dnik Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Πληκτρολογώντας ##002# και έπειτα κλήση. Ευχαριστω... Παράθεση It's nice to be important, but it's more important to be nice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 ο εατmydust ειπε οτι καταφερε και το ενεργοποιησε σε F2G2 και ειμαι περιεργος να μας πει πώς. Σε διαφορετική περίπτωση, τι μπορώ να κάνω για να έχω ίντερνετ για 3-4 μέρες στη Γαλλία; (εκτός απο το να ψάχνω για free wifi :p ) Παρε μια τοπική . Με το πολύ 20 ευρώ θα έχεις ΑΡΚΕΤΟΟΟΟΟ ιντερνετ. Εγω για Ιταλία βρήκα με 20 ευρώ 5 gb internet. http://www.tim.it/estero/dall-italia/tim-welcome-internet Ψαξε και βρές τοπικές κάρτες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Σκέτη παραπληροφόρηση αυτά τα public . Λοιπον το σημαντικό είναι τι λέει η επίσημη wind. Αν λέει ότι το νουμερο σου είναι free2go gamers ή όπως αλλιώς το ονομάζουν και πως έχει 1000΄+ 1000 ΜΒ χωρίς κάποιον περιορισμό στις ανανεώσεις, κτλ κτλ τότε ότι και να λένε στα public μην τους ακούτε. Ειλικρινά απορώ πως επιλέγουν τους πωλητές τους εκει στα public. Αοριστίες χωρίς κάτι συγκεκριμένο μόνο δυσφήμιση κάνουν στην εταιρία τους και τπτ παραπάνω !!! Νομίζω θέλει ανανέωση των 10 ευρώ μετα τους δυο μήνες και ισχύει για έναν χρόνο η προσφορά και ότι άλλο νομίζουν εκει στο public να το κρατήσουν για τον εαυτό τους και να μην παραπληροφορούν τον κόσμο !!! Αγανάκτησα πια με δαυτους ... kalgeorge ενας φίλος πιο πάνω όπως και γω που έχουμε το νούμερο καλέσαμε την wind και μας είπε οτι ισχύει επ' αόριστον χωρις κρυφές δεσμεύσεις ή οτιδηποτε άλλο !!! Τώρα οι πωλητές των public όταν σας λένε όσα σας λένε, πείτε τους μισο λεπτο να πάρω εδω μπροστά σας την εξυπηρέτηση της wind να σας μάθει τους όρους του προγράμματος για να μην παραπληροφορείτε τον κόσμο. Δεν καταλαβαίνουν οτι με αυτόν τον τρόπο μόνο παιχνίδια δεν θα πουλήσουν ;;; Εκτος και αν λάβουν προμήθειες από τις ανανεώσεις των επόμενων μηνών και έτσι προσπαθούν να πείσουν με αθέμιτο τρόπο τους καταναλωτές να πραγματοποιούν ανανεώσεις για να μην χάσουν την προσφορά !!! Όταν καλείς 1269 τί λέει, ότι έχεις το προνομιακό φοιτητικό πακέτο ή το gemers ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkorigin Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 το δινουν και με το nb2k15 γαι ps4 kai pc ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GΚOOL Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Όταν καλείς 1269 τί λέει, ότι έχεις το προνομιακό φοιτητικό πακέτο ή το gemers ? Δε λέει ούτε φοιτητικό ούτε gamers. Λέει μόνο "έχετε στη διάθεσή σας το πακέτο 1000+1000 κλπκλπ" χωρίς ονομασία και χωρίς να το προσδιορίζει χρονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 αλλαξε το μπονους απο το log and win που εδινε 300mb για μια εβδομαδα απο προσφορα αλλαξε σε 100mb την καθε εβδομαδα.. αμα δεν μου ειχε φαει το ιντερνετ ολη μερα ολη μου την καρτα απο την αναβαθμιση που περασει αυτοματα το antivirius στο λαπτοπ δεν θα ειχα παει στα 0,00 ευρω και πρεπει να ειχα 0,01 ευρω και πανω πρεπει να εχω υπολοιπο για να χρησιμοποιησω το ιντερνετ.. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 νεο συστημα κλεψιας? 3η συνεχομενη φορα που μου τυχαινει. λήγει στις 17 του μηνα το πακετο δεδομενων.. στις 18 ερχεται σμς πως χρεωθηκες 1 ευρω την χτεσινη ημερα(ημερα που ειναι σε ισχυ το πακετο) ζηταω πιστωση και μου λενε πως η χρεωση εγινε για τις 16, ημερα που και πακετο ειχα και 250Mb. Eleni Γεια σου *. Πώς μπορώ να σε βοηθήσω; Καλημέρα,μπορώ να βοηθήσω σε κάτι; * καλημερα. ειχα πακετο Mb το οποιο εληγε στις 17-10 στις 18-10 το πρωι μου ηρθε σμς πως "χρεωθηκα εχτες"(δλδ στις 17-10) 1 ευρω για χρηση ιντερνετ η χρεωση προφανως και ειναι λαθος καθως εχω ακομα το σμς που με ενημερωνει πως το πακετο μου λήγει στις 17-10 Eleni Μπορείς να μου δώσεις τον αριθμό κινητού στον οποίο αναφέρεσαι για να το ελέγξω; * 69++++++++ Eleni Δώσε μου ένα λεπτό να το κοιτάξω,ευχαριστώ. Κατόπιν ελέγχου έχεις χρεωθεί στις 16/10/14 την υπηρεσία του daily internet.Θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι η υπηρεσία daily mobile internet με 1€ που σου δίνει 20 MB ενεργοποιείται αυτόματα όταν είναι ενεργοποιημένα τα δεδομένα της συσκευής σου και δεν έχεις διαθέσιμα MB στον λογαριασμό σου.Η χρέωση μπορεί να οφείλεται ακόμα και σε ενημερώσεις των εφαρμογών σου. * to paketo moy elige stis 17-10 opos eipa συνεπως μου λετε πως με χρεωσατε για μερα που ειχα ακομα υπολοιπο 250 Mb Eleni Μπορείς μέσω ενός καταστήματος να κάνεις δωρεάν αίτηση δεδομένων κίνησης για αναλυτική κατάσταση εξερχομένων κλήσεων και μηνυμάτων ΚΑΙ MB έως και ένα χρόνο πριν. Βέβαια μπορεί ένα πακέτο να λήγει αύριο και εγώ σήμερα να έχω καταναλώσει όλες τις παροχές στου. * μα εγραψα πιο πανω πως ειχα υπολοιπο 250Mb και δεν εγινε ουτε ενημερωση ουτε τπτ... Eleni Εάν επιθυμείς έχω την δυνατότητα να προωθήσω το αίτημά σου εσωτερικά για περαιτέρω έλεγχο από το αρμόδιο τμήμα και να ενημερωθείς με γραπτό μήνυμα στο κινητό σου σε 2-3 εργάσιμες ημέρες. Θα χρειαστώ το ονοματεπώνυμό σου και το ΑΦΜ σου για να το προωθήσω. * ++++++++++++++++++++ Eleni Το αίτημα έχει προωθηθεί και θα ενημερωθείς με γραπτό μήνυμα στο κινητό σου. Θα μπορούσα να βοηθήσω σε κάτι άλλο; Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 νεο συστημα κλεψιας? 3η συνεχομενη φορα που μου τυχαινει. λήγει στις 17 του μηνα το πακετο δεδομενων.. στις 18 ερχεται σμς πως χρεωθηκες 1 ευρω την χτεσινη ημερα(ημερα που ειναι σε ισχυ το πακετο) ζηταω πιστωση και μου λενε πως η χρεωση εγινε για τις 16, ημερα που και πακετο ειχα και 250Mb. Eleni Γεια σου *. Πώς μπορώ να σε βοηθήσω; Καλημέρα,μπορώ να βοηθήσω σε κάτι; * καλημερα. ειχα πακετο Mb το οποιο εληγε στις 17-10 στις 18-10 το πρωι μου ηρθε σμς πως "χρεωθηκα εχτες"(δλδ στις 17-10) 1 ευρω για χρηση ιντερνετ η χρεωση προφανως και ειναι λαθος καθως εχω ακομα το σμς που με ενημερωνει πως το πακετο μου λήγει στις 17-10 Eleni Μπορείς να μου δώσεις τον αριθμό κινητού στον οποίο αναφέρεσαι για να το ελέγξω; * 69++++++++ Eleni Δώσε μου ένα λεπτό να το κοιτάξω,ευχαριστώ. Κατόπιν ελέγχου έχεις χρεωθεί στις 16/10/14 την υπηρεσία του daily internet.Θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι η υπηρεσία daily mobile internet με 1€ που σου δίνει 20 MB ενεργοποιείται αυτόματα όταν είναι ενεργοποιημένα τα δεδομένα της συσκευής σου και δεν έχεις διαθέσιμα MB στον λογαριασμό σου.Η χρέωση μπορεί να οφείλεται ακόμα και σε ενημερώσεις των εφαρμογών σου. * to paketo moy elige stis 17-10 opos eipa συνεπως μου λετε πως με χρεωσατε για μερα που ειχα ακομα υπολοιπο 250 Mb Eleni Μπορείς μέσω ενός καταστήματος να κάνεις δωρεάν αίτηση δεδομένων κίνησης για αναλυτική κατάσταση εξερχομένων κλήσεων και μηνυμάτων ΚΑΙ MB έως και ένα χρόνο πριν. Βέβαια μπορεί ένα πακέτο να λήγει αύριο και εγώ σήμερα να έχω καταναλώσει όλες τις παροχές στου. * μα εγραψα πιο πανω πως ειχα υπολοιπο 250Mb και δεν εγινε ουτε ενημερωση ουτε τπτ... Eleni Εάν επιθυμείς έχω την δυνατότητα να προωθήσω το αίτημά σου εσωτερικά για περαιτέρω έλεγχο από το αρμόδιο τμήμα και να ενημερωθείς με γραπτό μήνυμα στο κινητό σου σε 2-3 εργάσιμες ημέρες. Θα χρειαστώ το ονοματεπώνυμό σου και το ΑΦΜ σου για να το προωθήσω. * ++++++++++++++++++++ Eleni Το αίτημα έχει προωθηθεί και θα ενημερωθείς με γραπτό μήνυμα στο κινητό σου. Θα μπορούσα να βοηθήσω σε κάτι άλλο; περιμενουμε ενημερωση σου, στο τελος της βδομαδας Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
btsilionis Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 νεο συστημα κλεψιας? 3η συνεχομενη φορα που μου τυχαινει. λήγει στις 17 του μηνα το πακετο δεδομενων.. στις 18 ερχεται σμς πως χρεωθηκες 1 ευρω την χτεσινη ημερα(ημερα που ειναι σε ισχυ το πακετο) ζηταω πιστωση και μου λενε πως η χρεωση εγινε για τις 16, ημερα που και πακετο ειχα και 250Mb. Eleni Γεια σου *. Πώς μπορώ να σε βοηθήσω; Καλημέρα,μπορώ να βοηθήσω σε κάτι; * καλημερα. ειχα πακετο Mb το οποιο εληγε στις 17-10 στις 18-10 το πρωι μου ηρθε σμς πως "χρεωθηκα εχτες"(δλδ στις 17-10) 1 ευρω για χρηση ιντερνετ η χρεωση προφανως και ειναι λαθος καθως εχω ακομα το σμς που με ενημερωνει πως το πακετο μου λήγει στις 17-10 Eleni Μπορείς να μου δώσεις τον αριθμό κινητού στον οποίο αναφέρεσαι για να το ελέγξω; * 69++++++++ Eleni Δώσε μου ένα λεπτό να το κοιτάξω,ευχαριστώ. Κατόπιν ελέγχου έχεις χρεωθεί στις 16/10/14 την υπηρεσία του daily internet.Θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι η υπηρεσία daily mobile internet με 1€ που σου δίνει 20 MB ενεργοποιείται αυτόματα όταν είναι ενεργοποιημένα τα δεδομένα της συσκευής σου και δεν έχεις διαθέσιμα MB στον λογαριασμό σου.Η χρέωση μπορεί να οφείλεται ακόμα και σε ενημερώσεις των εφαρμογών σου. * to paketo moy elige stis 17-10 opos eipa συνεπως μου λετε πως με χρεωσατε για μερα που ειχα ακομα υπολοιπο 250 Mb Eleni Μπορείς μέσω ενός καταστήματος να κάνεις δωρεάν αίτηση δεδομένων κίνησης για αναλυτική κατάσταση εξερχομένων κλήσεων και μηνυμάτων ΚΑΙ MB έως και ένα χρόνο πριν. Βέβαια μπορεί ένα πακέτο να λήγει αύριο και εγώ σήμερα να έχω καταναλώσει όλες τις παροχές στου. * μα εγραψα πιο πανω πως ειχα υπολοιπο 250Mb και δεν εγινε ουτε ενημερωση ουτε τπτ... Eleni Εάν επιθυμείς έχω την δυνατότητα να προωθήσω το αίτημά σου εσωτερικά για περαιτέρω έλεγχο από το αρμόδιο τμήμα και να ενημερωθείς με γραπτό μήνυμα στο κινητό σου σε 2-3 εργάσιμες ημέρες. Θα χρειαστώ το ονοματεπώνυμό σου και το ΑΦΜ σου για να το προωθήσω. * ++++++++++++++++++++ Eleni Το αίτημα έχει προωθηθεί και θα ενημερωθείς με γραπτό μήνυμα στο κινητό σου. Θα μπορούσα να βοηθήσω σε κάτι άλλο; Το μοτίβο ακριβός ίδιο .... και οι απαντήσεις τυποποιημένες....:mad: Εμένα είναι η δεύτερη φορά που με χρέωσαν. Την πρώτη ισχυρίστηκαν ότι έληξαν τα data σε κάποια προκαθορισμένη ώρα της ημέρας που έληγε το πακετο, και έτσι χρεώθηκα, άσχετα με το αν τους εξηγούσα ότι το νούμερο για το οποίο χρεώθηκα ήταν μόνιμα στο σπίτι με wifi. :mad: Την δεύτερη φορά τα ίδια, αλλά εδώ έκανε το λάθος στην επικοινωνία να μου αναφέρει την ώρα της χρέωσης ή οποία ήταν το μεσημέρι ενώ το sms για την λήξη των data ήρθε στις 8 το βράδυ. Τελικά με πίστωσαν σε 3 ημέρες, αλλά όλη η αρχική κουβέντα ακριβός ίδια ιδιαίτερα στο .... Κατόπιν ελέγχου έχεις χρεωθεί στις ....... την υπηρεσία του daily internet.Θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι η υπηρεσία daily mobile internet με 1€ που σου δίνει 20 MB ενεργοποιείται αυτόματα όταν είναι ενεργοποιημένα τα δεδομένα της συσκευής σου και δεν έχεις διαθέσιμα MB στον λογαριασμό σου.Η χρέωση μπορεί να οφείλεται ακόμα και σε ενημερώσεις των εφαρμογών σου. Και το sms για την πίστωση …πουθενά το συγγνώμη λάθος, αλλά ….στα πλαίσια εξυπηρέτησης έχει εγκριθεί πίστωση 1 ευρώ ευχαριστούμε…, λες και μας κάνουν χάρη(εξυπηρέτηση) που μας επιστέφουν τα λεφτά που απο δικο τους λαθος (?):worry: μας χρεωσαν.:( Παράθεση ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΒΑΖΩ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.... :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Εγω εχω πακετο ομιλιας που ληγει 29 του μηνα. Εχω κ δωρο 120 λεπτα απο τη συνδιαστικη προσφορα με wind σταθερο που ληγει 30 του μηνα. Παρτο λογικα. Πρωτα πρεπει να φαει τα λεπτα που ληγουν νωριτερα δλδ αυτα απο το πακετο κ μετα απο τα 120. Εγω τωρα εχω χρονο απο το πακετο. Πως καταφερε κ χρεωθηκε ενα τριλεπτο απο τα 120 ???? Να υποθεσω συστημικο λαθος οπως κ εσας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Και το sms για την πίστωση …πουθενά το συγγνώμη λάθος, αλλά ….στα πλαίσια εξυπηρέτησης έχει εγκριθεί πίστωση 1 ευρώ ευχαριστούμε…, λες και μας κάνουν χάρη(εξυπηρέτηση) που μας επιστέφουν τα λεφτά που απο δικο τους λαθος (?):worry: μας χρεωσαν.:( επιτηδες το κανουν,αποδεδειγμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilhs Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 νεο συστημα κλεψιας? 3η συνεχομενη φορα που μου τυχαινει. λήγει στις 17 του μηνα το πακετο δεδομενων.. στις 18 ερχεται σμς πως χρεωθηκες 1 ευρω την χτεσινη ημερα(ημερα που ειναι σε ισχυ το πακετο) ζηταω πιστωση και μου λενε πως η χρεωση εγινε για τις 16, ημερα που και πακετο ειχα και 250Mb. ............................................................................ Δεν ειναι νεο, παλιο ειναι. Περσι ειχε γινει το ιδιο σε εμενα, εστειλα αιτημα αλλα δεν το κυνηγησα περοσσοτερο. Η απαντηση ηταν οτι ολα ειναι καλα. Εγινε μονο1 φορα παντως. Καποιο bug μου μυριζει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 μου συμβαίνει για 3ο συνεχόμενο μήνα(και αλλες φορές έχει γίνει αλλά οχι συνεχόμενα).Την 1η φορά δεν έκανα τπτ, την 2η τους εστειλα μήνυμα στο Fb αλλα απαντησαν πως δεν έγινε κάποια λάθος χρέωση. Αυτή τη φορά τους έστειλα και απο το φβ και από το τσατ στη σελίδα τους. μετά λίγη ώρα ήρθε σμς πως "στα πλαίσια εξυπηρέτησης έχει εγκριθεί πίστωση 1 ευρώ..." σίγουρα είναι bug αλλά δεν καίγονται και να το διορθώσουν.Πόσοι άλλωστε τους έρχεται το σμς και δε το δίνουν σημασια ή δεν ασχολούνται? Ο πατερας μου πρόσφατα άλλαξε συσκευή και οταν αρχισε να την χρησιμοποιεί ήταν ενεργοποιημενα τα δεδομένα.Βέβαια δεν μπαίνει πουθενά απο το κινητό του,ούτε εφαρμογες εχει για να ενημερώνονται.Και για καλή του τύχη δεν ηταν στην αυτόματη ενημέρωση οι όποιες έιχε η συσκευή. Καμιά 10ρια μέρες μετά μου είπε πως του στέλνουν κάθε μέρα σμς οτι τον χρεωνουν με 1 ευρώ για ιντερνετ.Επικοινώνησα εγω μαζί τους και φυσικά δεν αναγνωρισαν τίποτα. Επίσης δεν κατάλαβα γιατί ενώ το πακέτο έληγε στις 17, χρεώθηκα για χρήση στις 16! Δλδ ανα πάσα ώρα μπορούν να χρεώνουν "κατά λάθος" Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Εγω εχω πακετο ομιλιας που ληγει 29 του μηνα. Εχω κ δωρο 120 λεπτα απο τη συνδιαστικη προσφορα με wind σταθερο που ληγει 30 του μηνα. Παρτο λογικα. Πρωτα πρεπει να φαει τα λεπτα που ληγουν νωριτερα δλδ αυτα απο το πακετο κ μετα απο τα 120. Εγω τωρα εχω χρονο απο το πακετο. Πως καταφερε κ χρεωθηκε ενα τριλεπτο απο τα 120 ???? Να υποθεσω συστημικο λαθος οπως κ εσας. Νομίζω ότι εδώ δεν είναι συστεμικό λάθος. Είχα διαβάσει κάποτε στο FAQ του F2G ότι πρώτα ξοδεύονται τα διάφορα και στην συνέχεια ότι έχει αγοραστεί από πακέτα και στην περίπτωση σου τα 120 είναι bonus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Νομίζω ότι εδώ δεν είναι συστεμικό λάθος. Είχα διαβάσει κάποτε στο FAQ του F2G ότι πρώτα ξοδεύονται τα διάφορα και στην συνέχεια ότι έχει αγοραστεί από πακέτα και στην περίπτωση σου τα 120 είναι bonus Καπου λάθος ειναι. Και θα σου πω το λόγο. Αν ηταν και ξοδευε πρωτα τα λεπτά απο το μπόνους τοσο καιρο τωρα θα έτρωγε απο κει. Πλην όμως τρώει απο του πακέτου. Αρα πρεπει να υπάρχει συστημικό λάθος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Έχω έναν αριθμό wind που είχα βάλει χρόνο ομιλίας στις 20/04/2014 και σήμερα μετά από 6 μήνες μου έστειλε μήνυμα η WIND και αναφέρει τα εξης: Ανανέωσε τον χρόνο ομιλίας σου και παράτεινε τη συνολική διάρκεια για άλλους 6 μήνες. Εδω όμως στο επίσημο site τους λένε ότι : "Διευκρινίζεται ότι τυχόν υπολειπόμενη αξία συνδιαλέξεων από ανανεώσεις χρόνου ομιλίας που έχουν πραγματοποιηθεί πριν τη 5η Μαΐου 2014, η διάρκεια ισχύος της αξίας θα ισχύει έως την 30η Νοεμβρίου 2014.Κατά τα λοιπά, ισχύουν και εφαρμόζονται οι γενικοί όροι παροχής υπηρεσιών στο δίκτυο της WIND Ελλάς, ως τροποποιήθηκαν δια του παρόντος" : http://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=314 Βγάζετε εσεις άκρη ??? Να το ρισκάρω και να μην ανανεώσω απόψε με 5 ευρώ και να περιμένω την 30/11/2014 ή θα περάσει η σημερινή μέρα και θα χάσω καμιά 50αρια ευρώ που έχω μέσα ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Έχω έναν αριθμό wind που είχα βάλει χρόνο ομιλίας στις 20/04/2014 και σήμερα μετά από 6 μήνες μου έστειλε μήνυμα η WIND και αναφέρει τα εξης: Ανανέωσε τον χρόνο ομιλίας σου και παράτεινε τη συνολική διάρκεια για άλλους 6 μήνες. Εδω όμως στο επίσημο site τους λένε ότι : "Διευκρινίζεται ότι τυχόν υπολειπόμενη αξία συνδιαλέξεων από ανανεώσεις χρόνου ομιλίας που έχουν πραγματοποιηθεί πριν τη 5η Μαΐου 2014, η διάρκεια ισχύος της αξίας θα ισχύει έως την 30η Νοεμβρίου 2014.Κατά τα λοιπά, ισχύουν και εφαρμόζονται οι γενικοί όροι παροχής υπηρεσιών στο δίκτυο της WIND Ελλάς, ως τροποποιήθηκαν δια του παρόντος" : http://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=314 Βγάζετε εσεις άκρη ??? Να το ρισκάρω και να μην ανανεώσω απόψε με 5 ευρώ και να περιμένω την 30/11/2014 ή θα περάσει η σημερινή μέρα και θα χάσω καμιά 50αρια ευρώ που έχω μέσα ??? ¨Έχουν αλλάξει την αρχική ανακοίνωση. Εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=389301 είναι η αρχική ανακοίνωση στην οποία λείπει η παράγραφος που αναφέρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Παρε μια τοπική . Με το πολύ 20 ευρώ θα έχεις ΑΡΚΕΤΟΟΟΟΟ ιντερνετ. Εγω για Ιταλία βρήκα με 20 ευρώ 5 gb internet. http://www.tim.it/estero/dall-italia/tim-welcome-internet Ψαξε και βρές τοπικές κάρτες. Οι ξένες κάρτες θέλουν δήλωση; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Εχω ενα Samsung Galaxy tab 4 με android 4,4 και προσπαθησα να κατεβασω την εφαρμογη του f2go αλλα μου γραφει οτι η εφαρμογη δεν ειναι συμβατη με την συσκευη μου,ξερει καποιος να με ενημερωσει τι μπορει να συμβαινει? Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 ¨Έχουν αλλάξει την αρχική ανακοίνωση. Εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=389301 είναι η αρχική ανακοίνωση στην οποία λείπει η παράγραφος που αναφέρεις. Φαντάζομαι πως αργότερα πρόσθεσαν την παράγραφο που αναφέρω και ορίζει οτι ισχύει ο υπολειπόμενος χρόνος ομιλίας μέχρι 30/11/2014 αλλά μου δημιούργησε απορίες το μήνυμα της wind. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα που πάει σε όλους τους συνδρομητές που έκαναν ανανέωση και πριν τις 05/05/2014 και μετά τις 05/05/2014 αλλά για να μην τρέχω και ζητώ εξηγήσεις ανανέωσα ήδη με 5 ευρώ μέσω ιντερνετ για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Εχω ενα Samsung Galaxy tab 4 με android 4,4 και προσπαθησα να κατεβασω την εφαρμογη του f2go αλλα μου γραφει οτι η εφαρμογη δεν ειναι συμβατη με την συσκευη μου,ξερει καποιος να με ενημερωσει τι μπορει να συμβαινει? Προφανώς θεωρεί μη συμβατές τις android συσκευές που δεν παίρνουν κάρτα sim. Ούτε στο δικό μου tab pro με αφήνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Προφανώς θεωρεί μη συμβατές τις android συσκευές που δεν παίρνουν κάρτα sim. Ούτε στο δικό μου tab pro με αφήνει. Να εισαι καλα φιλε,που μου ελυσες την απορια!:) Κακως βεβαια συμβαινει αυτο!:mad: Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 (edited) Οι ξένες κάρτες θέλουν δήλωση; εξαρτάται την χώρα.... στην Ιταλία από ότι θυμάμαι θέλουν... υπάρχει τρόπος να κατεβάσεις την εφαρμογή σε ταμπλέτα..... την κατεβάζεις σε κινητο και στέλνεις το App με Bluetooth η μέσω δικτύου.... το έχω δοκίμασει στις δικές μου ταμπλέτες.... Edited October 20, 2014 by HEO Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Να εισαι καλα φιλε,που μου ελυσες την απορια!:) Κακως βεβαια συμβαινει αυτο!:mad: Επειδη στο αντροιντ υπαρχει παντα και ο αλλος τροπος, παρε backup το apk με το app backup and restore σε ενα τηλεφωνο, στειλτο στο ταμπλετ σου και καθαρισες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Προφανώς θεωρεί μη συμβατές τις android συσκευές που δεν παίρνουν κάρτα sim. Ούτε στο δικό μου tab pro με αφήνει. Στο δικό μου tab pro την έχω πάνω. Στείλε την από το κινητό σου στην ταμπλέτα και κάνε την εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts