eLeKtriK EyE Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Μετά από κάποια ώρα έγινε η ανανέωση. Δεν επρόκειτο για κόλλημα της εφαρμογής όμως γιατί και στο 1269 έλεγε το παλιό υπόλοιπο. Όταν έγινε η ανανέωση ήρθαν και τα μηνύματα με τα bonus κλπ. Το θέμα είναι όμως ότι όταν προσφέρεις μια τέτοια υπηρεσία που έχει να κάνει με χρήματα θα πρέπει να δουλεύει σωστά. Δεν μπορεί να σου αφαιρεί τα χρήματα και να σου κάνει την ανανέωση αργότερα. Θα μπορούσε να μην χρεώσει την κάρτα αν υπήρχε πρόβλημα στο σύστημα. Εγώ έκανα dispute στο μεταξύ για να δω τι θα απαντήσουν :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 να ρωτήσω, αν έχω πακέτο combo και μου τελειώσει πχ ο χρόνος ομιλίας προς τρίτους, θα μπορώ να αγοράσω κάποιο πακέτο με ομιλία προς τρίτους και αυτό να συνδυαστεί με τα υπόλοιπα που έχω (δηλαδή sms και ΜΒ) στο combo? Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 να ρωτήσω, αν έχω πακέτο combo και μου τελειώσει πχ ο χρόνος ομιλίας προς τρίτους, θα μπορώ να αγοράσω κάποιο πακέτο με ομιλία προς τρίτους και αυτό να συνδυαστεί με τα υπόλοιπα που έχω (δηλαδή sms και ΜΒ) στο combo? Ακριβώς έτσι Όταν έχεις άλλο πακέτο , δεν καταναλώνει από το Combo ακόμα και αν το combo λήγει νωρίτερα. Αν αγοράσεις πακέτο ομιλίας, από το combo θα καταναλώνει μόνο τα SMS και τα ΜΒ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 (edited) οταν κανεις φορητοτητα απο f2g σε αλλο δικτυο, καλει τον συνδρομητη η wind για αντιπροσφορα? σε αιτηση φορητότητας απο cosmoκαρτα σε wind καλεσαν συγγενικο μου προσωπο προχθες απο την cosmote και του ειπαν 200'/προς ολους κάθε μήνα χωρις ανανεωση αν μείνει στην cosmote! ----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ακριβώς έτσι Όταν έχεις άλλο πακέτο , δεν καταναλώνει από το Combo ακόμα και αν το combo λήγει νωρίτερα. Αν αγοράσεις πακέτο ομιλίας, από το combo θα καταναλώνει μόνο τα SMS και τα ΜΒ ισχυει και για το blender αυτό? Edited September 28, 2014 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Λάθος μου Μόνο για το Blender ισχύει ,ότι ακόμα και αν λήγει νωρίτερα δεν θα καταναλώσει από αυτό .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilhs Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Μετά από κάποια ώρα έγινε η ανανέωση. Δεν επρόκειτο για κόλλημα της εφαρμογής όμως γιατί και στο 1269 έλεγε το παλιό υπόλοιπο. Όταν έγινε η ανανέωση ήρθαν και τα μηνύματα με τα bonus κλπ. Το θέμα είναι όμως ότι όταν προσφέρεις μια τέτοια υπηρεσία που έχει να κάνει με χρήματα θα πρέπει να δουλεύει σωστά. Δεν μπορεί να σου αφαιρεί τα χρήματα και να σου κάνει την ανανέωση αργότερα. Θα μπορούσε να μην χρεώσει την κάρτα αν υπήρχε πρόβλημα στο σύστημα. Εγώ έκανα dispute στο μεταξύ για να δω τι θα απαντήσουν :lol: Ειχαν κατι εργασιες, νυχτα Σαββατου προς Κυριακη πρωι που επηρεαζαν πολλα συστηματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 εσάς δουλεύει το auto update κάθε χ ώρες του widget? έχω τα widget 4 γραμμών στο κινητό μου και κανένα δεν ενημερώνεται αυτόματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 εσάς δουλεύει το auto update κάθε χ ώρες του widget? έχω τα widget 4 γραμμών στο κινητό μου και κανένα δεν ενημερώνεται αυτόματα. [ATTACH]50437[/ATTACH] επίσης πάρα πολλές φορές βλέπω το κυκλακι που κάνει ανανέωση να μην τελειώνει ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Σε μένα το Auto Update δε δούλεψε ποτέ. Μικρό το κακό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Σε μένα το Auto Update δε δούλεψε ποτέ. Μικρό το κακό! εντάξει απλά να τους το αναφέρω στο Twitter να το κοιτάξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Vodafone R206/3G δουλευει σε f2g η ειναι κλειδωμενο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Δεν υπάρχουν κλειδωμένες συσκευές στην Ελληνική αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 ευχαριστω Βασιλη να υποθεσω οτι ειναι το ιδιο Huawei E5220 που δινει η wind στα 47€ εαν δεν κανω λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 ευχαριστω Βασιλη να υποθεσω οτι ειναι το ιδιο Huawei E5220 που δινει η wind στα 47€ εαν δεν κανω λαθος και εγω το ιδιο νομιζω οτι ειναι ιδιο απλα εχει το brandname τις vodafone . Κατι αλλο αμα θελεις να το παρεις το εχει το πλαισιο με προσφορα στα 33 ευρω δες εδω http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-accessories/mobile-internet-usb/Vodafone-R206-3G-Hotspot-11266-00000838.htm και συμφερει παρα πολυ απο οτι να το παρεις απο το την vodafone το καταστημα της . Eπισης και στο scroutz που εψαξα εχει 33,90ευρω στον κοτσοβολο δες εδω http://www.kotsovolos.gr/site/computing/networking/range-extenders-and-wifi-adapters/131298-vodafone-r206/3g/hotspot?cmicc=skroutz. Παντως το εχει παρει ενας φιλος μου και εχει μεινει υπερικανοποιημενος. Μπορει να το συνδεσει και με το κινητο του και να μπει στο interface να κανει αλλαγες οπως και απο το υπολογιστη του ! . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Μετά από κάποια ώρα έγινε η ανανέωση. Δεν επρόκειτο για κόλλημα της εφαρμογής όμως γιατί και στο 1269 έλεγε το παλιό υπόλοιπο. Όταν έγινε η ανανέωση ήρθαν και τα μηνύματα με τα bonus κλπ. Το θέμα είναι όμως ότι όταν προσφέρεις μια τέτοια υπηρεσία που έχει να κάνει με χρήματα θα πρέπει να δουλεύει σωστά. Δεν μπορεί να σου αφαιρεί τα χρήματα και να σου κάνει την ανανέωση αργότερα. Θα μπορούσε να μην χρεώσει την κάρτα αν υπήρχε πρόβλημα στο σύστημα. Εγώ έκανα dispute στο μεταξύ για να δω τι θα απαντήσουν :lol: Δεν υπήρχε περίπτωση να χάσεις τα χρήματα σου. Σίγουρα πρεπει να δουλεύει η υπηρεσία, αλλα ειχε προβλημα το σύστημα όπως λες. Το λύσανε οι άνθρωποι. Συμβαίνουν αυτά... Παράθεση It's nice to be important, but it's more important to be nice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 και εγω το ιδιο νομιζω οτι ειναι ιδιο απλα εχει το brandname τις vodafone . Κατι αλλο αμα θελεις να το παρεις το εχει το πλαισιο με προσφορα στα 33 ευρω δες εδω http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-accessories/mobile-internet-usb/Vodafone-R206-3G-Hotspot-11266-00000838.htm και συμφερει παρα πολυ απο οτι να το παρεις απο το την vodafone το καταστημα της . Eπισης και στο scroutz που εψαξα εχει 33,90ευρω στον κοτσοβολο δες εδω http://www.kotsovolos.gr/site/computing/networking/range-extenders-and-wifi-adapters/131298-vodafone-r206/3g/hotspot?cmicc=skroutz. Παντως το εχει παρει ενας φιλος μου και εχει μεινει υπερικανοποιημενος. Μπορει να το συνδεσει και με το κινητο του και να μπει στο interface να κανει αλλαγες οπως και απο το υπολογιστη του ! . Mifi δεν είναι αυτό; Απλά δεν θέλει στικακι και παίρνει την κάρτα sim απευθείας; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Λάθος μου Μόνο για το Blender ισχύει ,ότι ακόμα και αν λήγει νωρίτερα δεν θα καταναλώσει από αυτό .... Αν και νομίζω ότι θα πάρω αρνητική απάντηση, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Το blender που έχω λήγει αύριο 30/09. Αν αν αγοράσω σήμερα blender, το υπόλοιπο που έχω προστίθεται στο νέο πακέτο ή αύριο το βράδυ που λήγει θα εξαφανιστεί και αυτό δίνοντας τη θέση του στο νέο blender; Σε μένα το Auto Update δε δούλεψε ποτέ. Μικρό το κακό! Το widget του F2G εγώ το κατάργησα. Περισσότερο χώρο μου έπιανε στην οθόνη από το να με βόλευε. Δεν λειτουργούσε σωστά, σε σχέση με την εφαρμογή που είναι τέλεια και σπάνια έκανε σωστά udate για να βλέπω το υπόλοιπο. Έχω μόνο το εικονίδιο της εφαρμογής δοκιμαστικά σε σχέση με το widget και απ' ότι βλέπω με βολεύει μια χαρά κάνοντας έτσι και οικονομία στη μπαταρία. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Δεν υπήρχε περίπτωση να χάσεις τα χρήματα σου. Σίγουρα πρεπει να δουλεύει η υπηρεσία, αλλα ειχε προβλημα το σύστημα όπως λες. Το λύσανε οι άνθρωποι. Συμβαίνουν αυτά... Πέρασαν πάνω από τρεις ώρες για να πιστωθούν οι μονάδες. Είχα κάθε δικαίωμα και να ανησυχώ και να κάνω dispute. Σήμερα με πήραν από τη Mobile Media να με ενημερώσουν ότι πίστωσαν τις μονάδες και έκλεισα το case. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Mifi δεν είναι αυτό; Απλά δεν θέλει στικακι και παίρνει την κάρτα sim απευθείας; ναι σωστα ειναι φορητο δουλευει και με καλωδιο βεβαια περα απο την μπαταρια και επισης μπορει να χρησιμοποιηει και με καλωδιο wifi περα απο το wifi που εκπεμπει που ειναι η καλυτερη λυση για να μην σου σπανε τον κωδικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Ειχαν κατι εργασιες, νυχτα Σαββατου προς Κυριακη πρωι που επηρεαζαν πολλα συστηματα. Είχε επηρεαστεί και το myf2g τις ίδιες ώρες...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Αν και νομίζω ότι θα πάρω αρνητική απάντηση, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Το blender που έχω λήγει αύριο 30/09. Αν αν αγοράσω σήμερα blender, το υπόλοιπο που έχω προστίθεται στο νέο πακέτο ή αύριο το βράδυ που λήγει θα εξαφανιστεί και αυτό δίνοντας τη θέση του στο νέο blender; . Το υπόλοιπο σου θα λήξει στις 30/09 το βράδυ. Απλά για σιγουριά αγόρασε το επόμενο νωρίτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Το υπόλοιπο σου θα λήξει στις 30/09 το βράδυ. Απλά για σιγουριά αγόρασε το επόμενο νωρίτερα. Όταν λες σιγουριά, εννοείς μήπως μετά τη λήξη του blender που έχω και αφού δεν ανανεώσω νωρίτερα, υπάρχει περίπτωση να αρχίσει να με χρεώνει για daily internet; Συνήθως όταν χρησιμοποιούσα το πακέτο με τα 200 λεπτά προς όλους, αγόραζα το επόμενο αφού έληγε το προηγούμενο και μία μέρα μετά μιας και δεν το κατανάλωνα μέχρι το τέλος. Τώρα όμως με το blender με έβαλες σε σκέψη μήπως και έχω πάλι τα ίδια με τις γνωστές χρεώσεις. Προτείνεις να αγοράσω το επόμενο σήμερα (29/09), ή αύριο και πριν λήξει το προηγούμενο; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Εαν θελεις για να κερδίσεις την μια ημέρα, κλείσε το data το βράδυ στις 30/09 και άνοιξε 01/10 αφού βάλεις το blender. Αλλα γενικά μικρό το κακό. Το ενεργοποιεις απο τις 30/09 και όλα,καλα... Παράθεση It's nice to be important, but it's more important to be nice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 (edited) και εγω το ιδιο νομιζω οτι ειναι ιδιο απλα εχει το brandname τις vodafone . Κατι αλλο αμα θελεις να το παρεις το εχει το πλαισιο με προσφορα στα 33 ευρω δες εδω http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-accessories/mobile-internet-usb/Vodafone-R206-3G-Hotspot-11266-00000838.htm και συμφερει παρα πολυ απο οτι να το παρεις απο το την vodafone το καταστημα της . Eπισης και στο scroutz που εψαξα εχει 33,90ευρω στον κοτσοβολο δες εδω http://www.kotsovolos.gr/site/computing/networking/range-extenders-and-wifi-adapters/131298-vodafone-r206/3g/hotspot?cmicc=skroutz. Παντως το εχει παρει ενας φιλος μου και εχει μεινει υπερικανοποιημενος. Μπορει να το συνδεσει και με το κινητο του και να μπει στο interface να κανει αλλαγες οπως και απο το υπολογιστη του ! . αμα ειναι το Huawei E5220 το ξερω απ'εξω και ανακατωτα και γιατι απο πλαισιο?ασε που δεν το εχει για on line παραγγελια,το πηρα απο voda on line που εχει μαγαζι διπλα μου θελω να βγαλω το usb stick απο το laptop οπου εχω την δευτερη καρτα f2g sim που εχω για το internet κουτι θα μου ερθει! http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Vodafone-Mobile-Wi-Fi-R207 Edited September 30, 2014 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Εαν θελεις για να κερδίσεις την μια ημέρα, κλείσε το data το βράδυ στις 30/09 και άνοιξε 01/10 αφού βάλεις το blender. Αλλα γενικά μικρό το κακό. Το ενεργοποιεις απο τις 30/09 και όλα,καλα... Θα το ενεργοποιήσω σήμερα για να είμαι σίγουρος. Έτσι και την προηγούμενη φορά είχα κλειστά τα data, αλλά η WIND με χρέωνε 1€ για χρήση daily internet. Όπως έγραψες μικρό το κακό για μία ημέρα. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts