Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω τρία νούμερα που λιγουν αύριο 8/12/14, πρέπει νά κάνω ανανέωση σήμερα ή μπορω και αύριο ?

Μπορείς να κανεις ανανέωση μέχρι και αύριο.

Για το εξάμηνο λέτε;

Διαβάζω στην ανακοίνωση οτι μετά το 6μηνο και για άλλους 6 μήνες αριθμός δέχεται κλήσεις και μπορεί να γίνει ανανέωση. Ουσιαστικά χάνεται μετά απο 13 μήνες (τον 13ο μήνα γίνεται μόνο ανανέωση).

Στο δικό μου, αν και έχει απενεργοποιηθεί απο 2\12, δέχομαι κλήσεις.

Μέχρι αυριο για να μην χάσει το υπόλοιπο.

Αν δεν έχεις υπόλοιπο , πάμε στους 13 μήνες και 5 ημέρες απο την τελευταία ανανεώση.

Α, μάλιστα.

Εγώ κατάλαβα οτι ο φίλος ρώτησε πότε να κάνει ανανέωση για να μην χάσει το νούμερο.

επειδή μπερδεύτηκα λίγο! έχω έναν αριθμό χωρίς υπόλοιπο που κανονικά έληγε 24/12, αλλά με τις αλλαγές της wind πήγε 14/12 η λήξη! για να μην χάσω το νούμερο να κάνω ανανέωση γύρω στις 14/01 ή 24/01;;

ευχαριστώ!! :O

Cats are like Music:

It's foolish to try to explain their worth

to those who don't appreciate them :kitty:

επειδή μπερδεύτηκα λίγο! έχω έναν αριθμό χωρίς υπόλοιπο που κανονικά έληγε 24/12, αλλά με τις αλλαγές της wind πήγε 14/12 η λήξη! για να μην χάσω το νούμερο να κάνω ανανέωση γύρω στις 14/01 ή 24/01;;

ευχαριστώ!! :O

στις 23 ιανουαρίου καλύτερα ! Διότι στις 24 ιανουαρίου μπορείς να χάσεις τυχόν υπόλοιπομενο υπόλοιπο , οπότε βάλε κάρτα στις 23 για είσαι σίγουρος.

στις 23 ιανουαρίου καλύτερα ! Διότι στις 24 ιανουαρίου μπορείς να χάσεις τυχόν υπόλοιπομενο υπόλοιπο , οπότε βάλε κάρτα στις 23 για είσαι σίγουρος.

μα στις 23 Ιανουαρίου το υπόλοιπο θα το χάσει καθότι η αγαπητή Wind άλλαξε την ημερομηνία λήξης του υπόλοιπου....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Ο Άνθρωπος γράφει "χωρίς υπόλοιπο" , οπότε για πιο υπόλοιπο συζητάται ;

ΟΚ, γράψε λάθος....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

H ΔIAPKEIA IΣXYOΣ ΣAΣ EΛHΞE KAI H ΣYNΔEΣH ΣAΣ ΘA AKYPΩΘEI ΣE 5 HMEPEΣ. ΓIA NA ΠAPATEINETE TH ΔIAPKEIA IΣXYOΣ, ANANEΩΣTE AMEΣA TO XPONO OMIΛIAΣ ΣAΣ.

(Συγγνώμη για τα κεφαλαία αλλά είναι copy/paste από το μήνυμα που μου ήρθε)

Αφορά νούμερο που τελευταία φορά έκανα ανανέωση μέσα Ιουνίου και τώρα είναι χωρίς υπόλοιπο. Καταλαβαίνω ότι στο εξάμηνο θα χανόταν τυχόν χρηματικό υπόλοιπο. Αυτό όμως "η σύνδεσή σας θα ακυρωθεί" τι σημαίνει; Το βάζουν απλά για να τρομοκρατήσουν όσους τσιμπήσουν και κερδίσουν καμιά ανανέωση ή πραγματικά θα χάσω το νούμερό μου;

Αυτό το στέλνουν 5 μέρες πριν ακυρωθει το υπόλοιπο σου . Είναι για ψάρωμα

Κάλεσε 1269 και ακου πότε λήγει το υπόλοιπο σου .

Η κάρτα θα ακυρωθει 7 μήνες μετά.

Αυτό το στέλνουν 5 μέρες πριν ακυρωθει το υπόλοιπο σου . Είναι για ψάρωμα

Κάλεσε 1269 και ακου πότε λήγει το υπόλοιπο σου .

Η κάρτα θα ακυρωθει 7 μήνες μετά.

13/12/2014 (δηλ σε 5 μέρες) λήγει το υπόλοιπό μου σύμφωνα με το 1269. Και οι αχαρακτήριστοι το εμφανίζουν στο μήνυμα ώς λήξη της σύνδεσης!

Άρα για μέχρι τον Ιούνιο δεν κάνω τίποτα, και τότε θα του φορτώσω 5 ευρώ.

Επειδη ως γνωστον οπου να ναι ληγουν τα υπολοιπα μπορει καποιος να μας πει πως στελνουμε τα λεφτα στο χαμογελο του παιδιου η στην κιβωτο που ειχε συζητηθει? Θα ανανεωσω μονο οταν προκειται να χασω το νουμερο, οχι απο τωρα για να σωσω το υπολοιπο.

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Επειδη ως γνωστον οπου να ναι ληγουν τα υπολοιπα μπορει καποιος να μας πει πως στελνουμε τα λεφτα στο χαμογελο του παιδιου η στην κιβωτο που ειχε συζητηθει? Θα ανανεωσω μονο οταν προκειται να χασω το νουμερο, οχι απο τωρα για να σωσω το υπολοιπο.

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

14545 Καλέστε στο 14545 απο σταθερό (χρέωση 2,28 € ανα κλήση)

ή κινητό (χρέωση 2,46 € ανα κλήση)

901 11 15 15 15 Καλέστε από σταθερό τηλέφωνο ΟΤΕ 901 11 15 15 15

(χρέωση 3,68 € ανα κλήση)

54020 Στείλτε μήνυμα στο 54020 τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ ή XAMOGELO (χρέωση 2,46 € ανα SMS)

ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Αριθμοί Τηλεβοήθειας.

Ενισχύστε το σκοπό μας καλώντας τους παρακάτω αριθμούς

19888 2,46€/κλήση (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) από όλα τα δίκτυα σταθερής και κινητής τηλεφωνίας.

19888 2,46€/sms (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) από όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

901 11 170 170 3,67€/κλήση (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ -μόνο εντός δικτύου ΟΤΕ)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!

Γιατι εχουν φιξ χρεωση και δε στελνεις το ποσο που θελεις? Αν εχεις μεσα πχ 4 ευρω, θα παρουν 2.46 και το υπολοιπο παει χαμενο

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Σήμερα στο Lucky Day η wind δίνει στα 200 λεπτά προς όλους με 5€ δώρο άλλα 100 λεπτά προς αόλους με διάρκεια 15 ημερών. Το bonus αποδίδεται λέει σε κάθε ενεργοποίηση του πακέτου και όχι μόνο μία φορά... Τι εννοεί? Ότι αν το τσιμπήσω σήμερα σε καθε ενεργοποίηση του πακέτου στο μέλλον θα μου προσθέτει το δώρο των 100 λεπτών?

Σήμερα στο Lucky Day η wind δίνει στα 200 λεπτά προς όλους με 5€ δώρο άλλα 100 λεπτά προς αόλους με διάρκεια 15 ημερών. Το bonus αποδίδεται λέει σε κάθε ενεργοποίηση του πακέτου και όχι μόνο μία φορά... Τι εννοεί? Ότι αν το τσιμπήσω σήμερα σε καθε ενεργοποίηση του πακέτου στο μέλλον θα μου προσθέτει το δώρο των 100 λεπτών?

Σε κάθε ενεργοποίηση που θα κάνεις μέχρι την Πέμπτη πρωί στις 9.00.

Μακάρι να ήταν έτσι φίλε μου ! Αν και νομίζω ότι δεν την εμποδίζει σε τίποτα την Wind να κατεβάσει κι άλλο τις τιμές.

Γιατι εχουν φιξ χρεωση και δε στελνεις το ποσο που θελεις? Αν εχεις μεσα πχ 4 ευρω, θα παρουν 2.46 και το υπολοιπο παει χαμενο

Γιατί έτσι είναι το σύστημα με τους αριθμούς premium για να μη μπορούν να σε χρεώνουν υπέρογκα ποσά και να ξέρεις εκ των προτέρων πόσα πληρώνεις. Είναι στάνταρ για όλους, όχι μόνο για τις φιλανθρωπικές εταιρείες.

Αν σου μεινει πανω από 1,48 ευρώ καλεις την ΑΠΟΣΤΟΛΗ στο 901 11 154 154 Edited by Vasileios

"ΔΩPO TO EΠITPAΠEZIO ΠAIXNIΔI UNO & EΩΣ 60€ XPONO OMIΛIAΣ! AΠΛΩΣ ANANEΩΣE ME 10€ ΣE 1 KATAΣTHMA "WIND & ENEPΓOΠOIHΣE THN ΠPOΣΦOPA! ΠEPIOPIΣMENA TEMAXIA"

Προφανως ειναι η γνωστη προσφορα με το bonus συν δωρο το uno

"ΔΩPO TO EΠITPAΠEZIO ΠAIXNIΔI UNO & EΩΣ 60€ XPONO OMIΛIAΣ! AΠΛΩΣ ANANEΩΣE ME 10€ ΣE 1 KATAΣTHMA "WIND & ENEPΓOΠOIHΣE THN ΠPOΣΦOPA! ΠEPIOPIΣMENA TEMAXIA"

Προφανως ειναι η γνωστη προσφορα με το bonus συν δωρο το uno

Για να καταλαβουμε τελικα τις προσφορες της wind πρεπει να παμε σε χαρτοριχτρα.:lol:

Το στειλανε και σε'μενα.Τι να κανω το uno και το "bonus" τους?!Δεν υπαρχουν τα ατομα.Ακου εκει ,δινουν και uno. :D Να παω να τους πω, που ειναι το fiat uno. :D
GT-N7100 16GB titanium gray "Dr.Ketan V14 & Agni kernel"

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova