Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αμα ειναι το Huawei E5220 το ξερω απ'εξω και ανακατωτα

και γιατι απο πλαισιο?ασε που δεν το εχει για on line παραγγελια,το πηρα απο voda on line που εχει μαγαζι διπλα μου

θελω να βγαλω το usb stick απο το laptop οπου εχω την δευτερη καρτα f2g sim που εχω για το internet

κουτι θα μου ερθει!

http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Vodafone-Mobile-Wi-Fi-R207

ενταξει ,εγω νομιζα οτι εχει προσφορα η πλαισιο για αυτο στο ειπα, επισης παρατηρησα οτι στο r206 υπαρχει στο πλαισιο και στην vodafone εχεις επιλεξει το r207 που ειναι πιο καινουργιο μοντελο, παντως το r206 ειναι πολυ χρησιμο και πολυ μικρο και οικονομικο απο ολα τα αλλα .

εχει μεγαλυτερη μπαταρια το 7 στα : 1500 MAh,εναντι 1150MAh το 6

δεν ξερω εαν εχει καποια αλλη διαφορα

ευχαριστω παντως για τον ενδιαφερον σου

Δεν ξέρω αν ήρθε και σε άλλους

F2G ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ 1-7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ! ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΩΡΟ 60Λ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ +300Λ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ 30 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΑΝΑΝΕΩΣΗ 10€.

Καλησπέρα, με φορητότητα από Cosmoκάρτα, ήρθα στην παρέα του f2g.

Δυστυχώς λόγω της φορητότητας, δεν είχε μπόνους εγγραφής στο myf2g & δεν πήρα τα 300' που δίνει κανονικά.

Βέβαια η Wind μου έδωσε δώρο 20sms & 100mb internet, έτσι για καλωσόρισμα :)

Έβαλα και 10€ κάρτα & μου έδωσε 1g internet για ένα μήνα, οπότε φαντάζομαι τα 300' που έδινε, τα έχει καταργήσει για τους νέους πελάτες ε?

Πάντως ακούω για ένα σωρό δώρα & απορώ που καθόμουν στην Cosmote που δεν έδινε τίποτα & νόμιζε ότι εξασφάλισε τότε πελάτες με το 4g...

Ελπίζω βέβαια να μην με απογοητεύσει με το σήμα η Wind...

LG D802 G2 - AOSP - Android N

ROM: Ressurection Remix 7.1.1

-Δημήτρης-

Δυστυχώς λόγω της φορητότητας, δεν είχε μπόνους εγγραφής στο myf2g & δεν πήρα τα 300' που δίνει κανονικά.

Έβαλα και 10€ κάρτα & μου έδωσε 1g internet για ένα μήνα, οπότε φαντάζομαι τα 300' που έδινε, τα έχει καταργήσει για τους νέους πελάτες ε?

Πάντως ακούω για ένα σωρό δώρα & απορώ που καθόμουν στην Cosmote που δεν έδινε τίποτα & νόμιζε ότι εξασφάλισε τότε πελάτες με το 4g...

Τα 300' έχουν καταργηθεί εδώ και πολύ καιρό, διατηρούνται μόνο για τους παλαιούς πελάτες. Υπάρχουν άλλες προσφορές για τους νέους, μπες στο http://www.f2g.gr και ενημερώσου.

υπαρχει τροπος οταν τελειωσουν τα ενσωματωμενα λεπτα ομιλιας να διακοπτεται ακομα και η κληση ωστε να μην φαει και τα υπολοιπα χρηματα?

Υπάρχει . Αφήνεις υπόλοιπο λιγώτερο από 0,39 ευρώ....

Υπάρχει . Αφήνεις υπόλοιπο λιγώτερο από 0,39 ευρώ....
εγω λεω να υπαρχει ποσο σεβαστο.πανω απο πεντε ευρω.που τα φυλας για ενα πακετο.μην τα φαει εαν ξεχαστεις

Έχω σαν κύριο νούμερο F2G και δεύτερο κοσμοκάρτα. Θα είχα σαν πρώτο την κοσμοκάρτα δεδομένου ότι οι περισσότεροι γνωστοί/συγγενείς έχουν κοσμοκάρτα και μιας και σε κάποια χωριά που πηγαίνω μόνο η cosmote έχει σήμα, αλλά τις προσφορές του F2G δεν τις αλλάζω με τίποτα. Έχω και την προσφορά των 300 λεπτών με 10€ και είμαι άρχοντας. Μετά από αρκετά χρόνια σε πάγιο, δε μου λείπει. Και τηλέφωνα κάνω άνετα και το internet μου έχω κανονικά. Μάλιστα επειδή έχω και το σταθερό μου στη wind, έχω τη μοναδική προσφορά που μόνο η wind δίνει, 120 λεπτά το μήνα εντελώς δωρεάν προς όλους (το έχει η σύζυγος μου σε f2g και αυτή). Δεν ξέρω εάν θα έχεις πρόβλημα με το σήμα στην περιοχή που είσαι, αλλά θα απολαμβάνεις καλές και μοναδικές προσφορές.

Έχω σαν κύριο νούμερο F2G και δεύτερο κοσμοκάρτα. Θα είχα σαν πρώτο την κοσμοκάρτα δεδομένου ότι οι περισσότεροι γνωστοί/συγγενείς έχουν κοσμοκάρτα και μιας και σε κάποια χωριά που πηγαίνω μόνο η cosmote έχει σήμα, αλλά τις προσφορές του F2G δεν τις αλλάζω με τίποτα. Έχω και την προσφορά των 300 λεπτών με 10€ και είμαι άρχοντας. Μετά από αρκετά χρόνια σε πάγιο, δε μου λείπει. Και τηλέφωνα κάνω άνετα και το internet μου έχω κανονικά. Μάλιστα επειδή έχω και το σταθερό μου στη wind, έχω τη μοναδική προσφορά που μόνο η wind δίνει, 120 λεπτά το μήνα εντελώς δωρεάν προς όλους (το έχει η σύζυγος μου σε f2g και αυτή). Δεν ξέρω εάν θα έχεις πρόβλημα με το σήμα στην περιοχή που είσαι, αλλά θα απολαμβάνεις καλές και μοναδικές προσφορές.

τα 120 λεπτα απο την συνδυαστικη εαν τα βαλεις σε ενα νουμερο f2g ,μπορεις καποτε εαν θελησεις να το αλλαξεις η οχι?ξερει κανεις?

τα 120 λεπτα απο την συνδυαστικη εαν τα βαλεις σε ενα νουμερο f2g ,μπορεις καποτε εαν θελησεις να το αλλαξεις η οχι?ξερει κανεις?
Μπορείς σε ένα κατάστημα.

εμένα μου είπαν ότι δεν αλλάζουν, σε όποιο νούμερο τα έβαλες έμειναν εκεί...

ρώτησα 2 καταστήματα και το 1260

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

στην συνδιαστικη των παλιων προγραμμάτων σταθερης,μου ειχαν δωσει ενα αποδεικτικο απο το κατάστημα οτι συνδυαστηκε το σταθερο με το κινητό,και εγραφε επανω ως επιλογες και την αλλαγή αριθμού που συνδυαζεται με το σταθερο. Τώρα αν αλλαξε κάτι στα νεα προγράμματα double play δεν ξέρω.

εμένα μου είπαν ότι δεν αλλάζουν, σε όποιο νούμερο τα έβαλες έμειναν εκεί...

ρώτησα 2 καταστήματα και το 1260

Το έχω κάνει δύο φορές

στην συνδιαστικη των παλιων προγραμμάτων σταθερης,μου ειχαν δωσει ενα αποδεικτικο απο το κατάστημα οτι συνδυαστηκε το σταθερο με το κινητό,και εγραφε επανω ως επιλογες και την αλλαγή αριθμού που συνδυαζεται με το σταθερο. Τώρα αν αλλαξε κάτι στα νεα προγράμματα double play δεν ξέρω.

δεν λέμε αυτό. λέμε τα 120 λεπτά δώρο σε ένα νούμερο F2g εάν μπορούν να αποδοθουν μετά από καιρό σε άλλο F2g

Το έχω κάνει δύο φορές

οκ μου δίνεις ελπίδες....

θα το ξανά προσπαθήσω...

θα βοηθάγε αν μου έλεγες σε πιο κατάστημα πηγές....

εστω με πμ...

Αύριο θα πάω να επιχειρήσω το αντίστροφο...Το ένα από τα δύο σταθερά που έχω στο όνομά μου έφυγε από τη wind και είναι αυτό που είχα συνδέσει με ένα f2g...Θα πάω να προσπαθήσω να βάλω το f2g στο άλλο σταθερό που παραμένει στη wind και δεν είχε κάποιο νούμερο συνδεδεμένο έως τώρα..Το έχει κάνει κανείς??

Το αλλαξα την Παρασκευη μεσα σε 10 δεπτερολεπτα εγινε. Καμια περιεργη ερωτηση, μονο ταυτοτητα και τον αριθμο. Δεν το πιστευα οτι γινεται τοσο γρηγορα. Και το καλυτερο, τα 120' ηρθαν αμεσα στο νεο νουμερο χωρις να εχει αλλαξει ο μηνας !!!

Δεν ξέρω εάν θα έχεις πρόβλημα με το σήμα στην περιοχή που είσαι, αλλά θα απολαμβάνεις καλές και μοναδικές προσφορές.

Όντως οι προσφορές είναι αξεπέραστες!

Όσον αφορά το σήμα, μένω Αθήνα κέντρο και μέσα στο σπίτι εκεί που έβλεπα 4g με την Cosmote, τώρα με τη Wind βλέπω Edge και στο μπαλκόνι φτάνω μέχρι HSDPA :)

..αλλά μην τα θέλουμε και όλα δικά μας ;)

LG D802 G2 - AOSP - Android N

ROM: Ressurection Remix 7.1.1

-Δημήτρης-

@panosss567..... Ευχαριστώ για την πληροφορία φίλε :)

παίδες θα το ξανά προσπαθήσω και θα ενημερώσω....

Παιδιά μπορούμε και αλλάζουμε το F2G ή το Q που έχουμε δηλώσει στο συνδυασμό με την σταθερή όποτε θέλουμε. Δεν χρειάζεται καν να είναι στα ίδια στοιχεία. Τσεκαρισμενο....

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver

Φιλικά, Σταύρος :)

Αύριο θα πάω να επιχειρήσω το αντίστροφο...Το ένα από τα δύο σταθερά που έχω στο όνομά μου έφυγε από τη wind και είναι αυτό που είχα συνδέσει με ένα f2g...Θα πάω να προσπαθήσω να βάλω το f2g στο άλλο σταθερό που παραμένει στη wind και δεν είχε κάποιο νούμερο συνδεδεμένο έως τώρα..Το έχει κάνει κανείς??

Όταν είχα πάει να βάλω το f2g μαζί με το σταθερό, την πρώτη φορά πήγα στο κατάστημα wind που είναι στο Ψαροφάϊ, λίγο μετά την πλατεία Παπανδρέου. Εκεί δε μπόρεσα να εξυπηρετηθώ και μου είχαν πει ότι στο σύστημα δεν τους άφηνε να εντάξω το f2g στο σταθερό. Έφυγα και την επόμενη πήγα στο κατάστημα στο κέντρο, Μαιζώνος κοντά στην πλατεία Όλγας. Εκεί όχι μόνο με εξυπηρέτησαν, αλλά ο υπάλληλος μου είπε ότι εάν είχα και δεύτερο σταθερό στη wind, θα μπορούσα να εντάξω και το δικό μου νούμερο (επειδή έχω την προσφορά με τα 300 λεπτά, έβαλα στο σταθερό το f2g της γυναίκας μου). Μάλιστα, όταν τον ρώτησα εάν θα πρέπει να είναι κάτω από το ίδιο ΑΦΜ, μου είπε ότι δεν είναι απαραίτητο. Γι' αυτό θα σου πρότεινα να πας εκεί από την αρχή.

Ευχαριστώ πολύ. Εμένα μου το είχαν κάνει εκεί στο Ψαροφάι αφού τους "αναγκασα" να μιλήσουν με τα κεντρικά. Προς το παρόν δεν θα πάω πουθενά μιας και τα 120 μου αποδόθηκαν κανονικά........ Απίστευτο και όμως αληθινό... Κάποιο bug του συστήματος προφανώς...

Ευχαριστώ πολύ. Εμένα μου το είχαν κάνει εκεί στο Ψαροφάι αφού τους "αναγκασα" να μιλήσουν με τα κεντρικά. Προς το παρόν δεν θα πάω πουθενά μιας και τα 120 μου αποδόθηκαν κανονικά........ Απίστευτο και όμως αληθινό... Κάποιο bug του συστήματος προφανώς...

σορρυ παιδες, γινετε λιγο πιο συγκεκριμένοι.

τι παιζει με f2g και τα σταθερα?

γιατι εχω δυο σταθερα στο ονομα μου, να δς τι μπορω να κανω με αυτα

ευχαριστω

σορρυ παιδες, γινετε λιγο πιο συγκεκριμένοι.

τι παιζει με f2g και τα σταθερα?

γιατι εχω δυο σταθερα στο ονομα μου, να δς τι μπορω να κανω με αυτα

ευχαριστω

http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/ola-mazi/statheri-internet-me-f2g/

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova