κλείνουν οι άχρηστοι να πάνε σπίτια τους;; Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Μην τρέχετε να αλλάξετε sim όσοι έχετε καρτοκινητό.Μετά απο την προσφορά(30 Απριλίου) για απεριοριστη χρήση θα έχουμε πρόσβαση όλοι στο 4G και με απλές sim.Τα συμβόλαια ήδη έχουν με απλες sim προσβαση. μακάρι αλλά πως το λες αυτό εχεις κάποια ενημέρωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 ότι να'ναι η WIND μέρα 3η.. στο κατάστημα του Μοσχάτου δεν έχουν ακόμα κάρτες... κατεβαίνω Πειραιά για δουλειά: - Γεια σας έχετε κάρτες 4g για να μου την αλλάξετε; - Ασφαλώς, αλλά είναι 5 ευρώ. - Δεν παίζει, είναι δωρεάν αλλά το λέει και στο site σας. - Πείτε μου το νούμερό σας.. καρτοκινητό; - μπλα μπλα μπλα ναι καρτοκινητό.. (μπαίνει στο σύστημα) - Ε δεν σας είπα; Είναι 5 ευρώ.. είστε εκτός εγγύησης.. (??????????) - Ωραία.. μίλησα και με την εξυπηρέτησή σας προχθές.. είναι δωρεάν.. πάρτε και ρωτήστε.. - Κοιτάξτε, χωρίς 5 ευρώ εγώ κάρτα δεν σας δίνω.. θα μου τα ζητάνε εμένα μετά.. - Πάρτε και ρωτήστε την εξυπηρέτηση, περιμένω.. - Δεν έχουμε πρόσβαση.. - Στη WIND;;; Σε wind μπήκα ή σε vodafone;;; - Πάρτε στο 1260 κύριε και μιλήστε εσείς.. - Εσείς δε μπορείτε; Πρέπει να πάρω εγώ για να χρεωθώ δηλαδή; Δωρεάν δεν εξυπηρετείτε; - Εσείς πρέπει να καλέσετε, εμείς δε μπορούμε.. Έφυγα και του φώναξα ΩΡΑΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ!!!!! Παίρνω στα καπάκια το 1260 και με διαβεβαίωσαν ότι είναι δωρεάν αλλά δεν έχουν ενημερωθεί τα καταστήματα. Του λέω καλέ μου άνθρωπε τότε τι διαφημίζετε;;; Γιατί μας παιδεύετε; 3η φορά πάω σε κατάστημα!!! Έχετε δίκιο μου λέει.. κάντε υπομονή.. μα του λέω είναι δυνατόν να λέω στον υπάλληλό σας πάρτε στα κεντρικά σας να ρωτήστε και να μου λέει δεν έχουμε πρόσβαση;;;; Αν δεν τους πληρώσετε τέλος του μήνα, βγαίνουν στο δρόμο και ζητάνε από περαστικούς να πάρουν στο 1260 να ζητήσουν το μισθό τους;;;;; Ναι ξέρετε έχετε πάλι δίκιο.. Ε μα το θεό, αν δεν βρούνε κάρτες, εγώ τη δευτέρα πάω στη VODAFONE.. γιατί δεν το κλείνουν οι άχρηστοι να πάνε σπίτια τους;; Καλά μην τρελαίνεσαι κιόλας.Εχεις πολλές δικαιολογίες για να νευριάσεις με την wind αλλά αυτή η περίπτωση δεν είναι μια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhariton Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Τα ίδια ακριβώς και με μένα στο κατάστημα Wind της Ηλιούπολης. Μου έλεγε ότι είμαι εκτός εγγύησης και ότι κάνει 5 ευρώ η αντικατάσταση. Πήρα μπροστά τους στα κεντρικά απο το κινητο μου, και μίλησαν με τον υπάλληλο, ο οποίος και πάλι αρνιόταν πεισματικά ακόμα και στην τηλεφωνήτρια να δεχθεί ότι είναι δωρεάν και έλεγε ότι θα χρεωθεί εκείνος τα 5 ευρώ. :wacko: Μετά που μίλησα εγώ με τα κεντρικά μου είπε η υπάλληλος στο τηλεφωνικο κεντρο οτι έγραψε αναφορά για το συγκεκρικένο κατάστημα. Μέχρι και εκείνη είχε νευριάσει με τον άσχετο στο κατάστημα. Εντωμεταξύ η ώρα είχε πάει 14:03 και μου έδωσαν τα παπούτσια στο χέρι. Συγκεκριμένα είπαν: "Κύριε έχουμε κλείσει, περάστε το απόγευμα". χαχαχα! ότι να'ναι η WIND μέρα 3η.. στο κατάστημα του Μοσχάτου δεν έχουν ακόμα κάρτες... κατεβαίνω Πειραιά για δουλειά: - Γεια σας έχετε κάρτες 4g για να μου την αλλάξετε; - Ασφαλώς, αλλά είναι 5 ευρώ. - Δεν παίζει, είναι δωρεάν αλλά το λέει και στο site σας. - Πείτε μου το νούμερό σας.. καρτοκινητό; - μπλα μπλα μπλα ναι καρτοκινητό.. (μπαίνει στο σύστημα) - Ε δεν σας είπα; Είναι 5 ευρώ.. είστε εκτός εγγύησης.. (??????????) - Ωραία.. μίλησα και με την εξυπηρέτησή σας προχθές.. είναι δωρεάν.. πάρτε και ρωτήστε.. - Κοιτάξτε, χωρίς 5 ευρώ εγώ κάρτα δεν σας δίνω.. θα μου τα ζητάνε εμένα μετά.. - Πάρτε και ρωτήστε την εξυπηρέτηση, περιμένω.. - Δεν έχουμε πρόσβαση.. - Στη WIND;;; Σε wind μπήκα ή σε vodafone;;; - Πάρτε στο 1260 κύριε και μιλήστε εσείς.. - Εσείς δε μπορείτε; Πρέπει να πάρω εγώ για να χρεωθώ δηλαδή; Δωρεάν δεν εξυπηρετείτε; - Εσείς πρέπει να καλέσετε, εμείς δε μπορούμε.. Έφυγα και του φώναξα ΩΡΑΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ!!!!! Παίρνω στα καπάκια το 1260 και με διαβεβαίωσαν ότι είναι δωρεάν αλλά δεν έχουν ενημερωθεί τα καταστήματα. Του λέω καλέ μου άνθρωπε τότε τι διαφημίζετε;;; Γιατί μας παιδεύετε; 3η φορά πάω σε κατάστημα!!! Έχετε δίκιο μου λέει.. κάντε υπομονή.. μα του λέω είναι δυνατόν να λέω στον υπάλληλό σας πάρτε στα κεντρικά σας να ρωτήστε και να μου λέει δεν έχουμε πρόσβαση;;;; Αν δεν τους πληρώσετε τέλος του μήνα, βγαίνουν στο δρόμο και ζητάνε από περαστικούς να πάρουν στο 1260 να ζητήσουν το μισθό τους;;;;; Ναι ξέρετε έχετε πάλι δίκιο.. Ε μα το θεό, αν δεν βρούνε κάρτες, εγώ τη δευτέρα πάω στη VODAFONE.. γιατί δεν το κλείνουν οι άχρηστοι να πάνε σπίτια τους;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zteblade85 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Η προσφορά θέλει λίγο προσοχή διότι τα 4G κινητά δεν κλειδώνουν στο 4G.Δηλαδή μπορει να ξεκινήσει με 4G το κατέβασμα ενός αρχείου και να σε ρίξει στο 3G/H που χρεώνει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 μάλλον μόνο εγώ που είμαι θεσσαλονίκη κιόλας είχα την καλύτερη εξυπηρέτηση!!! έμεινα έκπληκτη που οι υπάλληλοι είχαν πλήρη γνώση της προσφοράς! μου την άλλαξαν αμέσως! στο τέλος βέβαια ο υπάλληλος μου ζήτησε 5€ του είπα ότι στο σαιτ αναφέρει ότι είναι δωρεάν, ρώτησε μια άλλη υπάλληλο και του είπε αν είναι για το 4g η αλλαγή τότε ναι είναι δωρεάν! και τέλος.. έφυγα με την νέα multi sim κάρτα! κ ελπίζω μέσα στο μήνα να κατέβω αθήνα να την τσεκάρω! το μόνο που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι πως ζήτησε τον αριθμό μου για να τσεκάρει αν έχω 4g συσκευή!! α και επίσης είπαν πως όλες οι καρτούλες θα χρειαστούν αλλαγή! Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggpp Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 μάλλον μόνο εγώ που είμαι θεσσαλονίκη κιόλας είχα την καλύτερη εξυπηρέτηση!!! έμεινα έκπληκτη που οι υπάλληλοι είχαν πλήρη γνώση της προσφοράς! μου την άλλαξαν αμέσως! στο τέλος βέβαια ο υπάλληλος μου ζήτησε 5€ του είπα ότι στο σαιτ αναφέρει ότι είναι δωρεάν, ρώτησε μια άλλη υπάλληλο και του είπε αν είναι για το 4g η αλλαγή τότε ναι είναι δωρεάν! και τέλος.. έφυγα με την νέα multi sim κάρτα! κ ελπίζω μέσα στο μήνα να κατέβω αθήνα να την τσεκάρω! το μόνο που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι πως ζήτησε τον αριθμό μου για να τσεκάρει αν έχω 4g συσκευή!! α και επίσης είπαν πως όλες οι καρτούλες θα χρειαστούν αλλαγή! Θα μπορουσες να μας πεις σε ποιο καταστημα της Θεσσαλονικης πηγες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Θα μπορουσες να μας πεις σε ποιο καταστημα της Θεσσαλονικης πηγες? στο καινούριο και πολύ εντυπωσιακό κατάστημα της Βενιζέλου!!! Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Έλα.... Για δες μια δοκιμή! Που ειναι τα 300αρια ποη ποιανουν οι αντιπαλοι:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 στο καινούριο και πολύ εντυπωσιακό κατάστημα της Βενιζέλου!!! Έχω μπλέξει με όλα τα καδρόνια της δυτικής Θεσσαλονίκης και κάρτα ούτε για δείγμα Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts