petars Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Δωρεάν data μέχρι τον Απρίλιο σε 4G είναι άπαιχτο σκηνικό παιδιά ! Είναι πολύ καλή φάση όντως;) αρκεί να βρούμε μαγαζί ανοιχτό για να αλλάξουμε την sim....... σήμερα ξεκίνησα με αυτό στην Καλογρέζα......κλειστό λόγω ανακαίνισης , συνέχισα με αυτό στο Μαρούσι επί της Κηφισίας...κλειστό λόγω απεργίας σήμερα και αύριο.......και ολοκλήρωσα την βόλτα μου με επίσκεψη σε αυτό της Παλλήνης επί της Λ. Μαραθώνος, το οποίο.....ήταν κλειστό λόγω ανακαίνισης !!!!!!! Όμως όσα ανακαινίζονται θα γίνουν σουπερ ντουπερ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 πήγα σε κατάστημα για δωρεάν αλλαγή sim αλλά δεν...:mad: πες μας όμως και τον λόγο Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Κλασσική wind... διαφημίσαμε κάτι αλλά δεν έχουμε στείλει τις κάρτες στα καταστήματα. Πήγα τώρα στο Μοσχάτο κ μου είπε με άνεση ότι παραλαμβάνει Τετάρτη ή Παρασκευή, οπότε να περάσω από Παρασκευή κ βλέπουμε. Γιατί θεωρείται αφύσικο το ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ, δηλαδή πρώτα να στείλει τα προϊόντα κάποιος στα καταστήματα και ΜΕΤΑ να τα διαφημίσει;;;; Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα Ωραιοκάστρου και έφαγα άκυρο, τις έδωσαν και καλά.Τώρα Παρασκευή με είπαν Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Εγώ προσωπικά θα επεμενα να κάνουν την αλλαγή ειδικά από τη στιγμή που αναφερει η wind ότι όλοι της καρτοκινητης πρέπει να τις αλλάξουν. Άλλωστε αν δεν κάνω λάθος η sim περιέχει δεδομένα στη μνήμη της που έχουν να κάνουν με τη σύνδεση στο δίκτυο, οι καινούριες λογικά κάτι παραπάνω έχουν που δεν έχει να κάνει με την εξωτερική εμφάνιση. Αν κάνω λάθος διορθώστε με φυσικά. Μου την έδειξαν και εμένα τη sim γιατί μου φάνηκε περίεργο και όντως ήταν ολόιδια με αυτή που έχω... Ίσως να μην έχουν προμηθευτεί ακόμα τις νέες, τι να πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Τελικά κατάφερε κανείς με νέα sim να συνδεθεί στο 4G; Και κάτι άλλο, ξέρουμε σε τι συχνότητα εκπέμπει το νέο 4G της Wind; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Πήρα στην εξυπηρέτηση και ενώ τους είπα πως έχω σχετικά νέα sim (οκτώβρη/νοέμβρη), μου είπαν πως μάλλον θέλει οπωσδήποτε αλλαγή κάρτας. Οι ρυθμίσεις του κινητού δεν είναι κ τόσο δύσκολες ώστε να μην έχω σετάρει κάτι σωστά. Ούτε κάποια "ενεργοποίηση" χρειάζεται με sms, άρα η νέα κάρτα είναι μονόδρομος. Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Αγία Παρασκευή πλατεία είναι ανοιχτό. Άλλαξα εγώ την δική μου. Απο περιεργεια κυριως, η καινουρια 4g καρτα που δινουν ειναι 64k ή 128k? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Πήρα στην εξυπηρέτηση και ενώ τους είπα πως έχω σχετικά νέα sim (οκτώβρη/νοέμβρη), μου είπαν πως μάλλον θέλει οπωσδήποτε αλλαγή κάρτας. Οι ρυθμίσεις του κινητού δεν είναι κ τόσο δύσκολες ώστε να μην έχω σετάρει κάτι σωστά. Ούτε κάποια "ενεργοποίηση" χρειάζεται με sms, άρα η νέα κάρτα είναι μονόδρομος. στα καρτοκινητά είναι δωρεάν και όλοι πρέπει να αλλάξουν, έτσι μου είπαν στην εξυπηρέτηση πελατών wind Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Απο περιεργεια κυριως, η καινουρια 4g καρτα που δινουν ειναι 64k ή 128k? Δεν γνωρίζω φίλε. Δεν γράφει κάτι πάνω της η κάρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikko_ Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Δεν γνωρίζω φίλε. Δεν γράφει κάτι πάνω της η κάρτα Είναι εύκολο να βάλεις μια φωτογραφιούλα να ξέρουμε κι εμείς τι πρέπει να μας δώσουν ; Ευχαριστώ. Παράθεση Nokia 5110, Nokia 8210, Nokia 7250, E-Ten Glofiish X500, Samsung SGH-ZV60, Acer Neotouch F1, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Duos 1182, LG Nexus 5, Microsoft Lumia 640 DS, Doogee X5 Pro, Honor 5X, OnePlus 5, Honor 20 Lite, Samsung S21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Δε θα μείνει κάρτα για κάρτα. :) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Οι συνδρομητές καρτοκινητής που η συσκευή τους δεν υποστηρίζει 4G πρέπει και αυτοί να αλλάξουν τη sim; Λογικά όχι, φαντάζομαι... Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Στο Ιλιο μου αλλαξανε και στο smartphone αλλα και στο tablet καρτα sim. Εννοειται δωρεαν και χωρις καμια αντιρρηση. Οντως σtο lg g2 που πριν δεν ειχα σημα 4g μετα την αλλαγη εχω κανονικα. Στο tablet εξακολουθω και δεν εχω. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Πάντως οι 4G sim που είχαν στο κατάστημα της Νέας Σμύρνης είναι ίδιες sim με αυτή που έχω στο iPhone 6 Plus εδώ και κανά 6μηνο... Μήπως ειδικά οι nanosim είναι από καιρό 4G; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neofitosgr Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 εμένα η κάρτα είναι από τον 02/15 είναι η τριπλή που την σπας όπου θέλεις εσύ πχ για να την κάνεις Nano το 4G βλέπω ότι παίζει με αυτήν την κάρτα μέχρι στιγμής σε λίγα σημεία βέβαια αλλά παίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 πήγα σε κατάστημα για δωρεάν αλλαγή sim αλλά δεν...:mad: Τι δεν ; Δεν το έκαναν δωρεάν; Δεν το έκαναν καθόλου ; Σε ποιό κατάστημα ; Τύπωσε το δελτίο τύπου και πήγαινε τους το να ξεστραβωθούν. Δεν είχαν; Ή δεν σου έδωσαν; Κι εγώ έχω αλλάξει εδώ και 2-3 μήνες σε νάνοσιμ. Θα περάσω μια βόλτα να ρωτήσω. πες μας όμως και τον λόγο στα καρτοκινητά είναι δωρεάν και όλοι πρέπει να αλλάξουν, έτσι μου είπαν στην εξυπηρέτηση πελατών wind Ρε φιλε 3 ατομα σε ρωτησαν. Τι παει να πει "δεν"; Δεν ειχαν ή δεν ηταν δωρεαν; Τους ειπες για την ανακοινωση της wind περι δωρεαν αλλαγης στα καρτοκινητα; Κλασσική wind... διαφημίσαμε κάτι αλλά δεν έχουμε στείλει τις κάρτες στα καταστήματα. Πήγα τώρα στο Μοσχάτο κ μου είπε με άνεση ότι παραλαμβάνει Τετάρτη ή Παρασκευή, οπότε να περάσω από Παρασκευή κ βλέπουμε. Γιατί θεωρείται αφύσικο το ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ, δηλαδή πρώτα να στείλει τα προϊόντα κάποιος στα καταστήματα και ΜΕΤΑ να τα διαφημίσει;;;; Κλασικα και αγαπημενα.:rolleyes: Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Στο Ιλιο μου αλλαξανε και στο smartphone αλλα και στο tablet καρτα sim. Εννοειται δωρεαν και χωρις καμια αντιρρηση. Οντως σtο lg g2 που πριν δεν ειχα σημα 4g μετα την αλλαγη εχω κανονικα. Στο tablet εξακολουθω και δεν εχω. Σου ζήτησαν ταυτότητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Σήμερα είναι κλειστά το απόγευμα??? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Στο the Μall πάντως δεν έχει, απο Δευτέρα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Στο 1ο κατάστημα έκαναν εντελώς το κινέζο δεν ξέρουν τίποτα, μπήκε στο σύστημα να δει τι γίνεται και μου είπε ότι θα της βγάλει χρέωση. Στη συνέχεια κάλεσα εξυπηρέτηση πελατών, είπαν ότι όλα τα καρτοκινητά αλλάζουν και μάλιστα δωρεάν, και τους λέω πέστε το στο τάδε κατάστημα και μου λένε όχι μόνο εάν τους καλέσω ε΄γ από εκεί. τέλος πάω σε 2ο κατάστημα μου λένε μόνο αν έχει 4g κινητό τους λέω θα έχω μέχρι αύριο μετά μου λένε είναι μόνο για Αθήνα, τους λέω θα ταξιδέψω Αθήνα και τέλος μου λένε δεν τους έχουν φέρει sim Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Σου ζήτησαν ταυτότητα; Οχι. Ειναι του μικρου ο αριθμος , αλλα δεν μου ζητησανε. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Οχι. Ειναι του μικρου ο αριθμος , αλλα δεν μου ζητησανε. Ωραία,ευχαριστώ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Κοιτα να δεις πριν απο 2 μερες αλλαξα σε nano sim πληρωνοντας τα 5 ευρω και βλεπω στο καπακι την ανακοινωση της wind για δωρεαν αλλαγη της sim. Η δικια μου γραφει 64k nano sim αλλα δεν αναφερει καπου 4G. Ελπιζω να μην χρειαζεται παλι αλλαγη. Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 επειδη ειμαι καμενος απο την wind προσοχη παιδια μη βρεθειτε χρεωμενοι και υπολοιπο μηδεν οι τυποι βρισκουν γωνια στο δεκαρικο για να χρεωσουν . λλιγο να βγει απο 4g και να παει σε 3 αρχίζει η χρεωση αν δεν εχει πακετο data καποιος Σαν να το βλεπω μπροστα μου οτι θα γινουν τετοια σκηνικα και θα φυγουν οι καρτες αβερτα. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts