Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

έστω ότι ξεκινάει το φοιτητικό στις 10 του μήνα και η ανανέωση του magic numbers γίνει αυτόματα(Αφού για το φοιτητικό στις δέκα του μήνα έβαλα πέντε ευρώ) ΜΕΤΆ τις δέκα του μήνα.τα λεπτά προς τον αριθμό magic number θα αφαιρούνται από εκεί η από τα 1000 του φοιτητικού που ενεργοποιήθηκε πιο πριν;

Τα λεπτά που έχεις βάλει στον αριθμό , σαν magic number αφαιρούνται πρώτα.

Οχι απο τα 1000 του φοιτητικού , αλλα απο το magic number.

Δλδ , τον αριθμό χ τον έχεις σαν magic number. Οσες φορες και να κάνεις κλήσεις στον αριθμό αυτό τα λεπτά θα φεύγουν σαν magic δλδ , 1500 λεπτά.

Για όλους τους άλλους απο τα 1000 του φοιτητικού.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα λεπτά που έχεις βάλει στον αριθμό , σαν magic number αφαιρούνται πρώτα.

Οχι απο τα 1000 του φοιτητικού , αλλα απο το magic number.

Δλδ , τον αριθμό χ τον έχεις σαν magic number. Οσες φορες και να κάνεις κλήσεις στον αριθμό αυτό τα λεπτά θα φεύγουν σαν magic δλδ , 1500 λεπτά.

Για όλους τους άλλους απο τα 1000 του φοιτητικού.

παρότι μπορεί κάποιον μήνα να "κάτσει" η ανανέωση του φοιτητικού να γίνει πριν την μηνιαία έναρξη του magic number ? το λέω γιατί ισχύει να τρώγονται τα λεπτά από το πακέτο που λήγει πρώτο γι'αυτό ρώτησα!

Εχω και εγώ φοιτητικό.

Ακου να δεις τι έγινε σε μένα.

Ειχα κάνει ανανέωση πριν λιγο καιρό οποτε μπόρεσα να έβαλα magic number χωρις να βάλω κάρτα.

Λοιπον μου έδωσε αμέσως ΠΡΙΝ βάλω καρτα 1500 προς πχ εσένα λεμε.

Βάζω καρτα μετα απο 5 και μου δίνει + 1500 ακομα.

Δλδ σύνολο 3000 λεπτά προς εσένα.

Αρα για να καταλάβεις , οταν κανεις ανανέωση αυτομάτως έχεις 1500 για ένα μήνα προς αριθμό που βάλεις.

Αν κάνεις ανανέωση μετα απο 5 μέρες πάλι έχεις το υπόλοιπο λεπτών απο πριν + 1500 για ένα μήνα απο τοτε που βάζεις τη κάρτα.

Για τον αριθμό που βάζεις σαν magic τρώγονται απο κει , τα λεπτά ασχετα αν έχεις λίγο χρόνο στο φοιτητικό ή καθόλου.

Παρε και μια φωτο να δεις.

http://i1325.photobucket.com/albums/u628/nebtios/3000_zps70jdksyl.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχω και εγώ φοιτητικό.

Ακου να δεις τι έγινε σε μένα.

Ειχα κάνει ανανέωση πριν λιγο καιρό οποτε μπόρεσα να έβαλα magic number χωρις να βάλω κάρτα.

Λοιπον μου έδωσε αμέσως ΠΡΙΝ βάλω καρτα 1500 προς πχ εσένα λεμε.

Βάζω καρτα μετα απο 5 και μου δίνει + 1500 ακομα.

Δλδ σύνολο 3000 λεπτά προς εσένα.

Αρα για να καταλάβεις , οταν κανεις ανανέωση αυτομάτως έχεις 1500 για ένα μήνα προς αριθμό που βάλεις.

Αν κάνεις ανανέωση μετα απο 5 μέρες πάλι έχεις το υπόλοιπο λεπτών απο πριν + 1500 για ένα μήνα απο τοτε που βάζεις τη κάρτα.

Για τον αριθμό που βάζεις σαν magic τρώγονται απο κει , τα λεπτά ασχετα αν έχεις λίγο χρόνο στο φοιτητικό ή καθόλου.

Παρε και μια φωτο να δεις.

http://i1325.photobucket.com/albums/u628/nebtios/3000_zps70jdksyl.png

κάτσε κάτσε! άλλο θέμα τώρα! Εγώ νόμιζα ότι τα 1500 είναι ανά μήνα για τρία νούμερα(σε δύο μήνες από τώρα βασικά γιατί ακόμα τώρα άρχισε η προσφορά).ποτέ δεν θα προστίθενται! Πως έγινε σε σένα και αθροιστηκαν τα 1500άρια του magic number?

Ειχα κάνει ανανέωση προ 10 ημερών και μου άνοιξε το πρώτο κουτι του magic.

Βαζω τον αριθμό και μου δίνει αμέσως 1500.

Βαζω κάρτα και μου δίνει ακομα 1500.

Στους όρους λέει :'' Σε κάθε ανανέωση κερδίζεις αυτόματα 1500’ ομιλίας προς τα Magic Numbers με διάρκεια 30 ημέρες. Τα 1500’ δωρεάν λεπτά ομιλίας δεν αποδίδονται ξεχωριστά για κάθε ένα από τα Magic Number, αλλά συνολικά.''

Πιθανόν ειναι όπως τα φοιτητικά. Δλδ , ενεργοποιείς το πακέτο και έχεις 1000 για ένα μήνα.

Αν όμως θες μπορείς να το ενεργοποιήσεις ξανα με άλλα 5 και θα έχεις ακόμα 1000.

Αρα πιστεύω οτι κάπως έτσι ειναι και αυτό.

Αν βάλεις καρτα σήμερα , πάρεις τα 1500 και μετα απο 5 μέρες ξαναβάλεις θα πάρεις και άλλα 1500 με ημ. λήξης της τελευταίας ανανέωσης.

Εκτός αν δεν ισχύει αυτο και έγινε σε μένα λόγω του ότι είχα βάλει καρτα πρόσφατα και ανοιχτό το 1 κουτί .

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έλαβε κάποιος για τρίτο μήνα τα 5000 προς wind και 240 προς όλους ;

edit ήρθε και μήνυμα για 3GB για το τριήμερο .

Ναι, το έλαβα κι εγώ για 3η φορά!;)

Είναι πολλά τα λεπτά ομιλίας που μου δίνει δωρεάν και αρκετά από αυτά πηγαίνουν χαμένα...:p:D

Εγώ έχω σταματήσει ν' ασχολούμαι με τα δώρα που μου κάνουν. Απλά τα παίρνω με χαρά και δεν το λέω ούτε του παπά.

Καλημέρα, ρε παιδιά θα με τρελάνει αυτή η γουινδ, χτες είχα 4.08 σήμερα έχω 3.62.έχω φοιτητικό με λεπτά+μβ+ μηνύματα, τι στο διάολο γίνεται

----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στους όρους λέει :'' Σε κάθε ανανέωση κερδίζεις αυτόματα 1500’ ομιλίας προς τα Magic Numbers με διάρκεια 30 ημέρες. Τα 1500’ δωρεάν λεπτά ομιλίας δεν αποδίδονται ξεχωριστά για κάθε ένα από τα Magic Number, αλλά συνολικά.''

Πιθανόν ειναι όπως τα φοιτητικά. Δλδ , ενεργοποιείς το πακέτο και έχεις 1000 για ένα μήνα.

Αν όμως θες μπορείς να το ενεργοποιήσεις ξανα με άλλα 5 και θα έχεις ακόμα 1000.

Αν βάλεις καρτα σήμερα , πάρεις τα 1500 και μετα απο 5 μέρες ξαναβάλεις θα πάρεις και άλλα 1500 με ημ. λήξης της τελευταίας ανανέωσης.

Εκτός αν δεν ισχύει αυτο και έγινε σε μένα λόγω του ότι είχα βάλει καρτα πρόσφατα και ανοιχτό το 1 κουτί .

Τα νούμερα magic πως τα βάζω;

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Καλημέρα, ρε παιδιά θα με τρελάνει αυτή η γουινδ, χτες είχα 4.08 σήμερα έχω 3.62.έχω φοιτητικό με λεπτά+μβ+ μηνύματα, τι στο διάολο γίνεται

----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τα νούμερα magic πως τα βάζω;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=411325

Βάζεις κάρτα κ μπες στο myf2g.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι, το έλαβα κι εγώ για 3η φορά!;)

Είναι πολλά τα λεπτά ομιλίας που μου δίνει δωρεάν και αρκετά από αυτά πηγαίνουν χαμένα...:p:D

Καλύτερα όμως από το να ξεμένεις:p

Αυτά μας κάνει η WIND και δεν μπορούμε να την αποχωριστούμε. Μου έστειλε πριν από λίγο sms, όπου μέχρι 1/03 έχει ''lucky sale'' στο blender με 4€ από 5€.

Φίλε μου όταν βάζεις έτσι τα 5ευρα στα καπάκια ξεκλειδώνουν τα επόμενα magic numbers ή πρέπει να περάσει το διαστήμα των 30 ημερών πχ. για να ξεκλειδώσει το 2ο;

EvEn DeAtH MaY DiE

Φίλε μου όταν βάζεις έτσι τα 5ευρα στα καπάκια ξεκλειδώνουν τα επόμενα magic numbers ή πρέπει να περάσει το διαστήμα των 30 ημερών πχ. για να ξεκλειδώσει το 2ο;

Δινει κατευθειαν αλλα 1500 αλλα δεν ξεκλειδωνει το δευτερο magic, λογικα μετα τις 30 μερες ξεκλειδωνει αυτοματα

Δινει κατευθειαν αλλα 1500 αλλα δεν ξεκλειδωνει το δευτερο magic, λογικα μετα τις 30 μερες ξεκλειδωνει αυτοματα

ετσι ομως δεν εχει λογικη ανα 30 ημερες.

αφου λεει οτι ισχυει για ανανεωσεις εως τελη μαρτιου.

εκτος και αν εννοει οτι ισχυει για την ενεργοποιησει της υπηρεσιας με την πρωτη ανανεωση των 5 ευρω και μετα οι ημερολογιακες ανανεωσεις των 30 ημερων ισχυουν κανονικα.

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

...

τα ιδια μου εκανε και εμενα τελικα βρηκα οτι μου χρεωνε κατι mytone που δεν ειχα ποτε ενεργοποιησει.

ολο και κατι βρισκουν για να τα παρουν :mad::(

και μεσα σε ολα εχω κανει αιτηση φορητοτητας απο τις 14 φλεβαρη γιατι βαρεθηκα να με κλεβουν και ακομα δεν εχει ολοκληρωθει ενω μου ειπαν σε 6 οτι θα γινει. :mad::mad:

Επανέρχομαι, ανανεώνω τον χρόνο μου μια φορά με το 1223 και με χρέωσαν 0.44 λεπτά
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Όταν έρχεται μήνυμα του τύπου

"αποκλειστική προσφορά για σένα........ Για ενεργοποίηση στείλε 12 στο 12410 έως 28/2"

μπορεί να το ενεργοποιήσει και κάποιος που δεν έλαβε το μήνυμα?

Όταν έρχεται μήνυμα του τύπου

"αποκλειστική προσφορά για σένα........ Για ενεργοποίηση στείλε 12 στο 12410 έως 28/2"

μπορεί να το ενεργοποιήσει και κάποιος που δεν έλαβε το μήνυμα?

Κανονικά όχι, αλλά δεν χάνεις τίποτα να κάνεις μία δοκιμή.

Παίδες αν έχουμε πχ. 10€ στην κάρτα που λήγουν αύριο (λόγω εξαμήνου) και βάλουμε σήμερα άλλα 10€, τότε η νέα ημερομηνία λήξης (σε 6 μήνες από τώρα), ισχύει για το σύνολο των 20€ ή μόνο για τα καινούρια 10€;

Κατά 99% ισχύει για το σύνολο των 20€, αλλά θα ήθελα να το σιγουρέψω :cool:

EvEn DeAtH MaY DiE

Παίδες αν έχουμε πχ. 10€ στην κάρτα που λήγουν αύριο (λόγω εξαμήνου) και βάλουμε σήμερα άλλα 10€, τότε η νέα ημερομηνία λήξης (σε 6 μήνες από τώρα), ισχύει για το σύνολο των 20€ ή μόνο για τα καινούρια 10€;

Κατά 99% ισχύει για το σύνολο των 20€, αλλά θα ήθελα να το σιγουρέψω :cool:

Καλημέρα.. Ισχύει για το σύνολο...

skorpio

Έλαβα σήμερα μήνυμα στο FB ότι το αίτημα μου προωθήθηκε στο αρμόδιο τμήμα το οποιο μέχρι το μεσημερι μου απάντησε ότι το ποσο κατέβηκε (5€ στρόγγυλα) από 2 κλήσεις στις 13 και 18/2. Τους απάντησα ότι δεν το δέχομαι, τους ετσειλα σε screenshot όλη την κίνηση από τον κατάλογο του κινητού μου και τους είπα ότι με εμπαίζουν.

Μου απαντησαν ότι επαναπαυθούν το αίτημα.....Εχω αρχίσει και τα παίρνω...

Τελικά το θέμα έκλεισε με την Wind να λέει ότι είναι από κλήση που έχασα το 5 ευρω....

Δεν θα το συνεχίσω παραπάνω το θέμα οποτε το πάθημα έγινε μάθημα και χρήματα θα βάζω για αγορα πακέτου και μονο.!!!

να πω εγώ από την άλλη, ότι εξυπηρετήθηκα άμεσα και χωρίς κανένα πρόβλημα για τις χρεώσεις daily internet την μέρα που υποτίθεται είχα προσφορά 3gb.. μου επέστρεψε τα χρήματα και όλα καλά!

Cats are like Music:

It's foolish to try to explain their worth

to those who don't appreciate them :kitty:

ξέρει κανείς αν τα magic νούμερα πρέπει να τα περνάμε αμέσως μόλις κάνουμε ανανέωση ή ισχύει και. για 15-20 μέρες μετά. Ρωτάω γιατί εγώ έκανα ανανέωση σήμερα ενώ η κοπέλα μου θα έχει f2go αριθμό στις 20/3. Μήπως χάνω το δικαίωμα να το περάσω σαν magic αφού θα είναι περίπου 22 μέρες μετά.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova