Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μονο για Online ανανεώσεις ισχυει??

όχι! έβαλε κάρτα από περίπτερο η αδερφή μου και ήταν ανοιχτό το κουτάκι για το 1ο magic number!

Cats are like Music:

It's foolish to try to explain their worth

to those who don't appreciate them :kitty:

επι της ουσιας ομως μου φαίνεται σαν μια υπηρεσία με πάγια απαίτηση 5 ευρώ το μήνα,τα οποία βέβαια μπορείς να τα χρησιμοποιείς και για πακέτα,αλλά και πάλι σε υποχρεώνει ντε και καλά να βάλεις...την τελευταία διευκρινηση

Το ελάχιστο ποσό αξίας ανανέωσης από μόνο 5€, 10€, 15€ αποτελεί προωθητική προσφορά και ισχύει έως 31.3.2015
ούτε εγω την καταλαβαίνω. Μετά την 1/4 θα έχει άλλο ποσό για να χρησιμοποιείς την υπηρεσία? ή δεν θα απαιτεί ανανέωση 5,10,15 το μηνα/διμηνο/τριμηνο για να το χρησιμοποιείς? Σαν πολύ το μπερδέψανε...

επι της ουσιας ομως μου φαίνεται σαν μια υπηρεσία με πάγια απαίτηση 5 ευρώ το μήνα,τα οποία βέβαια μπορείς να τα χρησιμοποιείς και για πακέτα,αλλά και πάλι σε υποχρεώνει ντε και καλά να βάλεις...την τελευταία διευκρινηση

ούτε εγω την καταλαβαίνω. Μετά την 1/4 θα έχει άλλο ποσό για να χρησιμοποιείς την υπηρεσία? ή δεν θα απαιτεί ανανέωση 5,10,15 το μηνα/διμηνο/τριμηνο για να το χρησιμοποιείς? Σαν πολύ το μπερδέψανε...

εγώ από αυτό καταλαβαίνω ότι μέχρι τις 31/3 θα μπορείς να δηλώσεις τα magic numbers σου... από εκεί κ πέρα όποιος δήλωσε δήλωσε...

Cats are like Music:

Μια φορά το χρόνο η wind βγάζει κάτι ΠΟΛΥ καλό για το f2g λες και δε θέλουν συμβόλαια! Μπράβο! :D

Διαβάστε της διευκρινίσεις...

Διευκρινίσεις:

1) H ενεργοποίηση του πρώτου Μagic Number προαπαιτεί ελάχιστο ποσό ανανέωσης 5€* τις τελευταίες 30 ημέρες. Αντίστοιχα η ενεργοποίηση του δεύτερου Μagic Number προαπαιτεί ελάχιστο ποσό ανανέωσης 10€* τις τελευταίες 60 ημέρες και του τρίτου 15€* τις τελευταίες 90 ημέρες. Τα Magic Numbers ξεκλειδώνουν διαδοχικά ανά 30ημέρες, εφόσον πληρείται και η προϋπόθεση ανανέωσης 5€ ανά μήνα ή ανά χρονική περίοδο εφόσον η ενεργοποίηση δεν πραγματοποιηθεί σε διαδοχικούς μήνες.

Για παράδειγμα, αν ενεργοποιήσει ς το πρώτο Μagic Number και τους επόμενους 2 μήνες δεν κάνεις ανανέωση χρόνου ομιλίας, για να ενεργοποιήσει ς το δεύτερο Μagic Number θα πρέπει να ανανεώσεις με ελάχιστο ποσό ανανέωσης 10€. Εάν ανανεώσεις με 5€ θα έχεις στη διάθεση του τα 1500’ προς το πρώτο Μagic Number και δεν θα μπορείς να δηλώσεις το δεύτερο , γιατί δεν θα έχεις συμπληρώσει το προαπαιτούμενο ελάχιστο ποσό ανανέωσης των 10€ τις τελευταίες 60 ημέρες.

2)Δυνατότητα απενεργοποίησης της επιλογής Μagic Νumbers δεν διατίθεται.

3) Τα δωρεάν λεπτά σου προς τα Magic Number καταναλώνονται πρώτα από όλα τα υπόλοιπα δωρεάν λεπτά από Bonus, Προσφορές ή πακέτα ομιλίας.

Edited by fotisk13
Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Είχα βάλει πριν 5-6 μέρες 5 ευρώ για να βάλω το blender. Μόλις έβαλα ένα νούμερο και μου έδωσε τα 1500 λεπτά.
http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg

Έβαλα το πρώτο magic, το θέμα είναι μέχρι τον επόμενο μήνα να πείσω κόσμο να βάλει f2g γιατί δε θα έχω να δηλώσω δεύτερο...:O

Επιβεβαίωση και από εμένα, με ανανέωση που είχα κάνει προχθές με PayPal, μπόρεσα σήμερα και δηλωσα magic number χωρίς να κάνω σήμερα και πάλι ανανέωση! :)
:)

Μόλις το ενεργοποίησα κι εγώ!!!

Απίστευτη προσφορά! :)

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Με ανανέωση στις 3/2 και μ'αφήνει κανονικά να βάλω τον μαγικό αριθμό. Well done, WIND.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Διαβάστε της διευκρινίσεις...

Διευκρινίσεις:

2)Δυνατότητα απενεργοποίησης της επιλογής Μagic Νumbers δεν διατίθεται.

Δίνει όμως δυνατότητα αλλαγής, ένα μήνα μετά την αρχική δήλωση του αριθμού.

Στην κοσμοτε απλοποιησαν το συστημα μεταφορας αεροχρονου απο καρτοκινητο σε καρτοκινητο....

Για να δουμε... η wind θα το τολμησει;;

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Σκέτη μαγεία το... Magic Number!

GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th

Παιδιά σας ευχαριστώ για την ενημέρωση, όχι ότι ποτέ είχα πρόβλημα λεπτών στο F2G αλλά το Magic Number είναι υπέροχο!! Πραγματικά τα σπάσανε για ακόμη μια φορά

Για να καταλάβω.....δηλώνεις το νούμερο μια φορά ή κάθε μήνα πρέπει να το δηλώνεις;

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Για να καταλάβω.....δηλώνεις το νούμερο μια φορά ή κάθε μήνα πρέπει να το δηλώνεις;
μια φορα και μετα μενει μονιμα εαν βαζεις 5 ευρω το μηνα.και στο τριμηνο και μετα εαν εχεις βαλει 3 επι 5 =15 με 5 ευρω το μηνα θα εχεις 3 magic numbers απλα εαν βαζεις 5 ευρω

Όλα καλά με το Νούμερο το Μαγικό, το email επιβεβαίωσης όμως γιατί μου το έστειλαν στα αγγλικά; :lol:

Όλα καλά με το Νούμερο το Μαγικό, το email επιβεβαίωσης όμως γιατί μου το έστειλαν στα αγγλικά; :lol:

Και μένα στα αγγλικά!

μια φορα και μετα μενει μονιμα εαν βαζεις 5 ευρω το μηνα.και στο τριμηνο και μετα εαν εχεις βαλει 3 επι 5 =15 με 5 ευρω το μηνα θα εχεις 3 magic numbers απλα εαν βαζεις 5 ευρω

αν κατάλαβα καλά με τις άπειρες διευκρινίσεις πρέπει να βάλεις 15€ έστω μία φορά για να ενεργοποιήσεις και τα 3 magic number.. από εκεί και πέρα με 5€ το μήνα θα τα έχεις ενεργοποιημένα όλα... αν βάζεις 5€ το μήνα απλά θα παίρνεις μόνο το 1ο magic number

Cats are like Music:

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova