HEO Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Αν όχι και τις 3 τουλάχιστον τις 2 (μην είμαστε και πλεονέκτες :)) .... :p εγω την αμαρτια μου θα την πω.... εκτος απο τις τρεις κανονικες εχω και τρεις εφεδρικες καθως και τρεις φοιτητικες.... μια κυπριακη... και πολλες αλλοδαπες, :lol::lol: ολο αυτα βεβαια δεν τα συνιστω.... ειναι προσωπικη επιλογη δικτυωσης :happy: Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Ημουν συμβόλαιο βοντα και το εκανα κάρτα wind Κάνε μια αίτηση online και περίμενε τηλέφωνο απο τη wind http://www.wind.gr/gr/f2g/ela-sto-f2g/paraggelia-paketou-sundesis-f2g/ Βεβαια να περιμένεις το μπουγιουρντί απο τη βόντα (τέλη αποσύνδεσης κανα 15αρι ευρώ) Δεν ισχύει κάτι τέτοιο και εγω ειχα 3 συμβόλαια voda ,οταν ηρθε το πλήρωμα του χρόνου εγιναν F2G ,χωρίς πολλά - πολλά ,βέβαια αυτό πριν 1+ χρόνο ,τωρα δεν ξερω αν αλλαξε κάτι .Για να καταθεσω και τη δική μου αποψη για το σημα της wind ,δεν ειμαι ικανοποιημένος ,Αθηνα οκ δεν έχω προβλημα ,αλλά Λαμία ακόμη και στο Κέντρο οχι 3G δεν εχω αλλά χανεται και εντελώς συχνά πυκνά ,για παραέξω δεν το συζητάμε ,τεσπα ειναι η οικονομικοτερη επιλογη για μένα αυτη τη στιγμή ,μονοδρομος :O ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ ????με δεκα τηλεφωνητριες και 2 καταστηματα wind μιλησα και μου ειπαν ΠΡΩΤΑ πρεπει να γινει ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ ΒΟΝΤΑΦΟΝ (ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ για να γινει) και μετα να ερθει σε καρτοκινητο f2g!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Αγαπητε, πηγαινε σε κατΣτημα wind καο ζητησε να μπεις στο δικτυο wind. Απλα κ κατανοητά. Και πλακα δεν σου κανουμε... Παράθεση It's nice to be important, but it's more important to be nice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 (edited) Αγαπητε, πηγαινε σε κατΣτημα wind καο ζητησε να μπεις στο δικτυο wind. Απλα κ κατανοητά. Και πλακα δεν σου κανουμε...πηγα σε δυο καταστηματα ρε συ το ανεφερα! πηρα τωρα τριτο καταστημα και μου οτι γινεται!καλα στο 13800 ποσο μλκες ειναι ??????? Edited October 10, 2014 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iStewie Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 πηγα σε δυο καταστηματα ρε συ το ανεφερα! πηγαινε σε κάποιο κατάστημα που δεν είναι κεντρικά που πάνε όλοι αλλά κάπου "απόμερα" όπου θα κάνουν τη δουλειά τους σωστά. επίσης το κάθε κατάστημα να ξέρεις ότι έχει τη δική του πολιτική οπότε αν κάποιος σου ζητήσει κάτι που δεν στο ζητήσει κάποιο άλλο, να ξέρεις ότι η wind δεν έχει ευθύνη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 πηγαινε σε κάποιο κατάστημα που δεν είναι κεντρικά που πάνε όλοι αλλά κάπου "απόμερα" όπου θα κάνουν τη δουλειά τους σωστά. επίσης το κάθε κατάστημα να ξέρεις ότι έχει τη δική του πολιτική οπότε αν κάποιος σου ζητήσει κάτι που δεν στο ζητήσει κάποιο άλλο, να ξέρεις ότι η wind δεν έχει ευθύνη. δηλαδή στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση της wind που μου είπαν δεν γίνεται το να τους πω τις άσχετους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Δεν ισχύει κάτι τέτοιο και εγω ειχα 3 συμβόλαια voda ,οταν ηρθε το πλήρωμα του χρόνου εγιναν F2G ,χωρίς πολλά - πολλά ,βέβαια αυτό πριν 1+ χρόνο ,τωρα δεν ξερω αν αλλαξε κάτι .Για να καταθεσω και τη δική μου αποψη για το σημα της wind ,δεν ειμαι ικανοποιημένος ,Αθηνα οκ δεν έχω προβλημα ,αλλά Λαμία ακόμη και στο Κέντρο οχι 3G δεν εχω αλλά χανεται και εντελώς συχνά πυκνά ,για παραέξω δεν το συζητάμε ,τεσπα ειναι η οικονομικοτερη επιλογη για μένα αυτη τη στιγμή ,μονοδρομος :O Ε οχι και δεν εχει σημα στο κεντρο της Λαμιας, να μην λεμε τετοια. Οποτε θελεις ελα θερμοπυλων που μενω να δεις 3g στο χαλαρο. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Η μανα μου εχει εδω και καποια χρονια f2go...Και ειχε γραφτει σε μια υπηρεσια τοτε,στην οποια με καθε ανανεωση 10 ευρω,της δινει δωρο 300 λεπτα προς ολους για ενα μηνα... Ξερουμε αν ισχυει ακομα η εγγραφη σε αυτη την προσφορα?Η εχει τελειωσει και οσοι γραφτηκαν γραφτηκαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 όσοι γράφτηκαν... γραφτηκαν Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 πηρα τωρα τριτο καταστημα και μου οτι γινεται!καλα στο 13800 ποσο μλκες ειναι ??????? το 13800 ειναι τμήμα σταθερής. το 1260 απαντα για θεματα κινητης Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Η μανα μου εχει εδω και καποια χρονια f2go...Και ειχε γραφτει σε μια υπηρεσια τοτε,στην οποια με καθε ανανεωση 10 ευρω,της δινει δωρο 300 λεπτα προς ολους για ενα μηνα... Ξερουμε αν ισχυει ακομα η εγγραφη σε αυτη την προσφορα?Η εχει τελειωσει και οσοι γραφτηκαν γραφτηκαν? ειμαι κι εγώ με αυτή τη προσφορά. την πρόλαβα όσο ήταν σε ισχύ. Μετά απο καιρό την διακόψαν και δεν ειναι δυνατή η ενεργοποίησή της για νέους. Μονον όσοι την προλάβαν. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 το 13800 ειναι τμήμα σταθερής. το 1260 απαντα για θεματα κινητηςεχει και επιλογη για κινητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Μετα το F2G Student (φοιτητικο) τωρα βγαζει και το F2Gaming σε συνεργασια με τα public και χωρις να εισαι φοιτητης http://blog.public.gr/wp-content/uploads/2014/10/Untitled2.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 εχει και επιλογη για κινητα Όπως και να έχει σε ενημέρωσαν λάθος και είναι ανεπίτρεπτο για το κεντρο εξυπηρέτησης να μην γνωρίζει την σωστή διαδικασία. Το κατάστημα κατά πάσα πιθανότητα το είδε σαν αγγαρεία και σου έλεγε μπαρούφες για να σε αποφύγει.Μπορείς χωρίς κανένα πρόβλημα να μεταφερθείς σε Q ή F2G κατευθείαν από συμβόλαιο άλλης εταιρείας χωρίς κανένα πρόβλημα μέσα σε 3 εργάσιμες. Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Μετα το F2G Student (φοιτητικο) τωρα βγαζει και το F2Gaming σε συνεργασια με τα public και χωρις να εισαι φοιτητης http://blog.public.gr/wp-content/uploads/2014/10/Untitled2.png ΠΑΡΑ πολύ καλή προσφορά. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 άραγε θα ισχύει και για ήδη υπάρχοντα νουμερα ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 εχει και επιλογη για κινητα Είναι για τα προγράμματα One Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Επειδή παρακολουθώ και το νήμα με τα καρτοκινητά cosmote, γράφουν ότι από 13/10 αλλάζει η παλιά προσφορά με τα 300 λεπτά με 10,00€ για όσους την έχουν. Τα λεπτά γίνονται 400 αλλά σου παίρνει 3,00€. Έχει ακούσει κάτι κάποιος εάν θα έρθει και από τα μέρη μας αυτή η (καλή ή κακή θα δείξει) αλλαγή; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Όπως και να έχει σε ενημέρωσαν λάθος και είναι ανεπίτρεπτο για το κεντρο εξυπηρέτησης να μην γνωρίζει την σωστή διαδικασία. Το κατάστημα κατά πάσα πιθανότητα το είδε σαν αγγαρεία και σου έλεγε μπαρούφες για να σε αποφύγει.Μπορείς χωρίς κανένα πρόβλημα να μεταφερθείς σε Q ή F2G κατευθείαν από συμβόλαιο άλλης εταιρείας χωρίς κανένα πρόβλημα μέσα σε 3 εργάσιμες.τελικα σημερα εκανα την φορητοτητα οπως ειπατε!ολα καλα τελικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 (edited) :p εγω την αμαρτια μου θα την πω.... εκτος απο τις τρεις κανονικες εχω και τρεις εφεδρικες καθως και τρεις φοιτητικες.... μια κυπριακη... και πολλες αλλοδαπες, :lol::lol: ολο αυτα βεβαια δεν τα συνιστω.... ειναι προσωπικη επιλογη δικτυωσης :happy: Ετσι απο περιεργεια ρωταω. Με ποσες συσκευες κυκλοφορεις ? Edited October 11, 2014 by alfeios Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 τρία όταν δεν έχω τσαντάκι (2 x b2100, e1182).... με τσάντακι έχω και έξυπνο τηλέφωνο δίκαρτο καθώς και άλλα δύο αλλά κλειστά που τα χρησιμοποιώ κατά περίπτωση.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geocom Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Μετα το F2G Student (φοιτητικο) τωρα βγαζει και το F2Gaming σε συνεργασια με τα public και χωρις να εισαι φοιτητης http://blog.public.gr/wp-content/uploads/2014/10/Untitled2.png τα 1000' προς τα που ειναι? δωσε καποιο λινκ να δουμε λεπτομέρειες plz... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 τα 1000' προς τα που ειναι? δωσε καποιο λινκ να δουμε λεπτομέρειες plz... http://blog.public.gr/nva-2k15-apoklistika-sta-public-apoktise-to-tora-ke-kane-diko-sou-to-paketo-f2gaming/ εδώ εμφανίστηκε η είδηση.. δεν διευκρινίζει ακριβώς.. αλλά αναφέρει πως δεν χρειάζεται φοιτητικό πάσο οπότε μάλλον εννοούν πως είναι το ίδιο πακέτο με το φοιτητικό! Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geocom Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 http://blog.public.gr/nva-2k15-apoklistika-sta-public-apoktise-to-tora-ke-kane-diko-sou-to-paketo-f2gaming/ εδώ εμφανίστηκε η είδηση.. δεν διευκρινίζει ακριβώς.. αλλά αναφέρει πως δεν χρειάζεται φοιτητικό πάσο οπότε μάλλον εννοούν πως είναι το ίδιο πακέτο με το φοιτητικό! δηλαδή θα πρέπει να δώσουμε 40-60 ευρώ (αγορά παιχνιδιου) για να παιρνουμε τη προσφορά με 5 ευρω, χωρις να διευκρινίζουν τιποτα αλλο. Ρε συ public, ποσο αρχάριοι ειστε στις προωθήσεις??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 δηλαδή θα πρέπει να δώσουμε 40-60 ευρώ (αγορά παιχνιδιου) για να παιρνουμε τη προσφορά με 5 ευρω, χωρις να διευκρινίζουν τιποτα αλλο. Ρε συ public, ποσο αρχάριοι ειστε στις προωθήσεις??? εάν πάρεις συμβόλαιο με χίλια λεπτά και ένα γιγα θα κοστίζει περίπου τριάντα ευρώ οπότε το ποσό αγοράς του παιχνιδιού το κάνεις απόσβεση πολύ γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts