Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τεχνικά πάντως δεν νομίζω να γίνεται να σε ενημερώσει ότι ΘΑ κάνεις χρήση data. Το ότι έχεις αφήσει τα data ανοιχτά δεν το ξέρει η Wind. Η Wind απλά βλέπει την κίνηση όταν γίνεται.

Με τόσες εφαρμογές και αυτόματες ενημερώσεις, όλο και κάτι θα προσπαθήσει να κατεβάσει κάτι όταν δει data ανοιχτά. Μία λύση ίσως ήταν να αφήνει λίγα kb να περνάνε και όταν τα δει να στέλνει αμέσως sms. Βέβαια μετά θα λέγαμε τα ίδια για το όριο τον kb.

Με λένε Σωτήρη και είμαι καλά... :wacko:

Θα μπορούσε όταν βλέπει κίνηση έστω και λίγων bites χωρίς να έχεις πακέτο data

να σου στέλνει SMS με κάποιο μήνυμα του στυλ

"Χρεωθήκατε 1€ για daily internet γιατί διαπιστώσαμε κίνηση data χωρίς να έχετε πακέτο internet"

Θα μπορούσε να χρεώνει το 1€ πάνω από 1ΜΒ και σε κινήσεις μέχρι 1ΜΒ να χρεώνει ανά ΚΒ κανονική χρέωση

Κοίτα εγώ τη Μόνικα Μπελούτσι δε θα τη χώριζα αν δε μαγείρευε και τόσο καλά...

πολύ σωστός....

στο φινάλε το έχουμε πει πολλές φορές (και έχει πέσει και μαχαίρι στα σχόλια)....

όποιος δεν του αρέσει, να φύγει να πάει αλλού.....

και θα δει την γλυκά στην τσέπη του....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Θα μπορούσε όταν βλέπει κίνηση έστω και λίγων bites χωρίς να έχεις πακέτο data

να σου στέλνει SMS με κάποιο μήνυμα του στυλ

"Χρεωθήκατε 1€ για daily internet γιατί διαπιστώσαμε κίνηση data χωρίς να έχετε πακέτο internet"

Σε αυτό παραδέχομαι την COSMOTE. Έχω σαν κύριο νούμερο f2g, όπου δεν το αλλάζω (κάτι ανάλογο όπως με τη Μόνικα Βελούτσι :)) παρόλο που την έχω πατήσει και εγώ με χρέωση daily internet. Όμως επειδή πηγαίνω σε κάποια μέρη που μόνο η cosmote έχει σήμα, έχω και μία cosmoκάρτα. Όταν δοκίμασα να μπω Internet με τη χρέωση του 1€ για χρήση ημερήσιου Internet, μου ήρθε αμέσως μήνυμα ότι χρεωθηκα 1€. Θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου το μήνυμα να έρχεται αμέσως και όχι την επόμενη μέρα. Έτσι π.χ. κάποιος που έχει ξεχάσει ανοιχτά τα δεδομένα και είναι εκτός πακέτου, θα μπορούσε να το διορθώσει άμεσα και όχι την επόμενη ημέρα με κίνδυνο να χρεωθεί και 2€+ εάν δεν το αντιληφθεί εγκαίρως.

Πως ακριβώς μπορεί να σε ενημερώσει κανείς "Πριν γίνει"

Ας πουμε θα μπορούσε να σου στέλνει κάθε δευτερόλεπτο ένα μήνυμα και να λέει ότι αν μπεις στο επόμενο δευτερόλεπτο στο internet θα χρεωθείς;

πολύ σωστός....

στο φινάλε το έχουμε πει πολλές φορές (και έχει πέσει και μαχαίρι στα σχόλια)....

όποιος δεν του αρέσει, να φύγει να πάει αλλού.....

και θα δει την γλυκά στην τσέπη του....

Τότε τί γκρινιάζουν μερικοι; Αφου δε φεύγει κανείς, δε θα γίνει καμμία αλλαγή... 10 χρόνια να γκρινιάζετε, δε θα αλλάξει κάτι... Και στο τοπικ της κιου τα ίδια, γκρινιάζουν από χόμπι προφανώς... :lol:

Ας πουμε θα μπορούσε να σου στέλνει κάθε δευτερόλεπτο ένα μήνυμα και να λέει ότι αν μπεις στο επόμενο δευτερόλεπτο στο internet θα χρεωθείς;

Να προσλάβουν κανένα μέντιουμ εκεί στη wind γιατί όχι; "Ψυχανεμιστηκα ότι θα ανοίξεις data, ΠΡΟΣΟΧΗ! Θα χρεωθεις ένα ευρώ!

Στείλε ΨΥΧΑΝΕΜΙΖΟΜΑΙ ΟΧΙ αν θες να απενεργοποιήσεις την υπηρεσία"

Όχι δε θα σου στέλνει μήνυμα κάθε δευτερόλεπτο.

Θα σου στέλνει μήνυμα μόλις το σύστημα τους διαπιστώσει ότι υπάρχει κίνηση σε data.

Με αυτό τον τρόπο δεν γλιτώνεις το 1€ αλλά ενημερώνεσαι εγκαίρως και τουλάχιστον εκμεταλλεύεσαι τα 20mb.

Όχι δε θα σου στέλνει μήνυμα κάθε δευτερόλεπτο.

Θα σου στέλνει μήνυμα μόλις το σύστημα τους διαπιστώσει ότι υπάρχει κίνηση σε data.

Με αυτό τον τρόπο δεν γλιτώνεις το 1€ αλλά ενημερώνεσαι εγκαίρως και τουλάχιστον εκμεταλλεύεσαι τα 20mb.

Vasileios, επειδή παρακολουθώ και το thread των καρτοκινητών της cosmote που απ' ότι βλέπω απαντάς και εκεί, θα ξέρεις ότι η cosmote στα καρτοκινητά, τουλάχιστον στην cosmoκάρτα που έχω, με το που θα ανοίξω τα δεδομένα του κινητού και δεν κάνω χρήση κάποιου πακέτου internet, μου στέλνει αμέσως μήνυμα ότι χρεώθηκα με 1€ για χρήση ημερήσιου internet. Αυτό έγραψα και πριν και αυτό θεωρώ σαν πιο σωστή λύση και που θα πρέπει να εφαρμόσει και η WIND και όχι να σου στέλνει το μήνυμα μετά από 24 ώρες. Από πριν μόνο ένα ''μέντιουμ'' μπορεί να προβλέψει πότε θα μπούμε στο internet.:lol:

Ήδη έχω χαρακτηρίσει απαράδεκτη την ενημέρωση την επόμενη μέρα

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5716267#post5716267

Αλλά βρίσκω υπερβολική και την απαίτηση να μας ειδοποιήση και πριν την χρέωση .

Κοίτα εγώ τη Μόνικα Μπελούτσι δε θα τη χώριζα αν δε μαγείρευε και τόσο καλά...

Κλαίωωωωωω!!!!

Εισαι απίστευτος...!!

Χαχαχαχα...

It's nice to be important, but it's more important to be nice...

Εμένα δε με κανει login με τίποτα στην εφαρμογη.Εστειλα ότι ξέχασα το κωδικό μου και μου εστειλαν SMS με το νεο κωδικό αλλα δε μπαινει με τίποτα...

Όλοι συμφωνούμε ότι το ενημερωτικό sms πρέπει να έρχεται ταυτόχρονα με την ανίχνευση κίνησης δεδομένων και όχι την επόμενη μέρα και να φαίνονται τα πληρωμένα 20mb στο myf2g.

Κάποιοι προτιμούμε να υπάρχει δυνατότητα απενεργοποίησης της υπηρεσίας αυτής, κάποιοι όχι. Οκ όσοι διαβάζουμε το παρόν φόρουμ, το διορθώνουμε αυτό με την αλλαγή του APN.

Συμφωνώ, ότι όσοι έχουμε wind χρόνια τώρα, ξέρουμε τι οικονομία κάνουμε, ξέρουμε πόσα έχουμε γλιτώσει σε σχέση με τις άλλες εταιρίες και δεν μας πολυενδιαφέρουν οι παραξενιές της και της συγχωρούμε πολλά λάθη. Δεν θεωρώ ότι είναι λόγος να αλλάξεις εταιρία λόγω του daily internet. Ξανασκεφτείτε το όσοι το λέτε.

Επίσης, νομίζω δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης για τις περιπτώσεις που κάποιος ξέχασε τα δεδομένα ανοικτά.

Αλλά δεν μπορώ με τίποτα να εξηγήσω πως γίνεται χρέωση με ΚΛΕΙΣΤΑ τα δεδομένα και με μηδενική καταγραφή από την συσκευή και το my data manager app με ακρίβεια Byte. Άρα αν δεχθώ ότι όντως είδε κίνηση, τότε χρέωσε 1-2 bit για 20 MB (=20*1048576*8 bits)...

Και επαναλαμβάνω, ας υποθέσουμε ότι και οι συσκευές και τα διάφορα apps μέτρησης είναι σκουπίδια, πως γίνεται όταν έχεις πακέτο ιντερνετ και κλείσεις τα δεδομένα, ο σούπερ ντούπερ μετρητής της wind στο myf2g να μην καταγράφει τίποτα?

Συμφωνώ, ότι όσοι έχουμε wind χρόνια τώρα, ξέρουμε τι οικονομία κάνουμε, ξέρουμε πόσα έχουμε γλιτώσει σε σχέση με τις άλλες εταιρίες και δεν μας πολυενδιαφέρουν οι παραξενιές της και της συγχωρούμε πολλά λάθη. Δεν θεωρώ ότι είναι λόγος να αλλάξεις εταιρία λόγω του daily internet. Ξανασκεφτείτε το όσοι το λέτε.

Εδώ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Αν και είναι καρασπαστικό όταν συμβαίνει αυτή η χρέωση, ακόμα και από δικό σου λάθος

Και επαναλαμβάνω, ας υποθέσουμε ότι και οι συσκευές και τα διάφορα apps μέτρησης είναι σκουπίδια, πως γίνεται όταν έχεις πακέτο ιντερνετ και κλείσεις τα δεδομένα, ο σούπερ ντούπερ μετρητής της wind στο myf2g να μην καταγράφει τίποτα?

μηπως είναι θέμα ακριβειας της μέτρησης? π.χ. αν δειχνει υπόλοιπο 73,27 mb δεν μπορεί να αλλάξει κάτι αν μια μικρή κίνηση το κατεβάσει στο 73,267. Προφανώς μια επόμενη κίνηση θα κάνει συνολικά την αλλαγή σε 73,26 mb.

Θα σας βγαλω απο το κλιμα της κουβεντας για να κανω μερικες απλες ερωτησεις:

1) Μπορω να βαλω π.χ. 10 ευρω απο καταστημα ΧΩΡΙΣ να ενεργοποιησω οποιοδηποτε πακετο; Με δυο λογια, θελω να βαλω 10 ευρω και να μεινουν μεσα (θα ειμαι εξωτερικο και θελω να τα χρησιμοποιησω, αφου τα πακετα δεν παιζουν απ' οξω).

2) Ειναι προτιμοτερο να βαλω δυο 10ευρα ή ενα 20ευρω; Ρωταω για το ενδεχομενο που υπαρχει καποιο μπονους, προσαυξηση ή κατι τετοιο.

3) Ειναι καλυτερα να βαλω 10 ή 20 ευρω απο καρτα (περιπτερο) ή απο το καταστημα; Ή ειναι το ιδιο;

Πριν απο 2-3 μηνες εβαλα ενα δεκαευρω και μεχρι να βγω εξω απο το καταστημα, διαπιστωσα οτι ειχε ενεργοποιησει λεπτα χρονου ομιλιας (μπονους που ετρεχε εκεινη τη στιγμη). Ελα ομως που ηθελα παλι τα χρηματα ως ειχαν... Αυτο θελω να αποφυγω και τωρα.

Ευχαριστω για τη βοηθεια.

Αγαπητοί φίλοι του forum,

σε ένα συναγερμό που έχω στο εργοστάσιο μου (που μου στέλνει sms με ενημερώσεις ~ 8 την ημέρα) είχα από παλιά Q καρτοσύνδεση με χρέωση 0,04€/SMS. Πρόσφατα αποφάσισαν να αυξήσουν την τιμή στα SMS από 0,0400€/sms σε 0,16€/sms !!! Σας παρακαλώ συμβουλέψτε με εσείς που ξέρετε σε τι να πάω π.χ. F2G ? ή ? Δεκτές λύσεις και πέραν της Wind - Q ...

Σας ευχαριστώ πολύ.

Μιχάλης

Από την μία το φτηνότερο σμς το έχει η κιου σε αυτό το πακέτο: https://www.wind.gr/gr/q/paketa/nea-paketa-q/2-sms-to-all/

Από την άλλη όμως χρειάζεσαι 8*30=240σμς το μήνα και λόγω των 4 ενεργοποιήσεων που μπορείς μάξιμουμ να κάνεις σε φτάνει οριακά. Ε μετά θα χρεώνεσαι με 0,0644 το σμς. Το αμέσως φτηνότερο είναι κοσμοτέ(frog) με 100σμς και 4 ευρώ, αλλά επειδή τα 200 σμς δεν σε φτάνουν το μήνα θα σου βγει πιο πολλά λεφτά νομίζω.

BEBAIA αν το κινητό στο οποίο στέλνονται τα σμς είναι wind-q σε φτάνει αυτό το πακέτο με 2 ευρώ:https://www.wind.gr/gr/q/paketa/nea-paketa-q/2-sms/

LG1 Σε ευχαριστώ πολύ!

Από την μία το φτηνότερο σμς το έχει η κιου σε αυτό το πακέτο: https://www.wind.gr/gr/q/paketa/nea-paketa-q/2-sms-to-all/

Από την άλλη όμως χρειάζεσαι 8*30=240σμς το μήνα και λόγω των 4 ενεργοποιήσεων που μπορείς μάξιμουμ να κάνεις σε φτάνει οριακά. Ε μετά θα χρεώνεσαι με 0,0644 το σμς. Το αμέσως φτηνότερο είναι κοσμοτέ(frog) με 100σμς και 4 ευρώ, αλλά επειδή τα 200 σμς δεν σε φτάνουν το μήνα θα σου βγει πιο πολλά λεφτά νομίζω.

BEBAIA αν το κινητό στο οποίο στέλνονται τα σμς είναι wind-q σε φτάνει αυτό το πακέτο με 2 ευρώ:https://www.wind.gr/gr/q/paketa/nea-paketa-q/2-sms/

Θα σας βγαλω απο το κλιμα της κουβεντας για να κανω μερικες απλες ερωτησεις:

1) Μπορω να βαλω π.χ. 10 ευρω απο καταστημα ΧΩΡΙΣ να ενεργοποιησω οποιοδηποτε πακετο; Με δυο λογια, θελω να βαλω 10 ευρω και να μεινουν μεσα (θα ειμαι εξωτερικο και θελω να τα χρησιμοποιησω, αφου τα πακετα δεν παιζουν απ' οξω).

2) Ειναι προτιμοτερο να βαλω δυο 10ευρα ή ενα 20ευρω; Ρωταω για το ενδεχομενο που υπαρχει καποιο μπονους, προσαυξηση ή κατι τετοιο.

3) Ειναι καλυτερα να βαλω 10 ή 20 ευρω απο καρτα (περιπτερο) ή απο το καταστημα; Ή ειναι το ιδιο;

Πριν απο 2-3 μηνες εβαλα ενα δεκαευρω και μεχρι να βγω εξω απο το καταστημα, διαπιστωσα οτι ειχε ενεργοποιησει λεπτα χρονου ομιλιας (μπονους που ετρεχε εκεινη τη στιγμη). Ελα ομως που ηθελα παλι τα χρηματα ως ειχαν... Αυτο θελω να αποφυγω και τωρα.

α) Μπορείς να καταργήσεις την αυτόματη αγορά 200 λεπτών σε κάθε ανανέωση , αλλά δεν θα ξαναμπεί ποτέ.

β) Μπορείς να ανανεώσεις με 9 ευρώ , και έτσι δεν θα σου μπουν τα 200 λεπτά με αφαίρεση 5 ευρώ.

γ) μπορείς να ανανεώσεις δύο φορές με 9 ευρώ την φορά.

α) Μπορείς να καταργήσεις την αυτόματη αγορά 200 λεπτών σε κάθε ανανέωση , αλλά δεν θα ξαναμπεί ποτέ.

β) Μπορείς να ανανεώσεις με 9 ευρώ , και έτσι δεν θα σου μπουν τα 200 λεπτά με αφαίρεση 5 ευρώ.

γ) μπορείς να ανανεώσεις δύο φορές με 9 ευρώ την φορά.

Ευχαριστω πολυ Βασιλη. Υπαρχει ωστοσο διαφορα στην ανανεωση περιπτερο (καρτα 5-10-20 ευρω) vs καταστημα (ιδιο ποσο), ετσι δεν ειναι; Δεν κανω λαθος, σωστα;

Αγαπητοί φίλοι του forum,

σε ένα συναγερμό που έχω στο εργοστάσιο μου (που μου στέλνει sms με ενημερώσεις ~ 8 την ημέρα) είχα από παλιά Q καρτοσύνδεση με χρέωση 0,04€/SMS. Πρόσφατα αποφάσισαν να αυξήσουν την τιμή στα SMS από 0,0400€/sms σε 0,16€/sms !!! Σας παρακαλώ συμβουλέψτε με εσείς που ξέρετε σε τι να πάω π.χ. F2G ? ή ? Δεκτές λύσεις και πέραν της Wind - Q ...

Σας ευχαριστώ πολύ.

Μιχάλης

Εάν τα sms τα στέλνει σε τηλέφωνο wind/q μένεις σε q και αγοράζεις το πακέτο 600 sms (800 αν το κάνεις online) προς wind/q με 2 ευρώ για 30 μέρες. Δεν νομίζω να βρεις κάτι φτηνότερο

Μπορείς να διαβάσεις εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=369975 πως να απενεργοποιήσεις την αυτόματη ενεργοποίηση πακέτου όταν βάζεις πάνω από 10 ευρώ

Ευχαριστω πολυ Βασιλη. Υπαρχει ωστοσο διαφορα στην ανανεωση περιπτερο (καρτα 5-10-20 ευρω) vs καταστημα (ιδιο ποσο), ετσι δεν ειναι; Δεν κανω λαθος, σωστα;

Φυσικά υπάρχει , αλλά τα δωρεάν λεπτά ή ΜΒ που παίρνεις από κατάστημα δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο εξωτερικό. Άρα για εσένα που τα θέλεις για εξωτερικό δεν έχει καμμία διαφορά.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova